Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
NEm vettem ki, átírtam az inibe az INT-et HU-ra 😊
Amíg ezt nem tettem, abszolút semmi nem volt magyar.
Mint a többi UT3 mas játékban 😄
valaki felnyomhatná a magyarból...
ezt😄:\Games\mass effect\Engine\Localization\INT\
Vagy a magyarban lehet az INT helyén HUN-van valaki megleshetné
Why so serious?
Na jó azt meg se említem, hogy a játék 18+ xD
Ugyanis más játékban azért indítok harcost, soldiert, akármit, hogy gyönyörködhessek a szebbnél szebb páncélokban, erre itt mi van? Tök csont ugyanúgy néz ki minden, csak máshogy van befestve! Ennyi. Ennyire telik?
Miért van a bioarcok hátán olyan fegyver, amit nem tudnak használni? Dísznek? A gyökérség tetõfoka...
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Why so serious?
Nem tud rendesen célozni, nagyobb a fegyverek szórása és nem tud "rá-zoomolva" célozni, sniperrel meg akkora a kilengés mintha egy ladikban ülnél a viharos tengeren.
A fegyverek és páncélok pedig nem pontosan egyformák. 😊( és nem csak a festés változik)
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
ezt elég kiábrándítónak találom, hogy ráadásul még ugyanúgy is néznek ki a fegyók.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Én nekem nyelvvizsgám van, elhiheted hogy nem okozott gondot az angol verzió végigátszása.
Viszont van egy 13 éves öcsém, akinek még csiszolni kell egy kicsit az angoltudásán, viszont szerezne játszani vele.
Szóval mint látod sokféle motiváció van, és emiatt nem szerencsés dolog kapásból ítélkezni a másik felett.
"személyzet elleni töltények"-re, azt fejbe kéne lõni, ROFL
Ezzel most nem a warez-nem warez témába akarok beleszólni, csak szereintem ez a helyzet a kérdésben.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
jó játékot😊
eredeti KOTOR-1, és nemszívesen válnék meg tõle)
De aki eddig még nem vette meg, és emiatt a warez verzióval játszik, azt senki se merészelje megszólni, vagy sértegetni emiatt, ahogyan ez ma többször is elõfordult itt a topicban.
Ha már itt tartunk, megemlíthetnénk mégegy szempontot:
Kedves eredeti, bolti MASS EFFECT-el játszó emberek! Remélem egyikõtök se rakott fel a DVD kímélése érdekében No-CD cracket a játékra, hiszen ez az EULA durva megsértését jelenti, és az nagyon, nagyon rossz dolog, ahogyan voltatok szívesek ezt elmagyarázni nekünk, warezolóknak.
Viszont magát a szövegfájlokat feltenni netre nem hinném, hogy akkora warez mert a warez az, ha ott pihen a gépen a game. Magával a szövegfájlokkal semmire nem mész játék nélkül.
De még mindig azt mondom, aki meg akarja venni a játékot az megveszi, aki nem az meg úgysem fogja.
Az én szemembe nem szar ember aki nem vesz meg egy játékot max akkor ha utána feljön fórumra fikázódni amikor nem is fizetett érte.
Aki meg akarja úgyis megveszi/meg fogja venni.
Sõt, ismét a Witcherrel jövök, anno feltették torrentre, mikor kijött a magyar verzió. Csak az itteni fórumról volt 10+ ember aki kipróbálás után megvette (én is), mert az a játék tényleg megérdemelte.
Kipróbálás nélkül sosem vettem játékot és nem is fogok.
Bár ez az EA féle aktiválós másolásvédelem nem éppen a program megvétele felé billenti a mérleget de errõl ugye nem az alkotók tehetnek, a játék ettõl még lehet király...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
http://rapidshare.com/files/123851612/mepcmagyar.001.html
http://rapidshare.com/files/123851821/mepcmagyar.002.html
jó étvágyat!
csak ennyit szerettem volna, bocsi az off-ért stb. (amikor ezt írtam akkor még nem volt ezzel kapcsolatban kisegítõ hsz, mielõtt még az okostónik leszólnának érte).
Köszönjük, hogy te is szükségét érezted felvilágosítani minket.
Ennyi erõvel nyilvánvalóan amit a magyarítások.hu oldal meg az összes megbecsült magyarítóbrigád csinál, az is warez, meg EULA sértés, meg hasonló baromságok. Remélem azért megtartják a jó szokásukat, és magyarítanak tovább.
Nincs timelimit, gyors, stb.
Annyi van hogy néha kiírja hogy nincs szabad slot hogy letöltsd az adott cuccot, ráfrissítetek 4-5-öt és már jó is 😊
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Itt átírtam a nyelvet EN-rõl HU-ra, de nem volt teljes az eredmény.
Valahol még tuti piszkálni kell a dolgot, mert a párbeszédeket nem ,csak a kezelõfelületet és a kommenteket mondó személyek megnevezését tette magyarrá a program. Nekem meg nem volt türelmem a további kísérletezgetéshez, inkább az egészet felraktam magyarul.
Mintegy mellesleg ugyanitt lehet visszakapcsolni a felnõtt verziót is (AllowMatureLangue).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL