Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Why so serious?
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A Gamma nálam 25-ön van a játékban, azt hiszem 20 az alap, ha tévednék sry.
Itt egy kép:
, nálatok nem sötétebb, mert nekem jóval. De a külsõ részek viszont szép világosak, szóval nem értem
Why so serious?
Why so serious?
meg asszem könyvre, szoftverre, zenére nincs vám, mert kulturáis termék.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
mármint: szolgáltatás, termék stb. behozatala euba vámköteles. namost ha neten levásárolhatnám az ea oldaláról a stuffot hol lenne az eunak a váma?
Why so serious?
Why so serious?
Mass Effect-nél annyival rosszabb a helyzet, hogy nincs program az aktiváció visszanyerésére, de még ígéret sincs rá, hogy valaha lesz. Cserébe persze nem kell a DVD-nek a meghajtóban lennie, hogy játszhass de ezt én nem tartom jó cserének. Sõt.
Why so serious?
persze garanciát nem adok rá, de szerintem az amcsi játék ugyanúgy aktiválható innét is. miért ne lehetne?
bár sose tudni...
az MS pedig ezentúl minden eladott Xbox-ra 3 év garit ad. (magyarországon úgy müxik, hogy mikor megveszed, beregeled a neten. elsõ évben még a bolt felel érte, de a másik kettõben az MS magyarországhoz kell vinni.)
Bár a Bioshock-nál asszem úgy mûködik a dolog, hogy 5 kulcs van, és ezekkel tudsz aktiválni. Ha kölcsönadod a játékod, akkot a haverod gépe elhasznál egy másik aktivációt. max 5 havernak adhatod így kölcsön. Ha valamelyik 2-3 hónapig nem nem indítja el a játékot(kulcsot hetente ellenõrzi asszem), akkor azt az aktivációt visszakapod.
Persze a Bioshock-nál ez mûködhet, hisz a játék nem lehet egyszerre két helyen jelen(hisz normál másolásvédelem is van rajta)....
de ezt csak valami fórumon olvastam, nem tuti.
de ha a 3 aktiváció tényleg simán "elfogy", akkor az elég gáz...
Bioshock persze elég botrányos volt... kiadáskor annyian aktiváltak egyszerre, hogy lefagytak a serverek. a játékok megakadtak, és nem indultak el.
Tapasztalt userek persze reinstalálták a játékot párszor, és halom user így gyönyörûen elhasználta az 5 aktivációt, amibõl egy se sikerült persze.... voltak gondok....
persze az egy más játék, más kiadó....
Why so serious?
Na nem akarok vitát nyitni a PC kontra konzol ügyben, mert szerintem inkább felhasználó igényektõl függ kinek melyik jön be... a konstrukciók mindkét esetben egész jók. (persze PC-t használni is tudni kell😄)
Why so serious?
Mert még mindig csak 1 egységnyi pajzsom van xP
Why so serious?
De a többi jó😄
bár a "sealed" szócska bizlomgerjesztõ, ha az eladó 30.000 eladás után 99.9%-os😄 (vannak ilyenek is sokszor)
persze én nem adok garanciát senkire. de már kb 20 játékot vettem eBay-en és csak egyszer fordult elõ, h nem kaptam meg. (még biztosítva se volt, de az eladó visszaadta a pénzem)
Why so serious?
ha valami más fajta ruha kell rá írjátok le melyik plz
elõre is köszi!!
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!