Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most akasztottam ki a játékot! Az igaz hogy jó ha elmentjük a mentéseket? Állítólag majd a köv. részbe ha bemásoljuk akkor megmaradnak az eddig választott döntések?!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A világ nem fekete-fehér ezt a Witcherben oldoták meg jól szerintem.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Tegyél a fegyveredre modokat, a kisütések ellen...
Wedge:
Épp ez benne a jó... a jó és a rossz elmák harcai! én ezé szeretem a JE-t, Witchert is, szal döntések halmazai a játékok BW gémek😊
Itt a játékról beszélünk, és senkit se érdekel, miért nincs 8k-d erre a remek játékra.
Meg komolyan... ha már ekkora warezos vagy, akkor eg kis cheat nem férne bele sírás helyett?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
a jedik és a sötét oldal nem kimondottan "kotor", szimplán star wars😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
JE - zárt ököl - nyitott tenyér
ME - példakép - renegát
Csak a név változik az elv ugyanaz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Például elkénne felejtenni ezt a álldogállo npc státuszt az kénne hogy mindenki végezze a dolgát élje az életét ugy mint az általad emlitett TES-ben.
Meg ez a állando sötét világos oldal is lerágott csont föleg a Witcher után.
De ha nem tartóztatod le Jahleedékat, akkor nem kapsz példaképes pontokat... ha meg elereszted õket, akkor meg nem kapunk semmit sem.
Csak kockázatos: nem kapunk xp-t, és lóvét sem. ha felhagyunk vele.
Tegyük hozzá, Mass Effect ennél sokkal durvább olyan szempontból, hogy az összes bolygón full ugyanazokkal az épületekkel találjuk magunkat szemben, dejavu. Viszont mind a saját karakterek mind az npck szempontjából realisztikusabbak (vagy inkább annak hatnak) MF figurái. Oké, Oblivionban most simán elõjöhetsz a páncélokkal, fegyverekkel, abban az esetben igazad is van, de szerintem MF készítõi még meg fognak lepni minket pár letölthetõ tartalommal, ami feltehetõleg új fegyverek, ruhák, karaktergeneráláshoz tartozó "kellékkek" arzenálját fogja felsorakoztatni.. És esetleg új pályák (bolygók) is idetartozhatnak még.. *szép álmok*
Na én itt már bele sem merek gondolni, mi lesz, ha az ígéreteket illetve játékosok által szõtt álmokat, kívánságokat Bethesda megvalósítja a Fallout 3-ban...<#buck>#buck> Na szóval, lesz (és van) mikkel játszani a Diablo3-ig..
Kumiho #2179
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
nekem a saját szeriálommal fog menni ezek után?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Szóval a grafikáját inkább hagyjuk. A sztori jó, a stílus szintén, a kidolgozottság vicces, fõleg egy Oblivionhoz hasonlítva...
Nézd már meg a kettõt. A MF-ben a ruhák egyformák, anyagtalanok, csak "rá vannak festve" a karakterekre. Mondom: az arcok mozgása jól kidolgozott, de a hajuk már mûanyagból van, a ruházat röhej kinézetû, fõleg a 10 GB teleptett mérttel. A páncélok még úy ahogy, de azok is tök egyformák, csak a színük más. A tájról meg ne is beszéljünk...
Am mekkora a max LVL?
"Hát csupán annyi hogy a hologram nem engedi megvizsgálni. 😊
Mindig elküld melegebb éghajlatra ha scannelni akarod az örzõt. 😊"
Nem akarok itt flame-t kelteni,de hol írtad azt a bizonyos ,hogy "lehet"-et?
Azért egy Spectre rangban,meg mindenben egy VI fölött áll. Tehát hologramm barátunk hiába mondd bármit is,mi nyugodtan megcsinálhatjuk,ez lenne a játék lényege.😉
Tetszik érteni?
Másodszor mint említettem, LEHET hogy lescanneli, de mivel újra és újra felajánlja (a többinél nem ajánlotta fel.. nem is engedett vele semmit csinálni) a lehetõséget, ezét volt zavaró..
Tetszik érteni?
Why so serious?
Valamelyik másikat kihagytad.
(egy kis bíztatás: abban a küldetéssel 2 óráig szenvedtem, a végefelé minden sarokban keepert láttam...:S )
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
amúgy csaj karakterrel letudnám e fektetni Ash-t?😄
http://www.akciofigura.hu