Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez az arany cucc nekem is bejött.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Kedvenc karim, Tali új cuccban osztja az észt velünk 😊

balee4
Hát egyelõre a hivatalso oldalon csak ennyi van: http://masseffect.bioware.com/downloadablecontent/

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Prince23
Helyzetjelentés!

Bejártam az összes mellék csillagrendszereket. Most már csak Novéria van hátra, meg a trópusi bázis, és a leszámolás. Mostmeg helyzetjelentéseket teszek a Fellegvárba. (Amúgy én minden fõküldi után az irányt a Fellegvárba teszem, mert ott is vannak küldik)

Csakmert elvileg a középsõ arra van 😄

broman191
Megvettem a gémet, regeltem a hivatalos oldalon, de ahogy elnézem a kiegre még várni kell. Van valami infó hogy mikor lesz elérhetõ? 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Maxtreme
Néha napján😊

balee4
Igen dirrekt erre törekedtem, majd 2x.-ra ennek ellentéte lesz.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

takysoft
NAGYON paragon(példakép) 😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

balee4
Így állok jelenleg:

Le szoktad ütni az ellenfelet ?

böröczk
A fagyásos dolgok nekem akkor jönnek csupán elõ, ha már jó ideje (mondjuk reggeltõl estig intervallumon belül) megy a gép. Lassan már egy porszívót is nyomatok neki. : D

Kumiho #2179

böröczk
Hogy nálad, az tuti. Egyébként, ha már itt tartunk, akkor lány is. Na lényeg, hogy bár nem 100%-osan kihalászható a hosszászólásomból; én ÖRÜLÖK a honosításnak, így sokak számára nyújthat még élményt ez a remek játék, akiknek eddig nem tudott, mivel nem értenek olyan szinten angolul. Nem mondom, hogy én vagyok a hipermájsztró angol lingvisztikai zseni, de szeretem angol nyelven játszani a játékokat, ahogy a filmeket is szeretem eredeti nyelven nézni, és még tanulni is mindezekbõl (Kivéve, ha a szóban forgó eredeti nyelv japán).
Úgyhogy én nem vagyok a honosítás ellen, sõt. Csak én biztos nem fogom magyar felirattal játszani, bár ki tudja. Már csak azért a pár részért is, amit nem értettem elsõ végigjátszásra kristálytisztán. Béka.

Kumiho #2179

Maxtreme
Én itt tartok jelenleg 😊

pubiloál
Jáj ezek a magyar elnevezések 😄 Én most lettem 57-es

Fenrir
45 körül, most megyek Vermárra.

A halál csupán a kezdet...

Én is lelõttem 😄 Pedig jónak indult a kari, csak amire nyomtam arról azt hittem h még viszi tovább a beszélgetést, erre hátulról kapott szegény =|

pubiloál
Ja értem.. és lvl hányas a karid?

Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az összes mellékküldetés kész, már csak a fõszál maradt.

Memtest, ez a progi neve, meg van processzor tesztelõ is
http://prohardver.hu/tema/hogy_kell_a_prime95-ot_hasznalni/hsz_1-50.html

valaki legyenszives az #5336-ra. köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

pubiloál
Ember! Azok a társaid, nem egy fegyver amit csakúgy eldobsz ha már épp nem kell! 😄 Csinálj mellékküldiket, aztán ha olyan a küldi, lõjj le mindenkit az bõven ad pontot. 😛 De a társaidat kidobni ejj

Fenrir
Most csak Liara-val és Ashley-vel játszok, már megcsináltam Wrex saját küldetését ezért már nincs rá szükségem többé. Mint mondtam: kell a renegát pont 😊

Ja, oké, thx, ezt nem tudtam 😊
Hivatalos fórumon is sokan írják, hogy fagy... Szóval ha jön patch, tuti kijavítják. Vagy legalábbis megpróbálják 😛
ProGabe
a patch elvileg a DLC-vel együtt jön!ez persze a dátumon nem oszt,nem szoroz,de legalább csinálják

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

pubiloál
Voltam persze, de szerintem hülyeség kinyíratni, Wrex a legjobb NPC. Mert ha charm fel van maxolva, akkor nem nyírják ki

cikasz
Nekem tökéletes a gépem és a 3-4 fagyás garantált amig játszom!

http://www.akciofigura.hu

Hm? 😄 Hogy, mit, mivel, merre, meddig és minek egyáltalán? 😛
Tolj le egy ram testet meg proci testet.

Voltál már Virimen ? Ha igen akkor tudnod kell ^^

Na jó, végeztem ezzel a "hogyan szûntessük meg a lefagyást" csatával... Egy halom driver feltelepítés, beállítás módosítás, stb után is ugyanazt csinálja. Talán most már kevesebb van belõle, de akkor is... töltésképernyõnél tuti, hogy egyszer lefagy. Vagy csak 20 percig tölt. 😛 -.- Na mindegy, ettõl még élvezhetõ. Ha ilyen fagyás/beakadás/lassulás van, szerencsére ki tudok belõle lépni, és akkor csak vissza kell lépnem a game-be. Szóval plusz idõ... És akkor a csatakiáltás: JÖJJÖN MÁR AZ A ROHADT PATCH! 😛
tobias88
nagyon gyenge a procid! olyan helyen tesztelted, ahol processzor mag sebességét mérte le és nem az összsebességet
pubiloál
És hogy jön a renegát ponthoz Wrex "távozása"?

Fenrir
Lol ez a fellegvári tanács. Az elsõ karakteremmel elengedtem Noverián a rekni királynõt, akkor lebaxtak hogy miért tettem ilyen meggondolatlan lépést, most a másik karakteremmel megöltem, erre lebaxtak hogy fajírtó vagyok. Érzem, hogy a végjátékban nem fogom megmenteni õket. Sajnos Wrexnek is mennie kell mert kell a renegát pont 😊

pubiloál
Nem brutálokos, csak értelmes, és ha már valószínüleg évek óta játszik angol nyelvû játékokkal, vagy talán angolul néz filmeket is, mint pl. én, akkor miért ne lenne képes akár nyelvtanulás nélkül is elérni egy olyan szintet, hogy megértse azt a két mondatot, ami levan oda írva egyszerre? Valószínû azért, mert nem egy agyatlan "aztaa 300fps meg mekkora heccsát" típusú gamer. Tisztelet a kivételnek, de nem csak mindig sírni kéne hogy "háát én nemtudok angolul, URISTN' nem értem a szöveget" - Hát tegyen érte hogy megértse. (Ja, és mint már korábban is leírtam, én sem tanultam soha angolul, csak használom az eszem, ha már van egy kicsi <#idiota>

Köszönöm a válaszokat.
Pár pályán tetszett hogy ott fedezékben ülünk és harcolunk. Élvezetessé tette a játékot. Meg kezdek úgy dönteni. Hogy kiveszem azt hogy a társaim használják a képességeiket mert amikor jól jönne akkor kiderül hogy elhasználták és nem tudok taktikázni. (ilyenkor nem is kell odafigyelnem a társaimra)
Azért mert te egy tanult okos kisgyerek vagy.Sajnos nem mindenki ilyen brutálokos mint te ezért van a honosítás kitalálva.
LOL

Nem. A két oldalra kapott pontjaid azt befolyásolják, hogy mennyire tudod maximum felvinni a charm/intimidate képességet. Amelyik oldalra több pontot kapsz, annak a lehetséges maximuma nõ jobban. Ettõl függ, hogy adott helyzetekben mit választhatsz a beszélgetés során. Az "arany középút" itt nem mindig jó...

dienesoft
Sziasztok!

A gépemet elõször leteszteltem, hogy menne-e a játék és mindenre közepest adott. Visznt a játék gyakorlatilag játszhatatlanul szaggat 640x480 gyenge beállításokkal, minden aprósággal kikapcsolva... így el is felejthetem a játékot, ha nincs jobb gépem?

pubiloál
Nem feltétlen, a végén is ugyanúgy lehet jó vagy rossz döntést hozni, bár inkább nem spoilerezek 😊

zorrobomber
ez is olyan mint a kotor hogy a végén az egyik oldal(példakép/renegát) mindenképp kimaxolódik? Nekem közel sem egyértelmû melyik oldalon állok.

Nálam viszont se tört változat, se virtuális meghajtó nem volt. Csak a csatolók eltérése.
Starfighter
Ez a probléma nálam is megvolt! Megoldás: Miután letörölted a tört változatot, kell neki egy restart. Utánna nekem egybõl indította. Ha így sem megy, akkor lõdd ki a Virtuális meghajtó programját.

MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória

offkorz
na megvan a magyar,most fogom kipróbálni.😊

heló! valaki nyomja hasonló konfigon? AMD 3200+ AM2, 1giga ram, GF7600GS 256mb. Megnéztem az oldalon minden a min. felett volt, de ez is csal 1 picit, mert azt nem tom h élvezhetõen fog-e futni. Szal valaki ha tudna valamit mondani megköszönném.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

köszi 😞 Az baj, ugyanis csak SATA-s meghajtóm van 😞

Est Sularus Oth Mithas

Fenrir
Nincs a hajón az admirális, soha még csak szó sem volt róla, a honosítás sem mondta. Amikor megnyitod a galaxis térképet akkor szoktak üzenetek és adások jönni.

Ezzel én is találkoztam, sõt a játék fórumán is utána néztem. Ott azt találtam, hogy ez akkor jön elõ, ha a csatoló SATA. Mivel van a gépemben egy EIDE csatolós olvasó is, ezért oda átraktam és onnan futtatom kényszerûségbõl. Remélem az elsõ javításban megoldják.
Ron Ragm
Elvileg a csapatos játékidõ 75%-át vele kell eltölteni, és mivel elég késõn jön meg elvileg a titok az hogy nem szabad sok idõt elcseszni a citadelben.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?