11074
-
#6084 Gondolom odamész a hajó elejébe, elfordulsz balra (A másik bal!) ott mész és Open... aztán kiválasztod a társaid, aztán kiegyenlíti a nyomást, aztán még azt is bemondja a nő, hogy ki veszi át a parancsnokságot amíg távol vagy, aztán W-vel mész előre, és Feros-on asszem jobbra kell fordulni, tehát D betű -
Grifidos #6083 Akiket zavar az árnyékok minősége azoknak ajánlott.
Valóban jobban néz ki az új beállításokkal.
BIOEngine.ini
Eredeti beállítások:
MinShadowResolution=32
MaxShadowResolution=512
ModShadowFadeDistanceExponent=.2
ShadowFilterRadius=2
DisableHWShadowMaps=True
Megváltoztatott beállítások:
MinShadowResolution=32
MaxShadowResolution=2048
ModShadowFadeDistanceExponent=.5
ShadowFilterRadius=4
DisableHWShadowMaps=False -
keepernext #6082 A normandiából hogy kell kiszállni mert csak az embereim szekrényét mutogatja hogy oda menjek.
Féroszon leszálltam de nem tok kimenni a hajóból.
-
#6081 Hát te lol vagy :D Én max fél 1-2-ig tudok fenn maradni, én is úgy vagyok vele, h na még ezt, na még ezt, ok na még ezt megcsinálom és telleg mek aludni xd...
pedig már 2-szer végigvittem, és most is így vagyok ezzel xd -
#6080 Köszi a választ!
Bocsi a névcseréért, egyrészt reggel volt, másrészt éjjel vittem végig... Este elkezdtem, 2 körül, (mondom alvás elött nyomom egy fél órát) és reggel 9-kor fejeztem be. A végén valahogy abbahagyhatatlan.... Most ébredtem fel, épp kávézok... -
keepernext #6079 Sokat kapok ezért dee ha elmegyek Féroszra vagy Normandiára csak a hajón tudok mozogni leszállás után.Az embereim szekrényihez kell menni és ennyi.
Előre is thx. -
SovereignX #6078 Kösz!
Ez a feladat eddig még nem volt! Lehet keverem vmivel vagy az angol verziós crackja volt rossz. -
SaGa #6077 Hiszti helyett:
Nézd meg, hogy amikor nem csökken a Saren robot életereje, a pajzsát jelképező négyszögek színe ne fehér-e véletlenül. Ha az, ne erölködj, magára adott egy "Immunitást", amíg az tart, sebezhetetlen.
Azt nem tudom, mit fordítottak "torzításra", de ha a Stasis-t, akkor azzal ne erőlködj, mert meg állítja ugyan az ellenfelet, de amíg hat, addig sebezhetetlen is.
Esetleg próbáld meg használni a társaid spéci képességeit is, illetve tárazd be az ő fegyvereiket is jóféle, robot elleni lőszerekkel. Ha eddig nem tűnt volna fel, nem egyedül vagy, és fegyvereket, páncélt cserélni, tunningolni és kiválasztani mit használjanak, neked kell számukra is. -
MrAndree #6076 Bírom amikor egy idióta megsértődik... -
Gyikics #6075 miröl beszélsz hülye gyerek te tisztában vagy hogy hány karaktart kell elküldeni és mégis szopatod a jószándékú felhasználót!!! miért nem mész inkább levegőre FASZ -
Djemba #6074 Scrent a végén amikor meg kell ölni mit lúőjel a deszkáját vagy a testét mert nem tudom megölni -
Gyikics #6073 nem jó tul sok és amúgy is -
#6072 Ahm, érdekes dolog történt velem : )
és akárhányszor rányomok az űrmakira, annál több paragont kapok, de kb 50-esével növekszik : D Természetesen visszatöltöttem a játékot : P -
SaGa Jr #6071 Előbb meg kell kapjad a feladatot ami oda mutat. Vannak bolygók amikre csak azután lehet leszállni, hogy megkaptad a feladatot amit ott el kell végezz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ebben a konkrét esetben előbb meg kell keresned arendszerben lévő teherhajót és megszerezni onnan a szükséges infókat, hogy leszállhass. A UNS:Privateers feladathoz kapcsolódik a dolog. -
MrAndree #6070 Amikor azt gondolom, hogy ennél nagyobb ostobaság nem létezik akkor mindig érkezik valaki aki rámcáfol. Jelen esetben te. Gratulálok, megnyerted a hét legnagyobb hülyéje díjat. Az a baj annyira hülye vagy, hogy még örülni is fogsz neki. -
#6069 Persze szívesen megadom a sajátom, remélem azzal menni fog:
youa-reaf-ucki-nthie-fbuy-theo-rigi-nal!-4444 -
Gyikics #6068 Szisztok mi a telepítési kód valaki tudja? -
SovereignX #6067 Nem tudja vki, hogy miért nem tudok leszálni egy bolygóra? Strenuus rendszer Xavin bolygó. Az angol verziósban le lehetett szállni. Mutatja a bolygó felszínének a képét a leírásban - amit csak olyan bolygóknálszokott mutatni ahova le lehet szállni - de hiányzik a leszállás gomb.
Mi lehet a probléma? -
SaGa Jr #6066 Nem kevered véletlenül Noveria és Feros kolóniáit? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Noveria a fagyos, céges bolygó a kutatóállomással. Itt van az asari mátriárka, meg a töménytelen mennyiségű bogár, de egy darab zombi sincs.
Az a Feros-on van. A letöltős melót fel lehet venni akkor i, mikor mész az ExoGeni bázisra. Ott a felfelé vezető rámpa mellett van egy kis, gyalogos rámpa is ami az elmenekült kutatókhoz visz (ők nyomják a rizsát a rádióban). Na itt is itt van az a fickó aki neked kell és ekkor is fel lehet venni tőle a feladatot. A geth-ek által megszállt toronyban egy olyan helyen lesz a keresett terminál, ahol jópár Krogan warrior tartózkodik.
Amennyiben nem a megfelelő helyen veszed fel a feladatot, úgy bizony nem tudod megcsinálni azt. Hasonló okból érdemes mielelőbb, még a bázisra való indulást megelőzően, megcsinálni minden feladatot amit a Zhu's Hope kolonistái adnak, mert különben lesz ami megoldhatatlan marad egy elkerülhetetlen haláleset miatt. -
SaGa Jr #6065 Az első végigjátszást követően ha Onyx típusú páncélt (új játéknál is eleve ebben indul Shepard) visel a karaktered, akkor ott lesz rajta az N7 jelzés. -
SaGa Jr #6064 Ha jól értettem amit te írsz az nem az a probléma amire én utaltam.
A karakteralkotáskor, közvetlenül a start előtt be lehet állítani azt, hogy a csapat automatán használja például a mindenféle képességeit, meg a gép ossza el a talent pontjaikat, sőt, hogy legyen automata mentés vagy sem, milyen rásegítés legyen a célzáskor, és hogy milyen nehéz legyen a harc.
Ha itt te automatán hagytad, akkor előfordulhat, hogy később hiába állítod át, marad automatán a dolog.
Na ez a nem egyedi probléma. Saját magam eddig 4 ismerősöm eredeti példányánál is tapasztaltam a dolgot. Nálam nem jött elő, náluk igen.
Azonban ha te itt eleve manuális elosztásra állítottad a dolgot, akkor az manuális lesz. Nem kérdez semmit a gép, csak jelzi ha összejött egy szintlépés (ugyanezt teszi ha automatán van a dolog, csak ott még bele sem szólhatsz a dolog mikéntjébe).
Aztán mehetsz be a karakter képernyőre és osztogathatod a pontokat. Ha ott van a karakter mellett a két éppen aktuális társa, akkor az ő nevükre bökve eloszthatod az ő pontjaikat is (csak manuális opció esetén).
Ahogy viszont a mondandódból kivettem, nálad a megfelelő beállítás egyáltalán nem történt meg a start előtt, a karakteralkotás végén.
Ha esetleg belepiszkáltál valamelyik .ini file-ba, netán valami alapvető háttérprogram (mondjuk videokártya vezérlő program, hangkártya vezérlő) cserélve lett a játék telepítése után.
Ekkor a program automatikusan mindent visszaállít a default állapotba (van egy külön könyvtár a default beállításoknak és ha bármely alapvető, szükséges háttérprogram vagy hardware megváltozik, akkor a játék nem a letárolt, beállított adatokat fogja használni, hanem ezeket).
Ezt mindig megteszi ezután, minden indításkor, míg újra nem telepíted a programot. -
#6063 A gond ott kezdődik, hogy alapból be van kapcsolva (társak auto pontelosztása), illetve ott folytatódik, hogy a játékosok nagy százaléka nem a beállítások átnézésével kezdi a játékot. -
Cashx #6062 ki az a "nyomorult" aki automatikusra teszi a talent pontok elosztását? ezzel megöli a játék rpg mivoltát :D semmi értelme
-
wendi1106 #6061 Harry-nek annyiban igaza van hogy nem mindig lehet sebezni a fejedelem iránítása alatt lévő sarent ezzel én is találkoztam pl mikor az oldalsó falak valamelyikére felugrik de amikor a „plafon” megmaradt részeire vagy csak a földön kúszik akkor minden probléma nékül szétlehet lőni a se..ét azokkal a VI-os és VII szintű fegyverekkel ami most van neked.
és még 1 jó tanács ha élsz vele kezdj 1 új játékot a meglévő kariddal ilyen kor megmarad a szinted fegyvered páncélod stb hátha magasabb szinten könnyebben boldogulsz csak a játék indítása előtt figyelj arra hogy a talent pontok kiosztása ne automatikus legyen – remélem végül csak sikerül legyőznöd :) -
#6060 De sok 5-8 mp sokra megy, a rapid transport az jó is volt, de attól még a többi pályán sokat kell liftezni. -
#6059 a Citadelen összesen egy liftet kell használni. aki a rapid transport helyett liftezik, az meg is érdemli. a többi pályákon meg 5-8 mps liftek vannak, nehogy már ez akkora fájdalom legyen. -
#6058 Liftről jut eszembe, csak engem zavar ,hogy a játék elég nagy hányadát az teszi ki, hogy fel-le liftezünk? -
#6057 Nos, én pont így csináltam másodjára, mondjuk első végigjátszáskor is mindig mellettem volt Liara, nem hiába, az egyik legjobb csapattag. Nem kizárt, hogy akkor kapod meg a bónuszát, ha abban a bizonyos döntéshelyzetben (Virmire után) is "mellé állsz". Most ki fogom próbálni, még úgysem késő : ) Bár Wrex küldetésére Wrexet és Talit vittem, remélem, Liara megbocsájtja : D -
#6056 Én is végigvittem, lvl 45, 23:58 perc. Élveztem. Rövid értékelés...
Történet átlagos, semmi meglepő, bár nagyszabású és epikus, így ez a "gyengéje" nem feltűnő. Összességében jónak nevezhető.
Grafika kimondottan jó összképet mutat, bár látszik, hol spórolták meg a gépigényt. Sok helyen kifejezetten elnagyolt, de ez szerencsére nem zavaró. Csak helyenként, pl liftben nagyon gányak a karakterek.
Játékidő mai mércével mérve jónak mondható, bár egy RPG-től, még ha hajaz is a TPS felé, többet várnék. (lásd; The Witcher)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kis Bug(?) Novérián azt hiszem, az emberek "zombik" így küldiket nem adnak. Megtisztítom a telepet, magukhoz térnek. Megkapom a vizes, kajás, aksis, letöltős küldit. Első három megy, negyedik nem. Nem megy a lift. Beleállok, a gomb nem lett aktív. Hová kellene menni? Sehova máshova nem lehet menni. Mindent kipróbáltam, semmi... Nagyon zavar, hogy nem ment. Másodjára jó volna, ha menne! Aki tud árulja el a titkot!
Egyébként az olyan apró csavarok, hogy öngyilkos lesz a végén, aztán mégis "feltámad" a boss, Shepard majdnem meghal, (legalábbis, úgy néz ki, a csaj már temeti...) nagyon megdobták a hangulatot a végére.
Várom a második részt! És remélem, a letölthető cuccok is magyarul lesznek elérhetők! ....... -
Quler #6055 thx -
#6054 meglehet,pl. most az van rajtam igaz könnyű páncél a neve: Ónix -
Quler #6053 Sziasztok
Végigtoltam a játékot katonával,lvl45-ig vittem,nekikezdtem megint becélozva a lvl50-60-as szintet.Egy kérdés:meg lehet a játékban szerezni az N7-es jelzésű páncélt,és ha igen,hol lehet meglelni?
Előre is köszi a választ.:)
Hi -
#6052 Én nem tartom kizártnak, hogy bug. Magam is belefutottam 1-2 apróságba, de egy visszatöltés +oldotta. Gondolom, próbáltad, és nem játszik. Szerintem tedd félre a mentéseidet, és tedd újra a játékot, lehet segít. Soxor segít egy reinstall! Előfordul, hogy egy file hibásan kerül a vinyóra, és megette a fene az egészet. Ha nem segít, kapj le egy virágbolti verziót, hátha a lemezen van egy apró karc, ami miatt ezt csinálja. Persze telepítésnél saját kód, ne krekkeld, és legyen bent a lemez.
Persze, benne van a pakliban, hogy csak ideges vagy, fáradt, feszült, azért nem megy. Tölts vissza egy korábbi állást, teli van a pálya jó fegyverekkel. Tápold fel a fegyvered, a legerősebbet, amit a karid elbír, stb, stb...
Remélem, sikerül átjutnod, és be tudod fejezni a játékot, nem abbahagyod... -
#6051 Azt ugye tudod, Harry, hogy gyerekekkel vitatkozol? Ne szívd mellre.
Próbáld könnyebb fokozaton, ez elvégre (legalábbis a doboz szerint, ha már a tartalom nem is passzol) RPG lenne, nem kvék X. Abszolút nem figyeltem a buildre és simán leszedtem a végellenfelet. Könnyű a játék, mint manapság mindegyik. -
Harry Seldon #6050 Örülök, hogy itt mindenki ekkora übergémer, és még soha senki egyetlen játékban sem szívott semmivel...
Amikor valakit le kell szólni, meg fikázni, nagyon elemetekben vagytok - hát ez is jellemzi az embert, na igen. -
MrAndree #6049 Jó kérdés. Nekem legutóbb nem lett meg Liara pedig a Citadella után rögtön érte mentem és utána végig vittem minden mellék és fő küldetésre. Szerintem az lehetett a gond, hogy előtte viszont megcsináltam az összes mellékküldetést a Citadellán és csak utána mentem el érte. Gondolom úgy kellett volna, hogy amilyen gyorsan csak lehet Spectre leszek aztán azonnal elrohanok érte és csak utána jövök vissza küldetésezni a Citadellára. Ashley viszont meglett. :) -
#6048 Intellektuális nehéztüzérség megérkezett, éljen.
Javaslok egy TRAINERT (bár nem érdemled meg, hogy lásd azt a frenetikus végjátékot) vagy másik alternatívaként a játék uninstallálását majd elajándékozását/eladását. -
#6047 off:
on: 3-jára viszem végig, eddig kivégeztem egy Infiltratorral normal-on és egy Soldierrel veteranon, most pedig egy Vanguarddal kezdtem neki a mókázásnak : )
Kérdés: A csapattagok bónuszait mikor kapom meg? Ha a játék jó részét velük viszem végig? Igaz, nem pályázom az összesre, főleg ha olyan tagokat kéne magammal hurcolásznom a játék 80%-ban, akiket nem kedvelek.. -
MrAndree #6046 Nem lehet folytatni, ez nem GTA. Ha megölöd a főellenséget akkor vége a játéknak. -
hentesferi #6045 Hi
Ha végigvittem a gamet , akkor lehet folytatni tovább ? Annyi bolyó van , hogy szívesen megnézném az öszesset , csak félek attól , hogyha megölöm Sarent vége a játéknak is . Lehet utána folytatni tovább ?