Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdtem egy Soldiert de csak Throw van meg neki =| És az is gáz h ha jól számoltam összesen 1 skillem lesz vele :S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Amúgy én turn based párti voltam mindig is, de egyszerûen távharcnál nem lenne semmi értelme, így itt teljesen ki vagyok békülve a tps jelleggel.
Olyan kérdésem lenne, hogy miért nem lehet élsimítást beállítani a játékhoz? 8800GTX-em van, de amikor a driverben beállítom, hogy harveresen adjon neki élsimítást akkor sem történik semmi...
Valami ötlet?
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Eredeti magyar feliratos gémem van AMD proci NVIDIA vga.
http://www.akciofigura.hu
Annyi lesz az egész,hogy a társad akar majd lenni,õ is Spectre szeretne lenni.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Viszont most SPOILEREZNI fogok!
Megtaláltam liara doktornõt, a dukátos lányát vagy kiafenet vagy pátriarka vagyki xd . Elõtte tök hangulatos volt, mikor fantommá ütöttek😄
Most újra a Fellegvárban vagyok, másodjra taliztam Conraddal, a titikzatos rajongommal. elõször autogrammot kért, most pedig engedtem lefotozni. Nekem nagyon gyanús ez a Conrád... vki lespoilerzné, h csali e vagy ártatlan?
😄
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Tapasztalni sehol nem tapasztaltam, hogy több ponttal indulnék vagy többet kaptam volna a szokásosnál. Mindig ugyanannyit kaptam mikor szerezni tudtam pontokat, mindegy hogy milyen háttérrel indult a karakter. Ahol szerepe lehet, az szerintem egyedül a kérdéses háttér biztosította plusz feladat lesz. Azok ugyanis egyfajta bonuszt jelentenek valóban és tényleg jelentõs mennyiségû ponthoz lehet jutni általuk, amit ha nem teljesítünk, akkor elesünk ettõl a bonusz mennyiségtõl.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A zombiölés nehézkes lehet, ha az ember megy elõre ész nélkül. A társak megválasztása sem mellékes, de gyakorlatilag mindegy ki van mellettünk, mindenkivel megoldható ez a szakasz.
Taktikázva (társak megfelelõ pozícionálása, megfelelõ fegyverek és mod-ok használata) sokkal könnyebben kivitelezhetõ a dolog. Fegyver módosításokból az anti personel, a mérgezõ/gyújtó lõszerek a legjobbak. A zombik nem gépek, így felesleges gépek ellen mûködõ kütyükkel tömni a csúzlikat. A shotgun és pisztoly egyaránt nagyon hatékony az ilyen szûkös terepen vívott harcokban.
Az onmigel-nek semmi köze a medigel-hez. Az egyiket technikai dolgokhoz használod (APC javítás, zárak/kódolások megkerülése) és tárgyak szétszedésével szerezhetõ a legkönnyebben. A másik gyógyulásra van. Néhány first aid station-bõl szerezhetõek, néha máshonnan is hozzájut az ember. Hatékonyságuk a csapat összesített First Aid skill értékétõl függ.
Tehát attól, hogy szétszedsz tárgyakat nem fogsz kapni egyetlen egy gyógyító gélt sem. Így a válasz a kérdésedre, hogy semennyi omnigél nem kell.
Ha harcban szeretnél gyógyulni, akkor javaslom a megfelelõ páncél mod használatát (medical mod-ok). Ezek adnak gyógyulási értéket. Soldier és Krogan Battlemaster képesség fejlesztése szintén ezt ad.
Aggodalomra meg semmi ok, nem lesz több ilyen jellegû zombis rész a játék során. Nagyon sok ellenfél, komoly erõt képviselõk persze lesznek, szóval ebbõl a szempontból jó lesz felkészíteni az idegeket.
Ha a Földrõl származol, akkor egy szeparatista csoport akar veled kontaktust teremteni, hogy mentsd ki egy tagjukat.
Ha kolonista háttérrel indulsz, akkor egy öngyilkosjelölt személyt kell lebeszélni errõl a szándékáról. Õ is ugyanott veszítette el a családját mint a kolonista karakter, csak õ még rabszolga is lett.
A spacer háttér meg egy szakad kéregetõ képében ad új feladatot, aki ismeri a családunkat és erre apellálva akar egy kis pénzt tõlünk.
Itt megkeresed a language sort és a HU-t átírod ENG-re. Onnantól angol lesz a felirat a játékban. De ha eleve a magyar verziót vetted meg, feltelepítheted azt is angolul.
http://www.freetvmaci.info/
Elõbbi esetben ész nélkül warezol, utóbbi esetben ész nélkül vásárol. Azt pedig már egyébként is tudjuk, hogy ész nélkül játszik...
Ebbõl a szempontból kár, hogy nem vagyok a haverja...
Kritikák, videók alapján megvettem volna, és most itt porosodna a polcon, jó drágán.
De ez mellékes is. Ezek a dolgok csak a véleményem. Tiszteletben tartom a No Warez szabályt, és nem irkálok ide ebben a témakörben, továbbra sem. Félreértés elkerülése érdekében. A warezt csak mint kipróbálási lehetõséget fogadom el. Ha tetszik igenis a vásárlás mellett vagyok. Én sem örülnék, ha ellopnák azt, amin hónapokat-éveket dolgoztam. Sõt szeretném, ha minél többen megvennék. Ezért nem értem, miért nem találnak ki valamit, ami a csalódást minimalizálja, a vásárlást pedig maximalizálja.
De pl. az én gépem P4 3Ghz, 1Gb RAM és Nvidia 6600 (sima), na most warezzel tudtam meg, hogy 1024x768 felbontásban, közepes textúrákkal, többi minimumon elég jól fut ezen a konfigon és nem is csúnya (persze nem a teljes pompájában tündököl). X2 ill X3 esetében pl. az EGosoft kiadott ún. rolling demokat, amiket kvázi benchmark tesztként lefuttathattál.
Ez alapján majd érdemes lesz beruháznom a Mass Effectre.
Mondjuk azért azt megkérdezném a többiektõl, hogy
- ha a legelsõ küldetésnél Eden Prime-on szépen megy, akkor máshol is jó lesz-e vagy vannak húzósabb helyszínek, ahová a fenti gépen már neccesesn fog futni?
- mennyire jó a magyarítás, most hogy jobban belevetették magukat?
- mit lehet tudni a bónuszról, ami elvileg letölthetõ lesz?
Más. Én kipróbálás nélkül vettem meg a Witchert, ritkán csinálok ilyet. Mondjuk nem bántam meg, mert jó játék és tetszik a CD Projekt hozzáállása. Sajnos mondjuk csak crackkel lehet futtatni, mert összeveszik a Alcohollal (ezt a supporttól tudom). Ez a játék közepes beállításokkal szépen fut nálam, de hajlamos enni a RAM-ot ill. bizonyos helyeken mindenképpen szaggat.
Ennek kapcsán elgondolkodtam azon, hogy 1, miért van ez a hiszti itt a magyarítás körül, 2, hogyan lehetne a warez erõsítése nélkül kipróbálhatóvá tenni a játékokat.
Ugyanis manapság gondnak érzem, hogy tulajdonképp kipróbálás nélkül kell(ene) megvennünk a játékokat, mivel demó egyre ritkábban van, és annyira függ a személytõl, hogy mi tetszik neki, hogy egy ennyire bonyolult játéknál, már nem egyszerû dönteni annak, akinek 8 ezer forint bizony pénz.
De persze igazad van, nem muszáj játszani, csak akkor miért gyártanak játékokat, ha a döntést nem is próbálják megkönnyíteni? Én ebben sok értelmet nem látok.
Az AD&D szabályrendszer meg csak egy gyereknek lehet bonyolult csak egy kis idöt kell szánni rá.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mi a fene van?
Bár én Adept vok szal lökdösöm és repítem õket + Tali is ott van shotival szal repülnek össze-vissza 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Qrva Council nem enged 😞
A felesleget pedig valóban ki kell szedni belõle. Egyszerûen vannak dolgok, amiknek lehet, hogy helye volt anno az asztali RPG-knél a 80-as évek végén, de számítógépes RPG-be nem szabad rakni õket.
Emlékxem hogy kamilláztam én és még a játékosok 80%-a, amikor a Kotor sorozat kézikönyve mindenféle mentõdobásokat meg hasonló baromságokat emlegetett. Nem ezek a dolgok tették naggyá azt a játékot.
Emellett én anno az NWN2-t pontosan ezek miatt a hülyeségek miatt hagytam abba. Adva volt egy halál átláthatatlan és bonyolult szabályrendszer a játékban, amit az átlag laikus gamer nemigazán tudott megérteni, hozzá pedig egy gyenge színvonalú történet.
Lehet hogy végigtoltam volna ha normális rendszere van. Itt lenne az ideje végleg elfelejteni a régi táblásjáték alapokat a számítógépes RPG-k kapcsán. A MASS EFFECT ezt remekül megvalósította, úgyhogy a mûfaj jó úton halad a megújulás felé. Nagy kár hogy Kotor3 végül nem lesz, sokat vártam attól a programtól.
(magas lift képességgel csoportosan tudja lebegtetni a zombikat, jó sokáig)
Aztán shotgun+pistoly kombóval széõen kiloccsantani a zombik agyát.
Alkalomadtán meg rázúzni a shogunnal egyet a növény csápjaira, aztán annyi.
Egyetértek csgj-vel, Benezia sokkal nehezebb volt. Szvsz az volt a legnehezebb fight a játékban.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ha vanguarddal vagy,akkor meg Ashley+ Kaiden a jó választás(szerintem). Velük ugyanígy kell szétverni õket.
Remélem segíthettem,mert ott én is nagyon sokat szívtam...
van amikor hirtelen a felhõk közt találom magam a nagy semmibe
vagy pl most a hajon Liara val nem tok beszélni csak állunk meg hasonlók
remélem kijön majd egy peccs