11074
  • grebber
    7199Ft a játék házhozszálítással :D Érdekes ha ott veszem meg 7990 de ha ők kocsikáznak 70km-re vele akkor olcsóbb 800FT-al.
  • BlackShadow
    infi sniper/pistol.
    de ha unlockolod a shotit akkor meg lehet oldani.
  • böröczk
    Infiltratornál nem lehet fejleszteni a shotgunt? : / (Mármint nem jelenik meg talent-ként)
  • BlackShadow
    az ilyen support skilleket, mint decrypt, electornic, first aid ajánlatos társsal megoldani, saját karakterrel talent pazarlás ezekre rakni. Viszed magaddal pl Tali-t, feltuningolod a decryptjét meg electrot. Viszel vki mást is akinek meg a first aidet maxolod ki, és onnantól megy minden :)
  • JackSparrow88
    Most jöttem csak rá h a dekódolási képességem alacsony. Azt h tudnám növelni?
  • böröczk
    Illetve meg tudod majd nézni.
  • böröczk
    Sehogy, ha alacsony a skilled a "nyitogatáshoz", vigyél olyat magaddal, akinek magas (Tali), és máris ki fogod tudni nyitni. : )
  • ricsa008
    egy hülye kérdés hogy lehet karaktert váltani hogy lezuhant szondát megtudjam nézni?
  • böröczk
    Én hamar rájuk is untam, csak egy részüket voltam hajlandó VÉGIGcsinálni.
    Biztos az én hibám, de állatira meguntam veteranon soldierrel. Soldier már nem kihívás számomra, úgyhogy fogok indítani egy Infiltratort, aki mellé társként Wrexet és Liarát fogom hurcolászni
    Ha már így osztályozgatunk, akkor nálam a játék:
    grafika:9/10
    hangulat: a főküldetést illetően: 10/10, a mellékküldetéseket illetően a sok monoton,hasonló pálya, épület és ellenség miatt: 7/10
    hang,muzsika: 10/10, nekem iszonyatosan bejött mind a játék alatt szóló zene, mind a karakterek szinkronja.
  • Woland88
    Aki a játék feliratozásában akar segíteni, vagy segítséget kapni, az jöjjön ide: link.
  • robotnyk
    szerintem még a legutóbbi crack sem tökéletes, én pár bugot annak tudok be, szal én inkább maradnék az eredetinél a helyedben.
  • ricsa008
    próbálta valaki crack-el az eredetit? mer én személyszerint ha már kiadtam rá a 8e ft-ot akkor már szeretnék vigyázni rá
    vagy csak én vagyok vele így?
  • csgj
    Próbáltam már, de nem működött a link... :S
  • SaGa Jr
    Kevés a mellékes feladat? Jóformán csak abból áll az egész játék.
    Fő vonalon összesen van 6-7 tényleges feladat (Citadel 2 alkalommal, majd 4+1 másik helyszín) azt vége.
    Kinn mászkálgatva a rendszerekben, tonnaszám jelentkezik az 5. flotta admirálisa és adja a feladatokat akár tetszik akár nem, vagy jönnek a kérések máshonnan. Vannak feladatok amiket terminálok feltörésével lehet előcsalni, vannak amik bizonyos státusz után kerülnek csak elő.
  • SaGa Jr
    Ha nem tudsz angolul, akkor még éppen az elfogadható szinten marad.
    Ha tudsz, mondjuk úgy nagyjából alap szinten, javaslom inkább játszd úgy.
    Több dolog félrefordításra került vagy legalábbis érdekesen van megfogalmazva, netán a valóság közelében sincs, néhány helyütt mondatok hiányoznak (szinte csak codex bejegyzések esetében).
  • Drizzthsz
    Korrekt. Szerintem az eddigi egyik legjobb, bár tény, hogy sokan nem örülnek a fegyvernek lefordításának, meg helyszínekének.

Viszont őszintén szólva nem teljesen jó a felirat+angol szövg kombó, mert gyakran eltévedek, hogy a fülemre, vagy a szövegre figyeljek.

Eddig egy nagy hiba volt, egy szövegnél a fire-t lelőninek fordították kirúgni helyett, bár nem könnyű ezt kiszűrni gondolom, mert messze nem látják a jelenetet, amit fordítanak.
  • Dante73
    Hsz-ed alapján találó a mélcímed!
  • Tinman #4727
    Megrendeltem a CD Project féle kiadványt kedden érkezik elméletileg.

Akinek megvan... fordítás nagyon gáz vagy korrekt?
  • BaLeeX
    Nem teszel ki egy linket a banner alá? Könnyebben odatalál mindenki itt meg béke és nyugalom fog honolni.
  • csgj
    De ezt már máskor is kértem... és nem csak én.
  • csgj
    Na jól van... Tessék átfáradni IDE, ha a feliratról akartok beszélgetni. Azaz csak akkor, ha a felirat átakalításáról van szó. "hogy mégis hogy legyen magyar a warez angol verzióból"
  • Djemba
    anyukám az ott a háttérben
  • Drizzthsz
    A pcguru.hu-ra került egy 160 megás videoteszt, azaz gondolom játszanak a játékkal, meg beszélnek róla valamit, magyar változatról van szó.
  • robotnyk
    kész a küldetés :)
  • MrAndree
    A Sabotage egy rövid időre nyírja ki a fegyvert. De ha a fegyver túlmelegedve marad az bizony egy bug, akkor is megtörténhet ha nem nyomtak rád sabotage-t. Ilyenkor loadolj és helyrejön.
  • martin1992
    ilyen ikonnal az Ea-s patceket szokta jelölni
  • Maxtreme
    ŐŐ ezek elvileg a pályák. (legalábbis egy része)
  • Cat 02 #4715
    Én is néha kapok be olyat, de lemegy egy idő után.
  • pubiloál
    Ööö az lehetséges e, hogy ha mondjuk nagyon közelről kapok be egy Sabotage-ot (asszem az az, ameik kinyírja a fegyvert egy időre) akkor az a fegyver teljesen meghal? Értem ez alatt, hogy az overheating szint nem megy le... Szóval ez lehetséges, vagy csak egy bug? Mert már a Makoval is volt ilyenem, viszont ha kilépek és újra betöltöm akkor semmi... hát érdekes, mert (bocs az enyhe spoilerért) pl Saren ellen már nem tudtam lőni...
  • Cat 02 #4709
    Lenne egy kérdésem. Ott vagyok h a Cerberusnak a fő-fő hadiszállásán akciózok. Meg is halt mindenki, odamegyek a terminálhoz, Open, kiírja h elkezdi elpusztítani magát de még pár fájlt kimenthetek, oks, ok-ra kattolok, utána pedig már csak Open-re lehet és akkor nem történik semmi. Ilyenkor már nem kell semmit se csinálni ? Illetve a bázist nem kéne felrobbantani ? :D
  • bgabor
    Ki se ejti az OOLA nevét? Valami vallási dolog ez, vagy mi? Vagy csak egyszerűen írni nem tud?
  • Maxtreme
    Istenem bocsáss meg neki, nem tudja mit cselekszik.

(másrészről a mod kicsit takaríthatná ennek az idiótának a postjait )
  • bgabor
    Megkérném a házigazdát, hogy törölje az ilyen postokat. Ha erre a szinvonalra leszünk kíváncsiak, majd bekapcsoljuk az RTLKlubot.

Komolyan, fél napig nem ír ide az ember, és a színvonal igazi mélyrepülésbe kezd.
  • Maxtreme
    Természetesen :)
    Csak mikor írtam a postot, még a tied nem volt sehol :)
  • csgj
    Ez ugye overlockernek ment és nem nekem? :P (18-25 között vok :P)
  • Maxtreme
    Viszont írni/fogalmazni megtanulni 14-18 év között, igencsak kötelező lenne....
  • csgj
    Hát igen... miután én is írtam, hogy elég volt ebből, az utána lévő ilyen kommenteket töröltem. Azóta nyugalom van :) Sztem felesleges még 4 oldalt törölnöm. Az már a múlté :P

És, hogy rátérjek a játékra is: Nekem kevésbé eszi a gépet az eredeti verzió :D Jó, persze a Citadel-ben a parkos részen kb ugyanúgy akad, de totál élvezhető. Még fagyásokkal is jó volt kijátszani a bugos warez verzsönt, de így azért nagyobb élmény. Szóval most nagyban tolom a mellékküldiket is, és a textúrákat átraktam ultramagasra xD Véglis tök mindegy, hogy magas, vagy ultramagas, ugyanúgy megy. Csak szebb. Eszméletlen élesek a textúrák.
  • overlocker
    Kis értékelés

Graf 10/10 Nagyon szép és nem szaggat magas szinten
    Hang 9/10 sztem jo lett
    élmén index sztem egyre jobban teccik fokozatosan jön a hangulat

35 perc játszás után ennyi
    zstema folytatás 1értelmű
  • overlocker
    Ugy látszik beváltt kicsit nyers és durva hsz-em THX hogy nem roncsolja az a sok ..... a topicot a sok.... hsz-ével most már csak a JÁTÉKRÓL kapcsolaots hsz-t szeretnék látni

Senkinek se kötelező irni ide
  • mindero
    Nem lehetne letörölni a játékohoz nem kapcsolódó, illetve a falirattal vacakoló kommenteket?
    Baromi fárasztó olvasni h négy oldalon keresztül ez a szarakodás, meg anyázás megy.
    Tudom, nagy munka lenne, mert baromi sok van belőlük.