11074
-
#6525 Már megszoktam, ha épp érdekes rész van, akkor felőlem villoghat az ott akármeddig... -
bgabor #6524 A stázisolt ellenfél sebzése nem specializáció kérdése, csak magasszintű Stázis kell hozzá. -
#6523 de az úgy miylen szar már :D
aztán jól beleéled magad a játékban, tiszta eksön az egész, aztán tididam! (msn-en kaptál egy üzenetet!) :D -
#6522 hmm, most ugyanezt magyarul, mert nekem úgy van meg, nem fogom megtalálni!
egyébként csak azért harapok állandóan fűbe mert majdnem a legnehezebb fokozaton játszom és puskával rohangászom egy gyönge páncélú emberrel! :)
valszeg ugyanezen a szinten katonával, szintén puskával vlaami kőkemény páncélban nem lenne ilyen gondom, az a baj hogy valahogy nem bírok én több felé figyelni azt lövöldözök mint fene, és akkor így bekattan: "tééényleg, nekem van olyan hogy lökés, meg különböző "varázslatom" jó hogy eszembe jut" -
#6521 Én ezért játszok mindent ablakba. :) -
sanyiiiii #6520 használj barriert...
esetleg specializáció, az adept és sentinel által elérhető Bastion nevű elég vicces, kapsz jó kis bónuszt barrierre és stasisban is tudsz támadni...
szóval adeptnak igen is megvannak a képességei ahhoz hogy ne harapjon fűbe túl hamar, legfeljebb más irányba fejlesztetted -
#6519 egyébként, miért nem működik az ALT+tab? :-/
leglaábbis lehozni lehozza tálcára, de visszahozni ár nem tudom :-/ -
#6518 hát én most sajnos szívok, mert újrakezdeni nem akarom, viszont szeretném megszerezni az extrákat, avgyis a kitüntetéseket! :) -
#6517 Énis igy vagyok vele. Úgy érzem, hogy leszarom a két nehézségi szint badge-et...Inkább szórakozok a játékkal, mint szívok vele. :) -
#6516 hát nehéz fokozaton úgy tánik tényleg csak katonát érdemes vagy nem tudom, én most az utolsó előtti fokozaton megyek puskával, mnit harci adeptus, gyakorlatilag van hogy belépek egy ajtón és leszed egy lövésre egy mesterlövész (közelben még sérülékenyebb vagyok, szóval... szívok msot rendesen :) ) -
Cat 02 #6515 Nekem olyan szokott lenni h a nyíl ottmarad miután kilépek ebből és nem tudok semmit se csinálni, csak ctrl+alt+del-t :S -
#6514 Azt ,hogy lehet elérni ,hogy a kis nyíl a radaron a kiválasztott küldetés céljának irányába mutasson? Mert hiába kattintok rá a journalban egy régebbire mindig a legfrissebb felé mutat. -
horrock #6513 Sziasztok!
Nekem is fagyás problémám van, de én nem tudok játszani sem. Egyszer játék közben lefagyott, így muszáj volt kilőnöm feladatkezelőből. Azóta, ha megpróbálok mentett játékot betölteni, akkor minden mentett fájl-lal ugyanazt akarja betölteni, pedig órányi játszásidő van kettő között.
Még az elején tartok, annál a résznél, ahol a Zhu Reménységénél kell az ideggázzal bénítani a telepeseket. Itt betölt a liftbe, utazás előtt, ajtó zárva van, megnyomom a gombot, és utána a töltőképernyő befagy, megy alatta a hang, meg a két ovális is forog középen.
Már volt játék újratelepítés, mentés törlése, ahova mindig be akarja tölteni. Nincs ötletem.
Légyszives ha tudtok, segítsetek.
Előre is köszi! -
sanyiiiii #6512 Ezek számomra is zavarók voltak, voltak egyéb dolgok is de szerintem ezek megbocsáthatók tekintve azt hogy milyen jól szórakoztam vele.
Amit viszont nem tudok hova tenni, hogy a végén ha úgy döntesz hogy hagyod a Destiny Ascension-t pusztulni akkor pontosan ugyanannyi hajó fog Sovereign ellen harcolni mintha feláldozod a fél flottát hogy megmentsd... Na most akkor hogy is van ez? Ráadásul ha már megmentem a Citadel flotta zázlóshajóját, elvárnám hogy legalább egy-kettőt beledurrantson a Sovereignbe... Főleg mivel az egész hajó egy bazi nagy ágyú köré van építve..
-
#6511 Nekem az egyik átvezető közben marad ott a HUD amikor Saren-nel találkozol először. -
#6510 Énis a melegedésre gyanakszom, kapd le a ház ódalát, pucold ki a ventiket, bordákat! -
#6509 Jaja. Elalvás előtt gondolkoztam, hogy inkább másik karit indítok nehezebb fokozaton. Most nem mesterlövész leszek, hanem valami tahó agyatlan katona. -
csgj #6508 Ez a tipikus fagyás probléma, sokunknak ez a baja... Majd jön patch (elvileg). Nekem óránként fagy le, de ha gyors vagyok, ki tudok lépni nagyobb katasztrófa előtt. És amikor belépek újra, máris okés minden a következő 1 óráig. (de néha előfordul kevesebb is) -
azért ez a játék is csinál érdekességeket! :) -
#6506 Minimum: NVIDIA GeForce 6 series (6800 GT or better), ATI X1300 XT or better (X1550, X1600 Pro and HD2400 are below minimum system requirements) -
#6505 Hűtéssel minden ok? proci? vga hütése.... lehet túl melegszik vmi hardwer -
#6504 Most már nem tudom mit kezdjek vele de folyton lefagy.
Minden elképzelhető drivert frissítettem tehát nem ez a gond.
Az az érdekes ,hogy néha tudok vele órákon át játszani és azt hiszem minden rendben van ,ki is tudok rendesen lépni ,ha legközelebb elindítom megeshet ,hogy az első jelenet- ,helyszínváltásnál vagy dialógusnál kifagy. Csak leáll és a zene ugyanúgy szól de nem reagál se egérre se billentyűzetre vagy beakad a hang és úgy fagy le.
A gépemnek elég jónak kéne hozzá lennie és amikor megy akkor nem akadozik és nem lassul be nincs is minden maxra állítva.
Konfigom:
AMD Barthon 3200+
Ati X1600Pro 256MB
1,5 Giga RAM
A hangkártya meg egy Sound Blaster 24bit. Tudom szar de nem szarabb az alaplapi RealTek 96 izénél.
Máshol is vannak vele ilyen gondok vagy csak nálam? -
#6503 nem jó ötlet sajnos, mert azokkal is sok xp-t mg pénzt szerzel ha bolygózól -
#6502 Különbség a beszédek közt lesz, és annak megnyílvánulásával, na és persze a befejezés is sokkal másabb lesz, ha rosszat felesz vissza. -
bgabor #6501 Végigtoltam másodjára is. Némi kritika:
Azért bármennyire is szeretem ezt a játékot, őszintén be kell vallanom, hogy a küldetések, dialógusok minősége nagyban elmarad a műfaj nagy öregjétől, a kotor-1-től. Emellett leginkább a bolygókon lévő háromféle épület idegesített. (Egy bánya, egy földalatti létesítmény és egy dobozszerű házféleség, plusz az egyféle dokkolható űrhajó) Legalább variálhatták volna őket vagy valami. Meg az a sok doboz... hát az komolyan betett. Kíváncsi lennék, a két végigjátszás alatt hány dobozt/tárolót láttam a különféle bolyókon. Néhány létesítményben lehettek volna bútorok vagy ilyesmik. Ezen a fajta monotonitáson változtatniuk kell majd a következő részben.
A mellékküldetések is elég egyszerűek voltak. Semmi csavar, váratlan fordulat, érdekesség. Úgyértem... nagy kotoros rutinnal elkezd játszani az ember, de azt kell tapasztalnia, hogy a ME világában bizony senkinek sincs hátsó szándéka.
Emellett a beszélgetések se ütik meg a kotor színvonalát. Ott tényleg fontos volt, adott helyzetben A vagy B választ nyomod e. Itt a ME-ben nincs igazán így. Megfigyeléseim szerint sok dialógus folyására gyakorlatilag nincs hatással, milyen választ adsz. Ezen is fejleszteni kell.
Ne értsetek félre, imádom ezt a játékot, a napokban toltam végig másodjára, szinte minden bolygót végigjártam, a gyűjtögetősökön kívül minden mellékküldetést megcsináltam, de azért a rajongás mellett tisztán látom a játék hiányosságait is. És bizony a jó dolgok mellett ezekől is beszélni kell.
Ennek ellenére eddig szvsz az év játéka a game. -
#6500 Gyanitom igen.
Most ugyanezzel a karakterrel tolom, de most renegát leszek, kötöszködő és kegyetlen. Kíváncsi vagyok a különbségre. -
#6499 Az igen... gondolom másodjára mellőzöd a planetákat... -
#6498 Ez volt az első 44 óra alatt (de minden bolygót felderitettem, ásványokat megjelöltem, stb.) -
#6497 Hányszor vitted végig? -
#6496 Fú...vége...nagyon jó volt!
Most akkor újra renegátként! :)
-
#6495 Én ezt csináltam, amikor angolul települt és magyarra akartam átirni.
Úgy elfagyott a menüben, mint a picsa!
Ezért gondoltam, hogy lehet, hogy másnál is ezt csinálná. -
bgabor #6494 Bizonyos modelleknél jön csak elő. Ennek ellenére a FAQ-ban a helye. -
#6493 De hát alapból angol a játék, csak magyar felirat van, ennyike. -
SaGa Jr #6492 Újratelepítés sem kell hozzá. Korábban már le lett írva a módja a dolognak (a dokumentumok közt lévő ME könyvtárban lévő egyik ini-t kell megpiszkálni és máris angol lesz a játék).
Meg aztán a magyar progit is lehet eleve csak angolul telepíteni. Csupán manuálisan kell indítani a setup.exe-t a DVD-ről és máris választható az angol nyelv. -
#6491 De!
Igaz újratelepítéssel jár.
Ha angolul szeretnéd, akkor a windows-ban állítsd át ezt:
Control Panel
Regional and Language
Advanced
Non-Unicode programs to use: English/Hungarian
(lehet, hogy több magyarított és/vagy EA játék is meghülyük tőle (Spore lénylabor)) -
ajvé, nem lett meg az a 60-as szint, pedig itt szinte az összes küldit megcsináltam, legalábbis asszem, az alapnál nem viszont :(
nem baj, így is szép lett! :) -
#6489 Amúgy ha magyar verzió van meg nem lehet angolosítani igaz? -
csgj #6488 Lorelai Shepard... csak úgy szórakoztam, majd talán ha végzek Elenával, akkor kezdem előről vele :P
-
#6487 ATI kártyám van, és nincs ilyen gond... -
bgabor #6486 Igazán bekerülhetne ez a FAQ-ba, hiszen minden második felhasználót érinti. Bár végülis a warez topic linkje se kerül bele hónapok óta, pedig az is érint tíz játékosból nyolcat.