11074
-
mnorbi #4677 ha találok olyan ládát am ira azt irja hogy kod fejtési szint alacsony , azt nem tudom társaimmal kinyitni ? mert nem találtam semmit.. mennyi itt a játék vége elel az elérhetö szint ? -
#4676 Teljes magyar nyelvű végigjátszás itt: http://www.pcguru.hu/pcguru/vegigjatszas/mass_effect -
ricsa008 #4675 értem köszönet mind2 válaszért -
#4674 és én mit csináljak vele? vagy bárki más?
valójában szerinted kit érdekel, hogy megjött-e a játékod, ha ilyen stílusban adod elő? -
#4673 olyat viszel le, akinek magas a tech szintje (pl Tali) -
#4672 vidd magaddal a techno-csajt. -
ricsa008 #4671 baz
leszáltam egy bolygóra és van ott valami lezuhant szonda de nem elég az elektronikai képzetségem mit lehet ilyenkor tenni? -
#4670 Szeretnék gratulálni ehhez a ritka értelmes hozzászóláshoz. (mármint az értelem ritka benne...) Megszoríthatom a kezed? (Hozom a satut)
Gratulálok. -
adammmmmmm #4669 Na b@zeg a Ku***életbe. (nem akartam káromkodni de elkapott az idegroham)
Nem érkezettt meg a játék!! Most várhatok leghamarabb keddig legkésöbb szerdáig. Baromi jó. -
MrAndree #4668 Nem mindenki fejezi be az óvodát. Van aki megreked azon a szinten. -
#4667 komolyan, megrettenek mekkora az intelligenciaszint errefele.
ha valaki káromkodik visszakáromkodunk.
ez nekem is szokásom volt.... óvodában.... -
TomDantes #4666 Tudod, aki nem szarja a pénzt és nem tudja meg venni az kussoljon mert neked nem tetszik?
Tudod mit? Be kaphatod. -
mindero #4665 Megvettem én is a játékot, majd holnap írok róla egy kis beszámolót (most már fáradt vagyok).
Előre szólok sokaknak nem fog tetszeni. -
#4664 Na végigjátszottam.
Ami tetszett:
-filmszerű összekötő jelenetek
-sok bejárható bolygó, gyűjtögethető cucc
-tetszetős történet
-néhány igazi következménnyel járó döntéshelyzet
-karakterek közti interakciók
-szép design
Ami nem tetszett
-szar inventory amit még rendezni sem lehet
-állandó tárgy->omnigel konvertálás(nagyon-nagyon sok)
-rövid rpg szinten
-kevés mellékküldi -
Cat 02 #4663 Sok pistike meglátja és bejön, oh jeee :D -
Cat 02 #4661 Megjegyzem h a stílusából látszik h egy idióta de igaza van, azt meg se említem h minden fegyvertípus ugyanolyan csak más színű :D De szerintem így is tökéletes a game. -
MrAndree #4660 Valóban elég zavaró, hogy órák óta csak azt lehet olvasni, hogy felirat így meg felirat úgy. Gyengébbeknek:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1211017605 -
csgj #4658 Na jól van, én is kissé megelégeltem ezt az egész felirat-őrületet. Ez már igenis warez téma. Nem hiszem el, hogy itt ti mind a megvásárolt angol verzióhoz akarjátok használni. Oké, én megértem azt, ha vki nem tudja megvenni. Én is sok mindent nem tudtam megvenni. De akkor ne itt offoljátok vele szét a topicot. Különösen, ha ki van írva, hogy NO WAREZ! (ami mellesleg nem az én ötletem volt, de azért asszem kell ez) Előre is THX. Ha folytatjátok, asszem törölnöm kéne... Ott van a másik, off topic a saját fórumban. Menjetek oda ezt megbeszélni! -
Yondaime #4657 Hát sztem ennek semmi köze nincs a warez-hoz, csak megbeszéljük hogy lehetne megoldani a nyelvi akadályokat :D -
#4656 Lehet hogy amit csinálnak nem jó, de ennél szánalmasabb hozzászólást rég láttam már...köztük legalább van aki normálisan tud viselkedni/írni -
#4655 mindig ezt kell olvasnom akinek van olyan retkes arca és sunyi modon letölti a magyar fáljokat és még dicsekszik is vele meg irogatja sorba sorba mindegyik inkább kussba kéne maradni és tükörbe nézni NEM IS ÉRDEMLI MEG A MAGYAR VERZIOT AZ KI NEM TUDJA MEGVENNI! ÉN IS 3 HONAP ALATT SZEDTEM ÖSSZE AZ ÁRÁT Nem lehetetlen sztem sőt még az dicsekszik meg irogat aki elinditotta ki kéne tiltani inenn warez köcsög!! -
Yondaime #4654 A BioGame\CookedPC\FileIndex.txt nevü fájlocskát ajánlom figyelmetekbe és keressétek a DE,ES,FR,IT rövidítéseket ,ha jól sejtem ez a nyelveknek a rövidítése ^^ Ha kicsit alapossabban megnézem akkor megemlíti a ..\Packages\ISACT\ mappában is nyelvi fájlokat az egész mappa több mint 800Mb szal vagy selejtezni kell és még akkor is elég nagy lesz a mérete vagy megvenni a magyar verziót XD Bár amit irtam csak feltételezés semmi több remélem tudtam segíteni :3 -
#4653 Nos ezt már másodjára írom újra, elsőre kicsit hosszú lett.
Egy kis egézséges kritika:
Előtte elmondanám, hogy a legtöbb bioware játékkal játszottam , illetve más rpg-kel is.
Játékmenetet jól eltalálták, ráadásul szeretem az fps-eket szóval ezzel a résszel nem volt gondom.
Viszont hiányoltam a bolygók nagyságát. Míg a kotor-ban szinte minden bolygón egy másfajta élet várt, más mellékküldikkel, vendorokkal, izgalmakkal, itt leginkább nincs más, csak hent és néhány hosszabb hent közbe beszéddel. A legtöbb bolygón alig van valami. Mindegyiken megyünk a Meko-val majd gyalog gyilkolunk és vége. Alig van valami jó küldi, vagy egyáltalán nincs.
Zavart az is hogy 3 féle helyszín(+ az űrállomás) van a nem benépesített bolygókon amik felépítésükben nem változnak, csak egy "picit" abban, hogy mi található benne. Egy idő után szerintem rémunalmas. A bolygók bebarangolása is a halálom volt. Egy idő után csak arra mentem ami elsőre megjelent a térképen.
Továbbá engem idegesített az AI, de nagyon. Persze, ki lehet kapcsolni, hogy használják a skilljeiket, de általában mikorra elakartam nyomni velük valamit, már biztos, hogy elhasználták. A harc első 5 másodpercében MINDENT elnyomnak aztán meg csak lőnek.
A fő sztorival nincs problémám, nekem nagyon tetszett, viszont a mellékküldik és a személyzet valami eszméletlen gyenge. Mellékküldikből szinte alig van , azok közül is csak néhány volt ami tetszett. A csapattagok egy idő után semmi újat nem mondanak, értem ez alatt, hogy kb. 3-4-szer beszéltem velük és utána csak a régebbi dolgokról lehetett kérdezni. Ráadásul nekik se voltak jó küldetéseik, számszerint ha jól emlékszem három. Ezzel szemben imádtam a kotor-t ahol szinte mindegyiknek több is volt, ha jól emlékszem(ami nem biztos ). Hiányoltam azt is, hogy teljesen mindegy, hogy melyik karakterrel indulunk el egy-egy küldetésre, a beszélgetéseknek a 80%-a teljesen ugyanaz lesz, és úgyanaz fog történni. Például reméltem, hogy az egyik krogan majd szóba áll velem, ha itt van Wrex. Hát nagyot csalódtam, ugyanúgy elküldött a búsba. Engem zavart az is, hogy mindenki szó nélkül cselekedett bármit mondtam. Persze, mi vagyunk a parancsnok, de azért mégis.
Voltak a játékba néhány apróbb bugok, de ezek annyira engem nem zavartak, szót sem érdemelnek.
Ezek mind-mind az újrajátszhatóságot csökkentik. Persze nem mondom azt, hogy egy rossz játék, mert nem az. De közelébe sincs egy igazán jó játéknak. És ebből sokkal de sokkal többet is ki lehetett volna hozni. Ettől függetlenül biztos lesznek akik ujrajátszák, sőt lehet, hogy én is fogom(a jövőbe), mert szeretem ezt az atmoszférát. És biztos lesznek olyanok akik nem értenek egyet a véleményemmel , de hát ez van :D. Viszont én annak örülnék a legjobban, ha a lerágott csontú SW-ből kihoznának egy Kotor 3-at...
Kicsit sok lett, ráadásul többszőr kitöröltem azt amit leírtam mert az még hosszabb volt és sok spoilert tartalmazott.De úgy éreztem közölnöm kellett...
-
#4652 És ha majd ez a hercehurca végetér ergo müködik a magyar nyelvé tétel akkor már maga a játék miatt fog pörögni mert szerintem nagyon sokan csak arra vártak hogy magyar legyen többek között én is.
-
#4651 am hála magyar nyelvi fájlokkörüli gondnak ez a topik lett a legnépszerűbb :) -
#4650 pfff xD xD
Ezért kel la fileokról biztonsági másolatot készíteni :p -
#4649 ha ennyire kibaszottul idegesít akkor minek jössz ide? ha megy fogd be pofád azt játszá. -
#4648 Én úgy összevissza irogattam mindent hogy már el sem indul -
#4647 Egyetértek, ha valaki talál valami megoldást majd beírja. Én is befejeztem. -
bgabor #4646 Helyes. Akkor te a továbbiakban "szimplán kussoljál" ebben a kérdésben. És csak téged idéztelek.
Mi pedig továbbra is arról beszélünk a játékkal kapcsolatban, amiről akarunk. -
#4645 de kibaszott unalmas már...
Ha jól tudom, angol verziót csak páran vettek, a többiek meg a magyarral nem hiszem, hogy ne boldogulnának, szóval talán be lehetne fejezni ezt a rohadtul fárasztó szenvedést és megvenni a játékot vagy csak szimplán kussolni róla.
ugye? -
#4644 Akkor viszont valamit még nem írtunk át :) -
#4643 Van ott szerintem más is szóval az a dialog feltöltés szerintem nem volt felesleges. Abból gondolom, hogy míg a dialog mappában a Valami_N.upk mérete megegyezik a magyar és angol változaznál, addig a Valami_D.upk mindenhol a magyar változatnál nagyobb... -
#4642 Bazze én ezt nem értem :)
A spanyol nyelvből kiindulva elég az a kis file amit először töltöttek fel nekünk. Ha csak valahova még nincs beépítve a nyelv többi része, és csak a kezelőszervek vannak külön ebben az állományban..
Vááá nemtom:))) -
Tomi2345 #4641 Most már mondhatjuk, hogy a jóslatod beteljesedett! -
#4640 #4564 -
#4639 MMint az a kis file amit először megkaptunk (GlobalTlk_HU.upk) csak itt értelemszerűen GlobalTlk_ES.upk a neve. -
Tomi2345 #4638 Lassan már darabokban meglesz a magyar dvd. -
#4637 Na a dialog rar már megvan xD
Akkor már csak a hungarian.rar kéne :)
De nézzétek csak meg a spanyolt... (spanis.rar) Ott is csak ez a kis file van. -
#4636 negative :)
Nézd csak meg, a japannak is ugyanaz az ID-je mint az angolnak.
Tomi2345:
Igen, kezdek én is efelé hajlani, de inkább már nem szólok semmit :p :D