Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól tudom, angol verziót csak páran vettek, a többiek meg a magyarral nem hiszem, hogy ne boldogulnának, szóval talán be lehetne fejezni ezt a rohadtul fárasztó szenvedést és megvenni a játékot vagy csak szimplán kussolni róla.
ugye?
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A spanyol nyelvbõl kiindulva elég az a kis file amit elõször töltöttek fel nekünk. Ha csak valahova még nincs beépítve a nyelv többi része, és csak a kezelõszervek vannak külön ebben az állományban..
Vááá nemtom😊))
Akkor már csak a hungarian.rar kéne 😊
De nézzétek csak meg a spanyolt... (spanis.rar) Ott is csak ez a kis file van.
Nézd csak meg, a japannak is ugyanaz az ID-je mint az angolnak.
Tomi2345:
Igen, kezdek én is efelé hajlani, de inkább már nem szólok semmit :p 😄
A DVD-n lévõ fájlok kellenek nektek, mert az installkor telepíti a nyelvet.
A Data könyvtárból kell a:
az összes "installmanifest*.*" fájl, a "localization.ini", a "dialog.rar" és a "hungarian.rar"...
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
De nem nyígunk, mert második részre lefogadom, hogy kiküszöbölik ezt a csorbát sok más aprósággal egyetemben : )
Kumiho #2179
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Why so serious?
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Engem az érdekel, hogy ha valamit nem használok, pl. bioarcnál assault rifle-t vagy shotgunt, vagy snipert, akkor azt miért kell nézegetnem a játék teljes ideje alatt? Szerintem ez kibaszottul hangulatromboló.
Why so serious?
egy másik játékba az voltXd
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
Ha már warezol akkor sunnyogjon ott a kedvenc torrent oldalán a kérések menüben vagy az oldal fórumában, de ne ott ahol a fórum szabályzata tiltja. Persze van aki alapból hülye a warezhoz, ezek mint kivételek erõsítik a szabályt.
Bakker még egy kifli, illik hozzád az aláírásod...
Egy terméknek van olyanja, hogy életciklus. Nyilván, hogy az elsõ lépésben hozza a nagy hasznot. De az a pénz is számít amit a cklus végén hoz.
Miért mondom ezt? Mert ha én ezt 1 év múlva veszem meg azt is köszönik szépen. Nem ?
Konkrétan:
Most vettem 1 obliviont bár másoltban is megvan.
Sztem ilyen formán értelmetlen ez a warez nem warez ökörködés.
Vagy aki mondjuk eddig fújjogott,hogy kancsó warezos, az most bocsánatot kér? Vagy mi?
Valakinek sikerült már?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ