Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaskimXul
jah, annak a végén is kapsz diplomát..vagynem? <#kacsint>
Ez az, fél egy van rohadjon meg, holnap meg vizsga szóval mennem kéne aludni. De leszarom, Mass Effect fontosabb. 😊

Why so serious?

MaskimXul
jah, detto, nagyon durva, megyek csinálok egy vödör kávét, aztán szépnapot <#vigyor>
mi mûködik?
Dante73
Megmenekültek a kiscicák?

http://www.freetvmaci.info/

Mûködik, kipróbáltam. 😊

Why so serious?

MaskimXul
hm alakul valami check it out 😊
Nálam is sötétebb volt, ez kombinálva az alacsony felbontással azt eredményezte hogy elsõre nem találtam meg a Mako-t. 😊 Szerintem a kép amit linkeltél szép marketing shot, faszán beállították hogy jobb benyomást keltsen.

\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool

takysoft
legtöbb esetben nem feltétlen, de elmondhatni, hogy általában azzal legegyszerûbb és legbiztonságosabb fizetni. meg azt mindenki elfogadja.(legalábbis én még olyan eBay-es aukciót nem láttam, ahol ne fogadták volna el. már nem is szoktam nézni bidelésnél.. csak nehogy egyszer ráfaragjak😄)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Hmmm, hát ennél talán az én elméleteim valószínûbbek. 😄 Remélem. 😄

HeadHunter86
Ti nem vettétek észre hogy kicsit sötét néhol a játék?
A Gamma nálam 25-ön van a játékban, azt hiszem 20 az alap, ha tévednék sry.
Itt egy kép:

, nálatok nem sötétebb, mert nekem jóval. De a külsõ részek viszont szép világosak, szóval nem értem

MaskimXul
ja, a másik kiscicákat akar kivégezni. azért remélem a rlz csapatoknak is van szíve, ezt nem hagyhatják <#vigyor>
Tényleg kezdenek megõrülni az emberek arrafele, az egyik épp azzal fenyegetõzik, hogy kivégzi a túszokat ha rövid idõn belül nem lesz crack. Azt mondjuk nem írta milyen túszokat. 😊

Why so serious?

mellesleg, kell pay-pal acc e-bayes vásárláshoz?
ja mert valoszinû darabonként hozzák be a játékokat és nem konténer számra valami europai disztributor 😊 namost ott van pl. 200ezer játék... szorozd be felvásárlási 20euroval...
MaskimXul
jah, vannak mókás arcok, én voltam forteh3k <#kacsint>
SZEG007
tökmindegy bárhol veszed meg europába 50 euroért máris iszonyat hasznuk van rajta, ilyen szempontbol még szerencse hogy itt nem euroban kell fizetni igy csak 8000ft

Hehe. Ott is jó, vicces olvasni a sok õrültséget. A legnagyobb az volt amikor egyik kitalálta, hogy az EA lefizette a crackereket, hogy csak június 6. után jöjjenek ki mûködõ crack-el. 😊

Why so serious?

MaskimXul
meguntad a baromkodást az rlslogon? <#vigyor>
Az EA netes store eladása ctem elég marginális a teljes eladásokhoz képest.
takysoft
ehhh... ilyen összeg amúgy se vámköteles.
meg asszem könyvre, szoftverre, zenére nincs vám, mert kulturáis termék.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

SZEG007
nem mindegy hisz a gyenge dolár miatt nekik nagyobb profitot hoz ha te europai EA store -tol veszed meg

ööö szerintem ez ennél azért komolyabb szinten lévõ ügy.
mármint: szolgáltatás, termék stb. behozatala euba vámköteles. namost ha neten levásárolhatnám az ea oldaláról a stuffot hol lenne az eunak a váma?
Gondolom igen nagy részét. De tudod ha akár csak 1 százalék az a réteg aki másik embertõl veszi /amibõl ugye EA egy fillért sem lát soha/ akkor az nekik már kiesett bevétel. Pénzéhség rulez. 😊

Why so serious?

ja, értem már mirõl beszélsz. Szerinted egy olyan nagy cég, mint az EA, az eladásainak vajon hány %-át végzi direkt eladással(tehát egybõl a vevõnek) ?
Jaja, mindkét platformnak megvannak az elõnyei meg a hátrányai, kinek mik az igénye az alapján döntsön. Mondjuk játékfejlesztés témában a konzolra fejlesztésnek inkább csak szopás oldala van de ez nem ide tartozik. 😊

Azért nem mindegy mert ha tõlük veszed akkor az profit nekik. Ha olyantól veszed aki már megvette /tehát te neki fizetsz/ abból EA-nak nincs profit.

Why so serious?

Bioshocknál alapból 2 aktiváció volt és nem volt mód visszanyerni az aktivációt. Akkor emelték ötre és adtak hozzá programot amivel visszanyerheted amikor már a hivatalos fórumon mást se lehetett olvasni mint felháborodott felhasználókat akik vitték vissza az üzletbe a játékot. 😊
Mass Effect-nél annyival rosszabb a helyzet, hogy nincs program az aktiváció visszanyerésére, de még ígéret sincs rá, hogy valaha lesz. Cserébe persze nem kell a DVD-nek a meghajtóban lennie, hogy játszhass de ezt én nem tartom jó cserének. Sõt.

Why so serious?

takysoft
szerintem mind1.
persze garanciát nem adok rá, de szerintem az amcsi játék ugyanúgy aktiválható innét is. miért ne lehetne?
bár sose tudni...

biztos velem a probléma, de én még mindig nem értem, hogy az EA nek nem mindegy, hogy kitõl veszed a gamet ? végtére is mindenki tõlük vette, hogy aztán ki hová, kinek distributolja, az nem az õ dolga. A lényeg az eredetiségen van.
takysoft
az elsõ XboX 360-as szériában volt egy apró konstrukciós hiba. túlmelegedtek. de ez még akkor volt mikor drága volt, mai gépekben ez nincs.

az MS pedig ezentúl minden eladott Xbox-ra 3 év garit ad. (magyarországon úgy müxik, hogy mikor megveszed, beregeled a neten. elsõ évben még a bolt felel érte, de a másik kettõben az MS magyarországhoz kell vinni.)

takysoft
a limit lényege az, hogy ne warezold el a kulcsod.

Bár a Bioshock-nál asszem úgy mûködik a dolog, hogy 5 kulcs van, és ezekkel tudsz aktiválni. Ha kölcsönadod a játékod, akkot a haverod gépe elhasznál egy másik aktivációt. max 5 havernak adhatod így kölcsön. Ha valamelyik 2-3 hónapig nem nem indítja el a játékot(kulcsot hetente ellenõrzi asszem), akkor azt az aktivációt visszakapod.

Persze a Bioshock-nál ez mûködhet, hisz a játék nem lehet egyszerre két helyen jelen(hisz normál másolásvédelem is van rajta)....

de ezt csak valami fórumon olvastam, nem tuti.

de ha a 3 aktiváció tényleg simán "elfogy", akkor az elég gáz...

Bioshock persze elég botrányos volt... kiadáskor annyian aktiváltak egyszerre, hogy lefagytak a serverek. a játékok megakadtak, és nem indultak el.
Tapasztalt userek persze reinstalálták a játékot párszor, és halom user így gyönyörûen elhasználta az 5 aktivációt, amibõl egy se sikerült persze.... voltak gondok....

persze az egy más játék, más kiadó....

Sikerült a RROD-ot felszámolniuk? Egy idõben a neten még a csapból is az folyt hogy milyen sok döglött X360 kerül vissza garanciális javításra. Árak terén meg lemaradtam valahol, nem követem a konzolos dolgokat. 😊 De ha ezek hibásak voltak akkor van egyáltalán lényege annak amit mondtam? 😄

Igen, épp a minap néztem galaxisnet-en, hogy a Prince of Persia trilógia 3000 forintért rendelhetõ PC-re /be is rendelem valamikor jövõ héten/, PS2-es változatnál meg csak a Sands of Time 4000 forint.

Why so serious?

takysoft
PC azért jó, mert olcsó rá a bundle. 2-3 éves játék konzolra még minden egy tizes(ha kapni), Pc-re ellenben 2-3 ezer forintra is lemehet még a jobbik fajta is.
Na nem akarok vitát nyitni a PC kontra konzol ügyben, mert szerintem inkább felhasználó igényektõl függ kinek melyik jön be... a konstrukciók mindkét esetben egész jók. (persze PC-t használni is tudni kell😄)

Mit gondolsz mi az aktivációs limit lényege? Hogy tõlük vedd. 😊

Why so serious?

ezt most nem igazán értem. Ha a cd-key eredeti és legális, akkor hol érdekli õket, hogy hol vetted ?
Az nem csak diákhitelbõl, azok amúgy is drágák. 😄 Amikor CDG-n nemrég megláttam a konzolos játékárakat csak néztem ki a fejembõl. 😊 16-17k azért egy "kicsit" sok. Mondjuk az tény hogy konzolokon más az üzleti modell, mint azt anno megfigyelhettük a mostani konzolok gyártása a bevezetésük után sokáig elég veszteséges volt (a Sony akkoriban elég rendesen meg is rogyott), ezt a lóvét hozzák vissza azzal hogy az eladott játékok után is van a konzolgyártónak részesedése (meg ezt visszahozzák még a kiegészítõ alkatrészek árából is, azokon szép haszonkulcsot szoktak alkalmazni). A doboz olcsóbb és egyszerûbb használni de a játékok aranyáron vannak rá, szemben a PC drága, nehezebb használni de olcsóbbak rá a játékok. Mindenki mérlegeljen. 😊

takysoft
mint az elõzõ üzimben írtam is, sõt ezzel kezdtem: ez igaz.

a pajzs fejlesztése az melyik "talent" ???
Mert még mindig csak 1 egységnyi pajzsom van xP

Igaz. Csak azért Mass Effect-et kevésbé szívesen vennék e-bayrõl mint egy olyat ahol nem kell attól félnem, hogy a játék esetleg rám szól, hogy nincs több aktiváció. Mert ha azzal próbálnék új aktivációt kérni EA-tól, hogy e-bayen vettem a játékot de nincs több akkor nagyon csúnyán elküldenének a francba az tuti. 😊

Why so serious?

Magiszter
Azért van mert nincs rá skillje. Light-ot használ a varázsló, a katona meg heavy, mediumot asszem a gépész meg a katona tud felvenni. És mintha valamelyiknél lett volna fejlesztés páncél viseletre, de nem vagyok benne biztos.

Azért az árakkal nem vagy tisztában,meg a RROD is nagyon ritka már,szinte nincs is.😊
De a többi jó😄

Szerintem ne is vegyél(még) mert a sima TV adásoknak rettentõ képük van rajta.(tapasztalat)

takysoft
haverom meg 80e-ért vette. (vámraktárból "warez"-olt😄)

takysoft
ez igaz.
bár a "sealed" szócska bizlomgerjesztõ, ha az eladó 30.000 eladás után 99.9%-os😄 (vannak ilyenek is sokszor)

persze én nem adok garanciát senkire. de már kb 20 játékot vettem eBay-en és csak egyszer fordult elõ, h nem kaptam meg. (még biztosítva se volt, de az eladó visszaadta a pénzem)

Internet tele van hiperérzékeny emberekkel.

Why so serious?

Sziasztok!lenne egy olyan kérdésem,hogy vettem már sok féle Light,Medium ill hevy páncélt a mukinak "Human"címszóval,de nem toom ráaggatni ez miért van?
ha valami más fajta ruha kell rá írjátok le melyik plz
elõre is köszi!!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

egy HDTV egy hasonló korúnak mint én elég drága, fõleg ha a szülõk nem "vállalkozók"... 😞 akinek saját keresete van simán vehetne... amig én szüleim lakásában élek nem veszek HDTV-t... talán majd nyárimunkából😊

takysoft
ez neked beugatás????
és mit csinálsz, ha valaki tényleg leszól? megeszed vacsorára?