Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
(másrészrõl a mod kicsit takaríthatná ennek az idiótának a postjait )
Komolyan, fél napig nem ír ide az ember, és a színvonal igazi mélyrepülésbe kezd.
És, hogy rátérjek a játékra is: Nekem kevésbé eszi a gépet az eredeti verzió 😄 Jó, persze a Citadel-ben a parkos részen kb ugyanúgy akad, de totál élvezhetõ. Még fagyásokkal is jó volt kijátszani a bugos warez verzsönt, de így azért nagyobb élmény. Szóval most nagyban tolom a mellékküldiket is, és a textúrákat átraktam ultramagasra xD Véglis tök mindegy, hogy magas, vagy ultramagas, ugyanúgy megy. Csak szebb. Eszméletlen élesek a textúrák.
Graf 10/10 Nagyon szép és nem szaggat magas szinten
Hang 9/10 sztem jo lett
élmén index sztem egyre jobban teccik fokozatosan jön a hangulat
35 perc játszás után ennyi
zstema folytatás 1értelmû
Senkinek se kötelezõ irni ide
Baromi fárasztó olvasni h négy oldalon keresztül ez a szarakodás, meg anyázás megy.
Tudom, nagy munka lenne, mert baromi sok van belõlük.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
valójában szerinted kit érdekel, hogy megjött-e a játékod, ha ilyen stílusban adod elõ?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
leszáltam egy bolygóra és van ott valami lezuhant szonda de nem elég az elektronikai képzetségem mit lehet ilyenkor tenni?
Gratulálok.
http://www.freetvmaci.info/
Nem érkezettt meg a játék!! Most várhatok leghamarabb keddig legkésöbb szerdáig. Baromi jó. <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Why so serious?
ha valaki káromkodik visszakáromkodunk.
ez nekem is szokásom volt.... óvodában....
Tudod mit? Be kaphatod.
Elõre szólok sokaknak nem fog tetszeni. <#eplus2>#eplus2>
Ami tetszett:
-filmszerû összekötõ jelenetek
-sok bejárható bolygó, gyûjtögethetõ cucc
-tetszetõs történet
-néhány igazi következménnyel járó döntéshelyzet
-karakterek közti interakciók
-szép design
Ami nem tetszett
-szar inventory amit még rendezni sem lehet
-állandó tárgy->omnigel konvertálás(nagyon-nagyon sok)
-rövid rpg szinten
-kevés mellékküldi
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1211017605
Why so serious?
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Egy kis egézséges kritika:
Elõtte elmondanám, hogy a legtöbb bioware játékkal játszottam , illetve más rpg-kel is.
Játékmenetet jól eltalálták, ráadásul szeretem az fps-eket szóval ezzel a résszel nem volt gondom.
Viszont hiányoltam a bolygók nagyságát. Míg a kotor-ban szinte minden bolygón egy másfajta élet várt, más mellékküldikkel, vendorokkal, izgalmakkal, itt leginkább nincs más, csak hent és néhány hosszabb hent közbe beszéddel. A legtöbb bolygón alig van valami. Mindegyiken megyünk a Meko-val majd gyalog gyilkolunk és vége. Alig van valami jó küldi, vagy egyáltalán nincs.
Zavart az is hogy 3 féle helyszín(+ az ûrállomás) van a nem benépesített bolygókon amik felépítésükben nem változnak, csak egy "picit" abban, hogy mi található benne. Egy idõ után szerintem rémunalmas. A bolygók bebarangolása is a halálom volt. Egy idõ után csak arra mentem ami elsõre megjelent a térképen.
Továbbá engem idegesített az AI, de nagyon. Persze, ki lehet kapcsolni, hogy használják a skilljeiket, de általában mikorra elakartam nyomni velük valamit, már biztos, hogy elhasználták. A harc elsõ 5 másodpercében MINDENT elnyomnak aztán meg csak lõnek.
A fõ sztorival nincs problémám, nekem nagyon tetszett, viszont a mellékküldik és a személyzet valami eszméletlen gyenge. Mellékküldikbõl szinte alig van , azok közül is csak néhány volt ami tetszett. A csapattagok egy idõ után semmi újat nem mondanak, értem ez alatt, hogy kb. 3-4-szer beszéltem velük és utána csak a régebbi dolgokról lehetett kérdezni. Ráadásul nekik se voltak jó küldetéseik, számszerint ha jól emlékszem három. Ezzel szemben imádtam a kotor-t ahol szinte mindegyiknek több is volt, ha jól emlékszem(ami nem biztos <#idiota>#idiota>). Hiányoltam azt is, hogy teljesen mindegy, hogy melyik karakterrel indulunk el egy-egy küldetésre, a beszélgetéseknek a 80%-a teljesen ugyanaz lesz, és úgyanaz fog történni. Például reméltem, hogy az egyik krogan majd szóba áll velem, ha itt van Wrex. Hát nagyot csalódtam, ugyanúgy elküldött a búsba. Engem zavart az is, hogy mindenki szó nélkül cselekedett bármit mondtam. Persze, mi vagyunk a parancsnok, de azért mégis.
Voltak a játékba néhány apróbb bugok, de ezek annyira engem nem zavartak, szót sem érdemelnek.
Ezek mind-mind az újrajátszhatóságot csökkentik. Persze nem mondom azt, hogy egy rossz játék, mert nem az. De közelébe sincs egy igazán jó játéknak. És ebbõl sokkal de sokkal többet is ki lehetett volna hozni. Ettõl függetlenül biztos lesznek akik ujrajátszák, sõt lehet, hogy én is fogom(a jövõbe), mert szeretem ezt az atmoszférát. És biztos lesznek olyanok akik nem értenek egyet a véleményemmel , de hát ez van 😄. Viszont én annak örülnék a legjobban, ha a lerágott csontú SW-bõl kihoznának egy Kotor 3-at... <#buck>#buck>
Kicsit sok lett, ráadásul többszõr kitöröltem azt amit leírtam mert az még hosszabb volt és sok spoilert tartalmazott.De úgy éreztem közölnöm kellett...<#whatever>#whatever>
Next PC upgrade: 2022
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Mi pedig továbbra is arról beszélünk a játékkal kapcsolatban, amirõl akarunk.