Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki már végigvitte légyszi válaszoljon 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha az elején összes keeper le scanelem változik valami a végén ?

Ha az flottát a Council megvédésére küldöm mi lesz Soverign el ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Mondjuk ugrani is tudsz a space-el, de nem is biztos, hogy arra kell menni 😛
Snexi
Aképet elfelejtettem nyomni

Snexi
Beragadtam ide és sehogyan sem tudok kijönni...Nem engedett gyorsmenteni szal kezdhetném elölrõl a pályát.Mi a faszért ilyen rossz az autó irányitása?Meg az hogy simán klehetne jönni abbola lyukból de nem lehet....

Az egyszavas válaszok az angolban is ott vannak, mögöttük mindig egy hosszabb mondat, vagy akár egy egész párbeszéd van. Ezek a szavak csak azt a hangulatot fejezik ki, amit az adott beszélgetés során érezhetsz.

Ha valakinek nem tûnt fel, a jobb oldali 3 lehetõségbõl a felsõ mindig a paragon, a középsõ a közömbös, az alsó a renegade verziója az adott résznek. Azaz, ha az alsóval folytatod, van esély a beszélgetõtárs lelövése felé vinni a sztorit, ha a felsõt, akkor meg mindenki happy lesz (kivéve talán Wrexet, aki ilyenkor néha túl lágyszívûnek tart).
A kiszinezett (piros/kék) részekre gondolom mindenki rájött már...

BaLeeX
Hasonló a véleményem, ameddig eljutottam nagyon korrekt a magyarítás.
Annyi hiányosságot fedeztem fel, hogy némelyik válasznál nagyon rövid (sokszor 1 szavas) lehetõségekre kell kattintani amirõl nem is lehet tudni, hogy mit is fog majd válaszolni a karaktered.
Kedvencem: a "Mond" válaszlehetõség. Mond, de mit? <#bee1>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Fenrir
Szerintem teljesen korrekt a magyar felirat. 1-2 helyesírási hibát fedeztem fel csak benne, de teljesen jól van lefordítva. Érthetõ, nyelvtanilag helyes magyar mondatok vannak benne.

Igazán nagy blõdséget eddig nem olvastamm benne.

A halál csupán a kezdet...

Izéé...
Ez egy rpg. Ha valaki ki akarja próbálni a mérnök karaktert, az nem viszi magával Talit. Akkor másik csapattal nyomul. Ha adeptus vagy, akkor tali+Wrex (Wrex beszólásai a legjobbak a játék folyamán, má csak a csapat jó hangulata miatt is érdemes vinni), vagy Tali+Garrus a legjobb csapat. Ha mérnök, akkor Liana és Wrex, vagy Liana és Ashley. Azért van ennyi lehetõség, hogy mindegyik specializációhoz össze lehessen rakni ütõképes csapatot. Garrus és a földi férfi talán a nõi karaktereknél jön be, nekem a manyus meglehetõsen idegesítõ volt, Garrus meg olyan amilyen.

Szóval: minden képzettségnek megvan a maga helye a játékban, nem véletlenül kerültek bele. A technikus és biotikus lények akkor kellenek, ha fegyveres harcost indítasz, a fegyveresek akkor, ha technikust, vagy biotikust. Egymást kiegészítik a csapat tagjai, akkor jó a dolog. Azért nem fps, hanem TPS+RPG...

saga jr arra gondolt hogy TALI nak maxolja fel az electronicsot/decryptong imo.

Lolman!
"Pont emiatt felesleges az ilyen képességekre pontot rakni, illetve értelmetlen mérnökkel kezdeni a játékot."

Szerintem te abszolúte idióta vagy...a saját írkálmányodat sem tudod értelmezni. Maradj inkább az spam topikban. Odavaló vagy!

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Világos. Ha úgy gondolom, hogy egyik képesség kevésbé hasznos, mint a másik, az azért van, mert fogalmam sincs arról, mi az az RPG.

Komolyan, a logikád mint egy szõke nõé.

LoCk
Végigtoltam.
Nagyon bejött a game.<#eljen>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Sabotage, Shield overload, teljesen felesleges skillek, igazad van -.-'

Bár a Sabotagenel vicces mikor én kapom be és végleg besül a fegyverem, mindig menthetek és tölthetem be újra.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Már miért lenne értelmetlen mérnökkel kezdeni? Azt hiszed csak ládát nyitni tud? Nagyon jó képességei vannak...

Why so serious?

Már miért lenne értelmetlen?
Neked halvány fogalmad sincs arról, hogy mi az az RPG.

Nem értek egyet. Harcolni valóban mindenki tud, de baromira nem mindegy, hogy Wrex és Liana harol az oldaladon, vagy Tali és Garrus.
Adott esetben ezen múlik, hogy tovább tudod e vinni a játékot, vagy sem.

Ezzel szemben ha nincs electronics/decription skilled, abba nem halsz bele, max nem fogsz kinyitni egy két ládát. De én ilyen ládákkal csak a játék végefelé találkoztam. Ha pedig mégis ki akarod nyitni ezeket a ládákat, mert nem tudsz élni a tartalmuk nélkül, akkor magaddal viszed Tali-t. Nála jobban senki sem ért az efféle skillekhez. Még a saját karakteres sem. Pont emiatt felesleges az ilyen képességekre pontot rakni, illetve értelmetlen mérnökkel kezdeni a játékot.

Remélem a harmadik találkozásnál kapok rá lehetõséget, hogy lepuffantsam. Nagyon idegesítõ a faszi.<#vigyor>

Imádtam a jelenetet amikor a régi cimbora megkért egy szivességre, azután a krimó közepén fejbelõttem. A turiannak is tettszett. 😊)

Oops x)

Rajongó ugyanott lesz mint elsõre ha majd legközelebb visszamész a Citadellára. Csak most otthon ül és boldog vigyorral bámulja az aláírásodat.

Why so serious?

A rajongó azt hiszem a lower markets,vagy a lower wardsnál lévõ lépcsõ tetején áll.
De a térképen mindig jelöli,hogy hova kell menni,az adattárolós hapek is ott van valahol.

Na, most már eléggé benne vagyok az eseményekben.

Ja, egyébként köszönöm az elözõ problémáimra a segítséget!

Hogy micsoda kavarások mennek itt a Fellgevárban! 😄 Néha már úgy érzem magam, mint a Barátok Közt egymilliomodik részében. 😄

Bár azért van némi hiányossága a dolognak. A Naplóban van egy olyan, hogy meg kéne keresnem a Rajongómat, de azt egy szóval nem írja, hogy merre találom. Nagyjából ez a helyzet egy másik szituval is, amikor egy adatlemezt, vagy mit kéne átadnom valakinek. 😞 Majd biztos beléjük botlok.

Egyébként kissé addiktív a játék, péntek óta van 10 óra 23 perc játékidõm benne. 😄

www.gamedroid.hu

Az az angol verzió. Mi szerencsére az értelmesebbet kaptuk.

Why so serious?

Snexi
Nincs a bannerba,belinkelnéd?Am köszi 😊

SZEG007
nem ugy van hogy 1 netes regisztrácio után már nincs szükség a dvd-re?

grebber
Ott van a mass effect warez topik abban levan írva minden!

Next PC upgrade: 2022

Snexi
Valaki leírná hogyan hozható elõ az angol verzióból magyar?(Vagy csak annak a hsz-nek a sorszámát megadja amiben levan írva)

Igazából vége fele unalmas, tele leszel omni-gel el és pénzzel 😄

BaLeeX
Köszi!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Mindig a csapat egészét veszi figyelembe a program és a legmagasabb értéket használja (mindegy hogy az a karakterednél van jelen vagy valamelyik kísérõdnél). Ha az kicsi, akkor nem nyitsz ki/nem törsz fel semmit. Szóval érdemes a decription és az electronics skill mielõbbi maxra vitele. Harcolni mindenki tud valamilyen szinten, de ezek nélkül a skill-ek nélkül semmire nem jutsz a játékban.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Nem, elég ha van veled egy teknikus és te is tudsz feltörni, vizsgálni, etc

A nyomásnak ha jól emlékszem valahol 31 és 34 között kell lennie (de ezt mondja is a program). Ha megnézed a konzol mellett számozottak a benyomható gombok. Szóval hozz össze egy olyat, ahol mondjuk 32 az összeg és aztán használd a konzolt. A bal oldalról például az 5, 11, 17 lenyomása már bõven elegendõ tud lenni.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

BaLeeX
Ha valamit meg akarok vizsgálni és azt írja nincs elég magas képességem akkor automatikusan az egész csapatra vonatkozik vagy a csapattársaimmal külö meg kellene vizsgáltatnom a tárgyat valahogy?

pubiloál
Amikor a csík a két jel között van, és írja hogy magas a nyomás, akkor katt a terminálra és lezárja a kaput.

Prince23
Na én most teljes mértékben elakadtam!
Féroszon vagyok... már dumáltam meg minden... Beszéltem a VI-tal. És utána van egy olyan feladat, h a komphangárt zárjam le... és mutatja a nyomást is, megcsináltam nyomáshatáron és nyomás minimum is, de az a francos komphangár ajtó nem akar bezáródni......... itt mit kell tenni???? az embereimet nem tudom parancsolni, h oldják meg?
Ja és a kódfeltörésem sajnos minimum... nem tudok az itteni pályákon feltörni semmit, mert alacsony a feltörésem😞
Na szal a hangárajtót h kell lezárni, h megfelelõ nyomáson IS legyen???
pls

pubiloál
No én másodjára vittem ki a gammát, szóval már lvl53 körül vagyok asszem. És még mindig a pisztoly a legdurvább fegyver. Mondjuk Sentinellel vagyok, ami eleve csak azt tud jól használni. De még így is, ha jó upgradek vannak rakva rá, és ugyebár a jobb fajtákra hármat is lehet tenni, akkor egyszerûen soha nem melegszik túl, sõt nekem személy szerint az overheating szint a csík negyedéig sem jut el soha. Bár az tény hogy több mint fél millió volt a stuki<#idiota>. Azonkívül szereztem egy nagyon durva light armort, amivel simán be tudok menni a nagy bulikba is. Sentinelnek szerintem a legjobb squadválasztás Ashley a combat miatt, és Wrex a közelharc, valamint a biotics miatt.

Feladatokhoz kellenek,meg fegyverek,ilyesmik is vannak.

És azok mire jók?

BlackShadow

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Inkább páztázd végig a bolygót,mert nagyon sok minden nincs jelölve a térképen(anomáliák,nyersanyagok,stb)

Hát lehet h találsz útközben valamilyen különleges anyagot (fémeket).

Még egy kérdésem lenne: A Makoval elég csak a megjelölt helyeken szétnézni, máshol úgyse lesz semmi?

BlackShadow
attól mert ott van még nem biztos, hogy elég magas neki a skillje. maxold ki vele az electricity-t és onnantól nyitsz mindent.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Köszi az infót. Mikor felraktam, akkor nem láttam olyan opciót, hogy angolul is felrakhatom...
nem tudok beszélni Liara val az ürhalyón ahogy jön a bejátszás feláll a székrõl és háttal nekem megáll semmi párbeszéd csak az újratöltés oldja meg
tapasztalta ezt más is ?
Macccy
Háááát ... ez nekem is megfordult a fejemben, de másolásvédett gondolom a lemez ... :S Bár talán megpróbálom

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

SPOILER

Szóval odamentem valamihez(ûrszonda talán), s kiírja, hogy túl alacsony elektronika képzettség. Tali is ott van velem, így elvileg tudnom kéne csinálni a dolgot nem?
Rá át kell valahogy váltani, vagy mit lehet tenni? Esetleg még alacsony a szintje?

Crack, v csinálsz róla egy image filet, az lehet segít.

Macccy
Na hali!
Megvettem, eredeti, szép papírdoboz. Már megnéztem, de inkább kiléptem és most a novellát olvasgatom ... Addig is van egy kérdésem:
EREDETIT hogyan tudok úgy feltenni, hogy a lemezt ne kelljen a dvd olvasóban hagynom? Ez a szar drive már 4 éves és kissé csapágyas, fosok, hogy épp a teljesen eredeti lemezemet fogja kinyírni, amilyen mákom van ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Kis ûrcsata (SPOILER)