Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt észrevettétek már, hogy ha a terepen nem a Makoval irtjátok az ellent, hanem "saját kezûleg" akkor majd' 3x annyi XP jár érte? Nem mindegy ...
Most nyomtam le egy Trasher Maw-t és több mint 1000 Xp ütötte a markomat, persze elõtte jól megpuhítottam a Makoval 😊

Zomil
nálam spec. jól müködöik ez a fórumon belüli keresö, ugyhogy szvsz másnak is müködnie kell 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zorrobomber
warez kérdéssekkel egyetértek(elõrendeltem én is a cuccot 😊. ott a pont. van elég fórum azokhoz a kérdésekhez is.

1ébként pl szívesen látnék még karakterekrõl képeket ki milyet kreált!

Én próbálom törölgetni õket, de elég népszerû a topic, és én is gyakran elhúzok játszani, vagy suliba mek (már nem sokáig hál'Istennek)... Szóval van, ami nyilván megmaradt. Az is sok. :S
Tipikusan a warezverzióhoz kapcsolódó kérdések ismétlõdnek (persze ezt a kérdezõ nem feltétlenül tudja), oldalanként többször. Ha az SG-s keresõ nem is mûködik, a böngészõ oldalkeresõje még mindig segíthet. Nem mintha nekem szokásom lenne lehurrogni bárkit, de illik kérdés elõtt keresni.

A spoilerket tekintve egyetértek, bár még annyira nem vészes a helyzet, hogy teljesen el kellett volna menekülnöm a topikból.
zorrobomber
persze egyszerûbb basztatni minden ártatlan kérdezõt, igen vszleg vissza fog olvasni 3000hszt hogy minden szar poént lelõjetek mindenkinek. Zseniálisak vagytok.

zorrobomber
plz mindenki jelezze már ha SPOILEREZIK!!!!

A Star Wars történetek mindig a "jó" befejezések szálán mennek tovább...
Zomil
Virmi-re érkeztem épp meg, kb hol járok a föszálban? 😊

mert ha már a vége fele akkor inkább kicsit nekiállok melléküldiket csinálni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ja gondolom olyan.

- Sephard jöjjön segíteni!
Sephard vidám vigyorral kikapcsolja az adót majd keres valami jó kis zenét és szivarozva hátradõl a székében .😊

Módon .😊
Na végigvittem én is. A fõsztori valóban kicsit rövid de ettõl függetlenül nincs hiányérzetem. A Kotor-hoz képest tényleg kevesebb kicsit, viszont cserébe sokkal kevesebb ponton lassul be a sztori. A Virmire-tõl kezdve pedig nagyon magas fokozaton pörgött és nem is állt le többet. A befejezések kevésbé eltérõek egymástól mint a Kotor-ban. Ez jó mert így könnyebb lesz folytatni. Hiszen ott pont azért nem lehetett folytatni ugyanazzal a karakterrel mert annyira más volt a két befejezés, hogy két különbözõ játékot kellett volna írni. Itt viszont simán visszahozhatják Sheppard-ot. Remélem vissza is hozzák. Meg remélem a bandát sem dobják ki /persze új tagok jöhetnek/, mert a nagy részük elég szimpatikus volt. Meg jó lenne ha mondjuk a románcot is lehetne onnan folytatni ahol ebben a részben abbamaradt. Addig is én végigviszem mégegyszer a meglévõ karateremmel és elérem a 60as szintet. Aztán majd utána jöhet egy nõi karakter más háttérrel és esetleg irányultsággal /maxos paragon voltam most/ Bár utóbbi nem biztos, a szemétkedés sose volt az erõsségem. Kotor-t is azért toltam végig Sith-el is mert érdekelt mi a másik befejezés de itt tudtommal nem befolyásolja a végét, hogy renegade vagy paragon vagy-e. Na akkor most kb. 1 hónap szünet aztán jöhet a második menet. 😊

Why so serious?

Visszaolvasás luxus. Minden oldalon legalább 3x elõfordul
Valamiért nálam a galaxy map nem mûködik rendesen. Feketeség jön be ha betöltöm. Ilyenkor mi van? Az eredeti megvásárlását leszámítva.

Dante73
3x. kilövésrõl nincsen szó.

http://www.freetvmaci.info/

The Protector
letõttöd azt annyiszor telepíted amennyiszer csak akarodXDXD(ne bánstatok)

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
Most mivan ennek a védelmével hányszor lehet telepíteni vagy mi? Mert fontolgatom a vételt!

Next PC upgrade: 2022

The Protector
Wrex.ne is említsétek.szegényXDXD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Zomil
én ilyen szinösszeállitásban találtam wrex-nek egy nagyo jó páncélt 😄

csak szegény ugy néz ki benne mint egy karácsonyfa, sárga/fehér kombinácio 😊

Spoiler

A végén van elágazás, igaz, nem olyan jelentõs, mint pl. a Kotor vége felé, és igen, bosszút lehet állni a Council-on, igaz, csak közvetett módon.....

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Davidus
hát nem

V9ykn8_TZL0

Lehet cpu d nem bírja, elég jól leterheli.. :S
Hát én nem használtam a konzolt és mégis hang jó kép nincs problémáim vannak és aztán lefagyás.
Valaki valami ötlet?
Hát, egy új "okosság" segítségével úgy tûnik már minden okés... 😊 (Hosszabban, bõvebben nem magyarázom...)

Jah, és itt egy kép a rikítóan ronda páncélba öltöztetett Elena Shepard-omról. 😄

böröczk
<#rinya> túl jól hangzik, nade majd amikor már másodjára fogom játszani : D Bár lehet, hogy ezzel párhuzamosan készítek egy soldier karaktert, aki majd a rosszabbik úton fog haladni, ami a párbeszédeket illeti..
Nem baj, Erzsi gyönyörûen performálja a dzsedis kámehámét, elégedett vagyok vele.

Kumiho #2179

én mondjuk a vanguardságot áldoztam fel a gépkarabély oltárán 😄
egyszerûen nagyon fílinges, ahogy elõrántja a gépfegyvert meg a távcsövest, és úgy szétnyílik... képes voltam ezért lemondani a biotic skillekrõl 😄
én úgy emlékszem, vanguardnál ki lehet fejleszteni a medium armor használatát is... nézd meg, asszem van olyan skill a páncélhasználat csíkján.
böröczk
Szuper, azért kissé fáj a fogam egy olyan pofás médium vagy hevi armorra, de muszáj volt feláldozni a vanguardság oltárán : D

Kumiho #2179

Mindegyik armor típusból több fajta van, meg azoknak szintjei is vannak. Szóval ne aggódj, fogsz találni bõven. 😊

Why so serious?

böröczk

Vanguarddal vagyok, ami tudomásom szerint csak light armort használhat, igaz ez? Ha igen, akkor ebbõl ugye több félét is fogok találni a játék során?

Kumiho #2179

böröczk

Kumiho #2179

böröczk
*vastaps*
én is valami ilyesmit akartam.

egyébként a konfigurációnál sehol nem tudok az 1680x1050-es 16:10 arányú felbontáson változtatni. Szürke, és nem enged variálást, ahogy az 1600x900-nál sem. Csupán a kisebb felbontásoknál. Az meg kb olyan lenne, mint 15 colos monitoron Supermariot játszani.

Kumiho #2179

böröczk
Egyik barátom kétszer játszotta végig konzolon, és õ azt mondta, a viselkedésed, azaz jót, neutrálisat, rosszat válaszolsz, csupán a mellékküldetéseket befolyásolja, azaz milyen mellékküldetéseket kapsz. KONZOLON. PC-n lehet, hogy máshogy lesz, még én sem derítettem ki. : )

Kumiho #2179

böröczk
Több kérdés is felmerült bennem:
Te tényleg annyi idõs vagy, amennyinek írod magad?
Biztos jó játékkal játsszol? Mert, ha egy ilyen kérdést felteszel, akkor feltételezhetõleg Neked az epilepsziaveszéllyel fenyegetõzõ fps lõjjük szét rajtunk kívül mindenki fejét játék dukál.
Idegen Tõled az olvasás? Az IQ-d nem haladja meg a két számjegyet?
És még rengeteg rendezetlen kérdés kapott helyet a fejemben, de azt már csak az untatás elkerülése végett sem tenném fel, hisz akkor mégtöbbet kellene olvasnod, az meg nem a Te területed ugyebár.
Egyébként nyomsz egy space-t, és elviszi a szöveget. Én akkor használom, ha vissza kell töltenem elhalálozás vagy egyébb miatt egy mentést.
De ne várd, hogy bármit is érteni fogsz a sztoriból, mondjuk szerintem annyira nem is izgat ez Téged.

Kumiho #2179

The Protector
1perce vittem végig a gamet.nem volt nehéz mediumon.Nagyon jó játék lett.A folytatásra is kiváncsi leszek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nem, nem melegszik túl. Szoktam nézni Speedfan-on a gép hõmérsékletét, de nincs változás... Másrészt meg más játékoknál nem volt ilyen gond.
én mondjuk padlásszobában vagyok, ami ráadásul szigetelt, ez is közrejátszik nálam xD
akkor szar a hûtésed, estére gondolom túlmelegszik :/
nyáron nekem is vannak ilyen problémák, ha nem tervezel most hûtéscserét, rakd valami hidegebb / szellõsebb pontjába a gépházat a lakásnak.
pászdet ennyi ésszel még akció rpg-nek is komoly vállakozás nekifutni 😄
Annyira idegesítõ, hogy este már egyszerûen nem tudok játszani vele, mert elkezd borzasztóan akadni, és lefagy... Mindig újra kell indítanom a gépet. De ez csak este fordul elõ, amikor már sokáig ment a gép. :S
Hát állítólag ez a hiba azoknál jön elõ akik használták a konzolt a játékban korábban. Nem tudom tényleg így van-e, annyit mondhatok, hogy én sose használtam a konzolt és nem volt ilyen hiba nálam.

Why so serious?

Sziasztok... lenne egy kérdésem, amie valamennyire warez... habár már megrendeltem a játékot eBayrõl, de amig nem ér ide (valszeg még 5-7 nap), addig sajnos csak ez a megoldás marad.

Szóval arra tud valaki orvoslást, hogy a reloadedes verzióban ha már a csillagkérképes krekk megvan, de amikor visszajövök a ferosról és bemennék az ûrhajóba akkor szintúgy nincs kép, hang az van.... Létezik erre megoldás?

(csak légyszi ne olyannal gyertek, hogy várjam meg amig mejön az eredeti, mert most lenne idõm játszani vele és késõbb meg nem biztos)

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

A Citadel tanács sok "Á ez csak egy ember" meg "Mi jobban tudjuk" dumájával eléggé kezd az agyamra menni... Ugye itt is van többféle befejezés? Bár eddig hû voltam hozzájuk de nem biztos hogy a játék végéig az leszek...

És ha van többféle vég azok a vége felé ágaznak el?
Igen, észrevettem. Ilyenkor örülök, hogy amikor én voltam 15 akkor még nem volt ennyire elterjedt a szélessávú internet. Nem is volt lehetõségem sírva rohanni mindenféle fórumra, ha elakadtam valahol 3 percre. 😊

Why so serious?

Zomil
igen sajnos igy van, mostani 15éves korosztályra jellemzö, h torrent beizit aztán ha vmi uj van mind1 mi, csak letölthesse aztán persze nulla tudással mennek a topicokba sirni :S

persze akinek nem inge....

Na igen. De tényleg, nulla angoltudással mi a francnak áll neki valaki egyáltalán? Ezek hol élnek? Mert ne mondja nekem senki, hogy gõze nem volt róla, hogy ez egy rpg ahol a beszélgetés legalább annyira fontos mint az akció. Vagy valaki tényleg minden játékot letölt amirõl hallott egy fél mondatot valahol? Mert más ötletem nincs.

Why so serious?

Zomil
"a társak közül megvan a csaj,az assasins,az a csápos dög meg az a béka fejû nagydarab!!!plz help"

😮OOO

inkább menj és játsz a krájzisszal, az az agyatlan lövöldözés való neked

Szerintam hagyd ezt a játékot a fenébe mert ez egy rpg és nem egy fps. Ha csak írtani akarsz akkor ott vannak más játékok de ebben nagyon fontos a "duma". 3042: Ezt már sokan kérdeztén és elvileg van crack ami javítja.
Dragooon
lenne egy kis problémám
ismét a hajón vagyok, el kéne indulnom a galaxisban, amikor "belemegyek" a Galaxis térképbe, akkor elkezd valamit problémázni a játék.
akadozik a hang, fekete kép, csak a felirat van, aztán hirtelen megjelenik sok-sok csillag, megint eltûnik..
mi lehet a bja, nem tudja valaki? :-o
köszi és srry ha már volt ilyen kérdés nemrég :|

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Te tényleg több mint 25 éves vagy? 15-nek se hinnélek...
A játék 50%-a "duma". Ez egy RPG,nem Mario...

Sziasztok!Nem tudom h bennem van-e a baj,de engem nagyon felidegel az ,hogy most egy nagy ûrhajóban vagyok a (játék eleje még) és folyamatosan kapom a társakat de v 1órán át játszom vele és megõrjít a sok duma...de már végkép unom...nics valmai megoldás h kikerüljem a sok duma rész?vagy egy egyszerû mentés is elég lenne!plz segítsen valaki!a társak közül megvan a csaj,az assasins,az a csápos dög meg az a béka fejû nagydarab!!!plz help

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!