Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Why so serious?
(Elnézést)
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Why so serious?
Ez egy szerepjáték, kidolgozott történettel, és ... igen, párbeszédekkel.
Ugyanis ez egy ilyen stílus. Ha nem tetszik, akkor nem kell vele játszani :/
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ez egy nagyonszépen kidolgozott sci-fi szar!Anyit futottam már a játékban szétmentek a térdeim...nagyon gáz!!!Hogy a rákba lehet enyit futkosni egy ki...ott infoért,hihetetlen!Jópár órája játszok de a futkosás és a beszélgetésen kivûl nem sok minden történt(jó...kicsit lövöldöztem persze úgy hogy még céloznom se kellett mert a játék megoldja helyettem..ok)ja meg kicsit teleportálgattam...huuuuu de komoly!Menj oda menj ide azt ennyi..Cselekvés=0! Az a két ütõdött meg jön a seggemben állandóan...továbbra is futunk hárman mint az állat!És beszélgetünk ezerrel!
Nagyon komoly az upgradék!!!!Huuuu bak..er odavág nagyon!Valahogy igy néz ki!...Futunk beszélgetünk,lövünk 4-et(Gép céloz mert te láma vagy és nemtudsz célozni)Azt van nagyobb puskád.. ez odavág de király a játék,meg kék minden!Egyszerüen leirva a dolgot a Grafikai megjelenitésen kivül ez egy idegesitõ (nincs rá szó)!
Vélemény szerint nemhiába 8000ft.Gondolom a teszterek játszadoztak rajta és arra a véleményre jutottak,hogy gyerekek ezt nem szabad többért eladni mert nem ér annyit!Ok erre kitalálták adjuk olcsón hogy mindenki elérhesse..duma!Ugyhogy el is adtam cimbinek 3000 ft-ért kb enyit ér!
.............Bocs!Hy!
A beszivárgónál (infiltrator) meg hülyén is nézne ki alapból a shotgun skill megléte, merthogy nem close combat sepregetõ kiképzést kapott, hanem észrevétlenségre lett kiképezve. Észrevétlenül megközelíti a célpontot, feltöri a védelmeket, távolról nyírja ki az ellenfeleit, közelre meg ott a stukker ami a játék legmegbízhatóbb, legpontosabb és legjobban használható fegyvere. A többi fegyver elbújhat mellette.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Why so serious?
Kumiho #2179
Why so serious?
Kumiho #2179
Egyébként utálatos egy rész az..
Kumiho #2179
Why so serious?
Én is Adept vok és engem a sniperesek nyírnak ki mindig 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Kumiho #2179
Why so serious?
a játék meg maximum az elején nehéz bármilyen karakterrel, amíg nincsenek rendes skilljei az embernek. adept-al én az elején sokszor meghaltam, meg ügyeskedni kellett. most 31 vagyok és nincs ami megállít 😊
(kivéve most noveria-n a nyomi rachni-ok a méreggel, mert az átmegy a pajzson 😄)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Szóval nyirbáljak ki 150 ellenséget Soldierrel, ezzel unlock-olom ezt a talentet a következõ karakterem számára, vagy hogy? Mert már egyszer végigjátszottam, a gond csak az, hogy pajtásom gépén, és a mentést szándékosan nem hoztam át a saját gépemre, gondolván úgyis kezdek majd újat, függetlenül a végigvitt játéktól..
Kumiho #2179
Why so serious?
Why so serious?
Next PC upgrade: 2022
de ha unlockolod a shotit akkor meg lehet oldani.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Kumiho #2179
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Kumiho #2179
Biztos az én hibám, de állatira meguntam veteranon soldierrel. Soldier már nem kihívás számomra, úgyhogy fogok indítani egy Infiltratort, aki mellé társként Wrexet és Liarát fogom hurcolászni <#eljen>#eljen>
Ha már így osztályozgatunk, akkor nálam a játék:
grafika:9/10
hangulat: a fõküldetést illetõen: 10/10, a mellékküldetéseket illetõen a sok monoton,hasonló pálya, épület és ellenség miatt: 7/10
hang,muzsika: 10/10, nekem iszonyatosan bejött mind a játék alatt szóló zene, mind a karakterek szinkronja.
Kumiho #2179
vagy csak én vagyok vele így?
Fõ vonalon összesen van 6-7 tényleges feladat (Citadel 2 alkalommal, majd 4+1 másik helyszín) azt vége.
Kinn mászkálgatva a rendszerekben, tonnaszám jelentkezik az 5. flotta admirálisa és adja a feladatokat akár tetszik akár nem, vagy jönnek a kérések máshonnan. Vannak feladatok amiket terminálok feltörésével lehet elõcsalni, vannak amik bizonyos státusz után kerülnek csak elõ.
Ha tudsz, mondjuk úgy nagyjából alap szinten, javaslom inkább játszd úgy.
Több dolog félrefordításra került vagy legalábbis érdekesen van megfogalmazva, netán a valóság közelében sincs, néhány helyütt mondatok hiányoznak (szinte csak codex bejegyzések esetében).
Viszont õszintén szólva nem teljesen jó a felirat+angol szövg kombó, mert gyakran eltévedek, hogy a fülemre, vagy a szövegre figyeljek.
Eddig egy nagy hiba volt, egy szövegnél a fire-t lelõninek fordították kirúgni helyett, bár nem könnyû ezt kiszûrni gondolom, mert messze nem látják a jelenetet, amit fordítanak.
Akinek megvan... fordítás nagyon gáz vagy korrekt?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit