11074
-
#6685 Patchről, modrol van már vmi hír? -
SaGa #6684 Marha nagyot üt a lövedék... -
Cat 02 #6683 Hammerhead nem annyit csinál h ha ütsz akkor erősebb ? (hardening asszem)
A méreg meg tényleg fasza, shotisnak odaadtam azt mindenkinek zöld volt a hp csíkja xD -
SaGa #6682 Amúgy pisztolyba és rohampuskába a legjobb a cryo (fagyasztó) és a mérgező lőszer, mindkettő mindent sebez. Távcsövesbe meg a hammerhead az, ami mindent visz. Métereket röpködnek a kroganok is hátrafele egy találat után. -
SaGa #6681 Criogenic lőszer és heatsink, vagy frictionless materials módosító.
Az olcsó (6000 Cr alatti értékű) licenceket nem éri meg megvenni, mert az olcsó licencek alapján árult felszerelések csak elveszik a helyet a jobb cuccok elől a kereskedőnél. A Spectre cuccokhoz nem kell licence, csak elegendő pénz (1 milla minimum) és a kinevezés... -
Cat 02 #6680 Heat Sink xD -
#6679 Így értettem én is, csak fogalmazásgátlót vettem be...
Náluk sem nagyon találok, pedig engedélyeket mindig megveszem, 56-os szinten vagyok, majdnem minden kimaxolva, Mindenből 9-10-es szintű cuccokat találok, de Fantom Mester cuccokkal nem vagyok elkényeztetve.
Tényleg. Pisztolyba milyen skúlót ajánlotok, amitől nem melegszik túl 2 lövés után, nem is kettőt lő 1 perc alatt, mégis jól sebez? Mert most csak ilyen lángtenger, romboló, meg valami nagyon gyér harmadik típusom van, és egyszerűen nem találok valami ütős kis lőszert... -
SaGa #6678 Fantom (Spectre) cucc összesen 4 darab van, 50. szint fölött 8. A VII-es és a X-es Master Gear fegyverek, azokból a teljes széria (pisztoly, rohampuska, mesterlövész puska és shotgun). Mindet megkapod a hajódon a fegyverkereskedőtől. Ahányszor visszmész hozzá egy-egy küldetés után megint van belőlük, fel lehet szerelni a teljes csapatot. A másik forrás a C-SEC Academy fegyverkereskedője... Találni nem fogsz... -
Cat 02 #6677 Fantom cuccok csak boltban vannak sztem :D -
#6676 Szeptemberi szám? még augusztus sincs... Egyébként tényleg jó lenne, ha a karit tovább lehetne vinni magunkkal! Viszont, így hogy a 2. végigjátszás közepén tartok, kezd kissé idegelni az inventory. Ennyire hülyén megcsinálni! Fél nap, mire helyet szabadítok fel benne, mert mindenre rákérdez. Az meg a hülyeség netovábbja, hogy kiírja hogy x tárgyam van, közeledek a 150-hez. Mindezt oda, ahova az van írva, mit találtam... Semmit nem látni belőle, így várhatok, míg a felirat eltünik. Amúgy pénzben is, omnigélben is maxon vagyok, de Fantom cuccokat még mindig nem nagyon találok, max 1-2 darabot.
Na ez már nyomta a kis lelkem, nagyon. Miért kell fél napot inventory bogarászással tölteni..... Áhhh... -
MrAndree #6675 Lődd. -
SaGa #6674 Fedezékbe kell bújni az oszlop mögé. Amikor fent lóg a falon, vagy a mennyezeten, akkor el kell bújni, mert sorozatban lövi a rakétákat. Amikor a földön futkos, elkapni egy lebegéssel és lőni a marksman skilleket kihasználva. A haverokat meg magadat sűrűn gyógyítani, pajzsokat tölteni... -
Bagoly81 #6673 hogyan öltétek meg a fő ellenfelet? van valami trükje? -
MrAndree #6672 Ez tipikus példája az "írjunk egy hírt a semmiről" megoldásnak. Végülis helykitöltésre jó. -
Cat 02 #6671 Mass Effect Trilógia: A Nagy Platform Para -
bgabor #6670 Már nem azért, de valóban van lehetőség erre alapból is. A space menü két szélén ott vannak a társak aktiválható képességei fölött a gombok, amikkel egyéni utasításokat adhatsz ki nekik. Menj oda, állj, kövess, előre. Így akár két különböző pozícióba is lehet küldeni a két társat. -
wednes #6669 Végigvittem én is a játékot 49. szint, 41 óra alatt. Próbáltam húzni amennyire lehetett. Egyszer fagyott csak a játék alatt. Karabélyt használtam főleg, nekem bevált eléggé. -
sanyiiiii #6668 Szerintem meg a lift xD -
#6667 Nemis, mert a karabély! :P -
Cat 02 #6666 Nem értem mit szaroztok, pisztoly a legjobb és kész :P -
csgj #6665 Igen, eddig ment fagyás nélkül... De lehet, hogy még az után az 1 óra után jött volna a fagyás, amennyit játszottam vele akkor. :P De persze csak az alapra tettem a hardwares gyorsítást, mert ha teljesen kikapcsolom, akkor recseg a hang, mint a fene. -
#6664 -
SaGa #6663 Pedig nem. Megnyomod a space-t, ráfordulsz az egyik "célra" majd megnyomod a csapattag "előre" ikonját. Ráfordulsz a másik célra, és megnyomod a másik csapattag "előre" ikonját, Máris két különböző helyre küldted őket. Mindkettőnek külön lehet parancsokat adni a SPACE magnyomása után megállt játékban... -
Csataiii #6662 Peace!
Ezeket a MAss Effect soundtrackokat honnan lehetne megszerezni? -
Kindred Blades #6661 Fene se mondja, hogy a karabély a legerősebb fegyver, csak olvastam, mennyire küzdesz a mellett, hogy pontatlan, ami ebben a formában nem igaz. De emiatt ne verd a fejed a falba, annyit nem ér, ez csak egy játék. Egyébként speciel azon véleményemet fejeztem ki, hogy lehet épp a gépkarabéllyal is olyan pontosan lőni, mint a többi fegyverrel. Egy X pontosságú fegyver pontosságát bőven el lehet érni egy gyengébb pontosságú fegyverrel, ha megtámogatod talentekkel. Túl is lehet lépni. Ne hozz fel ellenpéldának 50 pontos különbségekkel bíró tárgyakat, felesleges, ott valóban nem számít.
Csatában lenyomod a... mittudoménhogyishívják, pause/Tactic HUD/stb. néven nevezhető opciót (alapértelmezetten talán space), ahol a képességeket is lehet használni. Bizony ez gyárilag be van építve, és ott halál nyugodtan oszogathatsz utasításokat, pl küldheted két helyre is a tagokat.
Már ha ugyanazzal a játékkal játszunk. Furi, hogy nem tűnt fel. Mind a logika, mind az önuralom csődöt mondott.
De ha ennyire felhúzod magad egy egyszerű játéktechnikai véleménycserén, és úgy kollektíve lebarmozol mindenkit, akkor valóban jobb, ha visszamész a PH-ra (isten óvja az ottani szerencsétleneket), és nem itt osztod a mind idióták vagytok, meg a mindenki diszlexiás című bölcseleteket. Egyébként ha egy társaság, melynek tagja vagy, kollektíve hülye, akkor magad is hülye vagy. :) De most komolyan. Ez egy játék, nem? Ennyire felspanol, hogy valaki másképp vélekedik egy játékban lévő dologról? -
Kabala #6660 Valaki segítene plz???Megáll nekem helyenként a játék amikor épp beszélgetés folyik egyszer itt egyszer ott , folyton újra kell kezdenem, az asztalra kitudok menni tehát a gép nem fagy le , viszont a játék valami oknál fogva megáll, minden hibaüzenet nélkül.
Mi lehet a baj? A gépigény stimmel -
#6659 Nyomd már meg a space-t és nézd meg milyen opciók vannak ott. Ha már ennyire lámázol. -
#6658 Win XP SP2, Amd x2 4800+, Radeon2900GT, 2giga ram -
mikrofonhead #6657 Ez milyen konfig és milyen op rendszer?
(OFF: énis GW-zek :P 20 Ele - Monk) -
#6656 Működik a dxdiagos megoldással a játék?
-
#6655 Meg alapból nem is ez a lényege a játéknak... mármint a fegyverek übersége... -
csgj #6654 Na jól van, lassan be kéne fejezni ezt a "melyik fegyver a jobb" témát, mert nem sokra jutunk vele! Mindenki oltja a másikat, csak offolás és veszekedés lesz belőle... -
#6653 Akkor szia! -
#6652 Ezt hogy sikerült összehozni neki??? -
Grifidos #6651 Esküszöm hogy nem akarok megbántani senkit, de miért nekem akarja mindenki megmagyarázni, hogy a karaj a legerősebb csúzli a játékban.
Itt mindenki diszlexiás???
Megmutatnád azt a beépített opciót amivel a 2 csapattagot külömböző poziciókba tudod küldeni??? Mert a játéban csak egy helyre tudod "gyárilag" küldeni a 2 csapattagot.
Komolyan maradok inkább a PH-n ott nincs ennyi idióta. -
Kindred Blades #6650 Vagy akár használhatjuk a beépített opciót is, ami kiválóan működik, és utána biztosan reagál a játék a többi parancsra :)
Egyébként ini szinten ki lehet iktatni a célzás-rásegítést is. A rohamkarabélyok pedig nem rossz fegyverek, egyáltalán nem. Tessék szépen kinyomni a skillt, és máris lehet vele távolra célozni. A spec. képessége pedig messze többet ér mint pl a marksmanship. No ez persze csak a saját tapasztalatom, 6 végigjátszás után :) De kinek mi fekszik. Cimbora pl rohan előre, shot"guns blazing" stílusban. -
Grifidos #6649 Kötözködöm tehát vagyok.
Spectre fegyver és közelre. Nézd meg a szórást messzebbre, olyan csúzlival aminek 30 alatt van a pontossága.
Na egy kis segítség azoknak akik még nem tudnák.
BIOinput.ini
Módosíts a görgetőt erre:
Bindings=(Name="MouseScrollUp", Command="SquadCommandMoveTo 1 | GuiKey BIOGUI_EVENT_KEY_WHEEL_UP",Control=False,Shift=False,Alt=False)
Bindings=(Name="MouseScrollDown", Command="SquadCommandMoveTo 2 | GuiKey BIOGUI_EVENT_KEY_WHEEL_DOWN",Control=False,Shift=False,Alt=False)
Így lehet a 2 csapattársat máshová küldeni. Előfordulhat, hogy használat után nem reagál a játék az egyébb csapat parancsokra. Bár eddig csak Ferroson fordúlt elő nekem. Ilyenkor F6, és visszatöltés, utánna minden faint.
-
#6648 azért vettem minimumra hogy ne lehesen vádolni amiatt
-
MrAndree #6647 Na puff te meg azt feltételezted, hogy azt se tudom, hogy van célzásrásegítés meg, hogy azt se tudom hol kell minimumra venni. Mennyivel jobb? -
#6646 Najo lezárom a vitát egy videoval.(kicsit rosszminöségü de remélem végre felfogja a sok gépkarabély ellenzö hogy nincs igaza.
Mass effect célzás