11074
  • csinkin
    Lenne egy kérdésem!

Van egy küldetés amikor is két bandafőnököt kell likvidélni egy
    hölgy kérésére!
    Ez sikerül is de amikor visszatérek hozzá a jutalomért
    (egy ajtóban kezdünk el beszélgetni)
    és kiderül az igazság akkor nem tudok példaképként cselekedni mert amikor sor kerülne az összecsapásra akkor az ajtón megjelenik egy erőtér és nem tudok bemenni harcolni!!!!
    A rossz emberek bennt mi meg kint.
    Ez miért van, valamilyen bug-ba botoltam vagy valahogy ki lehet
    kapcsolni az erőteret?
    Már tovább mentem (máshogy oldottam meg a dolgot) csak hát ugye alkut kötöttünk és ez nem éppen példás viselkedés volt részemről :)

• csinkin
    "majd felmenvén"

Minek mész fel?
    A bánya alján van egy bazi nagy lézerágyú!
    Azt kell aktiválni és kilőni vele a szemben lévő
    szikla alját!
    Ott megtalálod a pajzs kapcsolóját!
  • Grifidos
    1. nincs ugrás. Felmászni tudsz a ládákra ahol kiírja. (E bill alapból)
    2. Talán beszélgetni kellene...és dönteni.
  • gabriel2007
    Hali Mindenkinek !

Elakadtam, de az előzőn túl vagyok, nem toltam végig ezt a játékot mint H.Londont de itt is van azért gond, Mint például az :UGRÁS FELFELÉ?

No azt kérdezném: Az Artemisz Tau-n a bány alján van a Liara T'Sanit akit ugyebár pajcsok védenek, a 2 rossz akaró a másvilágon , a Kód dekÓdolva , majd felmenvén sehogy sem sikerül azt a nyomorék pajcsot semlegesíteni:
    ÖTLET: MI A TRÜKKKKKK ?????????????
  • wesker24
    Hát ebben is nagyon tévedsz !

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Érdekes én csak 1x-szer küzdöttem Sarennel (sovereign) és csak 1x-szer öltem meg de akkor végleg ! És ha az ember jól fejleszti a karakterét akkor abszolut nem nehéz a főboss Saren se !! Látszik hogy elnyomtad a párbeszédeket ezért is kellett 2-xszer megküzdened vele.
  • gyuri12
    Hatalmas baromságokat mondasz,arra lettem nem kicsit ideges,nem azért,mert az ME-t fikázod.
    Válaszolni nem tudsz a kérdésemre,igaz? Elolvastad egyáltalán a beszélgetéseket a játék vége felé?
    Azért "szopatott" ott lent téged,hogy Citadell főszámítógépén átállítson dolgokat,hogy megnyílhasson a kapu. Azért szenvedett ott veled(Sheparddal) hogy megtudja csinálni a feladatát. Mit nem lehet érteni?! Egy sci-fiben meg aztán kereshetsz realitást baszki,az egész ME sztori ott bukna el,hogy nem lehet a fénynél gyorsabban utazni,nem de?
    Látom megint csak figyeltél, a feje felett lévő flotta az övé,s nem másé,mellesleg nem volt a Citadellán belül olyan hajó,ami nem Geth,vagy Reaper. Ha már ennyire beleakarsz kötni valamibe,akkor legalább találj már ki normális indokokat! Az a szánalmas,hogy azt sem tudod,hogy mit beszélsz.
  • Harry Seldon
    Ohh, hát bocs, hogy fingom nem volt a döntésem ilyesfajta, meglehetősen extrém következményeiről, és nem láttam előre egy ilyen teljes mértékben elvadult idióta baromságot, mint ami következett. Legközelebb majd megpróbálok totálisan a totális extrém jövőbe pillantani, és akkor majd a másik gombot nyomom le... Pfff...

Bírom, ha valaki személyes sértésként veszi, ha egy százalékban is bántják az aktális kiskedvencét, értelmes, fejlett személyiségre utal az ilyesmi...

A vége meg akárhogy csűröd-csavarod, egyértelmű szopatás, nem több. Ráadásul rendkívül ostoba féle. Mert oké, engem kicsinál, de mivan a feje felett levő teljes flottával? Széjjel bombázzák az arcát oszt jóvan, hát marha értelmes még ott vergődnie... - Nem mondom, hogy menjünk a realítások felé, mert az baromság, de nekem ne akard már megmagyarázni, miért kell még egyszer szopnom azzal a idiótával. Azért mert a kedves készítők beteg vágyaikat a gamerszopatás terén kiélhessék, ennyi.
  • gyuri12
    Most válaszolj már őszintén!
    Te egyáltalán odafigyeltél a végén lévő párbeszédekre? Mert ha nem,és csak nyomkodtad a középső választ,miközben ütögeted a bal egérgombot,nem mondtál volna ekkora baromságot.
    Saren azért támadt fel,mert Soverign(tudod,a nagy hajója,aki nem is hajó,hanem egy Reaper) tele ültette a testét implantátumokkal. Aztán már hiába ölöd meg a testét,ha a testén belül működik egy gép,nem?Azért kellett 50-et(AZ pedig kevés,nem?) belelőni,mert a Reaperek technológiája többször lekörözi az Alliance legjobb fegyvereit.
  • gyuri12
    Nagyon nem.
  • Cashx
    "2. ez csak az egyik lehetséges végjáték... " ??
    nekem is így fejeződött be, annyi különbséggel, hogy Ashley röpített golyót a fejébe, csak abban lehet eltérés, hogy ki húzza meg a ravaszt?
  • Harry Seldon
    Ehh... bénázom...

SPOILER A 5907-BEN!!!
  • Harry Seldon
    Elnézést a spoiler elhagyása miatt, csak nagyon felcseszett ez a baromság, és úgymond élből beírtam a bánatomat.

SPOILER A 5905-BEN!!! - hátha nem eső után köpönyeg...
  • Cashx
    hallottál már a "spoiler" kifejezésről?
  • rotator
    1. használd a spoiler taget, mielőtt a játék VÉGÉT leírod!
    2. ez csak az egyik lehetséges végjáték...
  • Harry Seldon
    Te jó ég mekkora egy erőltetett szar ennek a vége.... Saren meghal, Wrex kiloccsantja az agyát, de azért még feltámad mint Fejedelem. Ez nagyon fos. Ráadásul ötvenet belelövök és le sem szarja. Na én itt fejeztem be, ilyen szinten agyoncsapni ezt a remek játékot, grt Bioware, sikerült totál bárgyúvá tenni a végével... Pfej...
  • rotator
    A fejlesztők szerint az első rész semmi volt a másodikhoz képest, mindenki le fog borulni a székről - kábé ennyit. :)
  • Cashx
    Na 2 nap alatt (10 óra) kivégeztem a kicsikét. A sztori hihetetlen jó, legalábbis nekem nagyon bejött. Fősztori szálra fókuszáltam a mellékküldik nagy részét kihagytam. Már-már olyan volt mint egy jó könyv egyszerűen nem tudtam letenni, kiváncsi voltam, mi fog történni. Ki ez a Saren? Kik azok a Pusztítók? Ki/mi a vezető? Na és kicsodák a toriánok? Beszivárgóként vittem végig, őszintén szólva nem igazán izzadtam meg (alapértelmezett szint: "Katona"). Szerintem végig tolom legnehezebb szinten is. Kiegészítőről lehet tudni valamit? Lesz egyáltalán pc-re?
  • wendi1106
    A Mass Effect 2 -ről azon kívül hogy "tuti" jön pc-re lehet valamit tudni ?
  • wendi1106
    az tény hogy van 1-2 bug a gammába de annak ellenére élvezhető engem a hang akadása zavar mert az néha tartósan fenn maradt :S reméljük majd orvosolják a fejlesztők a patchekel :D
  • zorrobomber
    egyébként mittomén már melyik verzióm van :D de végefelé előjött 1-2 bug, a kamera folyton felfelé mozgott, ez load után eltünt, meg volt fegyvertulmelegedés bug is pont a boss fightnál :D ez fegyverváltás után javult meg. túléltem :)
  • zorrobomber
    én semmiért nem sírtam :) csak adta magát az uborkás poén
  • Cat 02 #5900
    Én is letöltöttem, de nem sírok h nincs magyarítás és nem indul (sry, nem tom h neked voltak-e ilyen megnyilvánulásaid, csak általánosságban mondtam)
  • zorrobomber
    hogyne, én is letöltöttem Mass Effectet oszt azért nem kezdtem egyből tolni, mert menni kellett uborkát lopni.
  • Prince23
    Mékóba beszállsz, és nyomsz egy "N" betűt. Vagy mékóba beszálsz, és nyomsz egy M" betüt, és katt a Normandiára a mappon. ez csak akkor jó, ha mellékküldiknél vagy
  • Cat 02 #5897
    Hehe, sztem fasza a járműirányítás, inkább a domborzattal van gond :D
    Néha én is inkább beszélgettem volna harc helyett, sőt a végén inkább kerültem, de nem harcoltam.
  • Shep
    ÁÁ az életkedvem is elmegy ezektől a harcolós részektől, a jármű irányítás meg egyenesen halálos.
  • Cat 02 #5895
    Hm, itt olvasgatva nem is csodálkozom h a betörőnek több joga van mint az ottlakónak :D
  • Djemba
    holnapra végig is tolom
  • gyuri12
    Ha főküldetés,akkor végig kell csinálni egyhuzamban(Főküldetéses bolygók: Feros,Noveria,Ilos,Virmire,és a Liarás bolygó),de a mellékküldiknél csak beszállsz a Makoba,és nem tudom,hogy melyik gombbal visszamehetsz a Normandiára. Xboxon az X gomb,Pc-n nem tudom...
  • gabriel2007
    Üdv Mindenkinek !
    Egy nagyon fontos kérdésem lenne: Ha benne vagyok egy küldetésben egy bolygón, de sajnos nem sikerül a teljesen végig vinni a pályát:
    Hogyan leghet kiszállni a pályárol vissza a Normandiára.
    Ami nem segít a megoldásban: Az "N" betű, az előző mentés --> mert ott a pálya elejére küld, a térképen nincs a " vissza a Normandiára "
    Ötlet: ???
    Köszönöm
  • zorrobomber
    Nah, végre kitoltam!
    Jó volt a vége, mellékküldetések egy darabig elmentek aztán nagyon elvették a kedvem, csak a főszál folytatása szippantott vissza megint. Jöhet a folytatás
  • Tinman #5890
    Első játék?
    A 126-ik... sajnos jatekaim.hu-n még nincs fent a borítója soknak, ott még csak 104 szerepel. ^^

Ezt írta:

"Ehelyett tovább gyűrűzik a bolti verziót megvenni nem tudókkal szembeni diszkrimináció. Roppant széles látókörre és hihetetlen bölcsességre vall ez!"

Ja, hogy ez a pingvinek nemi életéről szól értem. Nehéz lett volna elolvasni a végét? Tudom sok karakter.

Amúgy meg mindenki tudja, nincs 8 ezred... nem szégyen az.
    Az már igen, hogy helyette a székedből lopsz.
  • SaGa Jr
    Javaslom nézd meg a térképet. Rajta lesz a szép nagy felkiáltójel. Mikor mész ki mondjuk a Flux-ból látni is fogod. Csak mozgassad egy kicsit a térképet. A Wards területén lesz az amit keresel, csak használd a térképet és járd be alaposan. Meg lesz az.

• Tinman #5888
    Beszarás --> pipa
    Tolvaj státusz --> pipa
    szaros alsó --> pipa
    fejedbe húzás --> in progress

Képet kérünk!
  • rotator
    Mindenesetre úgy tűnik, csak azokat zavarja furamód, akik értintettek. ;)
  • sanyiiiii
    Az RPG-knek pont ez az erőssége, hogy ugy jatszod ahogy akarod. Te lerohanni szereted az ellent és telpumpálni ólommal, ő taktikusan fedezékből képességekkel irtja őket. Mindketten megtehetitek, mindketten élvezitek, ennyi.
  • stefan
    Hali!

Van egy olyan küldetés, hogy jelkövetés, ami valami folyosóról jön, de nem találom hogy melyik folyosóról. Ezt a küldetést a Flux-ban kaptam, tudan valaki segíteni?

Köszi
  • Marci0115
    meg szerintem az amugyse élvezetes, sztem akkor jo ha gyors lerohanod az ellenséget
  • pubiloál
    Egy parancs egy gombnyomás. A képességeik meg egy gombnyomás + egy katt. Hát ha ez egy óra, akkor grat
  • Marci0115
    hát én ugy vagyok vele hogy inkább lerohanok mindent mint ott szorakozzak egy orát a parancs osztással:)