11074
-
#6124 mert bugos... mindenkinek kifagy még az eredeti is. Nekem pl. rendszeresen 3x kifagy elég gyorsan aztán órákig semmi.
amugy végigvittem ugy , hogy kicsit rosszalkodtam is (bár sajnos becsuszott pár példakép pont is :( ) :)
Ja és sikerült lefektetnem liara-t is :D
Katonával vittem másodjára végig.
-
#6123 Mi a fenéért fagy ki nekem állandóan a játék? :-/ -
sanyiiiii #6122 Fegyvertulmelegedés utan ha nem hul le elvben crack hiba, eredetiben tudtommal nem jon elo, de ha jo emlekszem crackfix van hozza.
És igen, ez a játék tényleg megérdemli hogy megvedd. -
#6121 van aki entert használ? 0.o -
MrAndree #6120 A Kaidan és Liara hiba az eredetiben is előfordul de van rá megoldás, egyszerűen amikor beszélni akarsz velük akkor ez "e" billentyűt nyomd le és ne az Enter-t. Egyébként ez is mehetne szerintem a faq-ba mert már kérdezték többen. -
Madmano #6119 Szasztok.Szóval.Előrebocsátom,tudok olvasni"NoWarez!".Viszont a kérdésemmel Hozzátok,az eredeti játékkal játszókhoz kell fordulnom.Megvan a warez verzió,végig is vittem egyszer.De ez a játék megérdemli,hogy megvegyem.A kérdésem:a tőrtben előfordult hogy a fegyver túlmelegedett és az Istennek sem akart lehűlni(igazság szerint most hogy nekiálltam újra,most csinálja gyakran,első végigjátszáskor talán egy max kétszer volt ilyen gondom).Csak az állás újratőltése oldotta meg a gondot.Vagy hogy a hajón Kaidannal és Liaraval nem tudtam beszélni.Meg hogy mikor szaladgáltam folyosókon,néha megrándult a kép.Pedig amúgy viszi a masina max-on a játékot.Szóval ezek a hibák benne vannak az eredetiben is? -
#6118 ESC. És ott a Naplóban meg fogod találni. -
Bircsike #6117 Köszönöm. -
Grifidos #6116 Bocs de ez nagyon LOL!
A követségekkel szemben van, menj át a hídon. -
Bircsike #6115 Sziasztok! Hol találom az Aszári úrnőt pontosan? Pár fiatal katona beszélt róla aztán elárulták de elfelejtettem menet közben és sehol nem lelem őt. Segítsetek légyszi! -
SaGa Jr #6114 Nem nagyon lesz hely, ahol csak Shepard van jelen és nincsenek vele a társai. Konkrétan úgy emlékszem csak Vermire bolygóján van egy ilyen kicsinyke szakasz a játékban, ahol tényleg a karakterednek kell legyen electronics vagy description skill mert nélküle nem tudsz kinyitni ládát vagy dekódolni valamit.
Minden más esetben vigyél magaddal egy olyan társat akinek van tech orientációja (Tali, Kaidan, Garrus) és fejlesszed neki fel 9-es értékig az electronics/decription skill-jét. Ezzel a szinttel már kinyithatóak a Hard nehézségű cuccok is.
De ehhez neked kell fejlesztened a tudásukat, nem a gépre bízni (amikor a karakteredet megkreálod akkor kapcsold ki az automatikus pontelosztást, ami alapból be van kapcsolva és így majd te irányíthatod a társaid fejlődését). Ha a gépre bízod, akkor nagyon elnyújtja a dolgot és csak nagyon sokára lesz használható szinten a társaid bármelyikének a megfelelő értéke. -
SaGa Jr #6113 Ha felvetted a feladatot (és el is olvastad a szöveget meg odafigyeltél a "megbízóra"), akkor pontosan tudnod kéne hogy mit keress. Nem a bolygó az elsődleges cél, ezért is nem szállhatsz le oda míg el nem végzed a megbeszélt felderítést... -
MrAndree #6112 FAQ-ban benne van részletesen, hogy melyik hol van. -
#6111 Akkor megrpobálom megkeresni az utolsót. Ja a Normandia melletti megvolt... :) -
#6110 ez nekem is probléma...:S nem tudom scannelni mert a VI nem engedi... -
MrAndree #6109 Scannelődik. Egyszerűen egyet még nem találtál meg. -
Grifidos #6108 Akkor az már megvolt, valahol kihagytál egyet.
Mivel az a VI mellett van és infót ad róla, ott mindig úgy néz ki mintha rá kellene menni a scannelővel. -
#6107 Na jó, ok, de nem is tudom scannelni emiatt. Rányomok, de csak a VI beszél, nem scannelődik az örző. -
Grifidos #6106 Megnyomod a gombot...Kit érdekel mit pofázik egy VI.
Amúgy biztos, hogy az hiányzik és nem a Normandia melletti? -
#6105 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. 21 keeperst kell scannelni, de cak 20-at tudok, mert amelyik Avina mellett áll rögtön rámszól Avina, hogy ne zavarjam az örzőket. Azt az egyet hogyan kell scannelni?
-
csgj #6104 Igen, sajnos ez egy tipikus hiba, amely több gépen is előfordult már... Nálam is van. De ha jön végre patch, az remélhetőleg javítja majd. -
#6103 nem szóltam :)
nem a játék könyvtárában van :) -
#6102 és ezt a file-t te hol találod? mert ilyen nincs.
DefaultEngine.ini van, de abban viszont olyan sorok nincsenek amit irsz. -
Cat 02 #6101 Knossos talán. -
#6100 Én már Virmire és Noveria előtt ledumáltam Kaidan(!)-nel, hogy csak haverok maradunk : D
Szóval így igaz, egy-két beszélgetés pár mellékküldetés és mondjuk egy főküldetés-szál között már döntő lehet. -
Grifidos #6099 Találtam még egy remek játék fagyasztó bugot. Csak azért nem kap spoiler-t mert szerintem közérdekű.
Noveria befejezése után megjelenik a csillagtérképen egy újabb rendszer.(Na meg nem árt valameddig eljutni a Cerberus küldetésekkel)
Styx theta
Ebben van 2 rendszer ahol rekni probléma van.
Minden bolygón találsz fészkeket. Én jó magyar szokásnak megfelelően keresztül vágtattam rajtuk a MAKO-val, ez előcsalja a rekniket, a gond akkor jelentkezik, ha kinyírtad az összeset és utánna mégegyszer keresztül mész a fészken. Ekkor megjelenik még pár rekni azután rögtön kifagy a progi.
Tehát az első hullám után ne trapppoljatok rá mégegyszer a fészekre.
A "nem tudom liarát gerincre vágni"-hoz anyit. Citadelben és a hajón van 1-2 beszélgetés ami nagyban befolyásolja a légyottok nyélbe ütését.
Tehát nagyon nem mindegy, hogy mit válaszolsz. -
bgabor #6098 Te figyelj, attól még hogy te béna vagy, és képtelen vagy végigjátszani a játékot, attól még nem a játék a rossz, csak te vagy az.
De semmi gond, vannak direkt a te színvonaladnak címzett játékok.
Játszál lego indiana jonest, azzal nem lesz ilyen problémád.
A fegyverekkel kapcsolatban meg hülyeségeket beszélsz. Miért? Mert a játékban automatikusan veszed fel a lelőtt ellenfelektől a pénzt meg a tárgyakat. Még neked is feltűnhetett volna, hogy ha 10-15 ellenfél legyakása után i-t nyomsz, mielőtt az inventoryt felhozná, bead egy ablakot, hogy ezt és ezt találtad az ellenfeleknél, mit szeretnél csinálni, felvenni őket vagy omnigéllé alakítani őket?
Ilyenkor az ember fel szokta venni a cuucokat. És mivel az ellenfelek által eldobált cuccok szintje a te karaktered szintjéhez van igazítva, ezért mindenképpen begyűjtöd a jó cuccokat. Talán pont az ilyen bénák miatt van így megtervezve, mint te. Mindegy, lényeg, hogy emiatt a kialakítás miatt még a leginkompetensebb játékos(mint te) is összegyűjt egy rakás jóminőségű fegyvert,páncélt, upgrade-et és egy nagy halom pénzt. Ha neked még ezután sem megy, akkor tényleg keress egy, a színvonaladhoz passzoló játékot, mert ez nem az.
-
#6097 Hali !
Remélem megoldja, majd probálom, illetve ha nem olyan a karakterem , hát pasz.
De lenne egy kérdésem: MIÉRT FAGY LE A PROGRAM OLYKOR OLYKOR???
pl.: betöltéskor, vagy a liftben, vagy párbeszédben, ilyenkor kikapcs és újraindítással sem lehet indítani mert hibát ír ki, csak a gép újraindítása a megoldás itten !
Kérdés: Másoknál is??? -
#6096 Van a Garoth-os küldetés, mikor a tesóját kell felkutatnom egy bolygón, de nem lehet leszálni... csak a 3 főküldi után lehet majd leszálni? -
#6095 Hú van 1-2 küldetésem most:o alapból az ürállomáson már összeszedtem vagy 8 űrben megoldandó küldtést..plusz utazgattam ide oda(felderítés meg ilyesmi ) aztán kaptam hzzá gyorsba még 4-et...aztán a fő szálnál még alig tartok valahol...
Kérdés viszont an 1:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye megöltem azt a csajt az első bolygón Saren segítőjét vagy kit. na ugye most kéne mennem az Arteisz Tau Csillag rendszerbe hogy találkozzam a lányával vagy mi. De konkrét rendszert nem r hogy hova menjek...4db rendszer van ugye. Melyikbe van ő? -
#6094 Vérprimitív? Te majd biztos jobb játékot csinálsz, érdeklődve várjuk! Ja, és kb van a játékban 66788db láda, amiket ha felnyitnál, és nem csak agyatlanul rohannál a pályán, vagy lehet túl nehéz számodra egy nyilat bejuttatni középre, de még akkor is ott az omni-gél, szóval nem értem, hogy mi olyan nehéz abban, hogy jó cuccokat szerezz... Ráadásul elvileg le sem kell menned a hajóról, a legalsó szinten úgyis szinte mindig a legjobb cuccokat tudod megvenni. Feltéve ha van pénzed. De úgyis van, mert ha nincs, akkor is egy jó pl weapon upgrade-t, amire nincs szükséged, 193k pénzért tudsz eladni. Szóval nem értelek. Ez, amit te mondasz, olyan mintha azt mondanád a buszon az ellenőrnek, miután megbüntetett, - "Hogy de én akartam jegyet venni!" - "Akkor miért nem vettél?" - "..." Szóval szerintem nem bennünk van a hiba, mert én pl első végigjátszásnál 1db-ot nem lőttem, mert bebugzódott és nem húlt le a fegyver. -
Cashx #6093 vidd magaddal Tali-t, sztem megoldja -
#6092 Csak második végigjátszás alkalmából lehet hozzáférni, na meg ha fel van fejlesztve az elektronikád, legalábbis ha olyan karival mész... -
#6091 Hali Mindenkinek !
Egy apró kérdés ebben a játékban:
Előfordul, hogy néhány dekódolandó eszköznél NEM lehet dekódolni: azt írja ki : Alacsony szintű kód fejtés, vagy alcsony elektronikai képzetség !
A kérdés: Hogyan tudom nővelni a Shephard-nál? vagy melyik karaktert kell fejlesztenem s hol, s magammal vinni a dekódoláshoz.
Minden karakter megvan, és nem találok a Kódfejtést vagy más hasonlatokat?
Ötlet? Köszi.... -
#6090 Isten ez a játék:D Jobb mint a Kotor:) 1 bolygót sináltam csak meg eddig plusz küldetéseket az űrállomásról:) de így is elment vagy 12órám rá... -
#6089 Köszi. Ez nagyon kellett. Teljesen más. ;>)
Sokkal szebb az egész. -
#6088 Nem azért, de előbb kérdeztem valami és eltűnt a hozzászólás!! -
#6087 A játék hivatalos követelményei között nem szerepel a bekapcsolt monitor -
keepernext #6086 Kösz de nekem nincs D!A monitort is be kell kapcsolni? -
#6085 lol :D