Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
De csak is a te kedvedért; Remélem ennél proginál is, kiírják majd, hogy a külföldön vásároltakat nem cserélik be. IT huszár.<#mf2>#mf2>
nem akarom hogy nagyon elhasználodjon, karcolódjon
None of this is final as we are still working on the final content and file sizes.
Ezt találtam a fórumon.
Lol?
A halál csupán a kezdet...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Úgy 10 hónapot kellett erre várni, kíváncsi vagyok, a Mass Effectnél medig tart ez.
de valamiért kilép kb 20 perc játék után semmi üzenet csak desktop ez a többi játéknál is így van mért lehet ez ? valami hardwer döglõdik vagy vírus vagy mi ? léci segítsetek!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én meg a jó öreg sniper+assault rifle (bár néha pisztoly is befigyel)
Pisztolyok meg pontos, és erõs fegyverek, nagytávolságra lehet velük tüzelni, csak kissé lassúak
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Eszement erõs csúzlik ezek a sniper fegyverek.
Normal fokozaton egy jobb (Rosenkov gyártmány, jó öreg ruszki tech) sniper rifle ellen nem állt meg senki. Krogan warlord volt talán az egyetlen aminek néha 2 lövés is kellett.
Harder fokozat már más lapra tartozik. Ott általában a nem sima alap katonáknak (geth trooper meg rocket trooper az könnyen halt, de a többi...) már 2 lövés kellett, míg az igazán szívós dögökbe rendesen kldeni kellett a lövéseket. De egy megfelelõ skuló (explosive vagy a + weapon force-os módosítások) mindenkit meg tudott állítani. Kroganok ellen különösen jók ezek a lõszerek, mert mikor az ember felé rohannak és kapnak egy ilyen lövést, orra buknak és egy kis ideig úgy is maradnak.
Az insane fokozatban meg úgyis mocskos ellenálló mindenki. A sniper itt már gyilkos változatból támogatóvá avanzsál. Prímán ki lehet végezni vele az ellenfeleket biztonságos távolból, amiket a többiek meggyengítettek. Persze egy aktivált assassin képesség sok probléma alól fel tud szabadítani minket. Csak 1 lövés, de szinte biztosan fekve marad még insane fokozatban is amit eltalál az ember.
Viszont kétségtelen hogy a prímet a pisztoly viszi, minden téren. Messzire lõ, pontos, viszonylag gyors, erõs eszköz. Lehet vele aprítani rendesen.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Amíg nem váltottam át ezekre, kétszer kifektettek, lõhettem õket bármivel...
SP 1 óta pl az Obliviont nem tudom rávenni, hogy elinduljon Vista-n, az oka még ismeretlen...
Ha már eleget eladtak belõle, illetve túl sokat morog a community, akkor leveszik, mert sokat ront a cég hírnevén egy ilyen baklövés. Elõször persze bepróbálkoznak, majd hamar rájönnek, hogy egyrészt ezzel sem védik meg magukat a crackerektõl, másrészt az ilyen védelmek pont a vásárlóikat szopatják, a torrentboltba járókat nem zavarja...
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
btw spectre különleges fegyvereknél jobbat nem lehet találni?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Wrex kimaxolt shotgun és battlemaster skillel egy igazi tank, olyan, amire minden csapatnak szüksége van. Liana meg? Olyan dolgokat szokott mûvelni az ellenséggel, hogy csak nézek. Nagyon bírom, amikor elkezdi csoportosan reptetni az ellenfeleket, mi meg leszedjük õket közben Wrex-el.
Amúgy a magyar verziónaknak a boltiatlan változatáról van már valami hír? Kijött már?
Sajna a mesterlövész puska eléggé inog célzás közben, még guggolva és magas skill mellett is. Ezért egy-két szitun kívül nem nagyon használtam.
A gépkarabély (assault rifle) szerintem tök használhatatlan, pedig a soldieremnél magas szintre fejlesztettem, de egy idõ után rájöttem, hogy felesleges, inkább érdemes pisztolyra és shotgunra pakolni a pontokat.
Általában a pisztolyt használom, nagyon jól lehet vele haladni, és ez sül be a legritkábban.
A shotgun pedig egyszerûen valami brutális. Olyan célpontokat, amiet az assault rifle-al hosszú másodpercekig lõnél, a shotgunnal egyetlen lövéssel a falra kenhetsz. Óriásit sebez.
Hátránya persze, hogy távolra használhatatlan. Úgyhogy én pisztoly/shoti kombóval játszottam. Extrém közelre shotgun, távolabbra pisztoly.
Én még nem láttam játékot ahol a pisztoly ennyire hasznos lett volna, illetve ahol a gépkarabély ennyire béna.
Why so serious?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Mert én speciel soldieremnél shotgunra meg pisztolyra gyúrtam, ezeket maxoltam ki kizárólag fegyverek közül..
Kumiho #2179