11074
  • MrAndree
    De az nem hiba, az egy támadás ami ezt okozza. Hiba az amikor lősz és túlmelegszik aztán úgy marad. Ezek szerint eredetiben ez nem fordul elő.
  • Prince23
    Már hogyne lenne?!!
    Valamelyik faj rendelkezik technikusi és biotikusi erővel, és használják is... ilyenkor elég sokáig túlmelegedés van...
  • Fenrir
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak Ashleyt, Kaidant és Liarat.
  • Falcon87
    Cikasz, meg lehet, nekem eddig csak Ashley volt meg.
    A lényeg, hogy kedvesnek kell lenni hozzá, és mikor elindulsz arra a protián bolygóra, bemegy a szobádba, és kész. Csak Talival lehet-e?
  • Falcon87
    Menj tőle távolabb, és lődd sokáig.
    Még nem válaszoltatok, Talit meg lehet "fektetni"?
  • Shep
    Miután a burokbazárt kék csajt kimentem, felmegyünk a lifttel, de jön egy battlemaster pár társával, a társai nem okoznak gondot, de a nagydarabot sehogy nem tudom legyűrni, mindig rámrohan és lealáz. Hogy lehet legyűrni?
  • pubiloál
    4 perec alatt 4 üzenet
    Amúgy nemtom mi az a Hanoi torony, angolul vittem/viszem
  • Frank99
    sima matek....
    minden gép felett ott az érték...

Amúgy a Hanoi torony hol volt?

én nem láttam.....
  • Frank99
    tölts vissza egyet és megoldódik.
    nekem is warez van...
  • Frank99
    persze a vége felé.
    csak egy kis király popsin kívül én ne láttam semmit....
    de nem is kell.... :-)
  • Frank99
    28 óra 3 perc.
    43-as szint.
    Katona.

Király játék! Újra fogom játszani!
  • cikasz
    hogy müködik ez a szerelmeskedés dolog? ;) lelehet fektetni a társaimat? :)
    Bizonyos nehézség kell hozzá vagy csak megfelelö kérdések/válaszok?
  • Falcon87
    Jajjj! Ezt meg kell osztanom veletek >( Miután azon a protián alagúton végigmentem, hogy megtaláljuk a vezetőt, akkor a végén ugye 35 sec. alatt kell elérni a kapuhoz. De szar a gépem (most fogom cserélni), és úgy szaggat a játék, hogy csak na! Ezért még az alagút végén lejár az idő. Ezt el kellett mondanom :(
    Egyébként Talihoz nincs "romantikus szál"? >)
  • tobias88
    meg a "növényel"pusztítós résznél van, hogy beragad a fegyver ha túlmelegszik, amikor a csápjait kell leölni egyenként
  • Fenrir
    Mindig a legerősebb.

#5824 Van olyan speciális képesség ami túlmelegíti a fegyvert, ha rád nyomják akkor sokkal tovább tart amíg lehül mint normál esetben.
  • gyuri12
    Eredeti játékban nincs ilyen hiba.
  • fall2
    Üdv

Játéktechnikai kérdésem volna: az egyes képességek: elektronika, feltörés, stb, összeadódnak vagy csak mindig a csapat legerősebbje érvényesül?
  • TomDantes
    Bocs a kérdés miatt, vissza olvastam de nem jöttem rá.
    A fegyve túlmelegedés és hogy nem hűlik le, akkor az bug vagy crack -hiba?
  • tobias88
    én 4et életben hagytam, és véletlen megcsináltam azt a mutáns kutyás vagy mis küldetést, meg a vízcsaposat, de nem volt kinek leadni, mert nem ált a ! jel helyén senki
  • matter
    Egész vágig mágus voltam most nem tom mi a neve annak, és a végére meg ugye a fő boss-ok nál nem volt olyan hatásos az erő, és lőni kellet de az a baj mire oda jutottam a kisebb dögöket puskákkal szedtem szét mire a Boss-ok hoz értem mind a 4 túl melegedett:D

Szal erővel öltem meg őket
  • Prince23
    Jaja
  • gabo91
    köszi
  • Dante73
    Nekem elfogyott a gránát, úgyhogy lepofoztam őket. Működött...
  • Tatyla
    oké,közben megtaláltam és már megoldottam.
  • pubiloál
    A gránát upgradek közül válaszd ki az anti-thorian gázt, és azt dobáld közéjük, majd robbantsd fel.. Ja, tudom hogy értelemszerű, de csak azokra dobáld, akiknek még emberi formájuk van
  • Tatyla
    amikor az a feladat hogy a 16 telepest mentsem meg idegméreg gránáttal azt hogy tudom használni,mármint a gránátokat?
  • BlackShadow
    ott csak annyi a lényeg, hogy a nyomást 31-34 közé kell helyezni, hogy az ajtó becsapódjon azáltal elvágja a geth hajó karját ami lezuhanjon :) csak nyomd meg a konzolt és látod a videót.
  • gabo91
    Féroszon kell állítgatni a gépeket hogy 31-34 között legyen az érték akkor nyilik ki a hangár ajtó. megvan a helyes kombináció...
    de nem találom az ajtót? hol van?
  • navahok
    ok thx a gyors választ!
  • BlackShadow
    uugy ahogy a többit, mellé mész és rányomsz, h scan. ha nem írja ki akkor meg már megcsináltad
  • navahok
    Azt a keepert amelyik Avina mellett található hogy lehet skennelni?
  • SaGa
    Az egyiket mindenképp oda kell adnod a salarian osztagba. Ott nem tudod kikerülni a dolgot. A bombával meg automatikusan jön a másik, akár veled volt addig az osztagban, akár nem. Tehát a két humánból kell választanod mindenképp...
  • Prince23
    Hát nem, nem akit viszel, mert én már harmadjára tolom, és dirrekt nem őket tettem be magam mellé, hanem liarat meg talit.... és láss csodát csak is Alenko és Ash jelent meg akkor is, mikor a szalárian parancsnoknak segédkezném egyik jóarcú legénységeim közül...
    Ez van: vagy Ash vagy Kalenko... de célszerű, ha férfi karival vagy, h Kalenkot hagyod veszni...
  • Fenrir
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyik mindenképpen, választanod kell majd.
  • BlackShadow
    bennevan a válasz a faq-ban :) #5803
  • tobias88
    akit viszel, azok közül hal meg valaki
  • wendi1106
    Valaki nem tudja véletlenül hogy Alenko-nak vagy Ashley-nek minden féleképpen meg kell halni az első … öhömm Sar..-el való találkozás kor? Mind a 2ő nagyon jó arc nagy veszteség a csapatnak ha bármelyikük is hal meg.
  • cikasz
    na ez a szerencsétlen mama ide is betévedt...
    nektek ANNYI!!!! :D
  • BlackShadow
    Frissült a FAQ. Amennyiben van valakinek ötlete mi legyen még benne, szóljon!
  • gyuri12
    Akkor meg legalább warezolj normálisan. Np.