Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Riddick21
de kibaszott unalmas már...
Ha jól tudom, angol verziót csak páran vettek, a többiek meg a magyarral nem hiszem, hogy ne boldogulnának, szóval talán be lehetne fejezni ezt a rohadtul fárasztó szenvedést és megvenni a játékot vagy csak szimplán kussolni róla.
ugye?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Maxtreme
Akkor viszont valamit még nem írtunk át 😊

BaLeeX
Van ott szerintem más is szóval az a dialog feltöltés szerintem nem volt felesleges. Abból gondolom, hogy míg a dialog mappában a Valami_N.upk mérete megegyezik a magyar és angol változaznál, addig a Valami_D.upk mindenhol a magyar változatnál nagyobb...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Maxtreme
Bazze én ezt nem értem 😊
A spanyol nyelvbõl kiindulva elég az a kis file amit elõször töltöttek fel nekünk. Ha csak valahova még nincs beépítve a nyelv többi része, és csak a kezelõszervek vannak külön ebben az állományban..
Vááá nemtom😊))

Most már mondhatjuk, hogy a jóslatod beteljesedett!<#vigyor>

Maxtreme
#4564 <#idiota>

Maxtreme
MMint az a kis file amit elõször megkaptunk (GlobalTlk_HU.upk) csak itt értelemszerûen GlobalTlk_ES.upk a neve.

Lassan már darabokban meglesz a magyar dvd. <#idiota>

Maxtreme
Na a dialog rar már megvan xD
Akkor már csak a hungarian.rar kéne 😊

De nézzétek csak meg a spanyolt... (spanis.rar) Ott is csak ez a kis file van.

Maxtreme
negative 😊
Nézd csak meg, a japannak is ugyanaz az ID-je mint az angolnak.

Tomi2345:
Igen, kezdek én is efelé hajlani, de inkább már nem szólok semmit :p 😄

Rossz nézni amit csináltok. Ez Unreal Engine 3 vazze...
A DVD-n lévõ fájlok kellenek nektek, mert az installkor telepíti a nyelvet.

A Data könyvtárból kell a:
az összes "installmanifest*.*" fájl, a "localization.ini", a "dialog.rar" és a "hungarian.rar"...

már én is mondtam ...

ja

Shodan
De akkor már jó lenne az egész engine mappa 😄 az egész alig több mint 1mb.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Shodan
szerintem meg csak a core.int be kéne átírni a language id-t vagy a sub id-t csak nem tudom hányra...

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Tudom, hogy most rettentõ pofátlan leszek, de szerintem kellene a D:\Mass Effect\Engine\Localization\-ben lévõ mappák.<#vigyor>

böröczk
Igen, szerintem sem tartott volna sokból "eldobni" a fölösleges fegyvereket (amik elég gyatrák változatosság szempontjából), pláne az Adept-nél, Vanguardnál és a többinél is, csak amiket tud használni, az maradhatott volna. Meg eleve, tetszik, hogy rajta van minden, nem a hátsó zsebébõl veszi elõ a pityut, nade akkor már mibõl tart megcsinálni, hogy ezeket az eszközeket el lehessen hajítani a fenébe, ha nem kellenek?
De nem nyígunk, mert második részre lefogadom, hogy kiküszöbölik ezt a csorbát sok más aprósággal egyetemben : )

Kumiho #2179

Maxtreme
így az egész game angol lett xD

BaLeeX
Igen és semmi változás.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Nem ha lenne megoldás mindenki játszana...jól van na...értetlen vagyok elismerem. Csak már izgatott lettem.

Komoly találmány. Kár hogy ilyenekkel nem sokszor találkozunk a játékban. 😊

Why so serious?

Riddick21
Nem lesz nehéz. Az egész játék az...

Maxtreme
Azze... na ezt még nem, lehet itt a megoldás.. Próba mindjárt 😊 (Ue3-as játék lévén, rögtön a C/doksik között matattam 😊) )

Van másik megoldás...és nem kell szenvedni vele.<#ravasz1>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Maxtreme
Azt látom...

Szerinted ha lenne megoldás és mûködne, szenvednénk vele?

Shodan
nincs még semmi csak a menü, magyar kb.

Shodan
\Mass Effect\Engine\Config -ben BaseEngine...Language=int próbáltátok már HU-ra pl. ?

B+ akkor gondold azt, hogy csak dekoráció...

böröczk
: DDDD kizárólag takarítónõkre és wc-s nénikre támadhatsz velük.

Kumiho #2179

Riddick21
Hogy jön ahhoz a súlyhatár, hogy mi van a hátán? Ha súlyhatárral akarnék -egy rpgnél tök jogosan- példálózni, akkor rákérdeznék arra az egy idõben cipelhetõ 150 darab "akármire", ami nálad lehet, de ez nem érdekel.

Engem az érdekel, hogy ha valamit nem használok, pl. bioarcnál assault rifle-t vagy shotgunt, vagy snipert, akkor azt miért kell nézegetnem a játék teljes ideje alatt? Szerintem ez kibaszottul hangulatromboló.

Vissza olvastam és nem értem...igen tudok olvasni de most mi van? Mondtam már,..hülye vagyok....

Maxtreme
nincs egyelõre megoldás, de ha visszaolvasnál látnád...

Azért a távcsõbe bele tudnék nézni mindenféle kiképzés nélkül de itt még azt se. 😊 Az viszont, hülyeség, hogy ugyanúgy néznek ki a fegyverek, az azonos gyártmányúak valóban egyformák I-tõl X-ig de azért mondjuk az Avenger és HVSWA között már van bõven különbség kinézetben.

Why so serious?

tán 8
egy másik játékba az voltXd

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Lassan mennem kell és még mindig nem tudom:akkor most van vagy nincs jó magyar nyelvi fájl?

Maxtreme
aham, és annak mi az ID-je? 😄

Language=English (International)
LangId=9
SubLangId=1

Shodan
így van szerintem is ez a megoldás.

Soha.
Ha már warezol akkor sunnyogjon ott a kedvenc torrent oldalán a kérések menüben vagy az oldal fórumában, de ne ott ahol a fórum szabályzata tiltja. Persze van aki alapból hülye a warezhoz, ezek mint kivételek erõsítik a szabályt.

Próbáld meg úgy hogy a magyar dialog meg a D:\Games\mass effect\Engine\Localization\INT\ itt átírod a Core ban a nyelvet hátha..

De sztem úgy menne ha a dialog az egész meg ez mert ebben van benne hogy milyen nyelven menne

Nem mindegy neked, hogy mi van a hátán? Ez nem stalker nincs súlyhatár.
Bakker még egy kifli, illik hozzád az aláírásod...

Mindig elõjön ez a warez téma ... Na, egy kis emlékeztetõ:
Egy terméknek van olyanja, hogy életciklus. Nyilván, hogy az elsõ lépésben hozza a nagy hasznot. De az a pénz is számít amit a cklus végén hoz.
Miért mondom ezt? Mert ha én ezt 1 év múlva veszem meg azt is köszönik szépen. Nem ?
Konkrétan:
Most vettem 1 obliviont bár másoltban is megvan.
Sztem ilyen formán értelmetlen ez a warez nem warez ökörködés.
Vagy aki mondjuk eddig fújjogott,hogy kancsó warezos, az most bocsánatot kér? Vagy mi?
Riddick21
Te szerencsétlen, hol írtam én, hogy ez a baj? Megtanuljak még egyszer olvasni, ezúttal helyetted? Az a baj, hogy ha nem tudja használni, akkor mi a fasznak van ott kötelezõ jelleggel a hátán? Sõt: az a baj, amiért: mert basztak többféle karaktermodellt készíteni, ill. azt megoldani, hogy csak az látszódjon, amit fel is szerelünk, sõt, továbbmegyek: meg kellett volna csinálniuk, hogy ne legyen kötelezõen felszerelve minden fegyverbõl egy, csak az, amit akarunk. Ezek az alapok, de úgy látszik már a BioWare is könnyen felejt.

jah nem jó írtam 204 450 byte de attól még valaki kérem szépen 😄

Na, most akkor magyarázza már el valaki mi van? hogy és mint lesz magyar?
Valakinek sikerült már?

Ha neked odanyomnának a kezedbe egy snipert, tudnál vele célozni mindenféle gyakorlás nélkül ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Maxtreme
200Byte kizárt hogy bent az egész game szövegállománya.

De sztem amit az elõbb írtam az jó lesz csak 200 Byte valaki feltölthetné

Az egész magyar már?

Riddick21
A hülyeség netovábbja... Hát régen volt már szerepjáték, amiben ennyi hangulatromboló apróság lett volna, egyáltalán nem vagyok elégedett, szerintem borzasztó közepes az egész, fõleg egy -alapjának tekinthetõ- SW:KotORhoz képest. Pedig itt figyel eredetiben, de majd ha kijött száz patch meg a kiegészítõ, akkor talán végignyomom, csalódás a köbön.