Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dante73
THX!

http://www.freetvmaci.info/

Magiszter
De legalább csak 1x kell ezt csinálni. Aztán nem nyitsz ki semmi vackot csak a medi ládákat és mikor mégis kapsz valamit akkor Reduce to Omni-Gel (Ominózus Zselévé Csökkent :-D Lentebb író emberke után szabadon)

Én inkább Magdi nénit csinálnám meg aki a szomszédban lakik <#idiota> Nála nagyobb sztár nincs is. Olyan meggyes pitét süt hogy még nem ettél olyat <#idiota>

kuci06
http://masseffect.bioware.com/forums/viewtopic.html?topic=612766&forum=104&sp=15

keresd az ilyen címû topikokat, ez pl már a negyedik a sorozatban 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Na ja, épp az elõbb töltöttem kb. 30 percet azzal, hogy omni gel-t csináljak a sok szarból ami nálam volt.

Why so serious?

zorrobomber
Chuck Norris?? XD

SötétBarom
Nyomorék konzolos inventorynak köszönhetjük ezt 😞 De legalább ne kérdezne rá a nyomorult, hogy yes/no..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Magiszter
Én csak egy gyors módról tudok:
Minden fegyert...stb-t odaadsz valakinek aztán visszamész magadhoz kijelölöd a legelsõt ráviszed az egeret az omni-gel gombra és elkezded nyomkodni az entert. így négy gyors enter lenyomása semlegesít egy tárgyat. Számold ki hány lenyomás semlegesít egy egész inventory-t Ráadásul ugyebár: gépkarabély, shotgun, pisztoly, mesterlövész, omni-tool, boinikus implant, gránát, páncélzat, fegyver módosítás, lõszer módosítás, gránát módosítás, páncél módosítás. Minden típusból 10 féle van, páncélnál minden típusból 10 féle + 3 osztály + 3 faj és azon belül is 3 osztály. Ki kéne számolni hogy akkor egy típusú páncélból mennyi darab is van. Illetve hogy összesen hány "item" van a játékban. pff... k*rvára-iszonyatosan-borzasztóan sok... (5-ös matekbizirõl sose álmodtam :-D)

Dante73
Láttam itt egy képet régebben, ahol egy színész volt megcsinálva karinak. (vagy egy kari színésznek? már nem is tudom....)
Nem nagyon találtam hasonlót eddig, igaz, nem estem tulzásba a kereséssel. Valaki talált hasonlót valahol? Egy két készitési leírásnak örülnék... (nem hogy hogyan kell karit generálni, hanem egyes színészek kinézetének beálitásait)

THX!

http://www.freetvmaci.info/

Zomil
vagy legalább valami irná, h mennyi cucc van nálad :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SötétBarom
Télleg inventory gyors ürítésére nincs valami lehetõség, vagy legalább egy gomb ami kérdés nélkül omnigel-é alakítja a cuccokat? Annyira irritál a limit.. A legirritálóbb viszont az, amikor tele vagy cuccal, megnyomod az inventory gombot, látod, hogy találtál valami kurva jó cuccot, de nincs más lehetõség, csak a convert ot omni gél.. Hát attól a hajam leesik. :CCC

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Hát rajtam most Mantis IX heavy armor van az ilyen sötétzöldes árnyalatú és szerintem nagyon jól néz ki. Meg egyszer találtam egy sötétvörös páncélt /már nem emlékszem milyet/ azt Ashley-nek adtam. Jól festett benne. Mondjuk azóta már neki is jobb van.

Why so serious?

Magiszter
HMWA X- igen erre gondoltam. (Off kérdés: Hogy lehet csak ezt az egy fegyvert betenni konzol paranccsal? Mert utálom hogy egy egész fegyverraktárral barmolja teli az inventory-t!!! Tudom ne csíteljek... de most csak szórakozom a játékban, amíg meg nem jelenik az Ungarszkij változat.)

Magiszter
Rájöttem egy érdekes dologra. Ha X-es Gépkarabély fegyverrel egy X-es (winterbird???) fagyasztós golyót raksz bele meg X-es egyéb hülyeségeket amik csökkentik az Overheat %-át akkor azzal tényleg folyamatosan lehet lõni. Bár úgy lassabban is lõ egy kicsit, de akkor is durva, hogy leragasztod a csatában a bal egérgombot és nem melegszik túl. Pisztolyba Robbanó lövedéket kell tenni és egy lövés egy, vagy van amikor kettõ ellen. Fõleg az elején.
Bár én most egy Szóldát-al megyek és a shotgun a kedvencem. Raktam bele a fent említett fagyilõszert és brutális. Egyszer találjak telibe valakit és annak annyi. Amúgy melyik a legjobb páncél? Mármint kinézetre. Most a Hazard Heavy van rajtam, nem néz ki rosszul és még sok mindent is ad, de nem volt kedvem végigpróbálni mindet, mert aztán dobálhatom ki az inventory-ból. Ötletek? Van valami világos színû, (de nem olyan survivor-os láthatósági-búvár-susogós-overall ami egyszerûen ocsmány) de "kemény" kinézetû ruha? (láttam képen egy piros kék, meg egy piros feketét. Na azok is borzalmasak <#nyes>)

Hmuda
Nem kell ahhoz overkill. Ráraksz két "Frictionless Materialt" (lehet egy is elég, nem emlékszem már) és egy Incendiary ammot, és soha nem melegszik semennyit, plusz emiatt mindegy mennyit lõsz, a célzás mindig maximlis lesz. Én Hardcore-on henteltem ezerszám az ellenfeleket vele mindenféle probléma nélkül (még a harmadik Holdbázis durvább drone-jai se jelentettek semmiféle problémát, úgy dõltek ki egymás után, hogy öröm volt nézni). Persze mindez HMWA X-el. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Na azért bekapcsolod a Master Overkill skill-t akkor egy ütõsebb assault rifle is durva mészárlásokat rendez. 😊

Why so serious?

Sir Quno Jedi
Na azé egy X-es pisztollyal, meg sok okossággal tulajdonképen FOLYAMATOSAN lehet tüzelni, akár egy lassúbb gépkarabélyból. Nagyon király ám 50-60 felé így csípõbõl írtani az ellent. No és a tûzerõ is brutális! Pisztoly a legdurvább fegyó annyi szent.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SötétBarom
No cheatz. 😄

Ami zavar, hogy mindenfél upgrade-bõl találok magas szintût, kivéve abból a szaróból nem, ami hûti a fegyvert.. Pedig találtam fasza High Explosive Ammot, de a csipa egy lövéstõl túlmelegszik vele 😄DD Pedig skill a maxon..

Magiszter
Próbáld ki: Lvl 1-es karinak giveall cheat-el add oda a legjobb fegyvert (kasztjához mérten), bele a legjobb cuccokat, és adj neki egy hazard light armort lehetõleg X-est. Sétálva viszed végig az elsõ 10-20 órában a játékot. Ha még Soldier a karid akkor még inkább 640-es pajzs, gyors visszatöltés... Halhatatlan leszel. Most próbáld úgy hogy Lvl50-en teszed ugyan ezt. Már is nehezebben hal az ellen. Mi ebbõl a tanulság? Térdig érõ szembeszélben ne kaszálj baracklekvárt. <#idiota>

Ez ilyen casual gamer irányzat már. Szinthez igazított ellenfelek nehogy Pistike aki csak végigrohan a játékon elakadjon véletlenül mert nem elég magas a szintje az egyik ellenfélhez. Játék közben mondjuk nem is zavart annyira lekötött a sztori. Ettõl függetlenül nekem se tetszik a dolog de ez már így lesz szerintem. Még a szintezést az elsõ 2 részben marha jól megoldó Gothic is röhejesen könnyû lett a 3. részre.

Why so serious?

Ja én is a 49essel. Gyakorlatilag fedezék nélkül rambózok elõre. 😊 Viszont már Eden Prime-on iszonyat jó cuccokat lehet találni.

Why so serious?

SötétBarom
Nemtom, én pl most újrakezdtem a karimmal, asszem 44es, és sokkal könnyebbnek tûnik.. Az elején Eden Prime-on úgy bedaráltam mindenkit mint a huzat 😄

MerlinW
Ez nem így mûködik. Ha normális szintrendszer lenne, akkor a fõküldetések során lvl 40-60-as ellenfelek lennének, míg a különbözõ bolygók szintekhez lennének rendelve. Egyiken lvl 10-es ellenfelek, másikon lvl 20-asok, stb. Mint minden RPG-ben. Legjobb példa erre talán a Star Wars Galaxies.

[merlinw.org]

Hát abból a szempontból jó az adaptív nehézség a fõküldetésben, hogy így végig van benne kihívás. Mekkora vicc lenne már ha a citadella után elmegyek mellékküldetéseket csinálni aztán 30as szint körül visszamegyek a fõküldetésre és egy lövéssel röhögve bedarálok mindenkit.

Why so serious?

Magiszter
Kár hogy adaptív nehézséggel látták el a játékot, így tök mindegy hogy milyen szinten vagy az ellenségeid is olyan erõsek mint te. Egyedül a felszerelés miatt érné meg így újrakezdeni. Bár az csak az ellen erejét kompenzálná. Aki kitalálta ezt a hülyeséget azt nyilvánosan kellene eltátani a játék készítéstõl. Ez legalább akkora marhasági mint a Fog of War. Az is csak arra jó hogy elrejtse azt ahogyan a játék csal. (fõleg a visszafeketedõ Fog of WAR!!!)

Sajnos nem, mert az a kártya nem támogatja az sm3-at...
JethroHUN
Hi, szerintetek elfutna egy Ati Radeon 9600Pro 128Mbs vackon<#kerdes>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Igen, akkor new game-nél választhatod a meglévõ karaktert és akkor azzal a szinttel és felszereléssel indul amivel elsõre befejezted. Azt nem tudom magyar verzióba át lehet-e majd tenni a mentést de szerintem igen.

Why so serious?

Magiszter
Nem tudom ki hogy játszik. Én az elején elvállaltam minden mellék küldit amit csak lehetett, és meg is csináltam a legtöbbet. Persze az után rájöttem, hogy majd magyar nyelven mélyedek bele minden apró dologba így most már csak a fõszálon haladok tovább. Most robbantottam fel valami klón gyárat és játszottam 20 órát, vagyok 25-30-körüli (nem szoktam nézni). Eddig egy igen élvezetes Sci-Fi film hangulata van az egésznek, úgyhogy tetszik. Még 10 nap a magyar változatig... 1 hét 3 nap... 240 óra... 14400 perc... De sok idõ!!! <#wow3>

Hali!

Ezek szerint ha 1 szer végigjátszottad akkor ujra lehet játszani a kariddal nehezebb fokon?

És valahogy meglehetne majd oldani hogy a mentést átrakni ha kijön magyar verzióba, és akkor ujra kijátszani régi karival magyarul? 😊

( ezt ne warezra értsétek, magyar verziü valószínûleg eredeti lessz)
<#sniffles>
Gnome
bocsáss meg h lelkedbe gázoltam és azért negatív érzéseket váltott ki a hozzászólásom....te SötétBarom^^

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

SötétBarom
<#wow3>

Bucser
Kerek 40 óra alatt nyomtam végig és 49-es szinten fejeztem be😊

És ezzel a 49-es karival induzlok neki szerintem a köv végigjátszásnak immár semlegesként.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gnome
sztem nemérte meg egyébként a pénzt😛...ez volt az elsõ és utolsó játék amit megvettem..legközelebb türelmes leszek..mégha tetszett is vhogy akkorse volt az igazi....

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Jólvan már. Én csak egy egyszerû Alliance soldier vagyok. 😊

Why so serious?

SZEG007
váá nem galaxisok bazz hanem csillaghalmazok😄

Nekem 38 óra volt. Minden galaxisba elmentem, mindenhova leszálltam ahova tudtam de azért lehet maradt egy-két mellékküldetés vissza, mert néha a galaxisokban új rendszerek is "megjelentek" és nem jártam be újra mindet. Most állok neki újra, most nem fogok annyit mellékküldetésezni, a lényeg, hogy a 60as szint meglegyen azt meg szerintem csak a fõküldetésen megoldom /49es voltam az elsõ végigjátszásnál/.

Why so serious?

Igen, jól érted.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

SZEG007
"Emellett van még vagy 8 teljesítetlen mellékem, és 4-5 felfedezetlen galaxisom" azok nem galaxisok, hanem csillaghalmazok

Sajnos nem. Úgy tûnik a scannelt adatok elemzése sok idõ.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Pluskast
Srácok bocsi ha hülye a kérdés de jól értem, hogy ez stílusát tekintve olyasmi mint a KOTOR?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Úgy hogy nagyon sokan átkattingatják a párbeszédeket, és ha csak az útjukba nem esik melléküldit sem csinálják meg. Eddig a rekord tudtommal a 10 óra. Egy csávó ennyi idõ alatt vitte végig úgy hogy kente-vágta mi hol van és minden egyes párbeszédet átugrott csak a fõküldit csinálta meg izomból.

Ron Ragm
Kitalálom: Megkerested az össez keepert/ásványt/artifactot/lófaszt? Úgy persze hogy megvan a 60+ óra is, de ezeket a grindfesteket nem igazán tartom mellékküldetésnek.

SPOILER

Ráadásul amikor megtudtam kik is a keeperek elsõ dolgom volt újrajátszásnál hogy megcsiálom a scan the keepers küldetést, hogy lesz-e valami nagy felfedezés hogy OHMÁJGÁD, erre csak egy rakás xp, pénz meg a journalban ki van pipálva - na mondom kösz bazmeg. Lehet hogy lesz valami késõbb, bár kétlem, mindenesetre nyugtasson meg aki tudja hogy igen vagy nem.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

zorrobomber
toljatok be képeket karakter face-ekrõl! 😊

MerlinW
Nem tudom hogy játszanak azok akik szerint rövid a játék, nekem 20 órám van benne eddig, lvl 30 vagyok és még csak most indulok Forgos-ra. Emellett van még vagy 8 teljesítetlen mellékem, és 4-5 felfedezetlen galaxisom. Szerintem simán van benne 40-50 óra játékidõ.

[merlinw.org]

A sniperelni lehet kilóméterekrõl is. Nem kell õlre menni. (Benezia meg teljessen más eset, õ Biotikus)

böröczk

SPOILER

Na akkor én votam béna. De még elfutni, és fedezékbe bújni sem volt idõm, mert a nagy robotszörny (: D) a lézerpityujával másodperc alatt kiterített. De mostmár nem sírok, mert miénk Liara : )

Kumiho #2179

zorrobomber
ha jól sejtem a szörnyek szinthez vannak igazítva, mint pl Oblivionban

zorrobomber
Sztem ez fõleg azoknak hasznos akik insane szintre tápolnak. Én most jöttem rá a game felénél hogy Y a first aid skill használata(bár ki még nem próbáltam csak olvastam valahol). Hogy mûködik ez a gyakorlatban? Ja és azt se tudom hogy kell coverbe küldeni a társakat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze Benezia kicsit megfingatott de kb 5ödjére õ is könnyen beadta a derekát. Ami vicces hogy hiába próbáltam elbújni és lesniperezni amig el nem fogyott az "ereje" sérthetetlen volt. Akkor mi értelme a sniper-nek ha ugyanúgy mindenkivel ölre kell menni szemtõl szemben? :/

böröczk
neee, franc, pedig így rémegyszerû volt : D sunyin, valami szikla mögül, hmm.. : )

SPOILER !

Mekkora szemét rész már a Tharum (talán) bolygón, ahol Liarát kell kiszabadítani : O Bár lehet, hogy én voltam elég alacsony szintû hozzá, node akkor is, nem fair. Végülis meglett 60-jára.

Kumiho #2179