11074
  • gyuri12
    Mi az a traum völgye?:O
  • Djemba
    traum völgyébnek a végénél járok amikor le kell győzni egy nagy állat gépet úgy néz ki mint egy kutya csak az a baj, hogy lövöm 5 percig és semmi...
    mit csináljak úgye bár a úrautót le kellett tenni mert nem tudtam a kis résen bemenni.
  • Prince23
    Sajnos eddig kevés speciális töltényeim vannak (még az elején vagyok a mellékküldik terén), rosszul osztottam el a társak között, nekem ez jutott, majd keresgélek jobb fejlesztést... talán akkor ki is veszem a kémikus töltényeket... kissé folyadék szerűen lő, ilyen zöld nyálkás becsapódás jellemzi...
    Toombs hadnagy emberei bizony nagyon erősek... kihívás volt most... adeptussal:D
  • SaGa Jr
    Adept karakternek assault rifle? Mi a ráknak? A pisztoly sokkal hatékonyabb, pontosabb és rombolóbb. A chem lövedék mintha csak növelné az ellenfél képességeinek töltési idejét, de nem sebez. Az azt hiszem a polonium, meg a különféle gyújtó lőszerekre jellemző. Ha választani lehet, akkor a gyújtó a jobb (nagyobb sebzést okoz azonos szintű módosításokat összehasonlítva és még akadályozza is az ellenfelet a pontos támadás kivitelezésében).

Amúgy miért kell Garrus és Tali is egy csapatba? Mindkettő technikus és ugyanazt tudja a technikai támogatás terén, csak az egyik az tisztán tech, a másik meg harcos/tech és puffogtat az assault rifle-el is (vagy sniper puskával vigéckedik).
    Harcos kísérőnek akkor már inkább Ashley, esetleg harcos/biotikus kísérőnek Wrex a jó.

Egyébként a kérdéses helyen mindig kicsit erősebbek az ellenfelek mint másutt. Talán csak a Cerberus cég kommandósai jobbak náluk adott szinten. Az adept talán a leghatékonyabb ellenük egy jó pisztollyal, meg mondjuk egy harciasabb és egy támogató karakter párosítással karöltve. Throw és lift mindent megold. :)
  • Landor
    enyém :P
  • csgj
    Nekem meg azzal nincs bajom :D
  • csgj
    1-1 másodperc? :O Nekem kb 1-2 perc... :P HA nem akadozik be, és nem fagy le.
  • SZEG007
    naja a lift az elég vicces:P
  • Prince23
    Tudok róla...gépkarabélyom van, és valami kémikus töltény van benne... meg asszem páncéltörő is
  • SaGa
    Ki mondta, hogy hivatalos? Csak épp jellemző a modderek egy részének lelkivilágára... Ez van...
  • SaGa
    Az elején (induláskor) tölt nagyon sokáig (2-3 perc elhet, nem mértem), belül már csak 1-1 másodperc a Loading felirat. A liftek ellenben...
    Még jó, hogy az egy dokkolóba vivőn kívül mind kikerülhető...
  • SaGa
    Igen. Az ásványoknál ad akárhány lehetőséget, a lezárt tárolóknál csak egyet, aztán a zárolási szinttől függő mennyiségű zselét kér a nyitásért.
  • SZEG007
    pontosan
  • SZEG007
    nemtom ha valakinek sokat tölt a Mass Effect az teljesen gép specifikus probléma nekem pik pak betölt minden bázist, bolygot.
  • tobias88
    Tárólószekrényeket ha manuálisan nem tudom megfejteni, akkor csak omnigéllel lehet?
  • SaGa
    Mire képezted a karaktereket, milyen fegyvert adtál a kezükbe és abban milyen lőszer van? Ezeken múlik minden. Ha egy összecsapás nem megy egy módszerrel, próbálj másikat. Ennek a játéknak pont az a lényege, hogy a különböző karakterosztályokhoz különböző stratégiák, csapatösszeállítások és fegyverzetek kellenek. meg az ellenféltől függő lőszerek és fegyvermódosítók. Emberek ellen hiába használsz páncéltörőt meg robot elleni cuccot. Ezek ellen shredder, cryo vagy incinerator lőszer kell...
    A különböző spéci képességeket sem árt használni, ha már egyszer vannak...
    Harmadszorra már nagyon egyszerű sajna, harderen is. Az insane-t még megnézem talán...
  • Prince23
    Én már ki is kapcsoltam az okataási segédletet, mert kurvára zavaró:D
  • pubiloál
    Tudod mi az, hogy Controls? Vagy esetleg az hogy menü? Tudod, ott lehet elérni a különböző opciókat, beállításokat... szerintem ez hihetetlen. Bocsássatok meg, de hogy lehet valaki ennyire szerencsétlen? És nem ő az első és megkérdezi... Amúgy meg a fél képernyőt betölti a bazi nagy Q, azaz Q betű, amikor először mész a Mako-val... Ész is kéne emberek!
  • zorrobomber
    gyalog vagy mako-val?
  • Prince23
    Na megoldódott, nagy nehezen... kicsit rejtély... első kétszeri végigjátszás után ment az írtás... bár lehet, h adeptusi karim miatt ilyen nehéz...
  • felegyi
    Gyönyörű grafikálya van! Van benne hiba, PL: Nem lehet textúra szűrést váltani, max felbontáson van és még mindíg "recés" a graf! (Konzolon nem) Ha a bolygókra rákattintasz, megnézed közelebről (a bolygó leírásánál) lehet látni hogy fél cm-es kockákból tevődik össze (nem mindíg). Az arcok kidolgozása hibátlan, de egy-egy karakternél mosottas. Fegyverek ugyanúgy néznek ki, ami lehangoló (csak színbéli különbség)! De igazából nincs okunk panaszra! Ez egy RPG, és mind közül a legszebb és az egyik leg hangulatosabb darab!
  • Prince23
    Hát öregem egyszerűen nem hiszek a a kurva szememnek:PPPP Most nagyon fe3lhúzott a gém.
    MNár kétszer végigvittem, és a felülről a 2.-ik csillaghalmazba Newton rendserben az istennek sem sikerül legyürnöm a zsoldosokat, mindig megdöglök:( ezt nem értem, és már arra kényszerültem, h ürkadett ben viszem végig, és így is megdöglök.
    vajon mert adeptussal vagyok? Garrus és Tali velem van, mert a kódfejtés miatt szükség van rájuk..... ez nem megy megdöglök még ürkadett nehézségi szinten, és már kétszer végig vittem minden mapot is, és most meg ensze...mi történik. Bug ez? vagy mi szösz, nem értem
  • robotnyk
    visszaolvasással. n_n
  • gabo91
    15 -ös csúcsnál vagyok, de az épületnél hogyan tovább? Hogy lehet kiszálni a járműből?
  • gyuri12
    Konzolon szebb,jobb,gyorsabb.
    Tied-é ez a gép?
  • Landor
    le, mi?
  • böröczk
    Akkor oké. Legutóbb próbára tettem Kaidant, és megfelelő skillek kimaxolásával nem is annyira ratyi, mint gondoltam. Persze nem mindegy, miylen küldetésre kit viszek magammal. Ennek ellenére sem fogom állandó társként magam mellett tartani, ahogy Garrust vagy Ashleyt sem.
    Nálam ők váltakoznak: Liara, Wrex, Tali. De Talit ritkán viszem, sőt. Mivel Infiltratorral (Operative) vagyok..

Egyébként szerintem a környezet textúrákkal lehet maximum bajod, néhogy a föld, talaj vagy például a hegyek elég bután néznek ki, mint valami TR 4-ben. De a ruhák, karakterek textúrái pl szuperül néznek ki szerintem. Amivel a probléma lehet, azok az egyszerű modellek. De a textúrák ilyen téren jól föstenek, pláne maximum beállításokkal.
    Engem még mindig csak az unalmas mellékküldetések, unalmas bolygók és azok egyformasága zavar az izgalmasabb de rövid főküldetéssel szemben..
  • csgj
    Hehe, ha nyaralni mennék, annak örülnék... Csakhogy ez egészen más :S De hagyjuk, mert off, ráadásul rólam szól xD
  • robotnyk
    te szegény, úgy sajnálom, hogy kénytelen vagy nyaralni menni :D
  • csgj
    Eh... klassz lesz, holnaptól 2 hétig nem tolhatom a Mass Effect-et, mert elutazom. De a topicba fogok írni, amikor tudok. (és nézem, hogy van-e vmi törlésre méltó komment (warez, ilyesmi))
  • robotnyk
    ez nem hivatalos mod, ezen kívül unalmas vagy.
  • csgj
    Te nagyon kész vagy... Ezzel a textúrázás rémülettel :D Tök élesek a textúrák! Nézd már meg ultramagas grafon! A páncéljainkon élethű karcolások vannak, a környezet vizes kövei pedig vmi eszméletlenül kidolgozottak. A másik hülyeség meg az, hogy neked ez a legnagyobb, óriási problémád a játékkal :P Ez már beteges.
  • gyuri12
    Ez a "csaj" hasonlít a Borg királynőre...:|
    No comment.
  • Fenrir
    Faunts - M4 Part II
  • pubiloál
    Egy kis off... valaki véletlen nem tudja, mi annak a számnak a címe, ami a credits alatt megy? Mármint végefőcím. Vagy mi
  • SaGa
    igen, az. Pont erről van szó: gyengén megalkotottak a modellek, vacak a texturázás, erre nem azon javítanak, hanem "levetkőztetik" a csajokat. Hülyeség.
  • SaGa
    Wrexet simán rá lehet beszélni az életben maradásra mindkét oldallal...
    Jó fej karakter, bár most "tisztán" humán csapattal megyek végig, amíg lehet. utána nem tudom még ki lesz a társ, gyanítom megint Wrex...
    Vagy adok egy esélyt Garrusnak...
  • Dante73
    Ugyan nem nekem szólt, de válaszolok. Öcsém konzolján néztem, (80egynehány centis LCD-tv re van kötve) és a saját gépemen játszottam is vele. Nálam 1280x1024, minden maxon. Tök egyforma. Talán a Móson blúr nem annyira eltúlzott konzolon. De ez az össz különbség. Igaz, az csak a demo volt...
  • tommyboi22
    >>tommyboi: konzolon jáccá a Grid-del.. le fog esni az állad.

igen, játszottam vele nagyon szép, de főleg a post-effektek miatt (blur, DOF, ilyesmi) nem mondtam én hogy a konzol csúnya, csak más (nehogy elkezdődjön a jó öreg konzolVSPC flame, jaj!)
  • böröczk
    Pár nap múlva esedékes, hogy indítok egy új karaktert, amit majd a renegát felé szeretnék elvinni TELJESEN, kérdésem, hogy ebben az esetben:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kötelező Wrexnek kinyiffannia, vagy magas intimidate-tel, illetve ha megcsináltam a mellékküldetését ez elkerülhető?
    Mert ugye renegát pontokat szeretnék szaporítani, és csúnyán mutatna mellette egy parányi paragorn is : D