Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Tegnap kezdtem a játékot, ma be akarom tölteni a mentést erre ezt a hibát adja. Mi ez?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
vááá fõõbosszznál vagyok, 😄 segítsetek mire vár?!! aki érti az érti😛
van egy felkiálltójel, és újra töltõdik a páncélja:\
"Ehelyett azt látom mindenhol, hogy meghatározott ponton álldogálnak a semmittevõ emberek, esetleg csevegnek valamit egymással."
Ez ilyen Bioware dolog, az összes RPG-jükben így van. Engem annyira nem zavar, már megszoktam.
Why so serious?

Why so serious?

Why so serious?
egyszerûen hiányzik belõle az a fajta élet, ami más neves RPGknél megvan. Hogy mondjuk ott vagyok a Feros-i kolónián, és érezném, hogy ott mindenkinek saját élete van, mindenki teszi a dolgát, vannak saját teendõi...
Ehelyett azt látom mindenhol, hogy meghatározott ponton álldogálnak a semmittevõ emberek, esetleg csevegnek valamit egymással. És így olyan mû az egész :C
De egyébként kib*szott jó játék, szó sem róla =)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Mas megoldast nem tudok,kolbaszoltam egy db-ig en is.
(Talan a sotetben csinalj egy masik mentest es azt toltsd vissza,hatha...)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Föküldetésekbõl meg kb 3,5 CHECK !
1.Find the Beacon CHECK 2. Citadel küldetései IN PROGRESS ! 3. Find Liara T'Soni CHECK ! 4. Feros bolygó: CHECK !(A Feros bolygó missionje az nagyon hosszú ugy jócskán több mint 4 óra van benne !)
Feros, Noveria... majd a végén.. elõbb minden más bolygó és mellékküldi😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Why so serious?
Összesen kb 15-20 óra körül járhatok, és még nem tartok sehol.. Az elsõ három mission amit az elsõ citadella látogatásnál adnak kész (azaz Ferros még nem teljesen), szal nemtom mennyi lesz az össz játékidõ, de azzal a stílussal ahogy játszom sztem simán lesz 50h (sokat beszélgetõs, mindenhova leszállós, mellékküldis 😄 )..
Baszott jó..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem volt szívem..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
#2795: A "térképterem" mögött van egy fallal elválasztott rész (valami konferencia szoba vagy mi, oda kellett elsõnek menni, mikor kezdted a játékot.) Ott van kommunikációs konzol. Hogy tudod-e manuálisan használni azt nem tudom, mert én eddig egyszer használtam akkor pedig automatikusan felajánlotta nekem a pilóta hogy használjam...
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Why so serious?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Houston, the Mako has landed...the Mako has landed!

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
szép shader.
jók az efektek.
õ tõle félek.
nem a legszebb víz de nincs ok a panaszra
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?