11074
  • tommyboi22
    na akkor én vok a jótevő, full dialog mappa meg minden, itten van-e, 102MB

http://rapidshare.com/files/123851612/mepcmagyar.001.html
    http://rapidshare.com/files/123851821/mepcmagyar.002.html

jó étvágyat!
  • TomDantes
    Igen...én nem tudtam...de rá köttem...és igen hülye vagyok,...
  • TomDantes
    Nem warez. Mert lehet hogy megvettem eredetibe angolul, de eltörött a DVD, de biztonségi másolatam megvan. Most ügye becserélni nem lehet,mégegyszer nem veszem meg, szóval kell a magyar nyelvi fájl...miért...lehet hogy így van nem?
  • nyirog
    emberek ha már rapidshare és aki meg *szik elolvasni h melyik karaktereket kell beírni annak most elmondom, szigorúan csak is kizárólag azokat a betűket\számokat írja be a négyzetbe amelyeken ÜL A MACSKA....
    csak ennyit szerettem volna, bocsi az off-ért stb. (amikor ezt írtam akkor még nem volt ezzel kapcsolatban kisegítő hsz, mielőtt még az okostónik leszólnának érte).
  • bgabor
    Ezen már túlvagyunk, ma már több jóakarónk kioktatott minket erről.
    Köszönjük, hogy te is szükségét érezted felvilágosítani minket.

Ennyi erővel nyilvánvalóan amit a magyarítások.hu oldal meg az összes megbecsült magyarítóbrigád csinál, az is warez, meg EULA sértés, meg hasonló baromságok. Remélem azért megtartják a jó szokásukat, és magyarítanak tovább.
  • bgabor
    Meg, most már csak azt a jótevőnket várjuk, aki majd a magyar dialog mappát összetömöríti és feltolja a rapidshare-ra.
  • Maxtreme
    Itt 1 normálisabb filefeltöltő oldal mint a rapidshare: http://www.filefactory.com

Nincs timelimit, gyors, stb.
    Annyi van hogy néha kiírja hogy nincs szabad slot hogy letöltsd az adott cuccot, ráfrissítetek 4-5-öt és már jó is :)
  • Cat 02 #4548
    Nem sértésnek szánom, de ez warez, cdprojekt az angolt nem cseréli be ? Illetve 8k a játék...
  • SaGa Jr
    Látom már megvan azóta a probléma megoldásának kulcsa. :)
  • SaGa Jr
    Délután kísérletképpen próbálkoztam az angol magyarításával, bemásolva a magyar file-t, majd átírogatva a nyelvet az angol-t HU-ra ((Dokumentumok\BioWare\Mass Effect\Config\BioEngine.ini).
    Itt átírtam a nyelvet EN-ről HU-ra, de nem volt teljes az eredmény.

Valahol még tuti piszkálni kell a dolgot, mert a párbeszédeket nem ,csak a kezelőfelületet és a kommenteket mondó személyek megnevezését tette magyarrá a program. Nekem meg nem volt türelmem a további kísérletezgetéshez, inkább az egészet felraktam magyarul.

Mintegy mellesleg ugyanitt lehet visszakapcsolni a felnőtt verziót is (AllowMatureLangue).
  • Maxtreme
    Ezt magyarázom mán' 2 oldala :P :D
    Próbaképp becsomiztam a mappát (angolt) 70mb lett, szal nem nagy :)
  • Cat 02 #4544
    Nem cserélik be az angolt ?
  • bgabor
    Ez jó ötlet!
  • bgabor
    Akkor úgy tűnik az egész dialog mappát fel kell tolni.
  • BaLeeX
    Így van, csak a főmenü meg pár apróság lett magyar (kezelőfelület stb). Viszont mivel szövegfájlok jól tömöríthetőek, ha valaki rászánja magát és feldobná valahova tömörítve 100 mega alatt van.
  • Maxtreme
    Félsiker kéremszépen :)

Mondtam én hogy kicsinek tűnik nekem az a file:))

Szal Kő' az a Dialog mappa is :)
  • Mor3llo
    Khm...rossz a cracked :P
  • MrSnake
    Sziasztok.Nemkem olyan problámám akadt hogy mikor megkapom a Normandy irányítását nem jön be a csillagtérkép. Csak egy kis felirat bal felül hogy "Window". Két jobb clickre meg visszalép! Valaki ?
  • TomDantes
    Mindjárt beszarok...de hülye vagyok....óhhhhh! Na szóval, de akor mindegy is mert jó? Csak a főmenüt magyarosítja?
    Óhh-óhh...
  • MrAndree
    Na igen. Én elsőre 49es szinten fejeztem be és 59es szintig sikerült felvinnem pedig akkor is megcsináltam az összes mellékküldetést. Most enginer-emmel /hardcoer-on/ 54 vagy max 55ös leszek a végére, így azért már egyszerűbb lesz elérni a 60as szintet. :)
  • Tomi2345
    Ja nem is jó. Szerintem az egész mappa kellett volna, így csak főmenü, meg még 1,2 dolog van magyarítva.
  • bgabor
    Király vagy!
  • robotnyk
    xp bónusz már megvan, 55 vagy 56 vagyok, nem is emlékszem perpill :)
  • Zsoltee20
    gyanus is lehet mert minden magyar benne csak a párbeszédek nem :S
  • Shongi
    Oda van írva hogy csak azt a négy jelet írd be ami mellett macska van, más, sztem ez amit feltöltöttél kb a menu lehet vagy nem tudom de 1,42MB szemben az angol 480 megás dialog mappájával kicsit gyanús:D
  • gyuri12
    Kijátszottam,kurva jó játék!
    A végjáték epikus,monumentális,hatalmas,hangulatos,és még sorolhatnám.:)

Sarent meg sajnáltam.
  • gyuri12
    30 valahány évesen szánalmas ez a viselkedés.
  • TomDantes
    Oké...ez most nagyon nem ide tartozik de azt a belinkelt magyar fájlokat miért nem tudom le tölteni?

Pedig egyszerű mint egy pofon...várok ammeddig kell, beírom az ott lévő kódot...de nelehet beírni. Nekem valamiért nem működik a rapidshare!!! Ilyet...na jó tudom ez az én gondom...de mindjárt szét vet a méreg. Mi a szar nem jó?!
  • Tomi2345
    Hali

Nekem sem lett magyar. De megcsináltam. Valami:\Mass Effect\BioGame\CookedPC\Packages\Dialog\ mappába kell belemásolni a file-t. A GlobalTlk_HU.upk file-t, átkell nevezni GlobalTlk.upk-ra és felül kell írni a régi file-t. Utánna már magyar lesz.
  • SaGa Jr
    Sok sikert a 60-as szint eléréséhez, nagyon nem lesz egyszerű. Nem biztos, hogy egyszeri újrajátszással sikerülni fog.
    Az 50-es szint valahol 280000 XP körül van, míg a 60-as 850000 környékén. Sokkal több Xp meg nem fog nagyon csordogálni sajna, talán csak nehezebb fokozatokon, meg ha elegendő plecsnit sikerült összegyűjteni a megfelelőekből, akkor jár némi bonusz XP is.
  • tommyboi22
    asszem az INI fájlban át kell írni az ENG-et HUN-ra, de nemtom, nem saját feltöltés, én is csak találtam
  • martin1992
    nézdd meg hogy van e ilyen nevű fájl a játékba de pl. hu helyett ennel és akkor írd át
    ez csak tipp mert nekem még nincs meg a játék
  • bgabor
    Köszönjük!
  • bgabor
    Én is bemásoltam ide, de nem lett magyarabb. Át kell valahol a menüben állítani a nyelvet? Én nem találtam ilyen opciót.
  • Maxtreme
    No ez eddig nem megy. Megpróbálom átírni a "doksi end szettingszbe" levő ini file/fileokba a nyelvet, hátha.
  • TomDantes
    Ez nekem szólt? Ja látom csak mikor lekezdtem be írni a hsz-t még nem volt ott. Mindegy, ezer hála, nagyon kel ez az angol biztonsági másolathoz.
  • robotnyk
    végigértem másodjára is, 36 óra játék eddig. lehet hogy egy újabb kaszttal is benne van egy végigjátszás... vagy az eddigivel a 60as szint elérése, fene tudja :p
  • Maxtreme
    Köszönöm szépen :)
  • TBTPumpa
    már van hozzá magyar nyelvi fájl! csak olvass vissza! remélem működik! nagyon köszi a feltöltést!
  • BaLeeX
    Köszönet!