Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ime itt van 2 kép mire a játék végére értem !!
Nálam aztán nem volt pénzhiány ! <#hehe>#hehe>
Itt meg 47-es szinten fejeztem be a játékot elsõ végigjátszásra !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy a játék csillagos ötös, nagyon tetszett, igaz van pár hibája, de azt el lehet felejteni.😊 sztem elkezdtem új karival(még a kotort sem játszottam végig 2x😊, renegade-ként...
BattleTag: zydar#2910
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Elég komoly probléma az egy fejlesztõi hozzáállásnál, ha Petõ intézetes formákra kalibrálják az RPGjük karakterrendszerét, hogy ne tévedjen el benne senki...
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Viszont azt mondod túl egyszerû? Mélyebb skill fa kéne?
Szerintem meg pont, hogy nem a skilleken van itt a hangsúly. Nem fog az ember azzal törõdni, hogy hú most erre vagy arra tegyek, meg nem kell igazából semmit keresgélni, minden jól látható helyen van, könnyen kezelhetõ, így jobban leköti a n00b játékosokat is (tisztelet a kivételnek).
Én úgy érzem, hogy itt inkább a látvány, hangulat és karakterek/történet dominál a loot-olással/skill-ekkel szemben! Ami nekem be is jön.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Pozitívumok:
-zseniális hangulatkeltés, filmszerû élmény az egész, látszik, hogy rendezve van!
-grafika és hangok, fõleg a mimika és a karakterek szövegei, hihetetlen munka lehetett, példátlan az eredmény is
-fasza történet, nagyon nehéz abbahagyni
-igényesen kialakított galaxistérkép, amit sajna csak részben lehet bejárni, de így is hatalmas!
Negatívumok:
-kissé szájbarágós, sajnos gyakran nézik hülyének a kedves játékost
-sok megkötés és díszletvilág (értsd: sétálók között robbanó gránát semmit nem csinál, ugyanúgy mennek tovább, szemük sem rebben)
-kibaszott bugos...
utóbbihoz: ugyan a tört verzió hibái nem jöttek elõ, de vannak helyettük mások: bizonyos karakterek el-eltûnnek a videókból, alkalmanként kirepülök a pályáról, beragadások, egyes karakterek megszólításakor kilép a játék, stb., és ezek elég idegesítõek tudnak lenni, de majd patch javítja.
Plusz ami gáz, az a karakterlap. Nem azért, mert kevés tulajdonság van, hanem azért, mert kb. mire vki végigviszi, simán kimaxolhat majdnem mindent, ami vicc... Sokkal jobb lett volna valami aprólékosabb tulajdonság/képességfokozás, többféle skillel, hogy a pontokat nagyobb dilemma legyen kiosztani... így csak nyomom, ahova érem, aztán majd legközelebb teszek a másikra is, kissé hangulatgyilkos.
De az összhatás jó, némi variálással egy nagyon klassz kis játékot lehet majd faragni belõle, mint egy trilógia elsõ darabja, bizony nagyon meggyõzõen teljesít!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Elõre is köszi! :-D
Az én Shepard-öm:

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyéb Archivmentek egyéb pluszokat addnak.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A hang megy tovább de kép az rip
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
bár ebben benne van kb. 2óra amit egy másik karival csinátam
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
lényeg,h mikor kiválasztod melyik kaszt-al akarsz lenni akkor lila aurája lesz 😄
nah az fullosan "mágus"
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
én is elkövettem azt a hülyeséget, h ráhagytam a gépre az elején, aztán észbekaptam, miután a gép ashley shotgun skillj-ét felnyomta a feléig és semmit nem értem vele 😄
szoval után minden pontot liara elektronikájára raktam, és mivel én infilator vagyok( nem tudom hogy kell leirni 😄 ) nálam kimaxoltam a decryption-t igy már mindent kitudok kinytini és mindenhova be tudok menni 😊
Egy kis segítség kellene.Novarian elkéne jutnom Peak 15-be, de h?Már meghekkeltem egy szörnynek a gépét, beszéltem mindenkivel, de nem nagyon akaródzik:S. 5let?<#help>#help>
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Thx again !! <#worship>#worship>
Why so serious?
Fog of War 4 life! 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Tulajdonképpen a FoW már nagyon régóta szerepet kap a legtöbb TBS-ben, és az RTS-ekben is legalább a WarCraft II óta, inkább a mûfaj alapvetésének tekinthetõ, s nem aktuális divatnak. Persze szíved joga, hogy neked tetszik-e, de ez mégiscsak olyan, mintha egy RPG esetében a párbeszédek, egy p&c kaland esetében pedig tárgykombinációk ellen emelné fel a szavát valaki. Nem a FoW a "marhaság", hanem az azt használó játékok a nem neked valók.
Why so serious?
A játék elején elkövettem azt a hibát hogy elfelejtettem beállitani azt hogy a csapat társaimnak is én osszam ki a talent pontokat ugyanis auto level up-on maradt !! De igy meg ... hatom az egészet mert már az Ilos bolygón vagyok és a rohatt gép csak nem a decryption skillre rakta a talent pontokat !! A következõ szint lépés meg elég messzi van ugyanis nem rég léptem szintet !!