Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én inkább Magdi nénit csinálnám meg aki a szomszédban lakik <#idiota>#idiota> Nála nagyobb sztár nincs is. Olyan meggyes pitét süt hogy még nem ettél olyat <#idiota>#idiota>
keresd az ilyen címû topikokat, ez pl már a negyedik a sorozatban 😊
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Why so serious?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Minden fegyert...stb-t odaadsz valakinek aztán visszamész magadhoz kijelölöd a legelsõt ráviszed az egeret az omni-gel gombra és elkezded nyomkodni az entert. így négy gyors enter lenyomása semlegesít egy tárgyat. Számold ki hány lenyomás semlegesít egy egész inventory-t Ráadásul ugyebár: gépkarabély, shotgun, pisztoly, mesterlövész, omni-tool, boinikus implant, gránát, páncélzat, fegyver módosítás, lõszer módosítás, gránát módosítás, páncél módosítás. Minden típusból 10 féle van, páncélnál minden típusból 10 féle + 3 osztály + 3 faj és azon belül is 3 osztály. Ki kéne számolni hogy akkor egy típusú páncélból mennyi darab is van. Illetve hogy összesen hány "item" van a játékban. pff... k*rvára-iszonyatosan-borzasztóan sok... (5-ös matekbizirõl sose álmodtam :-D)
Nem nagyon találtam hasonlót eddig, igaz, nem estem tulzásba a kereséssel. Valaki talált hasonlót valahol? Egy két készitési leírásnak örülnék... (nem hogy hogyan kell karit generálni, hanem egyes színészek kinézetének beálitásait)
THX!
http://www.freetvmaci.info/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Why so serious?
Bár én most egy Szóldát-al megyek és a shotgun a kedvencem. Raktam bele a fent említett fagyilõszert és brutális. Egyszer találjak telibe valakit és annak annyi. Amúgy melyik a legjobb páncél? Mármint kinézetre. Most a Hazard Heavy van rajtam, nem néz ki rosszul és még sok mindent is ad, de nem volt kedvem végigpróbálni mindet, mert aztán dobálhatom ki az inventory-ból. Ötletek? Van valami világos színû, (de nem olyan survivor-os láthatósági-búvár-susogós-overall ami egyszerûen ocsmány) de "kemény" kinézetû ruha? (láttam képen egy piros kék, meg egy piros feketét. Na azok is borzalmasak <#nyes>#nyes>)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Why so serious?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ami zavar, hogy mindenfél upgrade-bõl találok magas szintût, kivéve abból a szaróból nem, ami hûti a fegyvert.. Pedig találtam fasza High Explosive Ammot, de a csipa egy lövéstõl túlmelegszik vele 😄DD Pedig skill a maxon..
Why so serious?
Why so serious?
[merlinw.org]
Why so serious?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Why so serious?
Ezek szerint ha 1 szer végigjátszottad akkor ujra lehet játszani a kariddal nehezebb fokon?
És valahogy meglehetne majd oldani hogy a mentést átrakni ha kijön magyar verzióba, és akkor ujra kijátszani régi karival magyarul? 😊
( ezt ne warezra értsétek, magyar verziü valószínûleg eredeti lessz)
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
És ezzel a 49-es karival induzlok neki szerintem a köv végigjátszásnak immár semlegesként.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Why so serious?
Why so serious?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
SPOILER
Ráadásul amikor megtudtam kik is a keeperek elsõ dolgom volt újrajátszásnál hogy megcsiálom a scan the keepers küldetést, hogy lesz-e valami nagy felfedezés hogy OHMÁJGÁD, erre csak egy rakás xp, pénz meg a journalban ki van pipálva - na mondom kösz bazmeg. Lehet hogy lesz valami késõbb, bár kétlem, mindenesetre nyugtasson meg aki tudja hogy igen vagy nem.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
[merlinw.org]
SPOILER
Na akkor én votam béna. De még elfutni, és fedezékbe bújni sem volt idõm, mert a nagy robotszörny (: D) a lézerpityujával másodperc alatt kiterített. De mostmár nem sírok, mert miénk Liara : )
Kumiho #2179
Spoiler (katt a megjelenítéshez)