11074
  • Bircsike
    Sziasztok! Ne nevessetek! A Naprendszert keresem, kaptam egy küldetést hogy ugorjal el a Föld Holdjára valami VI-t elpusztítani, de nemtudom hogy a tejúton hol keressem, mert nem találom. Tudnátok segíteni?
  • SaGa
    Az idióta Ward alsó és felső üzlteit (markets) összekötő lépcsővel szemben ácsorog, fent.
  • SaGa
    Folyosó, de nem a Flux előtti, hanem a Presidiumból a Ward-ba vezető. Ott egy panelt kell megkeresni a falon. Lesz még több keresni való is...
  • TomDantes
    Majd menj vissza máskor. akkor ott lesz
  • TomDantes
    Crack hiba
  • fsgh
    igen ott dumáltam vele...és utána lett beírva a naplóba a küldetés:S szal nem vágom
  • Shep
    Az mitől lehet, hogy ha túlmelegszik a fegyverem utána nem hűl vissza? Eddig nem volt ilyen gond, most kezdte el csinálni.
  • TomDantes
    A rajongó ha jól emlkékszem valahol a piacon lebzsel.
  • fsgh
    2 mellék küldetést nem tudok megcsinálni:S segítsetek pls!

1. Fluxban van az a gép amiről a pénz valamilyen bankszámlára megy...és követnem kéne a jelet...azt írja a napló hogy a jel a folyosóról jön, namármost a flux előtti folyosón senki nincs:S

2. A rajongós azt írja semmi baj nem lehet ha elbeszélgetek kicsit a rajongómmal...de azt nem írja hol van. Voltam már mindenhol a fellegvárban és sehol semmilyn rajongó...
  • bgabor
    Ugyanez volt nálam, szintén x1950 pro alatt.
    Ki kell kapcsolni a Depth of Field effektet valamelyik ini fileban.
  • fsgh
    azt vágom mert dumáltam vele erről, de akkor is kifejezetten női vonásai vannak:D hangja se egy férfié:Dd
  • MrAndree
    Hát én úgy emlékszem hogy az utolsó két pontot magától rárakta a Charm-ra amikor elértem a szükséges paragon szintet. Aztán persze az is lehet, hogy csak olyan hülye vagyok, hogy nem emlékszem amikor fejlesztettem. :)
  • SaGa
    A Charm-ea és az Intimidate-re a gép maga oszt alkalmanként egy-egy pontot, ha úgy szólsz valakihez..
  • lolchief70
    Sziasztok!

Miért lehet, hogy a grafika a fényeknél erősen kockázott.:-( Nálatok is ilyen? (x1950 pro alatt futtattam)

Üdv
  • csgj
    Az ATI kártyák új drivere csak rosszabbítja a helyzetet... legalábbis ezt olvastam hivatalos fórumon.
  • bgabor
    Ez semmi, nézd meg az előző karakterét a #5394-ben.

Amúgy szerintem te tetted rá a pontot az intimidate-re, nem káttam hogy automatikusan osztana pontokat a gép. (kivéve persze, ha az automata szintlépés be van nyomva, de akkor minden pontot ő oszt)
  • böröczk
    Jesszus, hát kifejezetten "Micikés" fejszerkezete van. : D

Egyébként miután Spectre-ré lesz Shepard, automatikusan kap egy pontyot az intimidate-re is? Csak mert remélem, nem én szórtam el egyet fölöslegesen rá anno és most is : P
  • SaGa Jr
    Már választ is kaptál rá párat. Olvass vissza.
    #6114-es hozzászólás például
  • Kindred Blades
    Csak nyugodtan csináld, nem ad.
  • Evoluti0N
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igaz, h az őrzők szkennelése renegát pontokat ad? Mert akkor inkább kihagyom a küldit :P
  • Broafka
    hmm, már megint galaxis váltásnál fagyott ki, nah majd holnap megnézem mit tehetek ez ellen, a VGA kártya driver frissítés nem hangzik rossz ötletnek
  • RedDevilsza
    NÁluk nincs olyan hogy "férfi" és "nő", és mellesleg bárkivel képesek szaporodni...
  • fsgh
    Liarat?:D Dehát ő nő:P akkor lezbizés volt vagy mi?:D
  • Prince23
    ill kikapcsolodott a rendszer, nem vágott ki az asztalra...na
  • Prince23
    Engem akkor vágott ki az asztalra, mikor túlmelegedett a vga karim vagy mim... azt leblokkált a rendszer (mintha kikapcsolt volna), de ez nem minősíthető lefagyásnak:D
  • bgabor
    Mégegy ronda öreg nő? Ez valami perverzió? :D
  • bgabor
    Nekem se fagyott le soha, egyetlen egyszer vágott ki az asztalra, pedig nemsokára másodjára is befejezem a játékot. Boltiatlan verzió.

Szóval kompatibilitási gond lesz.
  • gabriel2007
    Hali , Nekem is volt fagyási probléma, de a le lett töltve a legújabb vga kártya program, s megoldja a problémát, de ez vonatkozik minden részére a programnak!
  • gabriel2007
    Hali Mindenkinek !
    Lenne 1 kérdés: ha bolygókon küldetésben olyan akadáj van a kódfejtésben: pl.: Alacsony színtű kódfejtés / Túl alacsony képzettség /Alacsony elektronika képzettség ... Akkor mit csináljuk, hogyan lehet feltőrni dekódolni???
    Ugyan kérdeztem már, de lépten nyomon belebotlok, s már idegesítő:
    Probáltam már Másokkal is dekodólni, de nem sikerült, jelenleg 20 szintem. Mire kell még pontokat rakni, vagy milyen küldetés után lesz rá lehetőség???
  • Prince23
    Minden max...
  • MrAndree
    Local Clusterben van.
    Csak az egyikkel lehet összejönni. Majd választanod kell közülük.
  • fsgh
    Lenne 1-2 kérdésem

Kaptam egy küldetést a föld holdjára de a naprendszert nem találom...az csak később lesz elérhető, vagy hogy?

Másik kérdés a 2 csajra vonatkozik. Mind2-vel össze lehet jönni? Mert mind2 pozitív válaszokat ad:D
  • fsgh
    50óra:o már másodszorra csinálod vagy nagyon alapos vagy?:D
  • rotator
    1920x1200-ban játszom, minden maxon, eddig egyszer sem fagyott ki kb. 50 óra játék alatt.
  • cikasz
    akinek nem fagyott ki az nagy felbontásban full-full beálitásokkal játszik?
    Biztos, hogy kompatibilitási probléma ez nállam mert más játékkal egyáltalán nincs semmi baj!!!
  • sanyiiiii
    Nekem sem a tört sem az eredeti nem fagyott ki....
  • Prince23
    Hát nekem egyszer sem fagyott ki! és eredeti :DDDDDD
  • fsgh
    Nekem is kifagy néha...ezért mentek gyakrabban mint az auto mentés...
  • Falcon87
    Nekem egyszer sem fagyott... Eredetim van. Eddig egy bug sem volt.
  • Broafka
    most pl úgy fagyott ki hogy kék háttér... de az a legjobb hogy mindig átvezető animáció közben, szóval mindig kezdhetem előről ahol utoljára ovlt auto mentés...

a játék pedig jó lenne, ha nem fagyogatna, de így eléggé veszít az élvezetességéből