Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#5332 Szintén marhaság!
#5355 Semmi köze hozzá, alacsony duma szintel is megmenthetõ.
Jelentõsen befolyásolja a játékban elõforduló küldetéseket (mármint, hogy miket kapsz) az, hogy az elején milyen karaktert kreáltál.
Egyáltalán nem mindegy, hogy hol születtél, milyen a psi beállítottságod.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sajnos a pénz csak 9.999999 lehet, eléggé hülyén néz ki...annyi lém van, hogy nem tudom elkölteni és az inv is tele. Talán mert én más nagytudású játékosokkal ellentétben minden ládát kinyitottam...és csak a ritka erõs, ládákban meg nem található fegyverekre kellett költenem.(Igen vannak ilyenek!)Minden mellék küldetés megcsinálásával egyébbként 50-es szinten fejeztem be az elsõ végigjátszást.(40 óra 11 perc 😊) )
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
minden játékban létezik egy control config menüpont ahol meglehet nézni az irányitás beállitásokat, söt meg is változtathatoak arra a gombra ami kényelmesebb.
Egész pontosan a bioengine.ini-ben megkeresed a "DepthOfField=True" sort, és átállítod "DepthOfField=False"-ra. Már csak ha nem lennél jártas az inibuherálásban 😊 ATI kártyáknál gyakori probléma, úgy hallom.
@Quki
A processzor és a memória is elég kell hogy legyen, én -berögzõdésemhez híven- driverre gyanakszok, többeknél okozott már problémát. 169.04-es forceware-rel nekem eddig minden tökéletesen ment (8800GTS). Aztán persze lehet, hogy nem segít, de egy próbát megér, ha más nem áll elõ okosabb ötlettel.
Hm, Macccy posztjából úgy tûnik, a magyarításban lefokozták szegény Alenko hadnagyot 😄 😄
@Macccy
A fõszál változatos fog maradni, amibe kicsit bele lehet unni, az a planéták felfedezése. Elsõ végigjátszásra javaslom, azokat nézd meg, amelyekhez küldetések kapcsolódnak, aztán majd ha nekiállsz egy kivesézõs játéknak is, akkor nézd meg a többit. Különben elveszhet a lendület, és bizony akkor csak Virmire környékén tér vissza sajnos.
Bolygók felszínén csak akkor enged beszélgetni az aktuális társakkal, ha van valami mondanivalójuk a környezetrõl.
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Nem bántam meg, hogy vártam a megjelenésig. Eddig kb 15 órát játszottam effektíven és a Fellegvár ûrállomásról csak a mellékküldetések miatt rajzottam ki más csillagrendszerekbe. A Fellegvár kerületeiben szintén megcsináltam sok feladatot. Társak száma 5/6 már. Fõküldetés szállal még el sem indultam.
10 indításból eddig 2x fagyott meg, de akkor is a Vistából bezártam és újraindíthattam. Egyhuzamban simán játszok vele 3-4 órákat és megy minden, bug-ot csak kettõt találtam:
- bolygók felszínén néha enged csevegni a csapattagokkal, néha nem
- Aleko õrmester "mellszobor" modellje egyszer bennragadt a karatkerfejlesztési lapon
Ha változatos marad és a fõszál jól sodor akkor tõlem már most 9/10
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Esetleg hasonló tapasztalata volt valakinek?
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória
Azoknak, akiknek hozzám hasonlóan gyenge a gépük, leírom a tapasztalataimat.
A konfig: P4 3Ghz, 1Gb RAM, Nvidia Geforce 6600
Ezen a konfiguráción is egész jól fut a játék, de a felbontást ne állítsuk 800x600-nál többre. Célszerû mindent kikapcsolni minimálisra tenni, azonban pl. a textura részletesség lehet high (magas), illetve a szûrést is állítgattam pontról azintrópra, nagy sebességcsökkenést nem tapasztaltam. Vsync-et ki kell kapcsolni, árnyékokat is.
Így a necces Fellegvári tóvidéken (nem jut eszembe a neve) szerintem úgy 15-20FPS között fut, ami nem vészes, míg máshol bõven 25 felé megy.
Így a játék nem is csúnya, de azért játszható.
Más. Én mostanában azt szoktam csinálni, hogy bolygókra csapásmérõ egységgel szállok le (Gallus, Wrex vagy Ashley), majd ha kipucoltuk és van olyan láda, akármi, amit nem tudunk feltörni, leszállok még a technikus csapattal (Tali, Kaidan).
Ui.: a neveket lehet elírtam, mert nem tudom fejbõl.
Why so serious?
Azért köszi. Igaz így abszolút játszhatatlan a játék ... " ne legyek ideges ?"
Jó volna egy kis segítség. Ha esetleg elõfordult már valakivel, hogy mindjárt a játék elején nem mûködik a Galaxy Map, gyakorlatilag semmit nem tudok vele kezdeni miután az Open opciót kiválasztom, betölt valamit, elmondja (írja) hogy a jobb klik ezt meg ezt tudja de egyébként semmi csak nagy feketeség...szóval mi a teendõ ilyenkor?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Why so serious?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Est Sularus Oth Mithas
Why so serious?
Why so serious?
(régen nem foglalkoztam ilyesmivel)
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Most azt csinálom h benézek minden univerzumba és általában mindig jön vmit üzi valamilyen questrõl, bár most elakadtam mert mindig megölnek 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Wrex esetében mikor a családjára terelõdik a szó, ott lehet olyan irányba vinni a diskurzust, hogy elkotyogja mi hiányzik neki. Ettõl még nem kapod meg a feladatot, csak ha elkéred a szükséges infókat.
Garrus esetében a C-Sec-es napjai és nyomozásai kapcsán lehet elõcsalni mi a bánata. Szintén el kell kérni a szükséges infókat, akkor kerül csak fel a journal-ba a feladat.
Tali meg miután megbékélt a hajóval, majd kinyögi, hogy kéne neki már valami elfogadható dolog, amit bemutathat hazatérésekor. Majd kicsit késõbb azt is elkotyogja mire gondolt.
A folyamatos dumálgatás még nem visz elõbbre. Idõ is teljen el a diskurzusok között, pár szintlépés, néhány másik világ meglátogatása.
talán..
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Már másodjára viszem végig a játékot, de még mindíg nem láttam sehol ilyet.
A másik kérdésem: Az egyes csapattagok küldetéseit hogyan lehet megkapni? Beszélek én sokat velük a hajó fedélzetén, de küldetést nem kapok velük kapcsolatban.