Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te jó fiú vagy 😄 Nekem kb 5x anyni renegadem van mint paragonom... XD

Hát azért ne felejtsük el, hogy ez nemcsak egy új játék, hanem egy kompletten új mûfaj is. Legalábbis ezelõtt nem emlékszem, hogy lett volna olyan game ami ilyen szinten mixelte a hardcore fps t az rpg vel. Így elsõ probálkozásra is jó lett, inkább az a kérdés, hogy sikerül-e a 2-ben javítani.
wesker24
Na én is végigvittem ezt a nagyszerû játékot !! Kb közel 40 óra volt mire a végére értem a mellékküldetésekkel együtt !!

Ime itt van 2 kép mire a játék végére értem !!

Nálam aztán nem volt pénzhiány ! <#hehe>

Itt meg 47-es szinten fejeztem be a játékot elsõ végigjátszásra !

Sir Quno Jedi
Az egyáltalán nem bonyolult, mindössze szabvány DnD3 szabályrendszer, kicsit "komputerizálva".

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Magiszter
Console-t rakd a tab gombra ( =Tab ) "~/0"-ra nekem se jött le (tilde). Amúgy hasznos és érdekes információk itt: Mass Effect Wiki

Rage47
Érdekes bugok, nekem egész játékban egyetlen bugom volt, mégpedig az, hogy a fegyver a játék vége felé 2x felmelegedett és úgymaradt.

Amúgy a játék csillagos ötös, nagyon tetszett, igaz van pár hibája, de azt el lehet felejteni.😊 sztem elkezdtem új karival(még a kotort sem játszottam végig 2x😊, renegade-ként...
blackfire001
Meghalt a csapattársam, hogy udnám újjáéleszteni?
Jó van na! Nekem csak tetszik ez az egyszerû kezelõfelület! Pl.: a Neverwinter 2 bonyolult skillrendszeréhez képest ez kellemes fölüdülés.

BattleTag: zydar#2910

Pluskast
Muszály ezt? A fa**ért kell itt az sg topikokon reklámozni! <#ejnye1><#gunyos1>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

MaxPayne
Köcsög szpemmer csaló vagyok!

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Riddick21
Nézd, hadd ne vegyem már számításba, hogy mi kell a nooboknak!
Elég komoly probléma az egy fejlesztõi hozzáállásnál, ha Petõ intézetes formákra kalibrálják az RPGjük karakterrendszerét, hogy ne tévedjen el benne senki...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

A pozitívumokkal egyetértek!
Viszont azt mondod túl egyszerû? Mélyebb skill fa kéne?
Szerintem meg pont, hogy nem a skilleken van itt a hangsúly. Nem fog az ember azzal törõdni, hogy hú most erre vagy arra tegyek, meg nem kell igazából semmit keresgélni, minden jól látható helyen van, könnyen kezelhetõ, így jobban leköti a n00b játékosokat is (tisztelet a kivételnek).
Én úgy érzem, hogy itt inkább a látvány, hangulat és karakterek/történet dominál a loot-olással/skill-ekkel szemben! Ami nekem be is jön.

Zomil
nekem olyan bug jött elö a virmin, hogy mikor párbeszéd/jelenet volt amiben Ashley is szerepelt, mindig az alap rózsaszin armorjában jelent meg, közben már rég nem az volt rajta(persze amikor visszakaptam az irányitást, már megint rendes armor volt rajta) 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ezt én is néztem...huszon x-edik szintû vagyok, (eddig Feros-Novaria meg a Tau Clusteres világ volt meg Citadelenkívül, és most jön majd a V betûs akármi - meg lezúzok most pár mellék küldetést), de már szinte csak az olyan - szerintem fölös egy soldiernek - skillek vannak kifejlesztetlenül, mint pl. a pisztoly (90%-ban assault rifle is megteszi, a maradék 9%-ban funból shotgun közelre, meg néha sniper távoli látszámleépítésre)...jönnek majd még új cuccok, vagy esetleg újra játszásnál? Mert lassan már semmi értelmes helyre nem tudom tenni Shepard bácsi talentjeit 😊

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Riddick21
Játékkal kapcsolatban vegyes érzelmeim vannak:
Pozitívumok:
-zseniális hangulatkeltés, filmszerû élmény az egész, látszik, hogy rendezve van!
-grafika és hangok, fõleg a mimika és a karakterek szövegei, hihetetlen munka lehetett, példátlan az eredmény is
-fasza történet, nagyon nehéz abbahagyni
-igényesen kialakított galaxistérkép, amit sajna csak részben lehet bejárni, de így is hatalmas!

Negatívumok:
-kissé szájbarágós, sajnos gyakran nézik hülyének a kedves játékost
-sok megkötés és díszletvilág (értsd: sétálók között robbanó gránát semmit nem csinál, ugyanúgy mennek tovább, szemük sem rebben)
-kibaszott bugos...
utóbbihoz: ugyan a tört verzió hibái nem jöttek elõ, de vannak helyettük mások: bizonyos karakterek el-eltûnnek a videókból, alkalmanként kirepülök a pályáról, beragadások, egyes karakterek megszólításakor kilép a játék, stb., és ezek elég idegesítõek tudnak lenni, de majd patch javítja.

Plusz ami gáz, az a karakterlap. Nem azért, mert kevés tulajdonság van, hanem azért, mert kb. mire vki végigviszi, simán kimaxolhat majdnem mindent, ami vicc... Sokkal jobb lett volna valami aprólékosabb tulajdonság/képességfokozás, többféle skillel, hogy a pontokat nagyobb dilemma legyen kiosztani... így csak nyomom, ahova érem, aztán majd legközelebb teszek a másikra is, kissé hangulatgyilkos.

De az összhatás jó, némi variálással egy nagyon klassz kis játékot lehet majd faragni belõle, mint egy trilógia elsõ darabja, bizony nagyon meggyõzõen teljesít!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Hello mindenki... a Console-t hogy kell bekapcsolni, mert én a BioInput.ini-be beírtam a megadott helyre a megadott sort... de a játékban továbbra sem nyílik meg a konzol a "~" bill. hatására. Próbálta már valaki egyáltalán?

Elõre is köszi! :-D
Hello!
Az én Shepard-öm:

Hát, eddig másik karival is eljutottam oda és akkor is ez volt :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Az játékidõbe csak a normál futási idõt számolja a viszatöltött játékállást nem! Ergó, ha két órát eltökölsz egy helyszínen, mert meghalsz, vagy mert több lehetõséget is kipróbálsz, akkor csak a legutolsó viszatöltéstõl eltelt idõt számolja bele. Azaz a jétkidõ tiszta save/load nélküli idõt mutatja.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Gondoltam megemlítem, ha unlockoljátok az Archivmenteket akkor az plusz dolgokat ad az újonnan induló karaktereteknek. Pl ha unlockolod a gépfegyver archivmentet akkor az választhatólesz MINDEN karakter kasztnak ezután tehát az adeptnek is. De csak egy fegyvert lehet így hozzáadni; tehát ha unlockolva van a sniper is akkor vagy a snipert vagy a gépfegyver talentet adhatod pluszba az induló karakternek.
Egyéb Archivmentek egyéb pluszokat addnak.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Amugy ha ugyanezzel a karakterrel újra elkezded (miután egyszer végigvitted) akkor minden emberedet felrakja a szintedre de a talent pontjaikat nem!!! Azaz ujra kioszthatod nekik a köv játékban, ahogy neked tetszik. A Shepardos talentjei viszont maradnak, többé nem oszthatod újra õket.

KIJÁTSZOTTAM! 😄 Vááá, elképesztõen jó volt a vége! 😄😄😄😄😄😄 (Bocsi, de tényleg nagyon bejött) Tuti, hogy még ezerszer végig fogom tolni, és természetesen megveszem, amint megjelenik 😊

mindig ez van vagy egyszeri hiba ?

Õõ, az normális h mikor mek a Citadelbe kifagy ? 😄
A hang megy tovább de kép az rip

berlinboy6329
Attat nám tom..Oda volt irva h played time 7h5(x)min..Majdnem 8h

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Zomil
nekem spec. xfire 21órát ír ki, a játékban meg 13óra szerepel

bár ebben benne van kb. 2óra amit egy másik karival csinátam

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

valószínûleg nem, a magyar feliratos eredeti verzió 19.-én jön ki, korábban szerintem sehogy sem lesz elérhetõ magyar felirattal

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Prince23
azt szerteném megkérdezni, h a vtlty tartalamazza ea magyar feliratot?

Dragooon
jaok, htx mindenkinek
:-c

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

takysoft
napi 8? 😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

berlinboy6329
A játk mennyire pontosan jelzi a játékkal eltöltött idõt?Keveslem azt a 8 órát...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

zorrobomber
adept

Zomil
van külön olyan is h biotics, vagy valami hasonlo nevü 😄

lényeg,h mikor kiválasztod melyik kaszt-al akarsz lenni akkor lila aurája lesz 😄
nah az fullosan "mágus"

Biotikus kasztot kell az elején választani(vanguard,vagy aminek a keze körül kék izé van😄)

Lenne egy olyan kérdésem, ha ilyen "mágus" szerûség (tudom itt nincs, hanem a mass erõt használják xD), akkor milyen "kaszt" legyek ? Illetve mi a jobb ? Ha csapat kap xp-t v az egyén ?

nem csak a segge szögletes .DDD

HOGY KELL ELÕHOZNI A KONZOLT?
<#help><#help><#help>

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

Zomil
micsoda gyönyörü szögletes segge van 😄DDDD

Lol
Elena Shepard... 😛

Zomil
ki lehet kapcsolni, option>gameplay és itt kikapcsolod

én is elkövettem azt a hülyeséget, h ráhagytam a gépre az elején, aztán észbekaptam, miután a gép ashley shotgun skillj-ét felnyomta a feléig és semmit nem értem vele 😄

szoval után minden pontot liara elektronikájára raktam, és mivel én infilator vagyok( nem tudom hogy kell leirni 😄 ) nálam kimaxoltam a decryption-t igy már mindent kitudok kinytini és mindenhova be tudok menni 😊

wesker24
Amugy kösz szépen már sikerült tovább jutni !! <#worship>
zzeN
Hy all!
Egy kis segítség kellene.Novarian elkéne jutnom Peak 15-be, de h?Már meghekkeltem egy szörnynek a gépét, beszéltem mindenkivel, de nem nagyon akaródzik:S. 5let?<#help>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

wesker24
Jah Ok akkor megnézem mit lehet csinálni !! Lehet hogy csak elnéztem valamit !!

Thx again !! <#worship>
Soldier vagyok, nem is volt velem Tali az Iloson /Liara meg Ashley jött/ és simán végigvittem, szóval akárhova is akarsz bemenni az a fõküldetés szempontjából jelentéktelen.

Why so serious?

SötétBarom
Hehh, Supreme Commanderben mekkora feeling amikor egy álcázott helyen felhúzok egy sereg bombázót, majd támadásba lendülés elõtt lerohanom földi egységekkle a sensorait, és vakon kapálózva elpusztul a tûzviharban <#idiota>

Fog of War 4 life! 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

wesker24
Nem ugy értem nem teljesen totálisan végigvinni hanem amikor az Ilos bolygón vagyunk akkor nem tudok bejutni az egyik kapun hogy felülirjam a rendszert ugyanis Talinak nem elég magas a Decryption skillje még 2 pont hiányzik ahhoz hogy a Hardened cuccokat decryptelni lehessen !! Azt irja hogy hogy Your Decryption skills is Low !!
A Fog of Wart kár idekeverni. Egyrészt abszolút logikus, hogy a játékos nem látja azt is, amit nem kellene, másrészt ezáltal értelmet ad a - komolyabb - felderítésnek, arról nem is beszélve, hogy multiban elég érdekes lenne egymás lépéseit látni (persze nekem sem hiányzik egy HoMM-ben vagy Disciples-ben a "visszafeketedés", de egy squad-based TBS-ben már elég érdekes lenne 3 emberrel belátni egyszerre a pályát).

Tulajdonképpen a FoW már nagyon régóta szerepet kap a legtöbb TBS-ben, és az RTS-ekben is legalább a WarCraft II óta, inkább a mûfaj alapvetésének tekinthetõ, s nem aktuális divatnak. Persze szíved joga, hogy neked tetszik-e, de ez mégiscsak olyan, mintha egy RPG esetében a párbeszédek, egy p&c kaland esetében pedig tárgykombinációk ellen emelné fel a szavát valaki. Nem a FoW a "marhaság", hanem az azt használó játékok a nem neked valók.
Mi köze ennek a végigvitelhez? Vagy úgy érted, hogy teljesen végigvinni,mármint mindent megtalálni, melléküldetést megcsinálni, fémeket összeszedni meg ilyenek? Mert a fõküldetés végigviteléhez nem kell decryption.

Why so serious?

wesker24
Na asszem én nem fogom tudni végi vinni a játékot !! Mert szinte az összes melléküldetést végigvittem már !! Már csak 1 maradt amikor a különbözö fémeket kell összegyüjteni !!

A játék elején elkövettem azt a hibát hogy elfelejtettem beállitani azt hogy a csapat társaimnak is én osszam ki a talent pontokat ugyanis auto level up-on maradt !! De igy meg ... hatom az egészet mert már az Ilos bolygón vagyok és a rohatt gép csak nem a decryption skillre rakta a talent pontokat !! A következõ szint lépés meg elég messzi van ugyanis nem rég léptem szintet !!