11074
-
MrAndree #4475 Bocs az offért de erről jut eszembe. Épp a minap vettem észre, hogy már rohadt olcsó a Jade Empire szóval meg akarom venni. A kérdésem az lenne, hogy a galaxisneten rendelhető verzióban benne van az angol felirat is vagy csak a magyar? Mert ha csak a magyar akkor nem kell. -
csgj #4474 Hát, erre nem emlékszem már pontosan... De asszem igen. -
#4473 Valaki feldobhatná valahova a magyar szövegfájlokat kipróbálni műxik-e vele az angol verzió vagy több fájban is tárolja. -
#4472 Kis off, sorry:
A gyárilag hungarise Jade empire-ben az átvezető videk feliratozva vannak? -
csgj #4471 Nemtom, nekem az is megvan magyarul, és nem volt vele különösebb problémám. Lehet, hogy a magyar nyelvi patch miatt, amit kiadtak hozzá... A Hellgate-ben viszont a küldetésleírások vmi borzalmasak voltak. "Menj a Trafalgar Térre, és öld meg ezt: Tífuszos Mary" - vagy vmi hasonló :P -
#4470 Hellgate London.. Az még viszonylag tűrhető. Nézd meg Jade Empire fordítását. Na az katasztrofális :) -
csgj #4469 A magyar fordításban eddig 1 nagyobbacska hibát fedeztem fel, és nemrég óta vok a Fellegvárban (Citadel). A hiba pedig az volt, hogy kérdés helyett mondatot írtak... Csak egy picit jött ki furán. Más gond nem volt, szerintem egész jó a fordítás, egyáltalán nem Hellgate London szintű :P -
#4468 énis így voltam vele renegade infiltratorommal:) én úgy játszottam, hogy a bizalmam nehezen adom, de akik megkapták azokkal nem baszok ki. pl folyton kaptam a renegát pontokat, amiért virmire-n besegítettem ebbe abba :\ túlságosan szélsőséges a két irány nekem :) -
#4467 8000 forint -
#4466 Mondom én hogy a dialog mappa köll nekünk :)
Becsomizva biztos nem nagy. -
Drizzthsz #4465 Én leszarom, hogy paragon, vagy renegade leszek. Mindig az adott személyhez képest döntöm el, hogy mi a nekem tetsző cselekedet. -
#4464 Ez egy kivételesen értelmes hozzászólás volt.
-
#4463 Azéé ... :-) mert a képzettséged nem elégséges.
Gyúrjál rá valamire, mingyá nem lesz szürke. -
MrAndree #4462 Hát Paragon-ként intimidate-re nem is raktam pontot, csak a charm-ra. Majd Renegade karakteremmel fordítva lesz. -
Grifidos #4461 Jobb specializálódni, hogy milyen stílusban akarod játszani, mert ha mind a 2 kapott pontokat akkor rengeteg helyen nem kínálja fel a választási lehetőséget és szürke marad, hiába van kimaxolva. -
#4460 Na megvettem. Kaptam hozzá egy 14 napos WOW-ot is. :) -
MrAndree #4459 Nem elég magas a charm vagy az intimidate szinted azért nem tudod azokat választani. -
Drizzthsz #4458 Hát akkor hívd fel bármelyik Bp-it, s kérdezd meg mi a szitu. -
adammmmmmm #4457 Nem győri kell. Buda pesthez vok a legközelebb. Egyépként várni tudnák csak az zavar hogy általában jóval azelött hívni szoktak hogy kihozzák. Mostmeg semmi pedig tegnap reggel rendeltem. -
mnorbi #4456 az miert van hogy bizonyos párbeszédeknél vnnak szürke lehetöségek amit nem tudok választani / katonat választottam ... -
ricsa008 #4455 én egy 1.4 mb os fájlt találtam neve GlobalTlk_HU.upk nem tom lehet ez az -
bgabor #4454 A magyar nyelvi fájlokról még mindíg nincs hír? -
#4453 Király már ma este meg lesz! Rakok fel majd képeket a grafról meg a véleményemet is mgirom még ma! -
bgabor #4452 A régi részek eredeti szinkronjában fénykard. A kilencvenes évek végén a retekklub nevű tévécsatorna újraszinkronizáltatta, mert úgy olcsóbb volt. Az új szinkron olyan lett, mint maga a tévécsatorna: igénytelen, paraszt és rossz minőségű. Abban az új szinkronban már könnyen lehet, hogy lézerkardnak fordították. -
bgabor #4451 Fénykard az, a régi epizódokban is. Lézerkardnak csak a parasztabbak mondták mindíg. -
MrAndree #4450 Tudom, hogy lézerkardnak mondják mert valami idióta úgy fordította. De az attól még fénykard /lightsaber ugyebár/. Az meg, hogy miért sebez fény senkit nem érdekel amíg ilyen jól néz ki. :) -
Drizzthsz #4449 Legyél már picit életrevalóbb... :)
Vagy nem a győri kell? :D -
#4448 Bájdövéj, a fénnyel mióta lehet sebezni? : P Egyébként régi epizódokban igenis LÉZERkardnak mondják.
ON. : ) -
#4447 Valóban -.-" Korán van nekem, hiába, Űrgolyhókban nem lézerkard? : D Ott valami gyűrűs témából jön a "színes fény" X D
Bizony, pláne a throw meg a lift az, ami nagyban hasonlítható az Erőhöz, mondjuk nem is sejtem, honnan koppinthatták.
(Egyébként hasonló viták voltak a Max Payne és az Enter the Matrix körül is, ami a "focus"-t illette, hogy ki kiről másolt, Max Payne a filmről, vagy EtM a játékról.. node ez már off. : D ) -
MrAndree #4446 Az fénykard és nem lézerkard. :) A biotikus képességek tényleg sokban hasonlítanak az Erő-höz, Liara is mindenkit folyton fellök vagy levegőbe emel. :) -
#4445 Esetleg a lézerkard : ) Pont az a jó benne, hogy ez nem olyasfajta "mágia", hanem inkább hasonlítható az Erőhöz : D -
adammmmmmm #4444 Milyen telefonszámon tudok érdeklődni az 576-nál? (mostmár érdekel mikor érkezik meg) -
#4443 Épp most telepitem az eredeti gemet.
Végre megjött. -
sanyiiiii #4442 Én is , bár a dual sword jobban bejon a varázsolgatás mellé mint a shotgun de ez is megteszi :) -
#4441 Lesz, dolgozok rajta csak nincs sok időm. -
#4440 Azt hiszem, nehéz fokozaton kapásból nem is kezdheted : )
Egyébként személyes kedvencem a Vanguard, úgyhogy jó döntésnek vélem részedről : )
Minden hasonló kaliberű játékaban az ilyen "mágus-harcos" hibrideket preferálom egyébként is : ) -
adammmmmmm #4439 Ok kösz mindenkinek. (ezen a származásos dolgon régebben is gondolkodtam) Csak érkezne már meg. -
tommyboi22 #4438 >>Nagyon sokat számít az a játékban hogy milyen a származás(pl földön nőtél fel) vagy csak néha megjegyzik hogy földi vagy.
sokat számít, másképpen beszélnek veled, meg másképpen hivatkoznak rád, illetve minden háttérhez külön mellékküldetés is van, ami a múltaddal kapcsolatos. -
sanyiiiii #4437 Van minden származáshoz egy, azaz egy darab mellékküldi, illetve néha egy fél mondatot máshogy mondanak de érdemi jelentősége nincs. -
bgabor #4436 Bőven elég lesz, ha feltöltöd őket valahová.