Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Bejártam az összes mellék csillagrendszereket. Most már csak Novéria van hátra, meg a trópusi bázis, és a leszámolás. Mostmeg helyzetjelentéseket teszek a Fellegvárba. (Amúgy én minden fõküldi után az irányt a Fellegvárba teszem, mert ott is vannak küldik)
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Kumiho #2179
Úgyhogy én nem vagyok a honosítás ellen, sõt. Csak én biztos nem fogom magyar felirattal játszani, bár ki tudja. Már csak azért a pár részért is, amit nem értettem elsõ végigjátszásra kristálytisztán. Béka.
Kumiho #2179
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halál csupán a kezdet...
http://prohardver.hu/tema/hogy_kell_a_prime95-ot_hasznalni/hsz_1-50.html
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Voltál már Virimen ? Ha igen akkor tudnod kell ^^
Pár pályán tetszett hogy ott fedezékben ülünk és harcolunk. Élvezetessé tette a játékot. Meg kezdek úgy dönteni. Hogy kiveszem azt hogy a társaim használják a képességeiket mert amikor jól jönne akkor kiderül hogy elhasználták és nem tudok taktikázni. (ilyenkor nem is kell odafigyelnem a társaimra)
LOL
A gépemet elõször leteszteltem, hogy menne-e a játék és mindenre közepest adott. Visznt a játék gyakorlatilag játszhatatlanul szaggat 640x480 gyenge beállításokkal, minden aprósággal kikapcsolva... így el is felejthetem a játékot, ha nincs jobb gépem?
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Est Sularus Oth Mithas