Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

így korán reggel ez egy kicsit sok(k) volt...

Est Sularus Oth Mithas

És beraktad ?😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

sziasztok. Egy kis segítségre lenne szükségem. Tegnap megvettem a játékot. Hazavittem, feltelepítettem, de amikor elindítanám azzal a drága hibaüzenettel ráz le, hogy rakjam be az eredeti lemezt, és próbáljam újra. (Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy fent volt a gépemen egy tört változat, de azt a múlt héten már letöröltem, tehát nem volt fent, mikor az eredetit telepítettem). Megpróbáltam újratelepíteni, registry-t kitakarítani, de semmi változás. 😞

Est Sularus Oth Mithas

Geth Snipereknek van olyan =|

Az hagyján hogy sniper, de de ha látszik a szép hosszú piros vonalka, akkor aktiválta a kedves ellenfelünk az Assassination képességet is. Ez meg fokozattól függõen akár +225% sebzést is rádob a fegyver alap károkozó képességére.

Simán a sniper lövés még nem olyan végzetes, de így már az. A Geth Hopper esetében a fegyver túltöltésért és pajzsleverésért felelõ tech skill-ek is ilyen formában jelennek meg.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Akkor kapható meg a kis hölgy (ahogy én tapasztaltam) hogy ha semmilyen mellékes feladatot nem csinál meg az ember a Citadel területén, csak azt a konkrét 2 lépést, ami a Spectre kinevezésig kell (vagy Wrex vagy Garrus felvétele, nem kell mindkettõ, majd Fist kinyírása után Tali beszámolója).
Utána el kell rongyolni baromi gyorsan Liara kisasszonyért (semmi más helyre ne menjen az ember felderíteni) és onnantól lehet vele menni. Kezdetnek mondjuk vissza a Citadel-re és megcsinálni ott mindent amit csak lehet. Aztán mehet tovább a játék.

Az unlock akkor aktiválódik Liarára, amikor a Completionist plecsni is aktiválódna. Azaz a játék feladatainak majd mindegyikén ott kell legyen. Értelemszerûen Eden Prime meg az elsõ Citadel látogatás során még nem lehet velünk, na de onnan igen.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

pubiloál
Legalább nem olyan, hogy "némá, ezek tudták hogy most éppen lvl56-os vagyok, és úgy öltöztek be". Én nem vettem észre olyat, hogy most mellékküldik során nehezebb lenne kinyírni bármien egységet, pedig harmadjára tolom és 56-os vagyok, szal van itt pávör bõven. Vagy ha nem is nehezebb, arányában ugyanannyi idõ lenne... mert nem, még kevesebb idõt vesz igénybe 1-1 bázis kipucolása, mint korábban.

pubiloál
Gondolom azért mondják neki hogy Sir, mert elég magas beosztásban van, és fõleg angol nyelvterületen bizony szokás nõknél is a Sir-t használni. Legalábbis filmek és igazi felvételek alapján.

A vörös sugár a sniper puska lézer célzója. Amikor meglátod, ugorj, mert pár pillanat és jön a lövedék is. A "belegyalogolnak a képembe" egyfajta taktika, te is kipróbálhatod. Lerohanod az ellent és kiüöd. Nem tud lõni õ sem, ha elég közel vagy.

A játék nagy hibája, hogy akármilyen szinten kezded újra, statikusak az ellenfelek. A "mellékküldik" ellenségei igazodnak a szintedhez, de ahol korábban volt egy, ott most is lesz. A nem annyira mellékesek (pl Wrex páncélja, vagy Liara ásatási helyszíne elõtt a felszíni verekedés) még szintben is statikusak. Ha túl korán mész érte, kinyírnak, ha jó késõn, akkor meg vicces lesz az egész...

Nem vált be a driver csere. Ugyanúgy akadozik, láthatóan a hang miatt...

Kedves Achievment vadászok!

Liaráért csak akkor kapod meg az asari ally achievment-et, ha nem csak hogy végig melletted van, hanem... szal Fist irodájában nem szabad felvenni az OSD-t, meg kell várni, míg megkerül Liara, és vele visszamenni érte. Akiket kérdeztem, azoknak csak így lett meg.
böröczk
Még mindig nem tudok megbarátkozni ezzel a honosítással.
Persze sokak számára hasznos, elismerem, de nekem csak káromra lenne, sokat verném a billentyûzetbe a fejem..
És már különben is teljesen hozzászoktam az angol kifejezésekhez, ami a neveket, képességeket, fegyvereket, kasztokat, stb illeti, magyarul még nehézkes is lenne a végigjátszás.

Kumiho #2179

böröczk
Na azt hívják snipernek. : D

Kumiho #2179

Vanguardal nem is olyan nehéz a játék veteránon de néha van olyan helyzet ami elég izasztó. Az a fegyver idegesít a leginkább amelyik vörös sugarat lõ és egy lövésre kinyír bárkit. Ha egy embernek van ilyenje az elenség soraiban akkor már nehéz a csata márt már elintézem az elenség nagy részét marad 3 és akkor jön egy lövésbõl kinyírnak és kezdhetem elõröl. Ráadásul Wrex küldetésésn meg a creberus küldetésen tünt fel elöször hogy az ellenség van olyan hülye és belesétál a képembe így nagyon megnehezítve a dolgomat (és ebben a 2 küldetésben láttam legtöbször ezt a fegyót)
Ez is olyan mint a BSG. Ott is mindenki "Sir". 😊

Why so serious?

Prince23
Most ugyebár csajszi karakterrel vagyok, de pár karakter uramozz xD
De Ash... asszonyozzz.
szal semmi/senki sem tökéletes😄

Lehet csak engem már egyetlen apró hiba vagy félrefordítás is iszonyatosan zavar. És mivel szerencsére szükségem sincs rá így nyugodtan elkerülhetem. 😊

Why so serious?

Maxtreme
Összességében valóban nem vész szerintem sem. 1-2 érdekes dolog tény hogy van bent, de hibával ezen kívül igazából nem találkoztam (nameg khm... ebben az én hülyeségem is bent volt.. Ugyanis rosszul emlékezetem.. nem az volt odaírva hogy ott tartózkodik, hanem hogy térjek vissza a Normandiára és szóljak az Admirálisnak.. Az meg már az én lámaságom hogy kiment a fejembõl hogy ki is Õ 😊 )

SZEG007
na igy kell kinéznie egy jo soldier-nek.

Azért úgy egészében nézve nem olyan rossz ez a honosítás... Mondjuk én párbeszédeknél mindig figyelem a szinkront is, szóval kiegészítem, kijavítom magamban, ha vmi nem stimmel 😛 És így tökéletesen megértem az egészet 😊
Jó kérdés. Én is rögtön a Citadella után Liara-ért mentem és utána végig bent volt a csapatban /mellékküldetéseken is/ mégse kaptam meg.

Why so serious?

robotnyk
Mr Garrison klasszikus sorával élve, nem akarok parasztnak tûnni, de én megmondtam... :C
Valaki tudja egyébként, hogy az asari szövetséges achievment-et hogy lehet megszerezni? Már csak úgy elvbõl is be akarom gyûjteni.
Végigjátszottam másodszor, szépen kivégeztem a Citadel-en az elsõ körben adott küldetéseket, felszedtem Garrust és Talit, aztán egybõl tipliztem is Liara-ért, onnantól mindig bentvolt a csapatban. A quarian ally achievment meglett, az asari nem. Lehet, hogy egy végigjátszás alkalmával csak egyet ad meg?
Prince23

Jelenleg így vagyogatok, Féroszon elintéztem mindent. Negatív értelemben.
Most Liara felkutatására indulok, és aztán mek Novériára, majd a trópusi bázisra. Persze elõtte sorban haladok a mellék csillagrendszerekben, és csak azután megyek Liarahoz. Tehát van még 2-3 csillaghalmazrendszer, Liara elõtt.

Szép. Nem véletlenül kerülök el mindenféle honosítást olyan messzire amennyire csak tehetem. 😊

Why so serious?

Maxtreme
lol, akkor grat a honosítást végzõknek 😊
Ugyanis aszerint a Normandián van...

Na mind1, thx😊

😊)

Hackett admirális nincs a hajón, az Ötödik Flotta (nem tudom, magyarításban mivé keresztelték, ha az van) parancsnoka, tehát nem a személyzet része. Õ szokott bejelentkezni idõnként, különbözõ küldetésekkel. Elég, ha rákattintasz a Galaxy Map-re, és máris vonalban lesz (de hülye kifejezés ez, mintha elfektettek volna egy kábelt a Normandy és az Ötödik Flotta között 😊 )
Egyébként Lance Henriksen adja a hangját, ha jobban megfigyeled 😊
Nem is... 😛
Maxtreme
Nagyon okos kisfiú vagy, grat.. Szerinted véletlen lett a másik topikba kitárgyalva?

más:
Hackett admirálist hol a fenébe találom? 😊 Az útbaigazítás szerint a Normadián kéne neki lenni, node én ott rohadtul nem találtam 😊)) ( A kyle õrnaggyal kapcsolatos küldetés miatt kéne nekem a muksó😊 )

Ezt kicsit nem ide kéne...

Why so serious?

Starfighter
Na én is végeztem vele. Nagyon tetszett, kicsit késõbb nekimegyek még 1x.

MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória

Nekem meg lefagyott az utolsó videóközben, szal kezdhettem elõröl 😄

a vége kemény dió volt csak 13x kezdtem újra 😄
Hú de siettél. 😊

Why so serious?

hehe 16 óra 32 percig tartott a játék 😄
Fenrir
Én fordítva csináltam meg: elõször megtaláltam a páncélt és csak utána beszéltem Wrex-szel. Mondjuk így is kész lett a küldetés.

A halál csupán a kezdet...

wesker24
Jah tudom de ha már egyszer beszédes kedvében volt a karim miért ne
Ha megcsinálod akkor még charm se kell. Meg hát Wrex jó fej, az a minimum hogy megcsináltam a küldetését. 😊

Why so serious?

pubiloál
Jee lvl 56 vagyok jee <#idiota>

wesker24
Én megse csináltam azt a küldit mert nem volt rá szükség simán meggyöztem. Persze a charm azért ki volt maxolva.
Argos Rho Cluster, de egyébként ezt õ is elmondta. Hogy azon belül pontosan hol arra már nem emlékszem de alig 2 vagy 3 rendszer van benne szóval nem lesz nehéz megtalálni. 😊

Why so serious?

Wrex páncéljának a keresését hol kell kezdeni? (ez az elsõ küldetés ahol nem tudom hogy merre kezdjem)
Maxtreme
devandevan 😊))
Ne mozdítsd a kurzort, és néz jól körül. 1 nagyobb pötty villogni fog :-) naaz kell neked. Vidd rá a kurzort.

Megállsz és F, de csak sebesülést javít, pajzsot nem.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Fenrir
F betü, persze ha van elég Omnigéled.

A halál csupán a kezdet...

Ugyanazzal a billyentyûvel lehet amelyikkel a medi-gelt lövöd magadba.

Why so serious?

Egy kérdés:mikor egy bolygón mászkálunk a terepjárónkkal és javítani kéne,hogy tudom megtenni.Ott van az ábra mellett a javítás lehetõsége,de nem jutottam semmire eddig....

böröczk
Mindenki "másol" mindenkirõl, nincs olyan, hogy teljesen egyedi ötlet, ez már nem létezik, pláne egy ilyen témakör esetében, de ez nem baj, ami jó, abból miért ne merítsenek ötletet? : )

Kumiho #2179

tobias88
ez mibõl van, vagy honnan?
Oké...megint hülye voltam...bocsi....