Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Est Sularus Oth Mithas
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Est Sularus Oth Mithas
Simán a sniper lövés még nem olyan végzetes, de így már az. A Geth Hopper esetében a fegyver túltöltésért és pajzsleverésért felelõ tech skill-ek is ilyen formában jelennek meg.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Utána el kell rongyolni baromi gyorsan Liara kisasszonyért (semmi más helyre ne menjen az ember felderíteni) és onnantól lehet vele menni. Kezdetnek mondjuk vissza a Citadel-re és megcsinálni ott mindent amit csak lehet. Aztán mehet tovább a játék.
Az unlock akkor aktiválódik Liarára, amikor a Completionist plecsni is aktiválódna. Azaz a játék feladatainak majd mindegyikén ott kell legyen. Értelemszerûen Eden Prime meg az elsõ Citadel látogatás során még nem lehet velünk, na de onnan igen.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A játék nagy hibája, hogy akármilyen szinten kezded újra, statikusak az ellenfelek. A "mellékküldik" ellenségei igazodnak a szintedhez, de ahol korábban volt egy, ott most is lesz. A nem annyira mellékesek (pl Wrex páncélja, vagy Liara ásatási helyszíne elõtt a felszíni verekedés) még szintben is statikusak. Ha túl korán mész érte, kinyírnak, ha jó késõn, akkor meg vicces lesz az egész...
Liaráért csak akkor kapod meg az asari ally achievment-et, ha nem csak hogy végig melletted van, hanem... szal Fist irodájában nem szabad felvenni az OSD-t, meg kell várni, míg megkerül Liara, és vele visszamenni érte. Akiket kérdeztem, azoknak csak így lett meg.
Persze sokak számára hasznos, elismerem, de nekem csak káromra lenne, sokat verném a billentyûzetbe a fejem..
És már különben is teljesen hozzászoktam az angol kifejezésekhez, ami a neveket, képességeket, fegyvereket, kasztokat, stb illeti, magyarul még nehézkes is lenne a végigjátszás.
Kumiho #2179
Why so serious?
De Ash... asszonyozzz.
szal semmi/senki sem tökéletes😄
Why so serious?
Why so serious?
Végigjátszottam másodszor, szépen kivégeztem a Citadel-en az elsõ körben adott küldetéseket, felszedtem Garrust és Talit, aztán egybõl tipliztem is Liara-ért, onnantól mindig bentvolt a csapatban. A quarian ally achievment meglett, az asari nem. Lehet, hogy egy végigjátszás alkalmával csak egyet ad meg?
Jelenleg így vagyogatok, Féroszon elintéztem mindent. Negatív értelemben.
Most Liara felkutatására indulok, és aztán mek Novériára, majd a trópusi bázisra. Persze elõtte sorban haladok a mellék csillagrendszerekben, és csak azután megyek Liarahoz. Tehát van még 2-3 csillaghalmazrendszer, Liara elõtt.
Why so serious?
Hackett admirális nincs a hajón, az Ötödik Flotta (nem tudom, magyarításban mivé keresztelték, ha az van) parancsnoka, tehát nem a személyzet része. Õ szokott bejelentkezni idõnként, különbözõ küldetésekkel. Elég, ha rákattintasz a Galaxy Map-re, és máris vonalban lesz (de hülye kifejezés ez, mintha elfektettek volna egy kábelt a Normandy és az Ötödik Flotta között 😊 )
Egyébként Lance Henriksen adja a hangját, ha jobban megfigyeled 😊
más:
Hackett admirálist hol a fenébe találom? 😊 Az útbaigazítás szerint a Normadián kéne neki lenni, node én ott rohadtul nem találtam 😊)) ( A kyle õrnaggyal kapcsolatos küldetés miatt kéne nekem a muksó😊 )
Why so serious?
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória
Why so serious?
A halál csupán a kezdet...
Why so serious?
Why so serious?
Ne mozdítsd a kurzort, és néz jól körül. 1 nagyobb pötty villogni fog :-) naaz kell neked. Vidd rá a kurzort.
Why so serious?
Kumiho #2179