11074
  • MerlinW
    Őszintén szólva még nem találkoztam olyan játékkal ami végig fogná a játékos kezét. Az elején elmondják hol mit lehet csinálni. Pl. vásárolni az "áruházban", ahol leírják mi micsoda és mire jó.

Innentől logikus, hogy ha találunk jobbat valamiből, akkor lecseréljük arra, illetve ha van pénzünk akkor elköltjük azt.

Az hogy az elején ez nem tiszta még rendben van, mindenki kezdte valahogy. De ha ~20 óra játék után sem jön rá az ember, hogy fejleszteni kell a karakteredet és annak felszerelését, az viszont már nem a játék hibája.
  • Harry Seldon
    Hát nem tudom, nekem eléggé megfeküdte a gyomoromat a mai próbálkozás. Vasárnap esetleg még megpróbálom egyszer, aztán ha nem jön össze, úgy veszem, hogy végigjátszottam, és kész vége, nem fogok ezen görcsölni. Végül is csak egy játék, nem élet értelme, csak hát egy kissé bosszantó, hogy ennyire be lehet menni az erdőbe mondjuk egy komolyabb arzenál vásárlás kihagyásával... Lenne valami figyelmeztetés, hogy "te figyelj csaj, ez kevés lesz Saren ellen, valamit alkossál már ezen a téren", vagy valami, de semmi, játszál csak, oszt ha full kezdő vagy ebben a stílusban, és ebből eredően valamit rontasz, vagy inkább elmulasztasz, hát nosza, ugrott 22 óra játékidőd... - Csupán ennyi a bánatom.
  • Lord Myn
    Egyébként meg témára visszatérve, én is elég gyökérül játszottam elsőre végig és nekem is csak 6-7-es szintű cuccaim voltak és meg lehetett fektetni vele Saren-t (jó, mondjuk elszórakoztam vagy 20 percig míg megmihálylott, de az a lényeg, hogy gyenge cuccokkal is meg lehet csinálni).
  • Lord Myn
    Beírni az adatlapra sok mindent lehet, de ha ezek ketten tényleg 30-on túliak, akkor nekem ég az arcom, hogy korosztályombeliek...
  • MerlinW
    Istenem... mindketten 30-40 között vagytok, viselkedjetek már..:)
  • Harry Seldon
    Vélhetően igazad van, fullra buta vagyok, te meg az istenség.

Hallod, 35+ évesen kiírod aláírásba, hogy Logitech MOMO? :DDDD Te jó ég, micsoda egy retardált... :DDDD És én vagyok a szánalmas...
  • Grifidos
    Szánalmas vagy inkább hanyagold ezt a topikot és ezt a játékot.
    Meghaladja az értelmi képességeidet.
  • Harry Seldon
    Hu, kezdődik a szájkarate? Lista? :D Röhögök, ismerem már ezt, meg a fagyist is, kevés vagy te ahhoz, csak jár a búvalbélelt szánalomgép pofád, oszt úgysem lesz semmi, mi is lenne, nem igaz? Töpörödjél a géped elött, oszt nyomjad a hülyeséged, én meg kiröhöglek, mert ez a világ rendje.
  • Harry Seldon
    Nem is tudom, ki minősítgette kezdésnek a másikat egy játék miatt te marék szerencsétlen. Szakadjál vissza a pixel univerzumodba, és ne vesztegesd rám a panelparaszt agyadból kiserkenő tőmondataidat, kicsirigó. Ha meg unatkozol, már csak holnapig kell kibírnod, azt mehetsz vonulgatni nintedóval a kezdeben... Minden esetre rólam szakadjál le, mert nem lesz bennem köszöneted.
  • MrAndree
    Nekem már 42es szinten jobb fegyvereim voltak. Ja, hogy megvettem Citadel-ben az aktuális legjobbat a requisition officer-től. Lehet azért. :)
  • Harry Seldon
    Nyomoronc meg tapló? Esetleg sarki anyuddal társalogjál ilyen hangnemben te féreg...
  • MrAndree
    Miért, ez a játék hibája? Ha én meg végigrohanok rajta és 20as szinten odamegyek és nem tudom leverni az a játék hibája? Nem kérlek, az az enyém. Szerepjáték és nem FPS, itt nem alapból dobálja el a legjobb fegyvereket hanem neked kell megvenni, esetleg ládák nyitogatásával megszerezni.
  • RedDevilsza
    Ez mondjuk hülyeség, mert a fegyvereket a szintedhez dobja a játék, de az ellenfeleket is így alakítja, tehát ha a fegyver a szintre legjobb, akkor az nem lehet gond! Egyébként ennyi sírás után, már azt is el tudom képzelni, hogy télleg csak valami bugba futott bele! Mellesleg kedves Harry Seldon eredeti a játékod?
  • rotator
    Ne viccelj...
  • Harry Seldon
    Egyébként ha ezek a "szarok" vannak csak, akkor ennyi volt, köszönjük, hogy megvette a játékot, maga nem fogja tudni végigjátszani? Hova hányjak? Mert ugye ezért biztos nem kezdem el elölről, és ugye nem tudok visszaugrani mondjuk két fejezetet a játékban, hogy szerezzek egy mini atombombát... Szóval ha valaki véletlenül egy kicsivel rosszabb fegyóval kerül szembe a bossal, mint a best, akkor ennyi volt, hát ez nem kicsit hányinger. Semmi lehetőség a korrigálásra, meg ilyenek? Pfff, de vérprimitív...
  • MrAndree
    Ja hát ha szar cuccaid vannak akkor ne panaszkodj. Ennél sokkalta jobb fegyvereket lehet találni/venni a játék végére.
  • Shep
    Képzeld el szoktam olvasni, ahogy most is megtettem, csak éppen a sötétben nem vettem észre azt a járatot. Amúgy kösz a segítséget. :)
  • Harry Seldon
    Katana VII a shoti és Stiletto VI a pisztoly. Polonium 6, wolfram és egyéb töltényekkel. Ez a legtáposabb fegyver párosom nálam.
  • wesker24
    Pisztoly Shotgun hányas szintüek ?? Legalább Spectre Master Gear cuccaid vannak ??
  • Harry Seldon
    Ha látnád amit én, nem okoskodnál ilyen ostobán...
  • wesker24
    Milyen tipusú fegyvereid vannak ?? Nálam IX-es szintű fegyokkal ugy ledaráltam 5 perc alatt mint a .....
  • Harry Seldon
    Adept vagyok, két fegyver tudok kezelni: Pisztolyt és a shotgunt. Ennyi.
  • Grifidos
    blah, blah, blah...a játék nem reagál?
    LOL!
    Cimbi! A hülyék a túloldalon hógolyóznak...
  • Harry Seldon
    Lövöm, mint az állat, osztom a emeléssel, megint lövök, adok rá dobást, lövöm, közelről torzítom, lövöm. Mindezt fedezékből, szóval mit csinálok rosszul?
  • wesker24
    Még nálam sem tartott a Sovereign Saren 5 percnél tovább közepes nehézségi szinten ! Persze kell hozzá a legjobb fegyver a legjobb upgradekkel és persze a legjobb páncélzat szintén jó upgradekkel !!

Én simán kinyirtam assault rifle-val mig a többiek hol shotgunnal hol psiztollyal támadták !!
  • Harry Seldon
    Min nem igazodok el? A végjátéknál vagyok és az a tetü egyszerüen nem reagál a találataimra... Ezen hogy nem igazodok el, vázold már? Deka gondom nem volt eddig, és nem igazodok el? Nevetséges... Csak hogy tudd: A létező összes fegyverrel és tölténnyel és extra képességgel próbáltam már megfektetni, de egyszerüen nem reagál. Itt nem én nem igazodok el, hanem a játék nem reagál...
  • MrAndree
    Hát háromszor vittem végig szóval tényleg nehéz elhinnem, hogy 20 perc alatt nem tudod megsebezni de nem csinálsz semmit rosszul...
  • Grifidos

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    OLVASD EL A NAPLÓBAN B+!!!

Bocsi de már qrvára unalmas, hogy nem vagytok képesek megnézni a naplót hogy mit kell csinálni.

• Grifidos
    Szasz szerintem te inkább add el ezt a játékot!
    Játsz inkább valami mással....
    #5977 Frankó a stílusod sacc/kb takarja, hogy egy magyar nyelvű játékban miért nem igazodsz el.
  • Shep
    Féroszon fel kellene jutnom a toronyba, igen ám, de az egyetlen út amit találtam az levezet valami csatornarendszerbe, az egyik társam mondja is, hogy nagyon frankó a csatiban lövöldözni, de a torony a hátunk mögött van. Hát mondom mindegy azért szétnézek itt is, leöltem mindenkit, szétlőttem egy geth jeladót, meg visszakapcsoltam a város vízellátását, de ezek után most hova?
  • Harry Seldon
    Oké, ne vegyél tudomást arról, hogy pontosan az történik amit leírtam, de ettől még pontosan az történik: Az ellenfél nem sebződik, vagy csak extra minimálisan. Nem kell tudomásul venni, de attól még létező tény, ennyikész.
  • MrAndree
    Hát most erre mit mondjak, senkinek nem volt ilyen baja. Oldalazol és folyamatosan lövöd, még megsebezni se tud. Talán ha két medi-gelt elhasználtam rá.
  • Harry Seldon
    Túl vagyok néhány játékon elejétől a végéig, tehát nem hinném, hogy élből le kéne bénázni - de persze megeshet, hogy ténylegaz vagyok. Minden esetre láttam, amit láttam: Akármivel lövök rá erre a majomra, semmit nem ér. Nem tudom, ezek után mit kéne ügyesnek lennem, talán dumáljam rá, hogy forduljon fel?

• MrAndree
    És hogy segítsek is kicsit, kérlek nyomd meg játék közben az U billentyűt és a karakterlapodon nézd meg milyen skilljeid vannak kifejlesztve. Aztán azokat használd. Mert ezt a 20 percet nem hiszem el. Nekem az volt a bajom, hogy még hardcore-on is röhejesen könnyű a boss.
  • MrAndree
    Elárulok egy titkot. Te valamit iszonyat rosszul csinálsz. Ugyanis nem olyan rég vittem végig hardcore(!) nehézségi fokozaton és kb 5-10 percembe telt kicsinálni. /persze legjobb típusú puska a kézben, telenyomva upgradekkel/ És alig sérültem. Szóval ne a játékot szidd mert béna vagy.
  • Harry Seldon
    Na jó, ez most már ultra szánalom. Megpróbáltam a harcot ezel a szarral, de nem kellett volna... Ezt semmi nem fogja, 20 perc után egyharmad életereje ment le. Volt olyan, hogy emelésnél, amikor full tehetetlen, odamentem, és teletoltam a száját gyújtó töltényekkel, vagy 10 lövést kapott. Egy deka életerő nem ment lejebb. Ez a fajta játékosszopatás a játékkészítés legalja, ez mélységesen undorító és szánalmasan nevetséges. Godmodban levő bosst öljek meg? Pfff, natakarodjanak... Ja, és bármilyen fegyverrel, bármilyen skulóval ez a helyzet, mindent megpróbáltam, és igen, használom a bionikus képességeket is. Szánalmasan szar ez a végjáték, egy szopatós udorító hányadék. Agyon kéne lőni azt, aki ezt kitalálta.
  • MerlinW
    3. is.
  • Djemba
    utolsó páylán vagyok ez nagyon jó játék
    lesz 2 része is?
  • Cat 02 #6003
    Azé' vannak hibák :D
  • ProGabe #6002
    mennyi gondod van :D

legelőször is nyugodt meg.másodszor dobj be egy képet a karakterlapodról hogy tudjunk fegyvert ajánlani...
    42(?)-es szinten érdekes hogy bajod van Saren legyőzésével.vagy rossz fegyvert használsz (az egész csapat),vagy az erőket nem használod elég jól,esetleg az egész taktikád rossz
    kicsit visszatérve arra,hogy
    kifogásoltad azt,hogy Saren szétlőtt fejjel is él:ugyebár az már csak egy robot,amit Sovereign irányít,nem kell ahhoz fej
    a fizikai átalakulása - kis túlzással - elengedhetetlen része volt a sztorinak,hiszen így teljes a kép!

régen jártam a topikban (spoilereket kikerülése végett),lényeg hogy végigvittem én is.
    HIBÁTLAN! a sztori földbedöngölő és a megvalósítás is csillagos ötös! várjuk a folytatást :)