Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Én most Hardcore-on játszom és a 10-es szintû MasterSpectre Gear fegyvereim baromi gyorsan túlmelegednek, mert az ellenfelek nem restek használni az ezt elõsegítõ képességeket és persze gyakran beragad.
Namost én úgy vettem észre, hogy ez nem csak velem, de a társaimmal is elõfordul. Gyakran veszem észre, hogy egy idõ után nem lõnek tovább, csak akkor ha egy másik fegyverre váltanak (néha megteszik maguktól, de az ritka), onnan vígan aprítanak míg az is túl nem melegszik. Ez gondolom az ellenfelekkel is így van. Ha egyszer túlmelegszik a fegyverük akkor mit csináljanak? Naná, hogy berohannak egy kicsit pofozkodni a puskatussal, majd visszavonulnak nyalogatni a sebeiket.
De amíg ez be nem következik addig nagyon jól kihasználják a fedezékeket, a legtöbb alkalommal kizárólag egy jól idõzített gránáttal lehet kifüstölni õket, addig ott lapítanak és elég szépen küldik felénk az áldást.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
[merlinw.org]
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
amig ezt leirtad addig azt is leirhattad volna, hogy hova kell menni vagy valami.
Jó játék lenne, csak túl sok a társalgás benne, igy meg unalmas. 😞
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A quarianok programozták hülyére a geth-et 😄
sajna az ajtó meghackeléséhez kevés az elektronikám, a plasma elégetéshez meg kevés a decrypting-em 😄
viszont ha a terminálnál felül lehet irni akkor oké 😊
ui: nekem a kedvencem mikor ellen rohan felénk és az egyik cspattársam rányom egy olyan skill-t amitöl el kezd lebegni igy az ellen puff nekiszáll a falnak 😄D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Why so serious?
(magyart nem találtam, igy jó lenne az angol is)
Amúgy mondjátok hogy nincs igazam de ennél szarabb AI-t ami itt van ritkán láttam. Az egy dolog hogy a csapattársaim olyamatosan bemásznak elém, valamint hogy a fegyveres ellenség berohan közénk, táncol egy kicsit majd elfut (szép taktika ha öngyilkos akarsz lenni, nem mondom), de nem egyszer (na jó, háromszor) fordult már elõ hogy csak ott álltak az ellen arcában fél méterre se, és dalolva várták hogy leszedjék õket mind a ketten, hiába adtam utasítást hogy támadjanak (!) (drága talim ráadásul folyamatosan magyarázta nekem hogy megvan a clear shot, a tizedik után már inkább zavaró volt), én meg nem tudtam nekik segíteni mert a másik irányból kellett fedeznem a terepet.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
-nem tetszett az,h odateleportálnak a liftbe mikor használom
-pózváltás beszédnél(mondatkezdés)
-és ami rohadtul fel tudptt baszni:Túlhevül a fegyó és nem hûl le...Sarent is géppityuval kellett lenyomnom amiben képzetlen voltam,mert se a sniperem,se a KP-m nem akart lehûlni...10 perc után sem mikor visszaváltottam,igy vissza kellett töltenem az állást,hogy használhassam..Azon fostam,mikor a végén a sarent kell lenyomni(azt a Sarent,aki vévgitte tudja),hogy nehogy felhevülve maradjon a KP-m,és kezdhessem elõrõl megint..Sok idõ volt lenyomni...
Összességeében kurvajó játék volt..Voltak benne komoly döntések..Job játék akkor lehetett volna,ha non.lineáris játékmenet lett volna benne úton-útfélen komoly döntésekkel és asszerint változik a játék a késõbbiek folyamán....9.5/10
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Mass Effect\Engine\Localization\INT
Így volt a Gears of War-nál is meg a MoH: Airborne-nál.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
2. Ha tényleg sérült akkor megjavítja. Javítás közben nem tudsz mozogni.
3. Odamész az ásványokhoz és E gombbal begyûjtöd õket. Ez az egyik mellékküldetés, hogy összegyûjtsd mind.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
az F javítja mindig, feltéve hogy van 15 omnigéled. És meg van sérülve ténylegesen, mert ha csak a páncél ment le az magától is feltöltõdik.
Amiket 'Survey' gombbal találsz a bolygón, azok csak ilyen gyûjtögetõs cuccok. Nemtom kapsz e valamit ha mind megvan, és még nem találtam meg az összeset semmibõl :p
1. A Kocsiból (Mako) csak pár világon lehet kiszálni? Mert eddig az ilyen jeges/tüzes bolygókon nem sikerült csak men a kocsi és kész...
2. Aztm onja hogy a F gyógyítja a kocsit is. Ehhez képest hiába nyomogatom nem javítódik...
3. A világokon talált probekkal és ilyen ásványlelõhelyekkel mit kell csinálni és hogy?
bár mondjuk lassan már mindent átalakitottam 😞
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nincs 5letetek mit tudnék itt csinálni?
Elöre is köszi a segitséget elég sürgös lenne😞
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A gránátvetõ az te vagy magad. <#hehe>#hehe>
Azaz gránátot dobsz, az valóban nem kifogyhatatlan. Max 8 db lehet nálad.
Elõre is köszi