Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbaképp becsomiztam a mappát (angolt) 70mb lett, szal nem nagy 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Mondtam én hogy kicsinek tûnik nekem az a file😊)
Szal Kõ' az a Dialog mappa is 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Óhh-óhh...
Why so serious?
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
A végjáték epikus,monumentális,hatalmas,hangulatos,és még sorolhatnám.😊
Sarent meg sajnáltam.
Pedig egyszerû mint egy pofon...várok ammeddig kell, beírom az ott lévõ kódot...de nelehet beírni. Nekem valamiért nem mûködik a rapidshare!!! Ilyet...na jó tudom ez az én gondom...de mindjárt szét vet a méreg. Mi a szar nem jó?!
Nekem sem lett magyar. De megcsináltam. Valami:\Mass Effect\BioGame\CookedPC\Packages\Dialog\ mappába kell belemásolni a file-t. A GlobalTlk_HU.upk file-t, átkell nevezni GlobalTlk.upk-ra és felül kell írni a régi file-t. Utánna már magyar lesz.
Az 50-es szint valahol 280000 XP körül van, míg a 60-as 850000 környékén. Sokkal több Xp meg nem fog nagyon csordogálni sajna, talán csak nehezebb fokozatokon, meg ha elegendõ plecsnit sikerült összegyûjteni a megfelelõekbõl, akkor jár némi bonusz XP is.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
ez csak tipp mert nekem még nincs meg a játék
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Szövegértelmezés 1-es, ülj le.<#kocsog>#kocsog><#hehe>#hehe>
Akkor hajrá! Uninstall és F8 az ISO-nak.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Mindegy, a lényeg: LESZNEK MAGYAR NYELVI FÁJLOK? Tudjátok az angol verziómhoz kéne...ami eredeti ,csak elveszett az a lemezm és csak biztosnági másolatam van meg...XD Szóval?
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Mint ahogy a Witchert is megvettem kipróbálás után ezt is meg fogom ha bejön és egyáltalán elindul 64 bites vistán mert hallottam voltak gondok.
Másnak oszd az észt légyszíves, mert én nem vagyok rád kíváncsi. Köszi.
Mass Effect magyar fájlok, telepítési útmutatóval
http://rapidshare.com/files/123838993/hunme.zip.html
mondom sztem ez nem warez, ha mégis akkor bocsi, és delete.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Nagytudású.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Why so serious?
Viszont a config file-ok átnézése közben több helyütt is belefutottam olyan sorba, ahol a mocskos beszéd le van tiltva (false-ra van állítva alaphelyzetben). Kíváncsi leszek az átírás után lesz változás vagy sem.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Why so serious?
Why so serious?
Hogy lehetõvé váljon egyáltalán a dolog, egyrészt elegendõ paragon (charm növeléséhez) vagy renegade (intimidate növeléséhez) pontot kell begyûjtened. Plusz nem árt ha már Spectre vagy.
Én meg jobban elmélyedtem a magyarított változatban, de olyan borzalmakat találtam, hogy marha gyorsan visszaalakítottam angolra.
Amit korábban írtam, azt fenntartom továbbra is (a katonai rangok, egyes eszközök fordítóját meg aztán tényleg állítsák egy sarokba elmélkedni, akárcsak a cégek neveit lefordító vagy úgy általában a személynevet lefordító illetõt), de hogy azok mellé még a codex esetében pár helyütt komplett mondat vagy mondatrész is hiányzik, az azért már erõs.
Szóval hemzsegnek itt a problematikus részek (számomra mindenképpen), de igazán legfeljebb csak azokat fogják zavarni, akik odafigyelnek az angol szövegre vagy angolul már játszották a játékot.
A többieknek szerintem fel sem tûnik majd, legfeljebb az egyes elnevezéseken fognak jót mosolyogni.
Mondjuk kíváncsi vagyok hogy mi van, ha visszakapcsolom a mocskos beszéd lehetõségét amit alapból tilt a program. Azt vajon lefordították? Mindenesetre a 18-as jelzés ellenére is nagyon lagymatagrara sikerültek az igazán ütõs beszólások (már amik alapból benne vannak a visszafogott változatban) a játék magyar verziójában.