11074
-
#4274 A boltok polcairól -
#4273 Akkor jó, nem vettem észre:D
Akkor megveszem...
pl nekem a Witcher eredeti, és ott nem volt semmi aktivácio, pedig van serial számja:S -
Djemba #4272 honnan lehet leszedni magyarul? -
tommyboi22 #4271 ja és: a hírektől eltérően KELL hozzá a DVD, nem indul el ha nincs a meghajtóban, szal ez is kamu volt, hogy nem kell hozzá..
amúgy sztem ez nem aktivált semmit (azért kell a DVD), van yegy gyanúm, hogy a magyar verzióból kikerült a DRM, és maradt a jó öreg szériaszámos/DVD megoldás (ezért is van hozzá szériaszám, a kézikönyv hátulján, jó öreg védelem mint eddig)
de mondom, nekem semmi prob nem volt vele, feltelepült, nyomtam hogy "játék", és jáccok.. ennyi. -
#4270 Na regélj nekünk valamit...aktiválás van e, telepítési problémák, stb :DDDD -
Drizzthsz #4269 Nemtom, de ha a cd-n a setup exét elindítod, azzal nyit, hogy válassz nyelvet, bár felrakni nem próbáltam. -
#4268 Öhm nem csak azzal van a gond. Engem kifejezetten irritálnak az ilyenek, h nem szabad az eredeti játék, de még azt is lekell valahogy blokalizálni:P -
tommyboi22 #4267 nos, én most megvettem, uninstalláltam a demó verziót (haha:), majd felraktam az vadiúj, magyarított, gyári verziót, és semmi gond nem volt, nem is láttam, hogy aktivált volna vagy valami, csak setup, play, és megy.
csináltam is egy vadiúj Sepárdot:) immáron honosítottat..
egy két furcsaság van a magyarításban (pl. fegyverek neve lefordítva, lándzsa IV, meg ilyenek, meg a Quarian-ból Kvarián lett, először azt se tuttam az mi lehet?:) de összességében igényesnek tűnik, nem nagyon vannak nyelvtani hibák eddig
ja, és van hozzá egy nagyon fajin kis novella, egy izléses kis könyvben, szóval csak gratulálni tudok a cdprojectnek, doboz is igényes, kézikönyv is (szintén magyar)
ja, és ellentétben a hírekkel, nekem nem ajánlotta fel hogy angol/magyar, egyszerűen csak magyar (bár lehet elnéztem valamit)
-
Drizzthsz #4266 Mért, most akkor van aktiváció? :D -
adammmmmmm #4265 Mért vn ekkora gond ezze az aktviációval. Egy idő után úgyis leveszik valami patchel. Azt meg nem gondolom hogy 3 új gépet veszel egy évben. -
#4264 Rohadjanak meg az aktivációikkal együtt. Nem vesszem meg. -
Cat 02 #4263 Akkor nem fog, ez van, Sprite!
(ott a crack :D) -
Piccolo #4262 hát ha nincs net, akkor nem fog vele játszani... az eredetivel biztos nem. -
keepernext #4261 És ha valakinek nincs net ne játsszon???
Mert Magyarországon élünk ne felejtsük el!!!! -
Piccolo #4260 Minden patch, frisstés illetve letöltés alkalmával csekkol. -
Piccolo #4259 Mont már mondtam én nem tapasztaltam semmi galbiát a játékkal.
De a hivatalos fórumon sok a panasz ( mi más lenne), sokaknak van gondjuk ezzel az aktiválós marhasággal. (a secuROM meg akkoris fentvan ha offline vagy csak akkor /lehet, hogy/ letilt) -
SaGa Jr #4258 Nem ilyen kacifántos a dolog.
Gyakorlatilag feltelepíti az ember a játékot, majd mikor először elindítja akkor akar csatlakozni a netre a program és ekkor történik az aktiváció. Ha nem tud csatlakozni és aktiválódni, akkor nem fog elindulni a játék, semmi egyéb nem történik.
Ha az első indításnál ez sikerül neki, akkor utána már nem vacakol semmit.
Szóval nem a telepítés közben történik maga az aktiválás, hanem a játék első indításakor.
Tehát ha kihúzza az ember a dugót, akkor ne csodálkozzon ha nem indul a játék. Vagy ugye használja a törést és akkor nem lesz felcsatlakozási kísérlet sem. -
#4257 jogos, legfeljebb nem indul el aktiválás nélkül. -
Piccolo #4256 jogos ^^ -
#4255 Ha kihúzom a fali csatlakozóból akkor próbálhat internetre menni Olyan védelmet még nem csináltak ami előfizeti neked a netet, és növeszt egy LAN-kártyát majd WiFi-vel fel is csatlakozik rá -
Piccolo #4254 Hi. Nem akararok baromságot mondani, nem vagyok járatos ezekben a dologkban, de amennyire utánaolvastam úgy tudom secuROM van beéptve a ME-be ( spore-ba is, sins-be is többekközt). Ami kijátsza a tűzfalat gond nélkül.
Többen e miatt nem vesznek semmilyen EA terméket. Álltólag komplikációkat okozhat... mondjuk én nem tapasztaltam. Ha valakit érdekel bővebben, akkor itt utánanézhet ( nemtudom mennyire hiteles a forrás... )
http://securom.sublimesims.net/index.php?option=com_content&view=article&id=61&Itemid=81 -
#4253 Ha van tűzfalad, akkor szólnia kellett volna az aktiválásnál. -
#4252 elvileg sunyiban kikúszik a netre, magát az aktiválást nem látod, bioshock alapján. -
Drizzthsz #4251 Igen. De miért, az angol verzióban kiírta, hogy aktivválás, meg blabla? -
#4250 Nem is kellett aktiválni? Csak feltelepíted és már simán fut is? -
Drizzthsz #4249 Nem tudom, felraktam, nem emlékszem, hogy lett volna válaszási lehetőség. Bár most elindítottam a setup exe-t, s enged magyar english, Ceskyt választani. Viszont nem próbáltam ki, hogy tényleg fel is megy-e, s így megy utána...
Aktivációt viszont honnan tudhatom, hogy kellett-e? Simán felraktam, a cd-keyt az installernek megadtam, aztán elindítottam. Konkrétan aktivációról nem olvastam semmit se játék, se telepítés közben. -
#4248 Győrben. -
#4247 Angol felirat valóban választható? -
#4246 Hol? -
#4245 Na elléptem 576-ba, azt mondták holnap délután kapják meg. -
Drizzthsz #4244 Én most telepítem, majd írok. Egyelőre annyit tudok mondani, hogy kéziköny 35 oldal+novella+kódex kivonat együtt: 32. -
#4243 Persze értem én hogy mit mondasz, nem is jó ez így. -
MrAndree #4242 Hehe. Csak én olyan típus vagyok aki egy jobb játékot legalább évente egyszer előszed és végigtol. Casual gamer /aki egyszer végigviszi aztán elő se veszi többé/ persze, hogy leszarja az aktivációs limitet. :) -
SaGa #4241 Mondom, kipróbáltuk. Nem ez volt a cél. A legfrisebb nvidia driverrel nem indult el (fekete képernyőig jutott). Visszatettünk egy korábbit (tán 3-mal korábbi, guru3d-s driver), rögtön hisztizett, hogy ez egy másik gép. Ellenben ezzel a driverrel megy jól... -
Nincs Név #4240 A bioshockhoz kiadtak egy programot amivel vissza lehetett szerezni az aktivációt ha azzal törölted a játékot vagy mi. Ehhez is biztosan (remélem) kiadnak majd egy ilyet. -
#4239 Akkor gyorsan végig kell tolni(két driver kiadása között). -
#4238 Ha ez igaz akkor ez a legnagyobb marhaság amit hallottam Anetka űrbe menetele óta! -
csgj #4237 Mi van?! Ilyet még nem hallottam... A videókari drivert muszáj frissíteni. Lol már... -
#4236 Én is ezért kérdeztem egyébként...... De nem oszt nem szoroz. -
#4235 A borító alapján nem úgy tűnik, mintha magához a játékhoz internet kéne, csak a bónusztartalom letöltésénél említik meg.