11074
-
#4787 "8 ezer, meg űrhajós, lövöldözős, sok embernek ez jön le a doboz láttán, és megveszi, mer Ócó."
mármint egy ide tévedt nyugati fiatalnak?vagy mégis kinek olcsó abban a korosztályban,amiről szó van?esetleg egy elkényeztetett,apuci-anyuci pénzén élőnek sem az... (term. most nem rád gondolok,nehogy félreértsd!eleve a korod miatt sem tehetném :) -
Bale123 #4786 Teljes üzenet:
General protaction fault!
History: Adress=0x10bb5676 (filename not found)
Adress=0xb5018e5 (filename not found) -
Bale123 #4785 Az a problémám hogy amikor elindítom a játékot az egész kpernyő fekete lesz és kiírja hibaként: General Protaction Fault! És lafagy az egész gép Valaki segítség? -
Cat 02 #4784 Azért van benne bug :DD -
#4783 8 ezer, meg űrhajós, lövöldözős, sok embernek ez jön le a doboz láttán, és megveszi, mer Ócó. Ezt én inkább meggondolatlanságnak nevezném. Egyébként az a gond, hogy nem tudta, mit vesz. Utánaolvasni, letölteni a demót, és egyebek, utána kell vásárolni. Ezért sem értem, mire ez a hatalmas felzúdulás a magyarítás-keresés ellen. Biztos vagyok benne, nem egy ember fog csalódni benne, aki megveszi, hiába olvasgatja itt a fórumot, néz utána máshol, ma már nem egyszerű vásárolni. Nem azért mert szar egy adott játék, (illetve nem CSAK azért) hanem ugye ízlések és pofonok... Van egy pár dolog ami így elsőre nem tetszik nekem, de ezt csak futás közben tudom megnézni. Majd magyarul.
Pl a mozgás fegyverrel. Nekem nagyon furcsa a karakter tartása.
Vagy hogyan oldották meg a csapattagok viselkedését. (S.W.A.T. Halálra idegelt, R6 Vegas is felhúzott időnként, de az még elmegy. Ritkán mentek a saját fejük után a népek benne. Oké tudom, EGGÉSZ más kategória...)
Vagy a mellék küldetések egyhangúsága,
Bolygók viszonylagos sivársága
És sorolhatnám. Tudom, nem nagy összeg 8 ezer forint, de ahhoz sok, hogy a polcon porosodjon. Én például teljesen másként oldanám meg a forgalmazást. Ingyen letölthető játékok, időkorláttal. 3-5-10 óra, online aktiváció, ami feljogosít egy JELKÉPES összegért átvehető dobozos verzióra. A letölthető akár OEM-es is lehetne, a dobozos pedig szabadon használható. Igaz, warez ellen finomítani kellene a rendszeren, mondjuk egy program telepítésével, ami az így szerzett tulajdonjaidat kezeli, és minden indulásnál HASH- vizsgálatot végez magán, hogy nem módosították-e, vagy mit tudom én... Meg lehetne oldani.
-
#4782 A szubjektív-negatív véleménynyilvánításnak is meg lehet adni a módját, és ezt bizonyos IQ alatt az emberek (?) figyelmen kívül képesek hagyni. Márha itt képességről lehet beszélni. : P -
MrAndree #4781 Jaj ugyan már. A stílusod és helyesírásod alapján lehetsz kb. 12 éves. 12 éves kölkök nem vesznek valamit 8000ért, hogy aztán eladják 3000ért. Legalább ismerd be, hogy letöltötted. -
#4780 Nézd, szerintem ameddig olyan alapvető opciót nem tudsz a játék legelején beállítani (amit ráadásul eleve felkínál), mint a target assistance, hogy manuálisan célozhass (ha annyira nem veszed a fáradtságot, hogy legalább elolvasd, az micsoda, hanem csak állat módjára kattintgatsz a tovább gombra) addig szerintem egy másik játékot se tegyél fel a gépedre a Szupermárión kívül. -
gyuri12 #4779 Hány éves vagy? Tudod,hogy mi az az RPG? Minek vetted meg,ha csak szidni fogod utána és elveszed az értelmes emberek kedvét tőle? -
kokos #4778 Dede ilyen barom vok!Eladtam....mit csináljak vele nézegessem vagy mi?Vagy dobtam volna kukába?Ezt ugyse rakom mégegyszer fel a gépemre, akkormeg! -
#4777 Másrészt el se bírom képzelni, hogy ez a játék vkinek nem tetszik, az év játéka minimum. -
gyuri12 #4776 Ennyire hülye nem lehet valaki...nem lehet... -
#4775 Meg sem vette sztem, ilyen marha vki nem lehet...;) -
MrAndree #4774 Szerintem az egész "vélemény" kamu, ilyen ostoba ember egyszerűen nem létezhet. Megvesz valamit úgy, hogy gőze sincs micsoda és utána meg elszórja 3000ért a tök új játékot mert neki nem tetszik??? Ilyen barom a világon nincs. -
#4773 Vagy netalán azért 8000 pénz a 11000 helyett, hogy többen megvegyék, semmint letöltsék warezról. Ez persze már kizárt alternatíva, azért kerül az Oblivion is már 4000-be, mert szar. Valóban, okos gondolatok.
(Elnézést) -
#4772 A célzást pedig be lehet állítani manuálisra, az a te bajod, ha automatikusan megtalálja a célpontot a pityu (célkereszt). -
#4771 reroll doom1. -
#4770 Akkor ezekszerint még ezzel a -800Ft-al is sokat keresnek rajta. -
#4769 amugy alexandra könyvesboltnál is igy van házhozszálitásal jobban járok minden könyvnél, ezért hiába van itt a sarkon egy boltjuk mindent könyvet neten rendelek:D -
MrAndree #4768 Na persze. Én meg mindjárt felrakom a Need for Speed valamelyik részét aztán utána rohanok az NFS topikba panaszkodni, hogy autót kell benne vezetni. Kb. ugyanaz a szint lenne. -
#4766 érdekes vélemény, de ezt is tiszteletben kell tartani, igen egy kicsit más szemszögből kell nekiállni a játéknak. Bár aki még nem tolt RPG-t... -
#4765 ember, ez nem cod4 meg társai, hogy csak az eksön megy.
Ez egy szerepjáték, kidolgozott történettel, és ... igen, párbeszédekkel.
Ugyanis ez egy ilyen stílus. Ha nem tetszik, akkor nem kell vele játszani :/ -
kokos #4763 Hello!..............Véleményem a játékról....(Tudom senkit nem érdekel)
Ez egy nagyonszépen kidolgozott sci-fi szar!Anyit futottam már a játékban szétmentek a térdeim...nagyon gáz!!!Hogy a rákba lehet enyit futkosni egy ki...ott infoért,hihetetlen!Jópár órája játszok de a futkosás és a beszélgetésen kivűl nem sok minden történt(jó...kicsit lövöldöztem persze úgy hogy még céloznom se kellett mert a játék megoldja helyettem..ok)ja meg kicsit teleportálgattam...huuuuu de komoly!Menj oda menj ide azt ennyi..Cselekvés=0! Az a két ütődött meg jön a seggemben állandóan...továbbra is futunk hárman mint az állat!És beszélgetünk ezerrel!
Nagyon komoly az upgradék!!!!Huuuu bak..er odavág nagyon!Valahogy igy néz ki!...Futunk beszélgetünk,lövünk 4-et(Gép céloz mert te láma vagy és nemtudsz célozni)Azt van nagyobb puskád.. ez odavág de király a játék,meg kék minden!Egyszerüen leirva a dolgot a Grafikai megjelenitésen kivül ez egy idegesitő (nincs rá szó)!
Vélemény szerint nemhiába 8000ft.Gondolom a teszterek játszadoztak rajta és arra a véleményre jutottak,hogy gyerekek ezt nem szabad többért eladni mert nem ér annyit!Ok erre kitalálták adjuk olcsón hogy mindenki elérhesse..duma!Ugyhogy el is adtam cimbinek 3000 ft-ért kb enyit ér!
.............Bocs!Hy! -
#4762 Mind1, abba a topicba büntetőponttal nem írhatok. :D -
pauly #4761 Inkább itt kérdezd meg... -
#4760 Ha még kell vmi a magyar nyelvhez szóljatok csak, én tegnap megvettem a gamet, szívesen feltöltöm, ha nem nagy, csak nehogy megint a modik észrevegyék. :D (múlt héten felraktam a Penumbra: BP magyarítását, ezért kaptam a 3 büntipontot) -
SaGa Jr #4759 Nem szükséges. Ha már játszol egy karakterrel és azzal elérsz valamit, az bekerül az achievement szekcióba. Utána ha indítasz új karaktert akkor karaktergeneráláskor lehet választani 1 skill-t azok közül amik elérhetőek.
A beszivárgónál (infiltrator) meg hülyén is nézne ki alapból a shotgun skill megléte, merthogy nem close combat sepregető kiképzést kapott, hanem észrevétlenségre lett kiképezve. Észrevétlenül megközelíti a célpontot, feltöri a védelmeket, távolról nyírja ki az ellenfeleit, közelre meg ott a stukker ami a játék legmegbízhatóbb, legpontosabb és legjobban használható fegyvere. A többi fegyver elbújhat mellette. -
MrAndree #4758 Szerintem nem. De megerősíteni ezt nem tudom mert eddig mindhárom alkalommal befejeztem. -
#4757 Oké rendben, utolsó kérdés: Talent unlock-olásához (gyönyörűszép magyarsággal) nem szükségeltetik a játék végigjátszása a talent birtokosával, igaz? -
MrAndree #4756 Nem kell belépned az achievements menübe /ott csak nézegetni tudod mit csináltál már meg/, egyszerűen karaktergenerálásnál felajánjla majd /azt hiszem azután, hogy kiválasztottad a kasztodat/ melyik bonus talentet szeretnéd a meglévők közül. -
#4755 Aha, szóval ez karaktergenerálás után érhető el, ha rögtön belépek az achievments menübe.. Azt hittem, még a főmenüben felhívja rá a figyelmem. Köszi, meg is fogom nézni. -
#4754 Arra meg van olyan tuti armor upgrade, amit én kifejezetten ellenük tettem az öltözékbe (50-60-stb %-os méreg elleni védelem).
Egyébként utálatos egy rész az.. -
MrAndree #4753 Jó a pisztoly, én engineer-el néha használtam amikor túlmelegedett az assault rifle, és bár egyetlen pontot nem raktam rá mégis rohadt jól tudtam azzal is osztani. Szóval szerintem nyugodtan próbáld ki. -
Cat 02 #4752 Medical Interface hez kapsz toxin resistanct :)
Én is Adept vok és engem a sniperesek nyírnak ki mindig :D -
#4751 Mert mindenképp Infiltratort szerettem volna kezdeni, de így lehet, hogy Vanguard lesz belőle.. Abszolút nem kedvemre való a sniper, csak nem tudom, kizárólag pityuval mennyire tudok érvényesülni (na persze a tech képességekkel kombinálva). -
MrAndree #4750 Igen. Aztán akkor majd új karakter indításánál felajánlja, hogy válaszd ki melyik bonus talentet szeretnéd adni neki. Nekem shotgun és assault rifle volt, utóbbit választottam. -
#4749 igen. options->achievements ott láthatod miket szereztél meg, és alatta leírja, hogy milyen bónuszt kapsz. bármilyen fegyverrel, ha megölsz vele 150 ellent, akkor választhatóvá válik a következő karakter számára függetlenül attól, hogy alapból képes e olyat használni.
a játék meg maximum az elején nehéz bármilyen karakterrel, amíg nincsenek rendes skilljei az embernek. adept-al én az elején sokszor meghaltam, meg ügyeskedni kellett. most 31 vagyok és nincs ami megállít :)
(kivéve most noveria-n a nyomi rachni-ok a méreggel, mert az átmegy a pajzson :D) -
#4748 Na ez az, a vége felé már lazán bevetettem magam tankként egy halom ellen közé, és mire minddel végeztünk, max az életem fele ment le.
Szóval nyirbáljak ki 150 ellenséget Soldierrel, ezzel unlock-olom ezt a talentet a következő karakterem számára, vagy hogy? Mert már egyszer végigjátszottam, a gond csak az, hogy pajtásom gépén, és a mentést szándékosan nem hoztam át a saját gépemre, gondolván úgyis kezdek majd újat, függetlenül a végigvitt játéktól.. -
MrAndree #4747 Soldier nagyon könnyű. Túl könnyű. Tegnap fejeztem be hardcore-on engineer-el, na így már azért volt kihívás mert a light armor miatt nem lehetett ész nélkül rohangálni. De max-ra fejlesztett képességekkel meg assault rifle-el, társként Liara-val és Wrex-el a vége már így is marha könnyű volt. -
MrAndree #4746 Soldier-el kezdj el shotgunnal gyilkolászni, hogy unlockold a shotgun talentet /150 ellenféllel kell végezned/ és akkor választhatod majd.