Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Ezt magyarázom mán' 2 oldala 😛 😄
Próbaképp becsomiztam a mappát (angolt) 70mb lett, szal nem nagy 😊

Nem cserélik be az angolt ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ez jó ötlet!

Akkor úgy tûnik az egész dialog mappát fel kell tolni.

BaLeeX
Így van, csak a fõmenü meg pár apróság lett magyar (kezelõfelület stb). Viszont mivel szövegfájlok jól tömöríthetõek, ha valaki rászánja magát és feldobná valahova tömörítve 100 mega alatt van.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Maxtreme
Félsiker kéremszépen 😊

Mondtam én hogy kicsinek tûnik nekem az a file😊)

Szal Kõ' az a Dialog mappa is 😊

Mor3llo
Khm...rossz a cracked 😛

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Sziasztok.Nemkem olyan problámám akadt hogy mikor megkapom a Normandy irányítását nem jön be a csillagtérkép. Csak egy kis felirat bal felül hogy "Window". Két jobb clickre meg visszalép! Valaki ?

Mindjárt beszarok...de hülye vagyok....óhhhhh! Na szóval, de akor mindegy is mert jó? Csak a fõmenüt magyarosítja?
Óhh-óhh...

Na igen. Én elsõre 49es szinten fejeztem be és 59es szintig sikerült felvinnem pedig akkor is megcsináltam az összes mellékküldetést. Most enginer-emmel /hardcoer-on/ 54 vagy max 55ös leszek a végére, így azért már egyszerûbb lesz elérni a 60as szintet. 😊

Why so serious?

Ja nem is jó. Szerintem az egész mappa kellett volna, így csak fõmenü, meg még 1,2 dolog van magyarítva.

Király vagy! <#worship><#eljen>

robotnyk
xp bónusz már megvan, 55 vagy 56 vagyok, nem is emlékszem perpill 😊
gyanus is lehet mert minden magyar benne csak a párbeszédek nem :S

Shongi
Oda van írva hogy csak azt a négy jelet írd be ami mellett macska van, más, sztem ez amit feltöltöttél kb a menu lehet vagy nem tudom de 1,42MB szemben az angol 480 megás dialog mappájával kicsit gyanús😄

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Kijátszottam,kurva jó játék!
A végjáték epikus,monumentális,hatalmas,hangulatos,és még sorolhatnám.😊

Sarent meg sajnáltam.

30 valahány évesen szánalmas ez a viselkedés.

Oké...ez most nagyon nem ide tartozik de azt a belinkelt magyar fájlokat miért nem tudom le tölteni?

Pedig egyszerû mint egy pofon...várok ammeddig kell, beírom az ott lévõ kódot...de nelehet beírni. Nekem valamiért nem mûködik a rapidshare!!! Ilyet...na jó tudom ez az én gondom...de mindjárt szét vet a méreg. Mi a szar nem jó?!

Hali

Nekem sem lett magyar. De megcsináltam. Valami:\Mass Effect\BioGame\CookedPC\Packages\Dialog\ mappába kell belemásolni a file-t. A GlobalTlk_HU.upk file-t, átkell nevezni GlobalTlk.upk-ra és felül kell írni a régi file-t. Utánna már magyar lesz.

Sok sikert a 60-as szint eléréséhez, nagyon nem lesz egyszerû. Nem biztos, hogy egyszeri újrajátszással sikerülni fog.
Az 50-es szint valahol 280000 XP körül van, míg a 60-as 850000 környékén. Sokkal több Xp meg nem fog nagyon csordogálni sajna, talán csak nehezebb fokozatokon, meg ha elegendõ plecsnit sikerült összegyûjteni a megfelelõekbõl, akkor jár némi bonusz XP is.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

asszem az INI fájlban át kell írni az ENG-et HUN-ra, de nemtom, nem saját feltöltés, én is csak találtam
nézdd meg hogy van e ilyen nevû fájl a játékba de pl. hu helyett ennel és akkor írd át
ez csak tipp mert nekem még nincs meg a játék

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Köszönjük!

Én is bemásoltam ide, de nem lett magyarabb. Át kell valahol a menüben állítani a nyelvet? Én nem találtam ilyen opciót.

Maxtreme
No ez eddig nem megy. Megpróbálom átírni a "doksi end szettingszbe" levõ ini file/fileokba a nyelvet, hátha.

Ez nekem szólt? Ja látom csak mikor lekezdtem be írni a hsz-t még nem volt ott. Mindegy, ezer hála, nagyon kel ez az angol biztonsági másolathoz.

robotnyk
végigértem másodjára is, 36 óra játék eddig. lehet hogy egy újabb kaszttal is benne van egy végigjátszás... vagy az eddigivel a 60as szint elérése, fene tudja :p
Maxtreme
Köszönöm szépen 😊

TBTPumpa
már van hozzá magyar nyelvi fájl! csak olvass vissza! remélem mûködik! nagyon köszi a feltöltést!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

BaLeeX
Köszönet! <#worship>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

"Nem vagyok "warezos cimborád" kis barátom."
Szövegértelmezés 1-es, ülj le.<#kocsog><#hehe>

Akkor hajrá! Uninstall és F8 az ISO-nak.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

robotnyk

nem éri meg -.-
De jó midnig ez a warez-baromság...igen nekem is ööö a biztonsági másolata lesz meg. Egyelõre. Ha lejjebb megy az ára, mondjuk jövére lehet meg veszem.

Mindegy, a lényeg: LESZNEK MAGYAR NYELVI FÁJLOK? Tudjátok az angol verziómhoz kéne...ami eredeti ,csak elveszett az a lemezm és csak biztosnági másolatam van meg...XD Szóval?

Korábban le volt írva, de nem a teljes elérési úttal, sz'al a magyar felirat itt lehet: D:\Mass Effect\BioGame\CookedPC\Packages\Localised\HU\Dialog\GlobalTlk_HU.upk

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

rotator
Inkább 100-ból 1! 😄
Amúgy egyetértek... <#eljen>

BaLeeX
Nem vagyok "warezos cimborád" kis barátom.
Mint ahogy a Witchert is megvettem kipróbálás után ezt is meg fogom ha bejön és egyáltalán elindul 64 bites vistán mert hallottam voltak gondok.

Másnak oszd az észt légyszíves, mert én nem vagyok rád kíváncsi. Köszi.

nyelvi fájlok csereberéje szerintem nem warez, ha mégis akkor admin majd törli eme hozzászólásomat,

Mass Effect magyar fájlok, telepítési útmutatóval
http://rapidshare.com/files/123838993/hunme.zip.html

mondom sztem ez nem warez, ha mégis akkor bocsi, és delete.
Olvastam és baromira nem érdekel. Nyilvánvalóan a te gépeden az utolsó programig minden jogtiszta és eredeti.

Talán mert egyszerûbb lenne egy néhány megás filet letölteni, mint újra leszedni miatta mind a 7 gigát.

BlackShadow
készül a FAQ. AntiHero-t megkértem, hogy dobjon össze valami designt. Tartalommal, meg, ha õ úgygondolta, hogy õ ellátja, akkor õ, ha nem, akkor én töltöm fel 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Olvastad az EULA-t? Vagy csak kattintottál az OK(Elfogadom)-ra?
Nagytudású.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Erre most kérdezhetném, hogy aki nem tud angolul az minek vesz angol verziót amikor úgyse tudja végigvinni mivel egy szót sem ért belõle de nem akarok vitatkozni. Azt meg Te lásd be hogy a 10 emberbõl aki a magyar file-okat kérte maximum 2 az aki ilyen helyzetben lehet. A többi csak hülye...

Why so serious?

Nem írtam mocskos beszédet az alap verzióval kapcsolatban. Ütõs beszólásokat írtam, ami azért égsem káromkodás. Szóval nem csoda ha egy eleresztett fuck-ra sem emlékszel a játék során. 😊

Viszont a config file-ok átnézése közben több helyütt is belefutottam olyan sorba, ahol a mocskos beszéd le van tiltva (false-ra van állítva alaphelyzetben). Kíváncsi leszek az átírás után lesz változás vagy sem.

Olvastam valahol, h. valakinek kellett a Laucher alatti zene, na, az ezen a helyen van, a merevlemezre telepített mappában: D:\Mass Effect\data\launcher\Background.wma

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Engem meg az bosszant, hogy nem látod be, hogy a magyar szövegfileok megosztásának alapvetõen nincs köze a warez témához, azzal a boltban vett angol nyelvû verzió ugyanúgy magyarítható, mint a warez verzió.

Angolban hol van mocskos beszéd? Én egy eleresztett fuck-ra se emlékszem. 😊

Why so serious?

Én ha akarnék se tudnék az OFF topicba írni, mert a házigazda, aki a roppant kedves "No Warez" kiíírást kiplakátolta, arra már nem vette a fáradtságot, hogy a bannerba linket tegyen az OFF topic irányába, vagy hogy bármiféle FAQ-ot összehozzon. Pedig most már igazán ideje lenne, tekintve, hogy hetek óta kint van a stuff, és a gamerek zöme már végigjátszotta.

Engem nem a warez bosszant /én is csinálom/ hanem az idióták. Ha warezolsz oldd meg csendben. De nem, jönni kell ide és baromságokat kérdezni...

Why so serious?

Áh, hihetetlen ez a warez mizéria már megint. Ha vmelyik hülye kommentet törölném, az összes többi rá vonatkozóval meg kéne ezt tennem. De persze ne ezért, hanem azért fejezzétek be, mert szétoffoljátok a topicot.
Növeld csak fentebb és elérhetõ(ek) lesz(nek) a lehetõség(ek). A legtöbb esetben magasabb érték kell. Úgy 6-8-as.
Hogy lehetõvé váljon egyáltalán a dolog, egyrészt elegendõ paragon (charm növeléséhez) vagy renegade (intimidate növeléséhez) pontot kell begyûjtened. Plusz nem árt ha már Spectre vagy.

Én meg jobban elmélyedtem a magyarított változatban, de olyan borzalmakat találtam, hogy marha gyorsan visszaalakítottam angolra.
Amit korábban írtam, azt fenntartom továbbra is (a katonai rangok, egyes eszközök fordítóját meg aztán tényleg állítsák egy sarokba elmélkedni, akárcsak a cégek neveit lefordító vagy úgy általában a személynevet lefordító illetõt), de hogy azok mellé még a codex esetében pár helyütt komplett mondat vagy mondatrész is hiányzik, az azért már erõs.
Szóval hemzsegnek itt a problematikus részek (számomra mindenképpen), de igazán legfeljebb csak azokat fogják zavarni, akik odafigyelnek az angol szövegre vagy angolul már játszották a játékot.
A többieknek szerintem fel sem tûnik majd, legfeljebb az egyes elnevezéseken fognak jót mosolyogni.

Mondjuk kíváncsi vagyok hogy mi van, ha visszakapcsolom a mocskos beszéd lehetõségét amit alapból tilt a program. Azt vajon lefordították? Mindenesetre a 18-as jelzés ellenére is nagyon lagymatagrara sikerültek az igazán ütõs beszólások (már amik alapból benne vannak a visszafogott változatban) a játék magyar verziójában.