Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
Ebbe bele sem gondoltam. Most hogy mondod, van benne valami.

Más:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most értem a végére, és hiányérzetem van. Komolyan csak ennyi? Intro, 4 bolygó és a végharc (+ a mellékküldetések, melyek szinte mind egyformák)? Vagy csak nálam maradt ki valami?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Hmuda
Az AI hiba szerintem pont a túlmelegedésre vezethetõ vissza.

Én most Hardcore-on játszom és a 10-es szintû MasterSpectre Gear fegyvereim baromi gyorsan túlmelegednek, mert az ellenfelek nem restek használni az ezt elõsegítõ képességeket és persze gyakran beragad.

Namost én úgy vettem észre, hogy ez nem csak velem, de a társaimmal is elõfordul. Gyakran veszem észre, hogy egy idõ után nem lõnek tovább, csak akkor ha egy másik fegyverre váltanak (néha megteszik maguktól, de az ritka), onnan vígan aprítanak míg az is túl nem melegszik. Ez gondolom az ellenfelekkel is így van. Ha egyszer túlmelegszik a fegyverük akkor mit csináljanak? Naná, hogy berohannak egy kicsit pofozkodni a puskatussal, majd visszavonulnak nyalogatni a sebeiket.

De amíg ez be nem következik addig nagyon jól kihasználják a fedezékeket, a legtöbb alkalommal kizárólag egy jól idõzített gránáttal lehet kifüstölni õket, addig ott lapítanak és elég szépen küldik felénk az áldást.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

MerlinW
Szerepjáték lényege a társalgás, karakterfejlõdés, történetmesélés. Mégis mit vártál?😊

[merlinw.org]

BlackShadow
ez egy szerepjáték, angol tudás nélkül fölösleges játszanod vele, mert a legtöbb része duma 😊 keress addig valami fps-t, míg nincs meg magyarul.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

gabo91
thx.
amig ezt leirtad addig azt is leirhattad volna, hogy hova kell menni vagy valami.
Jó játék lenne, csak túl sok a társalgás benne, igy meg unalmas. 😞

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Ron Ragm
Az a baj hogy a kalózok/mercek is csinálják, ráadásul õk többször.

Zomil
inkább várd meg amig magyarul megjelenik 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

gabo91
Illetve utána még a c-sec oficcel is beszéltem.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91
Az elején vagyok valami nagyvárosban. Voltam már sok helyen megöltem pár lényt, de marhára nemtudom mit kell csinálni. Legutóljára a Toverben volt valami avatás féleség 3 lény csinált vmit meg mondot valamit aztán kaptam pénzt, tapasztalatot.

de az AI hiányossága nyílván nem a fejlesztõk hibája...
A quarianok programozták hülyére a geth-et 😄
Zomil
kköszi mindenkinek a segitséget, majd délután megprobálkozom vele

sajna az ajtó meghackeléséhez kevés az elektronikám, a plasma elégetéshez meg kevés a decrypting-em 😄

viszont ha a terminálnál felül lehet irni akkor oké 😊

ui: nekem a kedvencem mikor ellen rohan felénk és az egyik cspattársam rányom egy olyan skill-t amitöl el kezd lebegni igy az ellen puff nekiszáll a falnak 😄D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BlackShadow
engem is iszonyúan idegesít az ai 😊 ha már fedezékharcot adtak a játékba, akkor azt használja már ki az ai is, ne rohanjon már a pofámba :\ így kb értelmét is vesztette a dolog.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

gabo91
Nem tudtok valami végigjátszás féleséget adni?
(magyart nem találtam, igy jó lenne az angol is)

Ron Ragm
Amúgy mennyire szaggat a játék? Nekem épphogy elbírja, szerintem lehet hozzá köze.

Ron Ragm
Ha nem mászott még vissza akkor három lehetõség van: elégeted a plazmával õket, meghackeled az ajtót vagy csak beszélsz az AI-val (ott van a terminál a szobában) és felülírod az utasáítást miszerint nem engedhet be senkit.

Ron Ragm
Ez a nem hûl le a fegyver nekem is néha elõjön, egy mentés/töltés megoldja de zavaró.

Amúgy mondjátok hogy nincs igazam de ennél szarabb AI-t ami itt van ritkán láttam. Az egy dolog hogy a csapattársaim olyamatosan bemásznak elém, valamint hogy a fegyveres ellenség berohan közénk, táncol egy kicsit majd elfut (szép taktika ha öngyilkos akarsz lenni, nem mondom), de nem egyszer (na jó, háromszor) fordult már elõ hogy csak ott álltak az ellen arcában fél méterre se, és dalolva várták hogy leszedjék õket mind a ketten, hiába adtam utasítást hogy támadjanak (!) (drága talim ráadásul folyamatosan magyarázta nekem hogy megvan a clear shot, a tizedik után már inkább zavaró volt), én meg nem tudtam nekik segíteni mert a másik irányból kellett fedeznem a terepet.

Nemtudja valaki miért olyan pixelesek a fények a játékban?
Most hogy jobban visszagondolok, ott asszem két lehetõséged van. Vagy kinyírod õket számgépel ahogy próbáltad, vagy simán bemész az ajtón és "manuálisan" lelövöd õket.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

berlinboy6329
Na,nálam is vége...Jöhet a 2. rész..de még mikor...Remélem jó kis trilógia lesz ez...Pár dolog volt a játékban ami zavart,de csak kisebb bugok.Egy nagy bug volt ami idegesített:

-nem tetszett az,h odateleportálnak a liftbe mikor használom
-pózváltás beszédnél(mondatkezdés)
-és ami rohadtul fel tudptt baszni:Túlhevül a fegyó és nem hûl le...Sarent is géppityuval kellett lenyomnom amiben képzetlen voltam,mert se a sniperem,se a KP-m nem akart lehûlni...10 perc után sem mikor visszaváltottam,igy vissza kellett töltenem az állást,hogy használhassam..Azon fostam,mikor a végén a sarent kell lenyomni(azt a Sarent,aki vévgitte tudja),hogy nehogy felhevülve maradjon a KP-m,és kezdhessem elõrõl megint..Sok idõ volt lenyomni...

Összességeében kurvajó játék volt..Voltak benne komoly döntések..Job játék akkor lehetett volna,ha non.lineáris játékmenet lett volna benne úton-útfélen komoly döntésekkel és asszerint változik a játék a késõbbiek folyamán....9.5/10

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

davidka003
Szerintem ide kell majd másolni a 200KB-os fájlokat:

Mass Effect\Engine\Localization\INT

Így volt a Gears of War-nál is meg a MoH: Airborne-nál.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

már official forumon is meglett említve, valszeg Bioware egyszerüen lespórolta õket. Gyanítom, hogy majd ME2 ben javítják ezt a hibát ^^
Kösz. Akkor ez volt a baj... 12 - omnim volt és mindig ilyen sziklás talajon próbáltam kiszálni. 😊 Kösz a segítséget. 😊
rotator
Akinek a gépén van a cucc, az meg tudja saccolni, mekkora kaland lesz a feliratokat angolosítani? A szokott módon csak a dialog.tlk-t kell majd felülírni?

davidka003
1. Ahol landoltál ott bármikor kiszállhatsz a kocsiból. Q gomb és a kocsi legyen vízszintes talajon és ne mozogjon.
2. Ha tényleg sérült akkor megjavítja. Javítás közben nem tudsz mozogni.
3. Odamész az ásványokhoz és E gombbal begyûjtöd õket. Ez az egyik mellékküldetés, hogy összegyûjtsd mind.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Ha azt írja, hogy skill too low akkor a csapat társaknak is alacsony a szintje és nem tudod kinyitni a cuccot.

Ja, észrevettem, hogy nem lehet sehol se látni pár faj nõi példányát... Pl. nincs turian nõ, nincs volus nõ, nincs krogan nõ... De ugyanígy fordítva nincs quarian férfi. 😛 Pedig õk elvileg nem "hímnõsek", nem olyanok, mint az asarik.
Shongi
Most lehet hogy nagyon hülyét fogok kérdezni, van rá mód hogy olyan cuccokat nyissak ki amihez azt írja hogy skill too low, rá lehet venni valahogy a csapattársat?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Ahova le lehet szállni, ott elvileg ki is lehet szállni. Nekem legalábbis eddig mindenhol sikerült.

az F javítja mindig, feltéve hogy van 15 omnigéled. És meg van sérülve ténylegesen, mert ha csak a páncél ment le az magától is feltöltõdik.

Amiket 'Survey' gombbal találsz a bolygón, azok csak ilyen gyûjtögetõs cuccok. Nemtom kapsz e valamit ha mind megvan, és még nem találtam meg az összeset semmibõl :p
Kérdések...

1. A Kocsiból (Mako) csak pár világon lehet kiszálni? Mert eddig az ilyen jeges/tüzes bolygókon nem sikerült csak men a kocsi és kész...

2. Aztm onja hogy a F gyógyítja a kocsit is. Ehhez képest hiába nyomogatom nem javítódik...

3. A világokon talált probekkal és ilyen ásványlelõhelyekkel mit kell csinálni és hogy?
Zomil
hm, ha esetleg kevés omnigélem van akkor nem is irja ki h azzal is lehet?

bár mondjuk lassan már mindent átalakitottam 😞

Én is az omnigél használatát ajánlom. Darálj be pár cuccodat biztos vannak feleslegessek; lõszer, fegyver, páncél, vagy upgradek. Mindet lehet omnigéllé folyósítani.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

macleody
Köszi.
amúgy amihez decryption kell, azt elvileg ki tudod nyitni omni-gel használatával is. vagy azt nem lehet?
Zomil
ha ez az egyetlen megoldás, akkor az szép kis séta lesz :S

menj vissza a hajóhoz, és vigyél magaddal egy mérnököt, akinek elég magasak hozzá a skilljei... sztem más lehetõséged nincs 😄 tudom, hogy messze van :p
Zomil
Kéne egy kis segitség

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azon a polygon vagyok ahol a 15-ös bázisra kell elmenni, ahol Benezia is van, nos az a gondom, h miután visszakapcsoltam a leszállot és az áramot, a bio laborba tudok elvileg már csak menni, nos itt egy ajtó mögött 2 bogár van, az ajtó zárva nekem nincs elég elektronikám, a kis szobában pedig elolvastam a jegyzetet, h az emberke öngyilkos lett, itt is van egy kapcsolo de ehhez meg a decrypting-em nem elég :S
nincs 5letetek mit tudnék itt csinálni?

Elöre is köszi a segitséget elég sürgös lenne😞

BlackShadow
ha azt vesszük, h alig vannak már, ill csak a harchoz értenek, nem meglepõ 😊

hát igen, tapasztalatom szerint is, kb a legritkább armor a játékban a quarian. Elég bosszantó.
davidka003
Max 150 db cucc lehet nálad.

Riddick21
Az Írországbeli Kilkenny városka GameStopjában. Mivel ma jelent meg.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

takysoft
nálam is detto ez van...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Kösz az infót.
tobias88
hát ezen a játékon eléggé látszik, hogy boxátirat, a cpu-t 100%osan használja de a vga alig melegszik alapjárathoz képest 2-3 fokot
Bárhol válthatsz és magaddal cipeled õket.

Talinak vagy veszel vagy találsz páncélt. Neki is vannak szép páncélok.
A gránátvetõ az te vagy magad. <#hehe>
Azaz gránátot dobsz, az valóban nem kifogyhatatlan. Max 8 db lehet nálad.

Davidus
indítsd xp kompatibilis módban

V9ykn8_TZL0

Kandurex
pista?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Most lenne egy elég hülye kérdésem. It az inventory az mien? Bármenyi cuc lehet nálad mint a kotorban vagy mindennek megvan a súja és nem lehet nálad minde? Na meg csak a hajón lehet cserélgetni a cuccodat vagy harc közben is váltogathatsz fegyvert páncélt stb? (ezekrõl nem nagyon olvastam infót)
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Állandóan kifagy a játék és nemtom miért. Még a windows-t is újraraktam de semmi. A vidkarim drivere is a legújabb. ( A configom: ASUS M2N alaplap , AMD Athlon 64 X2 5000+ 2x512 , Ati HD 3850 , 2 GB RAM ) Lehet hogy nem bírja a gépem? Nemtudom. Valaki segítsen ha tud mert nagyon tetszik ez a játék de így nem nagyon élvezem hogy mindig lefagy 😊

Elõre is köszi