Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Másrészt el se bírom képzelni, hogy ez a játék vkinek nem tetszik, az év játéka minimum.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Ennyire hülye nem lehet valaki...nem lehet...<#sir><#shakehead>

balee4
Meg sem vette sztem, ilyen marha vki nem lehet...😉

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Szerintem az egész "vélemény" kamu, ilyen ostoba ember egyszerûen nem létezhet. Megvesz valamit úgy, hogy gõze sincs micsoda és utána meg elszórja 3000ért a tök új játékot mert neki nem tetszik??? Ilyen barom a világon nincs.

Why so serious?

böröczk
Vagy netalán azért 8000 pénz a 11000 helyett, hogy többen megvegyék, semmint letöltsék warezról. Ez persze már kizárt alternatíva, azért kerül az Oblivion is már 4000-be, mert szar. Valóban, okos gondolatok.
(Elnézést)

Kumiho #2179

böröczk
A célzást pedig be lehet állítani manuálisra, az a te bajod, ha automatikusan megtalálja a célpontot a pityu (célkereszt).

Kumiho #2179

robotnyk
reroll doom1.
grebber
Akkor ezekszerint még ezzel a -800Ft-al is sokat keresnek rajta.

Next PC upgrade: 2022

SZEG007
amugy alexandra könyvesboltnál is igy van házhozszálitásal jobban járok minden könyvnél, ezért hiába van itt a sarkon egy boltjuk mindent könyvet neten rendelek😄

Na persze. Én meg mindjárt felrakom a Need for Speed valamelyik részét aztán utána rohanok az NFS topikba panaszkodni, hogy autót kell benne vezetni. Kb. ugyanaz a szint lenne.

Why so serious?

balee4
érdekes vélemény, de ezt is tiszteletben kell tartani, igen egy kicsit más szemszögbõl kell nekiállni a játéknak. Bár aki még nem tolt RPG-t...

kuci06
ember, ez nem cod4 meg társai, hogy csak az eksön megy.

Ez egy szerepjáték, kidolgozott történettel, és ... igen, párbeszédekkel.
Ugyanis ez egy ilyen stílus. Ha nem tetszik, akkor nem kell vele játszani :/

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Hello!..............Véleményem a játékról....(Tudom senkit nem érdekel)

Ez egy nagyonszépen kidolgozott sci-fi szar!Anyit futottam már a játékban szétmentek a térdeim...nagyon gáz!!!Hogy a rákba lehet enyit futkosni egy ki...ott infoért,hihetetlen!Jópár órája játszok de a futkosás és a beszélgetésen kivûl nem sok minden történt(jó...kicsit lövöldöztem persze úgy hogy még céloznom se kellett mert a játék megoldja helyettem..ok)ja meg kicsit teleportálgattam...huuuuu de komoly!Menj oda menj ide azt ennyi..Cselekvés=0! Az a két ütõdött meg jön a seggemben állandóan...továbbra is futunk hárman mint az állat!És beszélgetünk ezerrel!
Nagyon komoly az upgradék!!!!Huuuu bak..er odavág nagyon!Valahogy igy néz ki!...Futunk beszélgetünk,lövünk 4-et(Gép céloz mert te láma vagy és nemtudsz célozni)Azt van nagyobb puskád.. ez odavág de király a játék,meg kék minden!Egyszerüen leirva a dolgot a Grafikai megjelenitésen kivül ez egy idegesitõ (nincs rá szó)!
Vélemény szerint nemhiába 8000ft.Gondolom a teszterek játszadoztak rajta és arra a véleményre jutottak,hogy gyerekek ezt nem szabad többért eladni mert nem ér annyit!Ok erre kitalálták adjuk olcsón hogy mindenki elérhesse..duma!Ugyhogy el is adtam cimbinek 3000 ft-ért kb enyit ér!
.............Bocs!Hy!
balee4
Mind1, abba a topicba büntetõponttal nem írhatok. 😄

Inkább itt kérdezd meg...

balee4
Ha még kell vmi a magyar nyelvhez szóljatok csak, én tegnap megvettem a gamet, szívesen feltöltöm, ha nem nagy, csak nehogy megint a modik észrevegyék. 😄 (múlt héten felraktam a Penumbra: BP magyarítását, ezért kaptam a 3 büntipontot)

Nem szükséges. Ha már játszol egy karakterrel és azzal elérsz valamit, az bekerül az achievement szekcióba. Utána ha indítasz új karaktert akkor karaktergeneráláskor lehet választani 1 skill-t azok közül amik elérhetõek.

A beszivárgónál (infiltrator) meg hülyén is nézne ki alapból a shotgun skill megléte, merthogy nem close combat sepregetõ kiképzést kapott, hanem észrevétlenségre lett kiképezve. Észrevétlenül megközelíti a célpontot, feltöri a védelmeket, távolról nyírja ki az ellenfeleit, közelre meg ott a stukker ami a játék legmegbízhatóbb, legpontosabb és legjobban használható fegyvere. A többi fegyver elbújhat mellette.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Szerintem nem. De megerõsíteni ezt nem tudom mert eddig mindhárom alkalommal befejeztem.

Why so serious?

böröczk
Oké rendben, utolsó kérdés: Talent unlock-olásához (gyönyörûszép magyarsággal) nem szükségeltetik a játék végigjátszása a talent birtokosával, igaz?

Kumiho #2179

Nem kell belépned az achievements menübe /ott csak nézegetni tudod mit csináltál már meg/, egyszerûen karaktergenerálásnál felajánjla majd /azt hiszem azután, hogy kiválasztottad a kasztodat/ melyik bonus talentet szeretnéd a meglévõk közül.

Why so serious?

böröczk
Aha, szóval ez karaktergenerálás után érhetõ el, ha rögtön belépek az achievments menübe.. Azt hittem, még a fõmenüben felhívja rá a figyelmem. Köszi, meg is fogom nézni.

Kumiho #2179

böröczk
Arra meg van olyan tuti armor upgrade, amit én kifejezetten ellenük tettem az öltözékbe (50-60-stb %-os méreg elleni védelem).
Egyébként utálatos egy rész az..

Kumiho #2179

Jó a pisztoly, én engineer-el néha használtam amikor túlmelegedett az assault rifle, és bár egyetlen pontot nem raktam rá mégis rohadt jól tudtam azzal is osztani. Szóval szerintem nyugodtan próbáld ki.

Why so serious?

Medical Interface hez kapsz toxin resistanct 😊
Én is Adept vok és engem a sniperesek nyírnak ki mindig 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

böröczk
Mert mindenképp Infiltratort szerettem volna kezdeni, de így lehet, hogy Vanguard lesz belõle.. Abszolút nem kedvemre való a sniper, csak nem tudom, kizárólag pityuval mennyire tudok érvényesülni (na persze a tech képességekkel kombinálva).

Kumiho #2179

Igen. Aztán akkor majd új karakter indításánál felajánlja, hogy válaszd ki melyik bonus talentet szeretnéd adni neki. Nekem shotgun és assault rifle volt, utóbbit választottam.

Why so serious?

BlackShadow
igen. options->achievements ott láthatod miket szereztél meg, és alatta leírja, hogy milyen bónuszt kapsz. bármilyen fegyverrel, ha megölsz vele 150 ellent, akkor választhatóvá válik a következõ karakter számára függetlenül attól, hogy alapból képes e olyat használni.

a játék meg maximum az elején nehéz bármilyen karakterrel, amíg nincsenek rendes skilljei az embernek. adept-al én az elején sokszor meghaltam, meg ügyeskedni kellett. most 31 vagyok és nincs ami megállít 😊
(kivéve most noveria-n a nyomi rachni-ok a méreggel, mert az átmegy a pajzson 😄)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

böröczk
Na ez az, a vége felé már lazán bevetettem magam tankként egy halom ellen közé, és mire minddel végeztünk, max az életem fele ment le.

Szóval nyirbáljak ki 150 ellenséget Soldierrel, ezzel unlock-olom ezt a talentet a következõ karakterem számára, vagy hogy? Mert már egyszer végigjátszottam, a gond csak az, hogy pajtásom gépén, és a mentést szándékosan nem hoztam át a saját gépemre, gondolván úgyis kezdek majd újat, függetlenül a végigvitt játéktól..

Kumiho #2179

Soldier nagyon könnyû. Túl könnyû. Tegnap fejeztem be hardcore-on engineer-el, na így már azért volt kihívás mert a light armor miatt nem lehetett ész nélkül rohangálni. De max-ra fejlesztett képességekkel meg assault rifle-el, társként Liara-val és Wrex-el a vége már így is marha könnyû volt.

Why so serious?

Soldier-el kezdj el shotgunnal gyilkolászni, hogy unlockold a shotgun talentet /150 ellenféllel kell végezned/ és akkor választhatod majd.

Why so serious?

grebber
7199Ft a játék házhozszálítással 😄 Érdekes ha ott veszem meg 7990 de ha õk kocsikáznak 70km-re vele akkor olcsóbb 800FT-al.

Next PC upgrade: 2022

BlackShadow
infi sniper/pistol.
de ha unlockolod a shotit akkor meg lehet oldani.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

böröczk
Infiltratornál nem lehet fejleszteni a shotgunt? : / (Mármint nem jelenik meg talent-ként)

Kumiho #2179

BlackShadow
az ilyen support skilleket, mint decrypt, electornic, first aid ajánlatos társsal megoldani, saját karakterrel talent pazarlás ezekre rakni. Viszed magaddal pl Tali-t, feltuningolod a decryptjét meg electrot. Viszel vki mást is akinek meg a first aidet maxolod ki, és onnantól megy minden 😊

JackSparrow88
Most jöttem csak rá h a dekódolási képességem alacsony. Azt h tudnám növelni?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

böröczk
Illetve meg tudod majd nézni.

Kumiho #2179

böröczk
Sehogy, ha alacsony a skilled a "nyitogatáshoz", vigyél olyat magaddal, akinek magas (Tali), és máris ki fogod tudni nyitni. : )

Kumiho #2179

egy hülye kérdés hogy lehet karaktert váltani hogy lezuhant szondát megtudjam nézni?
böröczk
Én hamar rájuk is untam, csak egy részüket voltam hajlandó VÉGIGcsinálni.
Biztos az én hibám, de állatira meguntam veteranon soldierrel. Soldier már nem kihívás számomra, úgyhogy fogok indítani egy Infiltratort, aki mellé társként Wrexet és Liarát fogom hurcolászni <#eljen>
Ha már így osztályozgatunk, akkor nálam a játék:
grafika:9/10
hangulat: a fõküldetést illetõen: 10/10, a mellékküldetéseket illetõen a sok monoton,hasonló pálya, épület és ellenség miatt: 7/10
hang,muzsika: 10/10, nekem iszonyatosan bejött mind a játék alatt szóló zene, mind a karakterek szinkronja.

Kumiho #2179

Aki a játék feliratozásában akar segíteni, vagy segítséget kapni, az jöjjön ide: link.
robotnyk
szerintem még a legutóbbi crack sem tökéletes, én pár bugot annak tudok be, szal én inkább maradnék az eredetinél a helyedben.
próbálta valaki crack-el az eredetit? mer én személyszerint ha már kiadtam rá a 8e ft-ot akkor már szeretnék vigyázni rá
vagy csak én vagyok vele így?
Próbáltam már, de nem mûködött a link... :S
Kevés a mellékes feladat? Jóformán csak abból áll az egész játék.
Fõ vonalon összesen van 6-7 tényleges feladat (Citadel 2 alkalommal, majd 4+1 másik helyszín) azt vége.
Kinn mászkálgatva a rendszerekben, tonnaszám jelentkezik az 5. flotta admirálisa és adja a feladatokat akár tetszik akár nem, vagy jönnek a kérések máshonnan. Vannak feladatok amiket terminálok feltörésével lehet elõcsalni, vannak amik bizonyos státusz után kerülnek csak elõ.

Ha nem tudsz angolul, akkor még éppen az elfogadható szinten marad.
Ha tudsz, mondjuk úgy nagyjából alap szinten, javaslom inkább játszd úgy.
Több dolog félrefordításra került vagy legalábbis érdekesen van megfogalmazva, netán a valóság közelében sincs, néhány helyütt mondatok hiányoznak (szinte csak codex bejegyzések esetében).

Korrekt. Szerintem az eddigi egyik legjobb, bár tény, hogy sokan nem örülnek a fegyvernek lefordításának, meg helyszínekének.

Viszont õszintén szólva nem teljesen jó a felirat+angol szövg kombó, mert gyakran eltévedek, hogy a fülemre, vagy a szövegre figyeljek.

Eddig egy nagy hiba volt, egy szövegnél a fire-t lelõninek fordították kirúgni helyett, bár nem könnyû ezt kiszûrni gondolom, mert messze nem látják a jelenetet, amit fordítanak.

Dante73
Hsz-ed alapján találó a mélcímed!

http://www.freetvmaci.info/

Tinman
Megrendeltem a CD Project féle kiadványt kedden érkezik elméletileg.

Akinek megvan... fordítás nagyon gáz vagy korrekt?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

BaLeeX
Nem teszel ki egy linket a banner alá? Könnyebben odatalál mindenki itt meg béke és nyugalom fog honolni.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

De ezt már máskor is kértem... és nem csak én.