11074
  • Magiszter
    A boltok polcairól
  • Prince23
    Akkor jó, nem vettem észre:D
    Akkor megveszem...
    pl nekem a Witcher eredeti, és ott nem volt semmi aktivácio, pedig van serial számja:S
  • Djemba
    honnan lehet leszedni magyarul?
  • tommyboi22
    ja és: a hírektől eltérően KELL hozzá a DVD, nem indul el ha nincs a meghajtóban, szal ez is kamu volt, hogy nem kell hozzá..

amúgy sztem ez nem aktivált semmit (azért kell a DVD), van yegy gyanúm, hogy a magyar verzióból kikerült a DRM, és maradt a jó öreg szériaszámos/DVD megoldás (ezért is van hozzá szériaszám, a kézikönyv hátulján, jó öreg védelem mint eddig)

de mondom, nekem semmi prob nem volt vele, feltelepült, nyomtam hogy "játék", és jáccok.. ennyi.
  • Prince23
    Na regélj nekünk valamit...aktiválás van e, telepítési problémák, stb :DDDD
  • Drizzthsz
    Nemtom, de ha a cd-n a setup exét elindítod, azzal nyit, hogy válassz nyelvet, bár felrakni nem próbáltam.
  • Prince23
    Öhm nem csak azzal van a gond. Engem kifejezetten irritálnak az ilyenek, h nem szabad az eredeti játék, de még azt is lekell valahogy blokalizálni:P
  • tommyboi22
    nos, én most megvettem, uninstalláltam a demó verziót (haha:), majd felraktam az vadiúj, magyarított, gyári verziót, és semmi gond nem volt, nem is láttam, hogy aktivált volna vagy valami, csak setup, play, és megy.

csináltam is egy vadiúj Sepárdot:) immáron honosítottat..

egy két furcsaság van a magyarításban (pl. fegyverek neve lefordítva, lándzsa IV, meg ilyenek, meg a Quarian-ból Kvarián lett, először azt se tuttam az mi lehet?:) de összességében igényesnek tűnik, nem nagyon vannak nyelvtani hibák eddig

ja, és van hozzá egy nagyon fajin kis novella, egy izléses kis könyvben, szóval csak gratulálni tudok a cdprojectnek, doboz is igényes, kézikönyv is (szintén magyar)

ja, és ellentétben a hírekkel, nekem nem ajánlotta fel hogy angol/magyar, egyszerűen csak magyar (bár lehet elnéztem valamit)
  • Drizzthsz
    Mért, most akkor van aktiváció? :D
  • adammmmmmm
    Mért vn ekkora gond ezze az aktviációval. Egy idő után úgyis leveszik valami patchel. Azt meg nem gondolom hogy 3 új gépet veszel egy évben.
  • Prince23
    Rohadjanak meg az aktivációikkal együtt. Nem vesszem meg.
  • Cat 02 #4263
    Akkor nem fog, ez van, Sprite!
    (ott a crack :D)
  • Piccolo
    hát ha nincs net, akkor nem fog vele játszani... az eredetivel biztos nem.
  • keepernext
    És ha valakinek nincs net ne játsszon???
    Mert Magyarországon élünk ne felejtsük el!!!!
  • Piccolo
    Minden patch, frisstés illetve letöltés alkalmával csekkol.
  • Piccolo
    Mont már mondtam én nem tapasztaltam semmi galbiát a játékkal.

De a hivatalos fórumon sok a panasz ( mi más lenne), sokaknak van gondjuk ezzel az aktiválós marhasággal. (a secuROM meg akkoris fentvan ha offline vagy csak akkor /lehet, hogy/ letilt)
  • SaGa Jr
    Nem ilyen kacifántos a dolog.
    Gyakorlatilag feltelepíti az ember a játékot, majd mikor először elindítja akkor akar csatlakozni a netre a program és ekkor történik az aktiváció. Ha nem tud csatlakozni és aktiválódni, akkor nem fog elindulni a játék, semmi egyéb nem történik.
    Ha az első indításnál ez sikerül neki, akkor utána már nem vacakol semmit.

Szóval nem a telepítés közben történik maga az aktiválás, hanem a játék első indításakor.
    Tehát ha kihúzza az ember a dugót, akkor ne csodálkozzon ha nem indul a játék. Vagy ugye használja a törést és akkor nem lesz felcsatlakozási kísérlet sem.
  • robotnyk
    jogos, legfeljebb nem indul el aktiválás nélkül.
  • Piccolo
    jogos ^^
  • Magiszter
    Ha kihúzom a fali csatlakozóból akkor próbálhat internetre menni Olyan védelmet még nem csináltak ami előfizeti neked a netet, és növeszt egy LAN-kártyát majd WiFi-vel fel is csatlakozik rá
  • Piccolo
    Hi. Nem akararok baromságot mondani, nem vagyok járatos ezekben a dologkban, de amennyire utánaolvastam úgy tudom secuROM van beéptve a ME-be ( spore-ba is, sins-be is többekközt). Ami kijátsza a tűzfalat gond nélkül.
    Többen e miatt nem vesznek semmilyen EA terméket. Álltólag komplikációkat okozhat... mondjuk én nem tapasztaltam. Ha valakit érdekel bővebben, akkor itt utánanézhet ( nemtudom mennyire hiteles a forrás... )
    http://securom.sublimesims.net/index.php?option=com_content&view=article&id=61&Itemid=81
  • rotator
    Ha van tűzfalad, akkor szólnia kellett volna az aktiválásnál.
  • robotnyk
    elvileg sunyiban kikúszik a netre, magát az aktiválást nem látod, bioshock alapján.
  • Drizzthsz
    Igen. De miért, az angol verzióban kiírta, hogy aktivválás, meg blabla?
  • balee4
    Nem is kellett aktiválni? Csak feltelepíted és már simán fut is?
  • Drizzthsz
    Nem tudom, felraktam, nem emlékszem, hogy lett volna válaszási lehetőség. Bár most elindítottam a setup exe-t, s enged magyar english, Ceskyt választani. Viszont nem próbáltam ki, hogy tényleg fel is megy-e, s így megy utána...

Aktivációt viszont honnan tudhatom, hogy kellett-e? Simán felraktam, a cd-keyt az installernek megadtam, aztán elindítottam. Konkrétan aktivációról nem olvastam semmit se játék, se telepítés közben.
  • balee4
    Győrben.
  • rotator
    Angol felirat valóban választható?
  • blackcalibra
    Hol?
  • balee4
    Na elléptem 576-ba, azt mondták holnap délután kapják meg.
  • Drizzthsz
    Én most telepítem, majd írok. Egyelőre annyit tudok mondani, hogy kéziköny 35 oldal+novella+kódex kivonat együtt: 32.
  • blackcalibra
    Persze értem én hogy mit mondasz, nem is jó ez így.
  • MrAndree
    Hehe. Csak én olyan típus vagyok aki egy jobb játékot legalább évente egyszer előszed és végigtol. Casual gamer /aki egyszer végigviszi aztán elő se veszi többé/ persze, hogy leszarja az aktivációs limitet. :)
  • SaGa
    Mondom, kipróbáltuk. Nem ez volt a cél. A legfrisebb nvidia driverrel nem indult el (fekete képernyőig jutott). Visszatettünk egy korábbit (tán 3-mal korábbi, guru3d-s driver), rögtön hisztizett, hogy ez egy másik gép. Ellenben ezzel a driverrel megy jól...
  • Nincs Név
    A bioshockhoz kiadtak egy programot amivel vissza lehetett szerezni az aktivációt ha azzal törölted a játékot vagy mi. Ehhez is biztosan (remélem) kiadnak majd egy ilyet.
  • blackcalibra
    Akkor gyorsan végig kell tolni(két driver kiadása között).
  • Magiszter
    Ha ez igaz akkor ez a legnagyobb marhaság amit hallottam Anetka űrbe menetele óta!
  • csgj
    Mi van?! Ilyet még nem hallottam... A videókari drivert muszáj frissíteni. Lol már...
  • blackcalibra
    Én is ezért kérdeztem egyébként...... De nem oszt nem szoroz.
  • rotator
    A borító alapján nem úgy tűnik, mintha magához a játékhoz internet kéne, csak a bónusztartalom letöltésénél említik meg.