11074
-
tommyboi22 #4555 na akkor én vok a jótevő, full dialog mappa meg minden, itten van-e, 102MB
http://rapidshare.com/files/123851612/mepcmagyar.001.html
http://rapidshare.com/files/123851821/mepcmagyar.002.html
jó étvágyat!
-
TomDantes #4554 Igen...én nem tudtam...de rá köttem...és igen hülye vagyok,... -
TomDantes #4553 Nem warez. Mert lehet hogy megvettem eredetibe angolul, de eltörött a DVD, de biztonségi másolatam megvan. Most ügye becserélni nem lehet,mégegyszer nem veszem meg, szóval kell a magyar nyelvi fájl...miért...lehet hogy így van nem? -
#4552 emberek ha már rapidshare és aki meg *szik elolvasni h melyik karaktereket kell beírni annak most elmondom, szigorúan csak is kizárólag azokat a betűket\számokat írja be a négyzetbe amelyeken ÜL A MACSKA....
csak ennyit szerettem volna, bocsi az off-ért stb. (amikor ezt írtam akkor még nem volt ezzel kapcsolatban kisegítő hsz, mielőtt még az okostónik leszólnának érte). -
bgabor #4551 Ezen már túlvagyunk, ma már több jóakarónk kioktatott minket erről.
Köszönjük, hogy te is szükségét érezted felvilágosítani minket.
Ennyi erővel nyilvánvalóan amit a magyarítások.hu oldal meg az összes megbecsült magyarítóbrigád csinál, az is warez, meg EULA sértés, meg hasonló baromságok. Remélem azért megtartják a jó szokásukat, és magyarítanak tovább. -
bgabor #4550 Meg, most már csak azt a jótevőnket várjuk, aki majd a magyar dialog mappát összetömöríti és feltolja a rapidshare-ra. -
#4549 Itt 1 normálisabb filefeltöltő oldal mint a rapidshare: http://www.filefactory.com
Nincs timelimit, gyors, stb.
Annyi van hogy néha kiírja hogy nincs szabad slot hogy letöltsd az adott cuccot, ráfrissítetek 4-5-öt és már jó is :) -
Cat 02 #4548 Nem sértésnek szánom, de ez warez, cdprojekt az angolt nem cseréli be ? Illetve 8k a játék... -
SaGa Jr #4547 Látom már megvan azóta a probléma megoldásának kulcsa. :) -
SaGa Jr #4546 Délután kísérletképpen próbálkoztam az angol magyarításával, bemásolva a magyar file-t, majd átírogatva a nyelvet az angol-t HU-ra ((Dokumentumok\BioWare\Mass Effect\Config\BioEngine.ini).
Itt átírtam a nyelvet EN-ről HU-ra, de nem volt teljes az eredmény.
Valahol még tuti piszkálni kell a dolgot, mert a párbeszédeket nem ,csak a kezelőfelületet és a kommenteket mondó személyek megnevezését tette magyarrá a program. Nekem meg nem volt türelmem a további kísérletezgetéshez, inkább az egészet felraktam magyarul.
Mintegy mellesleg ugyanitt lehet visszakapcsolni a felnőtt verziót is (AllowMatureLangue). -
#4545 Ezt magyarázom mán' 2 oldala :P :D
Próbaképp becsomiztam a mappát (angolt) 70mb lett, szal nem nagy :) -
Cat 02 #4544 Nem cserélik be az angolt ? -
bgabor #4543 Ez jó ötlet! -
bgabor #4542 Akkor úgy tűnik az egész dialog mappát fel kell tolni. -
#4541 Így van, csak a főmenü meg pár apróság lett magyar (kezelőfelület stb). Viszont mivel szövegfájlok jól tömöríthetőek, ha valaki rászánja magát és feldobná valahova tömörítve 100 mega alatt van. -
#4540 Félsiker kéremszépen :)
Mondtam én hogy kicsinek tűnik nekem az a file:))
Szal Kő' az a Dialog mappa is :) -
#4539 Khm...rossz a cracked :P -
MrSnake #4538 Sziasztok.Nemkem olyan problámám akadt hogy mikor megkapom a Normandy irányítását nem jön be a csillagtérkép. Csak egy kis felirat bal felül hogy "Window". Két jobb clickre meg visszalép! Valaki ? -
TomDantes #4537 Mindjárt beszarok...de hülye vagyok....óhhhhh! Na szóval, de akor mindegy is mert jó? Csak a főmenüt magyarosítja?
Óhh-óhh... -
MrAndree #4536 Na igen. Én elsőre 49es szinten fejeztem be és 59es szintig sikerült felvinnem pedig akkor is megcsináltam az összes mellékküldetést. Most enginer-emmel /hardcoer-on/ 54 vagy max 55ös leszek a végére, így azért már egyszerűbb lesz elérni a 60as szintet. :) -
Tomi2345 #4535 Ja nem is jó. Szerintem az egész mappa kellett volna, így csak főmenü, meg még 1,2 dolog van magyarítva. -
bgabor #4534 Király vagy! -
#4533 xp bónusz már megvan, 55 vagy 56 vagyok, nem is emlékszem perpill :) -
Zsoltee20 #4532 gyanus is lehet mert minden magyar benne csak a párbeszédek nem :S -
#4531 Oda van írva hogy csak azt a négy jelet írd be ami mellett macska van, más, sztem ez amit feltöltöttél kb a menu lehet vagy nem tudom de 1,42MB szemben az angol 480 megás dialog mappájával kicsit gyanús:D -
gyuri12 #4530 Kijátszottam,kurva jó játék!
A végjáték epikus,monumentális,hatalmas,hangulatos,és még sorolhatnám.:)
Sarent meg sajnáltam. -
gyuri12 #4529 30 valahány évesen szánalmas ez a viselkedés. -
TomDantes #4528 Oké...ez most nagyon nem ide tartozik de azt a belinkelt magyar fájlokat miért nem tudom le tölteni?
Pedig egyszerű mint egy pofon...várok ammeddig kell, beírom az ott lévő kódot...de nelehet beírni. Nekem valamiért nem működik a rapidshare!!! Ilyet...na jó tudom ez az én gondom...de mindjárt szét vet a méreg. Mi a szar nem jó?! -
Tomi2345 #4527 Hali
Nekem sem lett magyar. De megcsináltam. Valami:\Mass Effect\BioGame\CookedPC\Packages\Dialog\ mappába kell belemásolni a file-t. A GlobalTlk_HU.upk file-t, átkell nevezni GlobalTlk.upk-ra és felül kell írni a régi file-t. Utánna már magyar lesz. -
SaGa Jr #4526 Sok sikert a 60-as szint eléréséhez, nagyon nem lesz egyszerű. Nem biztos, hogy egyszeri újrajátszással sikerülni fog.
Az 50-es szint valahol 280000 XP körül van, míg a 60-as 850000 környékén. Sokkal több Xp meg nem fog nagyon csordogálni sajna, talán csak nehezebb fokozatokon, meg ha elegendő plecsnit sikerült összegyűjteni a megfelelőekből, akkor jár némi bonusz XP is. -
tommyboi22 #4525 asszem az INI fájlban át kell írni az ENG-et HUN-ra, de nemtom, nem saját feltöltés, én is csak találtam
-
martin1992 #4524 nézdd meg hogy van e ilyen nevű fájl a játékba de pl. hu helyett ennel és akkor írd át
ez csak tipp mert nekem még nincs meg a játék -
bgabor #4523 Köszönjük! -
bgabor #4522 Én is bemásoltam ide, de nem lett magyarabb. Át kell valahol a menüben állítani a nyelvet? Én nem találtam ilyen opciót. -
#4521 No ez eddig nem megy. Megpróbálom átírni a "doksi end szettingszbe" levő ini file/fileokba a nyelvet, hátha. -
TomDantes #4520 Ez nekem szólt? Ja látom csak mikor lekezdtem be írni a hsz-t még nem volt ott. Mindegy, ezer hála, nagyon kel ez az angol biztonsági másolathoz. -
#4519 végigértem másodjára is, 36 óra játék eddig. lehet hogy egy újabb kaszttal is benne van egy végigjátszás... vagy az eddigivel a 60as szint elérése, fene tudja :p -
#4518 Köszönöm szépen :) -
#4517 már van hozzá magyar nyelvi fájl! csak olvass vissza! remélem működik! nagyon köszi a feltöltést! -
#4516 Köszönet!