11074
-
#6485 Köszi! Így már sokkal jobb. -
bgabor #6484 Nálam is ilyen volt, az ATI videókártya miatt van.
Megoldás: a depth of field-et kell kikapcsolni. Mivel menüből nem lehet, az egyik .ini-ben kell.
(C:\Program Files\Mass Effect\Engine\Config\BaseEngine.ini
DepthOfField=FALSE) -
#6483 Miért van az ,hogy a háttérben lévő lámpák fénye kockás? Nálam is ilyen de látom másoknál nem az. Lehet valamit kezdeni vele vagy gépfüggő?
-
#6482 hát a medi újratöltődés gondolom evidens, leglaábbisszerintem azt jelenti, minél nagyobb ez az érték annál hamarabb használhatsz medigélt.
A tech lecsengés meg ugyanez technikai dolgokban gondolom, előbb használhatod az ilyen technikai képességeket (heckelés meg iyleneket) -
#6481 Messze nem így van, de ezen ne itt vitázzunk. Mondjuk a stabilítást azért kiemelném.
Akinek nem megy, futtassa, ill telepítse rendszergazdaként. Ha ez nem segít, akkor ott driver, vagy hasonló gond van. -
#6480 Nem jól tudod!
Én már csak ilyen harácsolós vagyok. -
#6479 miért kell több pénz neked amikor semmi értelme hisz mident megkapsz a játék során, és tradernél is megveszel ebböl akármit. Jol tudom hogy GW-be is csak farmoltad a lovét, meg ebayen vásároltad, miközbe az egész játékba nincs egy értékes cucc se? -
#6478 Kérdeznék lámert!
A Mindenes felszerelésnél mit jelentenek ezek:
Tech lecsengési bónusz?
Medi újratöltődési bónusz?
Nem lehet 9.999.999-nél több pénzem sehogysem?
(mostanában csak úgy mennek a levesbe a tárgyak árai) -
Madmano #6477 Na,megoldódott..... -
#6476 Egyetértek!
Amúgy tudod miben nyújt többet? Szebb...ennyi...kábé...
Amúgy gyanítom mingyárt jön valaki aki megmondja a frankót, hogy de a visztában milyen az API vagy az IRQ kezelés, meg mittudomén. -
bgabor #6475 Ezek azok a dolgok amik miatt sokan messze elkerülik a vistat. Köztük én is. Semmiféle pluszt nem ad, ami az XP-ben ne lenne benne. Viszont az XP-hez képest sok területen jóval gyengébb. -
#6474 Nem az a baj. Felraktam valami hiba volt ujra rakni akartam. De ninc smeg a kézikönyv aminek a hátoldalán van a serial. Tehát most ilyenkor irok hogy kéne új? Garancia levél meg minden xar megvan csak kód nincs. -
Madmano #6473 Azért kérdeztem,mert XP-n ment minden gond nélkül.Most Vistán felrakom,erre egy kis ablekban azt a hibaüzit kapom,hogy:"General protection fault!History:GMatrix2d::Swap()Adress=0x111a731d (filename not found)[in C:\Program files\Mass Effect\Binaries\MassEffect.exe]
GMatrix2D::Swap() Adress=0x111a731d(filename not found)[in C:\Program Files\Mass Effect\Binaries\MassEffect.exe]
Szóval mi lehet a gondja? -
#6472 Lassan?...
10 év :D -
#6471 Ja, gond nélkül. Érdekes is lenne, ha egy új játékban nem volna Vista támogatás.... Lassan az Xp-t nem fogják támogatni.... (mondom, lassan!) -
Madmano #6470 Szasztok.Mükszik Vista alatt is rendesen ez a játék? -
bgabor #6469 Köszi. -
#6468 hmm, a páncélos? mondjuk mindkettőnél megcsináltam, de egyik előtt se mentettem, szóval ne memrtem megkockáztatni
de majd most kipróbálom -
#6467 Tessék. -
bgabor #6466 Nem lehetne legalább a FAQ-ba egy linket rakni, ami a warez topicra mutat? Olyan igénytelen, hogy se a bannerba, se a FAQba nincs benne, mint más topikokban. Sehol se találom azt a topicot.
Helyette van két no warez feliratunk. Röhej. -
bgabor #6465 Ezt. :) A angol változatban nevezik az Elbűvölést charmnak, a megfélemlítést pedig intimidatenek. Érdekesség, hogy ezek nélkül is le lehet beszélni wrexet, ha teljesítetted a személyes küldetését. -
#6464 egyszerűen csak magasnak kell lennie a megfélemlítésnek vayg az elbűvölésnek, ennyi (vagy te is ezt mondtad? :D) -
bgabor #6463 Én már elsőre is lebeszéltem. :) Valójában mind charm-al, mind inteimidate-el le lehet beszélni, de ha megcsinálod a küldetését, ezek nélkül is. Tehát tényleg csak a valódi antitalentumoknál hal meg. -
#6462 pontok nem, azt hiszem, legfeljebb a csapattársaké, de nekem auto levelupon voltak, csak a saját pontjaim osztogattam.
ellenfelek hpja, célzása javul. -
#6461 Thx. (Gondolom a pontok nem resetelődnek amiket rápakoltam)
Mi a különbség a Normal, Hardcore meg álltalában a nehézségi szintek között? -
#6460 igen (ugyanazzal amivel befejezted) és igen, resetelődnek. amúgy nem határ a 45, de attól függően, hogy mennyi side questet csinálsz meg, kb 40-50 között leszel egy végigjátszás után (elsőre 50 a határ). -
#6459 Első végigjátszásra 0-45. Utánna a 45-ös karival lehet újrakezdeni a játékot? Jól értelmeztem?
(ekkor reszetelődnek a renegát/paragon pontok?) -
#6458 nincs kikapcsolva rajta a sisak :p -
Cat 02 #6457 Wtf, Wrex az h néz ki ? o.O -
full így tudnám saját magam elképzelni :D lehet hogy nem Annyira kidolgozott mint az alap kari, de az alapnak számomra túl babaarca van xD -
Grifidos #6455 0-50-ig lehet elsőre eljutni. -
#6454 szerinted? :)
0-tól csak 45-ig lehet eljutni, aztán újrakezdtem, (vagyis folytattam) és most itt tartok -
#6453 Nulláról indultál, vagy régi karakterrel kezdted? -
#6452 gyerekek, 56 vagyok, mingyá 60, de rém uncsi így :)
1 milliárdom van, már nem tudok új pénzt felvenni, omnigélt se, és eléggé a toppon vagyok, de még van pár mellék küldi (pl ásványok)
aztán majd jön az összes kitüntetés megszerzése project! :) -
#6451 és még akkor is meglehet menteni, mindenki azt hiszi hogy akkor ott nki is vége... -
#6450 Nemrossz, de ha a részletességet nézzük ( bőr, borosta stb... ) akkor még ez sem az igazi:) végülis mindenki ugy játszik vele ahogy akar, én megmondom őszintén azt se tudtam hogy van benne karakter szerkesztő:) végigjátszás után 2 hónappal mondta valaki:D -
bgabor #6449 Biztos? :D
Azért össze lehet hozni egész jókat az arcszerkesztővel.
-
bgabor #6448 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért? Ő is a mi oldalunkon áll, amíg ki nem derül, hogy lenne ellenszere a reprogátlónak. Mivel ezzel megmenthetné a faját a kihalástól, érthető, hogy egy kicsit elbizonytalanodik. -
#6447 Ez a legszebb, meg ez a főhős:) a hideg kiráz amikor meglátok egy kreálmányt... fényévekkel rondább kidolgozottságba ( grafikába az arca ) -
bgabor #6446 Meglepő, milyen kevesen veszik a fáradságot arra hogy egyedi kinézetet adjanak a karakterüknek. Ez a default karakter vagy huszadszor tűnik fel a topicban.