11074
-
#5881 Akkor érnek valamit, ha rendesen van megválasztva a két csapattársad, és néha még parancsokat is adsz nekik. Rengeteget segítenek, ha jó vagy csapatmunkában. -
#5880 A piros halálrobbanásos fegyver ellen mivel lehet védekezni, mert a Noverian a fekete tetvek azzal lőnek és ha 1x eltalálnak végem. A társak amúgy érnek valamit, mert eddig leginkább csak a földön fekve láttam őket? -
#5879 Tényleg! Tabula Rasa nincs is meg. Pedig úgy vártam .D -
#5878 bgabor pont nem a warezról beszélt. Csak annyít mert megemlíteni, hogy 1; Qrva jól mutat, és magas esztétikai hozzáértésről árulkodik az a piros csík a bannerban, (igényesség rlz) mikor már a szövegdobozban PONT UGYANAZ a felirat van ott. 2; Minden topikban kiraknak 1 off-spam-warez topikba vezető linket. Ezt merte hiányolni, a JÓZAN ÉSZ, ÉS ESZTÉTIKAI ÉRZÉK nevében, és nem a warez nevében....
Dehát.... Pistikéknek megjött a hangjuk, (eszük még nem!) miután megvették az első játékukat az E-bay-en.... -
TomDantes #5877 Meg is tettem, jó hogy mondod. Nincs 8 ezrem szóval gyorsan beszarok, oké? De a gatyámat lecsérlehtem, ,vagy kötelező szaros gatyában lennem amíg meg nem lesz az eredeti? -
Madmano #5876 Na,végigvittem én is.....Pár mellékküldi kimaradt.B*szott jó játék.Hozzátartozik az igazsághoz,nem vagyok egy nagy rpg-játékos.Ezt is csak azért raktam fel,mert nagy ajnározás,reklám előzte meg.De ennek fényében sem csalódtam benne.A filmszerű hangulat,átvezetők...ááááááá,nagyon állatok.Tényleg:ha húzom amíg lehet,max hányas szintet lehet elérni?Nekünk még semmi fantom cumónk nem volt.Nekem volt egy húú,mi is?Vmi impuzus géppityu asszem.De olyan állat extra cumó nem volt.Szal asszem érik az újrajátszás.Katona voltam.Mivel érdemes nyomni? -
#5875 Azt hivják Tabula Rasa-nak ;)
Meg is bukott jól :(
pedig igéretesnek tünt. -
#5874 Én is jobban örülnék, ha kvariánnal lehetnénk. De mégjobban, ha lenne Mass Effect MMORPG. Választható faj, meg minden! -
#5873 iddqd -
#5872 pszt -
#5871 Én megértem a warezolókat, egy red label 2700 forint!!! Elmegy rá a pénz gyorsan -
#5870 Leszarjuk a bolti werziót megvenni nem tudó tolvajok táborát.
Mélységesen szarja össze magát az, akinek nem sikerült (fél éve tudni lehetett, hogy jön és ennyibe kerül) 6 hónap alatt 8.000 Ft-ot félrerakni.
És még van pofátok itt sírni, eszem faxom megáll! -
csgj #5869 Huhh... de tolnám már a gamet :P Csakhogy még kb 12 napig távol vok. De legalább értelmesebb dolgokat csinálok, és hanyagolom a kockulást :D
#5866: Ne aszári, inkább kvarián főhős legyen! Azt nagyon bírnám. -
Abu85 #5868 Én inkább valami Krogan-Aszari duettre gondoltam. -
SaGa #5867 Most sincs. Sőt nemi korlátai sincsenek. Női karakternek is megadja az Asari hölgyedmény a Citadelen ugyanazt, amit a férfinak... -
Abu85 #5866 A következő részben az lenne a jó, ha egy Aszari lenne a főhős. Nem lennének faji korlátjai a numerának. -
#5865 Sok sikert! :D -
#5864 Renegade-ra megyek most , de ha kedves vagyok valamelyik lefektetni való kliensel attól még jólesz szvsz. -
SaGa #5863 Mnej fel az emeletre az irodáján belül... -
SaGa #5862 Talit nem. Liarát vagy Ashleyt, illetve az Asari Consortot. -
SaGa #5861 A Peak 15 elromlott reaktorának rebootjához kell megoldani a feladványt. -
SaGa #5860 megfelelően kell a beszélgetéseket irányítani. A delikvensekkel gyakran kell beszélgetni, mert csak bizonyos helyzetekben jön elő a megfelelő szál és csak akkor, ha eléggé jóban vagy velük. Ha renegade pontokra hajtasz, nem fogsz közel kerülni senkihez eléggé... -
MrAndree #5859 Meg is van. Spoiler-be rakom hátha valaki maga akarja megkeresni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!PRESIDIUM-
- 4 található a Citadel Towerben
1, A legfelső szinten bal oldalt (ha szembeállsz a tanáccsal)
2, Az utazó terminál mellett, ahol megkaptad a küldetést
3, Az előzőtől balra, Kahoku admirális után a székek mögött
4, a központi szinten a jobb oldalon (ha szembeállsz a felső szinttel)
- Citadel Tower előtt, Avina mellett
- A kereskedő negyednél (Financial district) hátul van egy lépcső, ott fent a bal oldalon
- A követségi társalgó hátsó erkélyén (embassy lounge)
- A követségi társalgótól visszafelé balra lesz még egy szoba, ott hátul
- A volus és elcor követségen (néha láthatatlan!) a sarokban
- A Consort's Chambers és a Financial District között a lépcső közelében
- A Consort's Chambers bejáratánál
- A Ward Access bejáratánál
-WARDS-
- Hátul egy kisebb szobában a Presidium-Wards összekötő folyosónál
- Chora's Den és a Presidium Access lift közötti vöröses folyosóban
- A felső piac hátsó sarkában
- A Flux-ban, hátul a nyerőgépeknél
- A Med Clinic mögött hátul (nem bent)
- A C-Sec Academy bejáratánál
- A C-Sec Academy közlekedési felügyeleténél a korlát mögött (traffic control room)
- A C-Sec Academy "igénybevételi irodájában" (requisition office)
- A Normandy dokkjában hátul a rács mögött
-
MrAndree #5858 Mind a Citadellán van. :) Kiderül majd, hogy mit matatnak de nem ebből a küldetésből. Egyébként lejjebb valaki linkelte a faq-ot és abban is benne volt részletesen, hogy hol vannak. Némelyik eléggé elbújt. :) -
#5857 Járd be a szárnyakat, és a Prezidenciákat... és ne használd a gyorsjáratot:) -
Harry Seldon #5856 Bahhh, kösz mindenkinek, akkor viszont meg kell keresnem azt az utolsót. Remélem, nem egy másik bolygón van. :D Majd megnézem a MassEffect wikin, ott azt hiszem van erről egy leírás. Érdekelne, hogy mit matatnak azok a kis micsodák. :) -
MrAndree #5855 Ez ilyen általános probléma úgy fest. :) Egyébként scanneli elsőre csak az a megtévesztő, hogy utána is rá lehet még kattintani és utána is mondja a nőci, hogy ne piszkáld a keeper-t. -
#5854 Lol... már bemérte Shepard, mikor először lenyomtad az E-t :DDDDD -
MrAndree #5853 Elnézést, engem itt senki nem diszkriminál. Ja, hogy nem hirdetem büszkén, hogy nem vettem meg. Lehet azért. -
#5852 Ok, kösz. -
Harry Seldon #5851 OFF: Ha azt szeretnéd, hogy valahol respektálják, hogy lopsz, akkor költözz ki a cigánysorra.
ON: 20 Őrzőt sikerült leszkennelnem, és a 21. is meg van helyileg. Ott matat az egyik információs pult mellett, és ahogy szkennelném, rám szól a holonőci, hogy hagyjam békén az Őrzőt. Próbáltam szétrobbantani a terminált, de nem jött be. Tudnátok valami javaslatot a helyzet megoldására? -
#5850 Am tényleg jó a banner. -
#5849 Ja jó, értem, sry -
csabika1982 #5848 azt hiszem ott van ahol kell kimenni a garázs felé ott 1 lift -
#5847 Loriknak kellene segítenem Noverian (bizonyítékokat törölni a gépéről) de nem találom az irodáját, pedig hülyére mászkáltam már mindent. (ez a térképes dolog, valahogy sokkal jobb volt a Kotorokban) -
csabika1982 #5846 egyetértek -
bgabor #5845 Látom, fejlődik a topic!
Felkerült mégegy NO WAREZ! felirat, ezúttal pirossal, tök diszkrét, még véletlenül se teszi tönkre a banner hangulatát. Viszont a warez topicra mutató link még mindíg nincs. Ahogy FAQ se...
Szóval gratula! Bár egy ilyen remek játék megérdemelne egy igényes topicot. Ehelyett tovább gyűrűzik a bolti verziót megvenni nem tudókkal szembeni diszkrimináció. Roppant széles látókörre és hihetetlen bölcsességre vall ez! -
#5844 Kéne Mass Effect MMORPG! Sztetek lesz? -
Djemba #5843 csapattagokat ti fejlesztettétek????mert én eddig még nem -
#5842 Most meglett Liara :D Holnap jön Kaidan XD.