Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nyomtam le egy Trasher Maw-t és több mint 1000 Xp ütötte a markomat, persze elõtte jól megpuhítottam a Makoval 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
1ébként pl szívesen látnék még karakterekrõl képeket ki milyet kreált!
A spoilerket tekintve egyetértek, bár még annyira nem vészes a helyzet, hogy teljesen el kellett volna menekülnöm a topikból.
mert ha már a vége fele akkor inkább kicsit nekiállok melléküldiket csinálni 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
- Sephard jöjjön segíteni!
Sephard vidám vigyorral kikapcsolja az adót majd keres valami jó kis zenét és szivarozva hátradõl a székében .😊
Módon .😊
Why so serious?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Next PC upgrade: 2022
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
csak szegény ugy néz ki benne mint egy karácsonyfa, sárga/fehér kombinácio 😊
A végén van elágazás, igaz, nem olyan jelentõs, mint pl. a Kotor vége felé, és igen, bosszút lehet állni a Council-on, igaz, csak közvetett módon.....
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Valaki valami ötlet?
Jah, és itt egy kép a rikítóan ronda páncélba öltöztetett Elena Shepard-omról. 😄
Nem baj, Erzsi gyönyörûen performálja a dzsedis kámehámét, elégedett vagyok vele.
Kumiho #2179
egyszerûen nagyon fílinges, ahogy elõrántja a gépfegyvert meg a távcsövest, és úgy szétnyílik... képes voltam ezért lemondani a biotic skillekrõl 😄
Kumiho #2179
Why so serious?
Vanguarddal vagyok, ami tudomásom szerint csak light armort használhat, igaz ez? Ha igen, akkor ebbõl ugye több félét is fogok találni a játék során?
Kumiho #2179
Kumiho #2179
én is valami ilyesmit akartam.
egyébként a konfigurációnál sehol nem tudok az 1680x1050-es 16:10 arányú felbontáson változtatni. Szürke, és nem enged variálást, ahogy az 1600x900-nál sem. Csupán a kisebb felbontásoknál. Az meg kb olyan lenne, mint 15 colos monitoron Supermariot játszani.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Te tényleg annyi idõs vagy, amennyinek írod magad?
Biztos jó játékkal játsszol? Mert, ha egy ilyen kérdést felteszel, akkor feltételezhetõleg Neked az epilepsziaveszéllyel fenyegetõzõ fps lõjjük szét rajtunk kívül mindenki fejét játék dukál.
Idegen Tõled az olvasás? Az IQ-d nem haladja meg a két számjegyet?
És még rengeteg rendezetlen kérdés kapott helyet a fejemben, de azt már csak az untatás elkerülése végett sem tenném fel, hisz akkor mégtöbbet kellene olvasnod, az meg nem a Te területed ugyebár.
Egyébként nyomsz egy space-t, és elviszi a szöveget. Én akkor használom, ha vissza kell töltenem elhalálozás vagy egyébb miatt egy mentést.
De ne várd, hogy bármit is érteni fogsz a sztoriból, mondjuk szerintem annyira nem is izgat ez Téged.
Kumiho #2179
nyáron nekem is vannak ilyen problémák, ha nem tervezel most hûtéscserét, rakd valami hidegebb / szellõsebb pontjába a gépházat a lakásnak.
Why so serious?
Szóval arra tud valaki orvoslást, hogy a reloadedes verzióban ha már a csillagkérképes krekk megvan, de amikor visszajövök a ferosról és bemennék az ûrhajóba akkor szintúgy nincs kép, hang az van.... Létezik erre megoldás?
(csak légyszi ne olyannal gyertek, hogy várjam meg amig mejön az eredeti, mert most lenne idõm játszani vele és késõbb meg nem biztos)
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
És ha van többféle vég azok a vége felé ágaznak el?
Why so serious?
persze akinek nem inge....
Why so serious?
😮OOO
inkább menj és játsz a krájzisszal, az az agyatlan lövöldözés való neked
ismét a hajón vagyok, el kéne indulnom a galaxisban, amikor "belemegyek" a Galaxis térképbe, akkor elkezd valamit problémázni a játék.
akadozik a hang, fekete kép, csak a felirat van, aztán hirtelen megjelenik sok-sok csillag, megint eltûnik..
mi lehet a bja, nem tudja valaki? :-o
köszi és srry ha már volt ilyen kérdés nemrég :|
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
A játék 50%-a "duma". Ez egy RPG,nem Mario...
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!