11074
  • TomDantes
    Nem egyedi? Már meg ne haragudj, de szóval nekem a biztonsági másolatom van csak, és abba semmmi hiba nincs..és én még akivel beszéltem senkitől nem halottam semmi ilyesmit.

El hiszem amit mondasz, de a Bioware az egyik legjobb fejlesztő cég...remek játékokat adtak/adnak ki...ilyen hibák nem szoktak benne lenni
  • Harry Seldon
    SagaJR írta, hogy egyáltalán nme egyedi ez a problémám... Nem tudom, mit lehet ezen elrontani, indítom a játékot, kilövöm az automatikus elosztást, játszok, és szintlépéskor automatikusan osztja a pontokat. Ha ez nem a készítők hibája, akkor kié?
  • TomDantes
    Figyelj..ez nem a Bioware hibálya...hogy lehet hogy senki másnak nem csinál ilyet a játék? Nem lehet hogy te szúrtál el valamit?
  • TomDantes
    Igen ezt tudom...csak nem értettem amit a mondott...
  • Harry Seldon
    Harci adapt csaj karim van, 42-es szinten, és egyetlen egyszer sem kérdezett rá, hogy legyen e szintlépés, és egyetlen egyszer sem tudtam én magam szétosztani a pontjaimat, annak ellenére, hogy minden induláskor kilőttem az automata lehetőséget. Nem tudok mit hozzátenni, ezek szerint

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    megúszthattam volna az első csetepatét, ha nem ilyen a játék - vagyi ezek szerint súlyosan hibás ez a része. Lehet, akkor lenne kedvem szórakozni a Pusztító által megszállt Sarennel, de így, hogy egyszer már legyőztem, már egyáltalán nincs. Köszönhetően az önkényes szintlépsének. Hát így lehet agyoncsapni egy egyébként remek játékélményt, grt Bioware...
  • SaGa Jr
    A szintlépés automatikusan megtörténik, amint elérsz elegendő mennyiségű XP-t. A szintlépéskor a fő karakter és a társai is kapnak talent pontokat, amiket lehet a gépre bízni hová tegye, meg lehet manuálisan elosztani. Utóbbi esetben manuális pontelosztás van. Ekkor belép az ember a karakter képernyőre (U) és osztogatja a pontokat amik rendelkezésére állnak.

Más szóval a szintlépés mindenképpen automatikus, de a pontelosztás a játék indításakor beállítható hogy automata vagy manuális legyen.
  • TomDantes
    Hogy hogy nem ugyan az? szinten lépsz, pontot kapsz, szét osztod...ebbe mi a nem ugyan az?
  • pubiloál
    De tulajdonképpen te most a SZINTLÉPÉSRŐL, vagy a TALENT pontok szétosztásáról beszélsz? Mert nem ugyanaz a kettő, és eléggé egybehangoztatod...
  • MrAndree
    Nem melegszik az túl ha olyan upgrade-t raksz bele.
  • SaGa Jr
    Ez egy jelen lévő hiba az eredeti programban is. Nem egyedi eset, többek is tapasztalták már, hogy ha automatán hagyják egy játék indításakor a pontelosztást, akkor előfordulhat, hogy hiába állítják át menet közben a dolgot, az nem fog működni. Marad automatában a pontelosztás. Ilyenkor jobb teljesen új játékot indítani és az indítás előtt a megfelelő képernyőn a karakteralkotáskor kikapcsolni az automatát.
  • Harry Seldon
    Én sem értem, és eléggé bosszant a dolog. De hidd el, minden játék startnál belőttem, hogy NE ossza automatikusan a szintlépéseket, erre x harc után jött a lágy kis muzsika, és örömmel jelenette, hogy szintet léptem. :/ Vélhetően ezzel teljesen keresztbe is tett a végére, mert

én biztos nem fogok most ezzel a szörnyeteggel harcolni, a repdeső Sarent is alig tudtam lenyomni, nem hogy ezt a akármit. Külön vicc, hogy a fegyverem két lövés után 1 percre túlmelegszik, az a féreg meg oszt tovább zavartalanul. Áhhh, nevetséges...
  • Frank99
    akkor nem értem, hogy hogyan osztotta a pontokat, ha te kikapcsoltad....
    a warez nem csinált ilyet.....
    én már csak tudom....
  • Harry Seldon
    Most csináljak képet a dobozról, vagy mi? Totálisan megvettem a játékot, nem kellett törnöm. Nem warezolok játékokat.
  • Frank99
    vetted...
    sorry
  • Frank99
    xar volt a törésed, mert nem vettem meg.
    ez tuti.
    én sem vettem meg, de hülyeséget azért nem kell beszélni...
  • MrAndree
    Viszont szerepjátékokat is messziről kerüld el a továbbiakban. Ennél csak durvább dolgok szoktak lenni.
  • Harry Seldon
    Oké, akkor uninstall. Ez így a végén egy jó nagy rakat szar.
  • MrAndree
    Nincs kimaxolva a charm vagy intimidate skilled így a bal oldali lehetőségek közül nem tudsz választani. Akkor meg ne csodálkozz ha nincs választásod. :)
  • Harry Seldon
    Nincs kimaxolva, és megmondom miért: Azért mert hiába állítottam be a játék elején és közben is, hogy én osszam a kapott pontokat, simán automatikus szintlépéseket csinált a játék, rohadtul nem érdekelte, hogy kábé minden idításnál visszaállítottam arra, hogy ne legyen automatikus. Én biztos nem fogok most szenvedni ezzel a feltámasztott szarral. Ilyen szánalmas szar megoldást még az életben nem láttam.
  • wesker24
    Akkor valamit nem jól csináltál !

A bűbáj és a megfélelmlités skill ki van maxolva ?? Mert ha jól válaszolsz akkor 2 esetben nem kell harcolni vele csak 1x-szer! Ugyanis Saren saját magát lövi fejbe ! És csak ezután alakul át Sovereign Sarenné ! Szóval még mindig nem tudom miért harcolsz 2x !
  • Cat 02 #5981

Vááá, azt akarták elmagyarázni, h elég egyszer harcolni vele, mert szépen meg lehet kérni h lőjje fejbe magát, ezután már csak a soverign által megszálltat kell megölni
    btw szted ha valakit átszúrnak karóval tud még mozogni ? mi jah, h ez sci-fi, sry
  • böröczk
    Hát Te sem álltál sorba, amikor 3 számjegyű IQ-t osztottak.

Mint írták, három választásból kettőnél elég csak a Sovereign által megszállt Sarent legyőzni, mert a "valódi" Saren pár szép szó után harakirit követ el. Ergo elég egyszer megküzdened vele.
  • Harry Seldon
    Egyszer megküzdötem vele te szerencsétlen. Szövegértésed nulla. Most még egyszer meg kéne, méghozzá mindhárom döntés esetében. Ügyeletes délelötti hülyegyerek meg biztosított arról, hogy miután egyszer végeztem ezzel a Sarennel, ha jó döntést hozok, még egyszer már nem kell. Próbáld meg felfogni amit írok...
  • Cat 02 #5978

Szövegértés 1-es, azt írták h elég 1szer megküzdeni vele
  • Harry Seldon
    Nem tudom mi a faszért jó össze-vissza hazudozni az ügyeletes okostojásoknak. Saren mindhárom választásnál feltámad, szóval nem tudom mi a faszra fel okoskdik itt a sok debil barom, hogy van másféle befejezés is. Hát kurvára nincs bazdmeg, most csekkoltam le mindhárom variációt.Én meg biztos nem fogok szenvedni ezzel a szánalmasan szar megoldással, kétszer győzzek le egy hülyereket, meg egy faszt, uninstall. Meg azt is uninstallálni kéne aki délelött itt tépte a mocskos pofáját, hogy rosszul döntöttem, és azért támad fel Saren. Hát most mindhárom döntést megnéztem bazmeg, mindháromszor feltámad az a csicska. Ennyi.
  • Evoluti0N
    Segítésg kellene pls :(. Feltelepítettem a játékot és amikor el akarom indítani lefagy. Fekete a kép, mutatja a homokórát és nem történik semmi. Vkivel történt hasonló? Vagy tudja vki esetleg, h mi a megoldás? thx
  • Cat 02 #5975
    Krogan Battlemaster lebashol mindenkit, én is sokat szívtam, aztán kapott 1 liftet ^.^
  • Shep
    Hmmm azt hittem nehezebb lesz, a beomlós résznél a battlemasteres rész nehezebb volt, legalábbis nehezebben sikerült.
  • Shep
    Kösz, megnézem megint, bár ha jól sejtem ez nem lesz egy egyszerű harc.
  • robotnyk
    beakadtál, vagy mi? nekem mind2 végigjátszásnál beakadt a karakterem a harc elején, egyszer egyhelyben, egyszer a plafonba, reload megoldotta.
  • Shep
    Hát de nem hív több katonát, csak ott áll fent a hídon és lövöldöz valami kék bénító sugarat, lehet megint bugot találtam?
  • robotnyk
    a katonákat lőjjed, akiket behív, utána őt.
  • Shep
    Beneziát, hogy kell megölni, mert hiába lövöm nem sebződik?
  • hentesferi
    Kár , h nincs edit gomb , most nézem , hogy ez az xbox360-as "Bring Down the Sky" ? Mert akkor ne csodálkozzak , hogy nem tudom letölteni :_)
  • hentesferi
    Gondolom ez a "Bring Down the Sky" A kérdésem a következő : Hogy tudom letölteni ? pl itt seholse találtam a letöltést :)
  • MrAndree
    Ja, hogy már Spectre vagy. Akkor javaslom a faq elolvasását.
  • robotnyk
    millióan kérdezték, ezért is van benne a faqban
  • fsgh
    Már leváltottam Andersont. Mennék az első bolygómra
  • MrAndree
    A kieg játék közbe rak be egy új bolygót és azon új küldetéseket.
  • MrAndree
    Hol tartasz? Ha a legelején akkor még a játék megoldja helyetted. Csak beszélned kell Anderson kapitánnyal.