11074
  • mama2
    Most vettük meg a SimCity 4 delux edisönt 5000 pénzért. Nem költekezünk megint-.-".
  • gyuri12
    Van xboxod,vedd meg arra baszki.Ha már warezolni sem tudsz,akkor legalább vedd,vagy vetesd meg!
  • Marci0115
    hát akkor te egy pancser vagy, énis uyganezt töltöttem le és gond nélkül megy
  • Cat 02 #5797
    Mystery of the válasz gomb :D
  • gyuri12
    Szerintem kezd újból teljesen másik karakterrel, ha eddig jófiú voltál,most legyél rossz fiú,ha eddig katona voltál,most legyél adpet,stb. Aztán majd a 2-3. végigjátszás után visszatérhetsz a "régi" karakteredre mondjuk.
  • bgabor
    Be van jelölve a csillagtérképen egy bazinagy nyíllal, gyengébbek kedvéért.
  • BaLeeX
    Nos végigértem. :)

Minden mellékküldetést megcsináltam amibe beleakadtam, így 22-23 óra tiszta játékidő volt az egész. Nem rossz!

Van értelme újrakezdeni ugyanezzel a karakterrel? Lesz még valami kihívás? Nem lesz túl könnyű a játék top fegyverekkel?

Vagy inkább kedzjem előről egy másik tipusu karakterrel? Mit javasoltok? :)
  • Cat 02 #5793
    Nekem is ez volt, pedig nem sejtettem volna h ez lesz =|
  • Harry Seldon
    Hol az istenben van ez a Vermár bolygó? Valami Omega rendszerben kéne lennie, de a csillagtérképen nekem marhára nincs ilyen nevű naprendszer... Valaki tudna ebben segíteni? Most tartok ott, hogy találjam meg a Vezetőt, de ehhez be kell járnom a Ferrost, meg még egy-két helyszint, de ezek már megvoltak korábban.
  • Prince23
    Sőt, minél nehezebb fokozaton tolod, annál szükségessé válik a "Space" bill használata:) és persze a csapattársak irányításai is!
    A kedvenc biotikus erőm az, amikor felemelem az ellenséget vagy lebénitom:D
  • tobias88
    igen, de életet csak csata közben lehet tölteni
  • Gustafson
    Olvastam, hogy valos ideju a csata. Meg lehet azert allitani a jatekmenetet, mint pl a Neverwinterben vagy a Witcherben ?
  • robotnyk
    nem, első végigjátszásra én sem tudtam megmenteni, mert a questjéről nem tudtam, a beszélgetésben meg egyszer lerázott hamar és nem próbálkoztam. egyszerűen csak azért jó ha megtartod, mert jó arc, és sokoldalú :)
  • Frank99
    Nehezebb lesz a játék a vége felé, ha nincs velem?
  • robotnyk
    a legfontosabb, hogy csináld meg a questjét, előtte is, utána is beszélgess vele a hajón.
  • Frank99
    mostmár nem tudok mit tenni....
    nem igazán gyúrtam a meggyőzésre, inkább erőre és phantomra Soldier-ként, így ha visszatöltök sincs sok értelme...

meg azóta már Saren bázisa is ki van már pucolva, nem igazán akarok visszamenni.
    Ha lesz kedvem és időm, újra végigtolom, és más irányba fejlesztek majd...
  • bgabor
    Csak annyi, hogy elveszíted a leghaszosabb csapattársadat.
  • Frank99
    nekem állandóan kifagyott, amikor Normadiára akartam lépni a Citadelen...
    Feltettem egy új realtek drivert, uninstalláltam, kipucoltam a registryt újraraktam, és most jó.
    azóta 2x fordult velem elő ugyanott, de a következő betöltésnél már jó volt.
    Mindig ott fagyott ki, amikor a fertőtlenítő elindult....
  • Frank99
    Köszi!
  • Prince23
    Semmit sem...
  • Frank99
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem csináltam meg a küldetését, lelőtte a csaj... Mennyit változtat a történeten, hogy ő nem él?
  • SaGa
    Kétféle "Loading" van futás közben. Az egyik, amit pl a hajón, lépcsőn felfele mozgás közben tölt, ez 1-2 másodperc. A másik fajta, amikor a "mass relay" látszik töltés közben, az 10-15 másodperc...
  • SaGa
    A program ismert hibája. Realtek hangkártyával biztosan, de más, AC97 szabványú zsugákkal is előfordul. Elvileg készül rá a patch...
  • BlackShadow
    nem, ha magas a charm/intimidate megtudod beszélni a fejét, ill ha megcsináltad a küldetését akkor azthiszem még az sem kell
  • Frank99
    Wrex mindenképpen meghal?
  • wendi1106
    Hello all!
    lenne 1 kérdésem hozzátok, mégpedig: a magyar verziónál nem találkoztatok olyan hibával hogy bizonyos részeknél akadozott volna a hang illetve beszélgetések közbe el is tünedezett volna ? Mi lehet a baj, remélem ne ma dvd-mnek van baja.
  • MrAndree
    Hát azt még előtte le kellett volna adni. Szerintem most már nem tehetsz semmit.
  • tobias88
    azt valahogy nem lehet megoldani, hogy amikor van 16 civil és el kellene őket kábítani, ott én 12őt megöltem, és a mellékküldiket megcsináltam 2őt is véletlenül, de nincs kinek leadni a feladatokat
  • sanyiiiii
    Ehmm pedig érdekes lenne turianként harcolni az emberek jogaiért:)
    Vagy reaperként
  • Prince23
    Gondolkoztam, h miért nem csinálhatunk turián vagy kvarián karit a történetnek... mindig csak embert lehet csinálni... csak itt egy bökkenő van. Az egész ME története az EMBER körül forog... ld. Tanácsnál...
    remélem jön egy kieg 1 éven belül:D
  • Cat 02 #5770
    Sztem Soldier nehéz :D Legalábbis nekem Adeptal könnyebb volt.
  • Abu85
    Annyira nem gáz ha van biotikus képessége... Meg amúgy is a pisztoly a legjobb fegyver. A géppityú csak kitápolva lesz használható.
    Ellenben biztos van emelés vagy akadály képessége amivel a játék közepétől terminátor lesz Shepard.
  • rotator
    De miért olyan kaszttal indultál, aminél kiírják az elején, hogy később is csak pisztolyt tud kezelni?
  • bgabor
    És nemutolsósorban a soldier számára elérhető a heavy armor is, ezenkívül fejleszthető az életereje. Tehát őt a legnehezebb megölni.
  • gyuri12
    Adept vagy Vanguard?
    Egyébként ha kezdő vagy,akkor Soldier(katona) ként játssz,vele nagyon könnyű az élet,és lehet használni rohampuskát,sörétest,pisztolyt,és mesterlövész puskát is.
  • Bagoly81
    melyik krasztal érdemes végig vinni a játékot? most valami"varázslófélével" vagyok és csak pisztolyt használhatok, vagy tudok használni. ez nemtetszik
  • csgj
    Ehheh... szégyenletes, de egyszerűen nemtom betenni a bannerba :P :S Nem lesz belőle link, hiába próbálkozom! Vki, aki tudja, hogy van, küldjön privit! Mondjuk holnap csak délután jövök max (utazom)...
  • Djemba
    végre tovább mentem
  • BlackShadow
    nos AntiHero volt olyan kedves és összedobott egy alapot, én meg elkezdtem feltölteni infóval, így
    Van FAQ!
    link
    egyelőre csak a nagyon alap dolgok vannak benne, de folyamatosan amint időm van bővítem. így akinek eszébe jut bármi, hogy mi kerülhetne még bele az írjon!
    pl a -nemtudomanevét- játék megoldását vki linkelné melyik hsz-ben volt? (generátor újraindítós)
  • pubiloál
    Esetleg az a küldi, amikor Liarát kell megtalálnod? a legjobb az, ha ott jobb oldalt felfutsz arra a kis dombra, amin ládák vannak... bebújsz ögé, és onnan lődd