Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, kb. annyira vág témába mint ha egy autós topicban azt tárgyalnátok hogyan kell autót lopni. Nem kell egyetemi diploma a warezhoz szóval engem is idegesít a sok "honnan töltsem, mit töltsek" baromság. Ennyire azért ne legyen már hülye senki. Kb. hatmillió magyar warez oldal létezik ahova tuti felkerül majd a magyar verzió idõvel is ti meg fél nappal megjelenés után már itt sírtok a magyar fájlokért.

Why so serious?

Dante73
Való igaz. Az a gond, hogy a struccpolitika él, így nyilvános fórumokon tilos a warez. Itt is, benne van a szabályzatban.
Talán úgy gondolják, hogy ha nem beszélünk róla, nincs is. nem így van, így számûzve vannak / vagyunk a saját topikok közé, a szólásszabadság jegyében.

http://www.freetvmaci.info/

böröczk
Gyõztél : D (Egyetértek az idióta fordítást illetõen)

Kumiho #2179

Majd amikor nem fogsz prédikálni a no-warez baromságról, és nem sértegetsz miatta másokat.

Nem gondolnám, hogy az off-spam topicba kellene számûzni a warezolókat. Ugyanúgy a játék témájába vág, mint a patchel a kiegészítõvel kapcsolatos kérdések megvitatása.

<#eljen>

Visszavehetnél az arcodból barátocskám!

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Befoghatnád végre. Baromira senkit sem érdekel, hogy te hogyan vélekedsz a warezról. Warez van, volt és lesz, ahogyan magyar szövegfájlok is, függetenül tõled, és a köcsögös-középsõujjas smileijaidtól, te kötöznivaló idióta.

Dante73
Ez a warezos szöveg nagyon bamba....
Van, akinek digital downloados verziója van, van akinek warez, van aki kipróbálás után dönt a vásárlásról, stb... Nem kell ennyire nyomni ezt a no warez dumát. Döntse el mindenki maga, mit miért tesz, és ne Ti próbáljátok már megtéríteni a népet. Majd akkor jogos lesz a felháborodás, ha krekkes és hasonló kérdést tesz fel valaki.

Akinek meg kellenek a magyar nyelvi fájlok, menjen az off-spam topikba, és ott kérje, ott nem fog senki hisztizni miatta.

http://www.freetvmaci.info/

Hát tényleg van valami vicces azokban akik még a warezhoz is hülyék és mindenféle fórumokra járnak ilyen-olyan verziókért könyörögni. 😊

Why so serious?

AntiHero
<#wow3>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ne itt rinyálj.
Lexarom ki veszi meg és ki nem, de ne itt kunyeráljatok.<#kocsog><#banplz>

hol sírtam te idióta?
Amúgy meg semmi közöd hozzá hogy ki veszi meg és ki nem,majd aki akarja az megveszi...

Én nevetek, te meg itt sírsz a warezos kis cimboráiddal: "csúnya bácsik adjatok magyar szövegfile-okat". Ez vonatkozik a türelmetlenekre is.
Tettszik? Akkor vedd meg ne itt szuttyogj.<#mf1><#kocsog>

Na telefonáltam az 576nak. Most vagy megveszem hétvégén pesten vagy várok hétfõig akkor reggel 9-kor telefonálok (adtak egy számot) és akkor kedden megkapom. Vagy ha szerencsém van akkor még ma este megérkezik. (én már nem emlékszem menyi volt az idõ amikor megkaptam a witchert csak arra emlékszem hogy sötét volt. De elvileg elmúlt este 8 is. (azok mondták akik othon voltak velem)
Nincs összefüggésben a dolog a választott kasztal. Én is katonával vittem végig, mégis max charmal rendelkeztem a végén.

Na, befejeztem én is. Azt hiszem, bártan megszavazhatjuk neki 'az év játéka' címet.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mellesleg én nem küzdöttem a végén Saren-el. Kimaxolt charmal rávezettem, hogy helytelen, amit csinál. Ezért elegánsan elbúcsúzott, majd kiloccsantotta az agyát a betonra. Persze a teste fölött a Sovereign késõbb átvette az uralmat, de akkor már Saren maga nem élt.

de jót nevettünk...<#levele>

köszi, csak azt nem vágom mire , mert a megfélemlités vagy az elbüvölésen is 3-4 pont van és továbbra is szürkék..
Csak fizetõs oldalon elérhetõ. 8K
magyar

Én azért kaptam mert nem engedtem fel azt a pélót a hajómra =(

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bocs az offért de errõl jut eszembe. Épp a minap vettem észre, hogy már rohadt olcsó a Jade Empire szóval meg akarom venni. A kérdésem az lenne, hogy a galaxisneten rendelhetõ verzióban benne van az angol felirat is vagy csak a magyar? Mert ha csak a magyar akkor nem kell.

Why so serious?

Hát, erre nem emlékszem már pontosan... De asszem igen.
BaLeeX
Valaki feldobhatná valahova a magyar szövegfájlokat kipróbálni mûxik-e vele az angol verzió vagy több fájban is tárolja.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Maxtreme
Kis off, sorry:

A gyárilag hungarise Jade empire-ben az átvezetõ videk feliratozva vannak?

Nemtom, nekem az is megvan magyarul, és nem volt vele különösebb problémám. Lehet, hogy a magyar nyelvi patch miatt, amit kiadtak hozzá... A Hellgate-ben viszont a küldetésleírások vmi borzalmasak voltak. "Menj a Trafalgar Térre, és öld meg ezt: Tífuszos Mary" - vagy vmi hasonló 😛
Maxtreme
Hellgate London.. Az még viszonylag tûrhetõ. Nézd meg Jade Empire fordítását. Na az katasztrofális 😊

A magyar fordításban eddig 1 nagyobbacska hibát fedeztem fel, és nemrég óta vok a Fellegvárban (Citadel). A hiba pedig az volt, hogy kérdés helyett mondatot írtak... Csak egy picit jött ki furán. Más gond nem volt, szerintem egész jó a fordítás, egyáltalán nem Hellgate London szintû 😛
BlackShadow
énis így voltam vele renegade infiltratorommal😊 én úgy játszottam, hogy a bizalmam nehezen adom, de akik megkapták azokkal nem baszok ki. pl folyton kaptam a renegát pontokat, amiért virmire-n besegítettem ebbe abba :\ túlságosan szélsõséges a két irány nekem 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

tobias88
8000 forint<#vigyor2>
Maxtreme
Mondom én hogy a dialog mappa köll nekünk 😊
Becsomizva biztos nem nagy.

Én leszarom, hogy paragon, vagy renegade leszek. Mindig az adott személyhez képest döntöm el, hogy mi a nekem tetszõ cselekedet.

Heuro
Ez egy kivételesen értelmes hozzászólás volt.

Heuro
Azéé ... :-) mert a képzettséged nem elégséges.
Gyúrjál rá valamire, mingyá nem lesz szürke.

Hát Paragon-ként intimidate-re nem is raktam pontot, csak a charm-ra. Majd Renegade karakteremmel fordítva lesz.

Why so serious?

Jobb specializálódni, hogy milyen stílusban akarod játszani, mert ha mind a 2 kapott pontokat akkor rengeteg helyen nem kínálja fel a választási lehetõséget és szürke marad, hiába van kimaxolva.

blackcalibra
Na megvettem. Kaptam hozzá egy 14 napos WOW-ot is. 😊
Nem elég magas a charm vagy az intimidate szinted azért nem tudod azokat választani.

Why so serious?

Hát akkor hívd fel bármelyik Bp-it, s kérdezd meg mi a szitu.

Nem gyõri kell. Buda pesthez vok a legközelebb. Egyépként várni tudnák csak az zavar hogy általában jóval azelött hívni szoktak hogy kihozzák. Mostmeg semmi pedig tegnap reggel rendeltem.
az miert van hogy bizonyos párbeszédeknél vnnak szürke lehetöségek amit nem tudok választani / katonat választottam ...
én egy 1.4 mb os fájlt találtam neve GlobalTlk_HU.upk nem tom lehet ez az
A magyar nyelvi fájlokról még mindíg nincs hír?

overlocker
Király már ma este meg lesz! Rakok fel majd képeket a grafról meg a véleményemet is mgirom még ma!

A régi részek eredeti szinkronjában fénykard. A kilencvenes évek végén a retekklub nevû tévécsatorna újraszinkronizáltatta, mert úgy olcsóbb volt. Az új szinkron olyan lett, mint maga a tévécsatorna: igénytelen, paraszt és rossz minõségû. Abban az új szinkronban már könnyen lehet, hogy lézerkardnak fordították.

Fénykard az, a régi epizódokban is. Lézerkardnak csak a parasztabbak mondták mindíg.

Tudom, hogy lézerkardnak mondják mert valami idióta úgy fordította. De az attól még fénykard /lightsaber ugyebár/. Az meg, hogy miért sebez fény senkit nem érdekel amíg ilyen jól néz ki. 😊

Why so serious?

Legyél már picit életrevalóbb... 😊

Vagy nem a gyõri kell? 😄

böröczk
Bájdövéj, a fénnyel mióta lehet sebezni? : P Egyébként régi epizódokban igenis LÉZERkardnak mondják.

ON. : )

Kumiho #2179

böröczk
Valóban -.-" Korán van nekem, hiába, Ûrgolyhókban nem lézerkard? : D Ott valami gyûrûs témából jön a "színes fény" X D
Bizony, pláne a throw meg a lift az, ami nagyban hasonlítható az Erõhöz, mondjuk nem is sejtem, honnan koppinthatták.
(Egyébként hasonló viták voltak a Max Payne és az Enter the Matrix körül is, ami a "focus"-t illette, hogy ki kirõl másolt, Max Payne a filmrõl, vagy EtM a játékról.. node ez már off. : D )

Kumiho #2179

Az fénykard és nem lézerkard. 😊 A biotikus képességek tényleg sokban hasonlítanak az Erõ-höz, Liara is mindenkit folyton fellök vagy levegõbe emel. 😊

Why so serious?