11074
  • rony10
    mindkttőt kipróbáltam
  • Adam II
    Másik cracket használj.
  • rony10
    senki nem tud segíteni? :(
  • MrAndree
    Akkor én meg azt súgnám meg, hogy jobb gombbal zoomolva még a távoli ellenségeket is pillanatok alatt lekaszálod. Ennyit a pontatlanságról. Másrészt meg vért izzadni? Hardcore-on is maximum csak nehéz a játék eleje de amint felviszed max-ra a hozzá tartozó képességeket az is röhejesen könnyű lesz.
  • rony10
    Valaki segítsen legyen kedves. Valamiért a fegyvereim nem hűlnek vissza és a cheat sem segített valamiért nem működnek pedig átállítottam. PLEASE HELP!
  • Broafka
    ha a többiekét autómatán osztja el akkor annyira nem gond, nem osztja el annyira rosszul őket. Csak túl egyenletesen, így a végére már idegesítő hogy alig maxol ki valamit.

Csak te ne legyél autómatán! :)
  • mikrofonhead
    Azt mondod, hogy akkor besz*ptam csúnyán?Nagyon rosszul osztja ki a pontokat automatán? :S :/
  • Grifidos
    Akkor én is megsúgom neked, hogy a szar pontosságú fegyvereknél mindegy hogy te mennyire látod "kicsinek" a célkeresztet, és lősz. A pontatlan fegyverek szépen mellé szórják a lőszert, jó ha minden harmadik eltalálja a célpontot. Persze ez távolság függvénye is.

Mellesleg kit érdekel a végjáték? Xar fegyverekkel vért izzadsz mire odajutsz.

Adam II !

Itt az új crative driver, tedd fel. Nekem minden fagyást megoldott. Persze ne felejtsd el elindítani a beállító progit (A mass effectét) és menteni a beállításokat, mielött kilépsz belöle.

Új driver
  • Adam II
    Gépkarabéllyal tolom én is és nem panaszkodom rá. Rövid sorozatokat kell vele eregetni úgy ,hogy pontosan fejre célzol fedezékből. Ha folyton nyomod az egérgombot akkor túlmelegszik meg pontatlan lesz.
  • Adam II
    Jah még valami. Nem akarom elkiabálni de úgy néz ki megoldottam a fagyás problémám. Tegnap két dolgot változtattam meg nem tudom melyik használt de a nap folyamán kétszer is sikerült órákat játszanom zökkenőmentesen és a játék menüjéből léptem ki.
    Az egyik ,hogy az asztal parancsikonjának nem a launchert adtam meg cél ként hanem közvetlenül a MassEffect.exe-t, a másik ,hogy a BIOEngine.ini-ben ami a Dokumentumok mappán van ezeket:

NoHALSupport3=Sound Blaster Audigy
    NoHalSupport4=SB Audigy

kicseréltem erre:

//NoHALSupport3=Sound Blaster Audigy
    //NoHalSupport4=SB Audigy

Gondoltam leírom hátha segít másnak is aki fagyásokkal küszködik bár nem ígérek semmit. Majd játszok ma is és majd meglátjuk ,hogy tegnap csak jó kedve volt-e vagy megjavult.
  • sanyiiiii
    Hát akkor megsúgom mi a gépkarabély lényege a végjátékban.

Ha folyamatosan lősz elkezd szépen nőni a célkereszt, azaz pontatlanabbul lősz. Az MEben ez oly szép módon van megoldva hogy ez a fegyver melegedésétől függ, mégpedig egyenesen arányosan. Tehát ha a fegyver nem melegszik egyátalán akkor maximális pontossággal lősz amíg világ a világ. Ezt márpedig egy gépkarabéllyal el lehet érni ha beledobsz 2 frictionless materialt (meg ne kérdezzétek hogy forditották le mert fogalmam sincs xD). Plusz aki sír a tulmelegedős crack probléma miatt annak ez megoldás a problémájára:D
  • Adam II
    A fegyverek alakja nem fog nagyon változni igaz? Már egy rakás különféle gyártó fegyverét használtam de eddig csak színben tértek el egymástól a páncélok szintén.
  • SaGa
    Akkor automatán hagytad a pontosztást a játék kezdetekor. Rossz hír, hogy ez már így is marad, míg újat nem kezdesz. Elvileg állítható menet közben, gyakorlatilag nekem nem sikerült...
  • mikrofonhead
    Reggelt!

Figyi mikor kapok olyan elosztható pontokat?Az adept-el kezdtem és most még mindig nem kaptam semmit pedig most ott tartok, hogy kiderült h saren a főgonosz és elvittek egy másik bolygóra...nemrég keltem fel a prothean cucc robbanásától, és a lényeg h még mindig nincs elosztható pontom :(
  • Carlos
    Micsoda? Mesterlövész puskával játszottam végig először a játékot!
    Überjó volt. Saren se nagyon bírta, bár ott trükközni kellett, mert ugrált a mocsok.
  • SaGa
    Izé...

Végig lehet tolni úgy a játékot, hogy csak a mesterlövészpuskát használod, plusz a képességeket. Egy infiltrátorral így mentem végig, insane fokozaton. A bolygókon pl ki kell szállni a Mako-ból, fedezékben elballagni addig, amíg lőtávolba kerül az ellen és adj nekik a sniperrel. Jó lőszerrel a rakétatornyok is leszedhetők pár lövéssel.
  • Grifidos
    Bakker, hogy mekkora sötétség van itt.

Teljesen mindegy milyen fegyvert használsz, NEM a fegyver sebzése a lényeg hanem a pontossága és hogy mennyi lövést adhatsz le a túlmelegedésig.( persze az az optimális, ha minden értéke magas)Nyugodtan meg lehet nézegezni harc közben, hogy mekkora a szar fegyver szórása, a pontosabbhoz képest képzetségi pontoktól függetlenül.
    A pontatlan pontatlan marad akár mennyi pontot is tettél a képzettségére.
    A gépkarabély pedig a legnagyobb daráló a játékban.
  • Broafka
    nem is, tulajdonképpen garrus kódolásképességét kapod meg, amennyi neki, annyi neked is.
    ergo neked kell kikódolni, ha nem tudod, akkor túl gyönge a képessége hozzá, de ne aggódj, az csak egy küldi, amit ha jól tudom akkor majd Hacket admirálistól meg fogsz úgyis kapni ha a megfelelő csillaghalmazban vagy
  • Csataiii
    Üdv! Van egy kérdésem. Katona kasztal vagyok, és nincs kódolás képességem.A Féroszon a geth panelhez kell kódolás.Garusnak van, de nem emgy oda kikódolni.Mit kell tenni? Pls segitsetek
  • martin1992
    az nagyon cool
    és a metalos: A VÖRÖs nindzsa, szellemírtók elrabolt fegyvere
    vagy a Airborne hero: első pályája(1 gomb nyomás), a németek fél méterre tőled se vesznek észre

• Broafka
    nem csak ő, a játék inkább! :)

azért már akkor is idők kérdése volt, hogy mikor kezdenek el fikázni egy játékot, de ő legalább jól is csinálja! :)

(örök kedvenc a big rigs-es videója :) )
  • csgj
    Hát igen, ha ő nem létezik, nem tudtam volna felhozni ezt a nagyszerű példát :P
  • Broafka
    ejha, de beindult a topik :)
  • bgabor
    FreddyD
  • Broafka
    szerintem is a gépkarabély a legjobb fegyver, könnyen használható, pontos (ráraksz egy ütéselnyelőt még pontosabb lesz)
    csak hamar túl tud melegedni egyes fajtája
  • bgabor
    Ja hogy épp ez benne a szép! Világos! De akkor abban ezekszerint egyetértünk, hogy a játék első felében a pisztoly és a shotgun jobb nála, ugye?
  • martin1992
    Rossz PC Játékok Sorozat XDXDXD
  • MrAndree
    Annyit biztos használtam mint te a karabélyt. Az elején valóban messze a leghasználhatatlanabb fegyver a karabély de épp ez benne a szép. A játék így is kurva könnyű, így legalább addig van benne valami kihívás amíg felfejleszted.
  • csgj
    Játékban ki tudja, mi az igazán jó fegyó... Mióta a Mesterlövészben a gumibottal vagy mivel végigverhetted az összes pályát, már nem lepődök meg semmin. :P
  • bgabor
    Én a játékbeli gépkarabélyokról beszéltem. A mai, valódi gépkarabélyokat hagyjuk ki a dologból. (egy M-16os, M4es, de mégy egy AKM-47es is, félautomatára állítva, baromi pontos nagy távolságokra is (4-500 méter!))
  • martin1992
    hát igen csak én azt akarom hogy ashley vell meg legyen a 75% hogy velem volt, wrex meg ott akar léenni
  • bgabor
    Ott én is beszívtam, Tali kell hozzá, különben nem tudjátok kinyitni a széfet.
  • csgj
    Bárcsak az lenne végre... Akkor jöhetne a patch is a fagyásra :S
  • martin1992
    bocsi
    gyorsan gépeltem
  • rotator
    73 hozzászólás, már azt hittem, kijött a dlc!
  • csgj
    Aha, Wrex :)
  • bgabor
    Lehetségesnek tartom, hogy maxra fejlesztve, fantom gépkarabéllyal jól lehet gyakni. (330-as sebzés az már majdnem a Fantom kategória)

A gond az, hogy a másik két fegyverrel már a játék legelején is nagyon jól lehet haladni. Se a pisztoly, se a shotgun nem szorul rá, hogy 10-12 pontot rátegyél, mire jó lesz. A shoti már az elején is a legnagyobbat sebzi az elérhető fegyverfajták közül, a pisztoly meg, főleg guggolva, már az elején is a legpontosabb. (a mesterlövészpuskát szándékosan hagyom ki mindíg, mert az természeténél fogva csak nagyon ritka helyzetekben használható)
  • csgj
    Hát, az biztos, hogy a mai, valódi gépkarabélyok legtöbbje pontatlanabb, mint a pisztoly. Mivel az előbbi ránt, és így több helyre szórja a töltényt. De ez más, ez sci-fi, legyen itt a fegyver olyan, amilyen akar lenni :D És a gameben sztem majdnem mindegyik fegyó lehet ugyanolyan pontos, mint a többi, ha fullosan felfejleszted a képességedet rá...
  • martin1992
    na képzeljétek mi történt ma velem
    csinálom azt a küldit mikor a wrez páncélját kell visszaszerezni
    katona karim van +Ashley+wrez
    kinyírok mindenkit , kinyitok minden ládát amit tok , csak két láda marad amihez nincs elég képzettségem ,na itt meguntam és kiléptem
  • bgabor
    Persze, így lehet pontosan megadni, melyik ellenfélre akarod nyomni a következő képességet. (dobás, emelés stb)