Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem így sikerült befejezni, sajna elsõ kari =| És mindig középre nyomtam párbeszédekben, se felülre se alulra, mert nekem az volt a legszimpibb 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Neeee, hekkelés xDD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

BaLeeX
Thx!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Túl nagy választék nincs. Az oblivopnban folyamatosan változik fejszerkezet a csúszkák mozgatásával, itt csak pár "lépcsõ" van...

Én is a nyakába estem a géppel egynek. Erre Wrex: "Nice shot!"... Két renegade pont, de most nem érdekel, mert eleve olyan a jó Juan Sheppard...
Ladino adeptus, bõrnyakú kinézettel, nagy túlélõ, nem kedvel senkit, a parancs teljesítés mindenek elõtt. A Councilt már 3x elküldte a fenébe...

Amúgy: úgy tûnik, az elsõ végigjátszásnál kihagytam pár dolgot, vagy más triggerek aktivizálódtak másodszorra, de találtam olyan helyeket, ahol nem jártam...

Maxtreme
Sõt a nevük is hangzásra 😄

Maxtreme
Jaja :o)

pubiloál

Legalább erre nem... mondjuk a név <#idiota>

Fenrir
Érdekes, hogy a karaktereink arca mennyire hasonlít 😊

A halál csupán a kezdet...

Spoiler:

Amikor felmondja a verset Ashley, s megláttam a válasznál azt a válaszlehetõséget, hogy: "Mi ez a szar?" majd lefordultam a székrõl a röhögéstõl. 😊

RedDevilsza
És tényleg <#wink>

Automatikusan annak a szintjét veszi alapul akinek a szintje a legmagasabb a csapatodban.

Why so serious?

nyirog
hy, azt meg lehet oldani vhogy, hogy az egyik csapattársam vhogyan besegít az elektronikus szakértelmével (mivel nekem túl kicsi, amúgy azt sem tudom h azt hogyan lehetne fejleszteni mert az upgrade menüben nem igen van elektonkus szakértelmere utaló dolog, gondolom azért mert olyan kasztban vagyok :S )...

Maxtreme
Tényleg. Ki hogy áll karakterileg? 😊

Én jelenleg:

Még van hova fejlõdni😊

Hát nem. Nekem se direkt volt csak megpattantam egy sziklán és a hátulja pont az egyik szerencsétlenen landolt. 😊

Why so serious?

Maxtreme
Szal akkor ezen a bolygón nem érdemes kiélni carmageddonos hajlamaim 😊))

Ja, szépek. Az egyikre véletlenül ráparkoltam a Mako-val és renegade pontokat kaptam. 😊

Why so serious?

Mintha a Spore-ból ugrott volna át a Mass Effect-be 😄
Találkoztatok már ûrmajommal? xD Ez a bolygó tele van velük 😛

Local Cluster.

Why so serious?

Az érdekes. Angolul játszottam szóval magyar elnevezésekkel nem vagyok tisztában de:
Elõször Wards Access Corridor /egyik galon lévõ izét kell megnézni/ aztán onnan küld majd a Financial District-be /ott pedig Barla Von mögött lesz/, aztán onnan meg pár méterre van egy hanar árus, mögötte egy lépcsõvel annak a tetején meg jobbra és ott lesz a vége.

Why so serious?

Citadelhez legközelebbi, nevét nem tudom :S (bal alsó sarok a többihez képest)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BaLeeX
Utolsó láma kérdésem mára. El kéne jutnom a holdra kiiktatni a megvadult VI-t. Merre van a naprendszer? 😄

Átnéztem az összes helyet amit láttam de nem találtam...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

tobias88
nekem csak annyi van hogy kövesd a jelet
Mit kell segíteni? Naplóban pontosan le van írva hova kell menni.

Why so serious?

Maxtreme
Kicsit? 😄
A büdös életbe soha nem jöttem volna rá xD

Harry Seldon:
Thx, de már elõtted beírták😊

tobias88
én azt a küldetést nem tudom megcsinálni, amikor a hamisított pénznyerõ autómaták által szerzett jelet kell követni! valaki segítene?
tobias88
azta, ez kicsit bonyolult <#vigyor2>

A következõ sorrendben kell nyomogatni a tartályokra:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1, 2, 1, 3, 2, 3, 1, 2, 3, 1, 3, 2, 1, 2, 1, 3, 2, 3, 2, 1, 3, 1, 2, 3, 1, 2, 1, 3, 2, 3

www.gamedroid.hu

pubiloál
A leghatásosabb gyilkolóeszköz szerintem nem fegyver... gyengébb egységek már abba belehalnak ha mondjuk a throw-od maxra fel van húzva, és ellököd õket.. vagy abba ha lift-et használsz..

BaLeeX
A magyarban F-VÉD akadémia van biztos az lesz az akkor. Megyek megnézem. Kösz!

C-Sec Academy, asszem magyarul Toronyõrök.

BaLeeX
Lehet hülye kérdésnek tûnik de a fellegvárban hogy a francba lehet visszajutni a hajódhoz? Melyik helyszín az? 😄

Azért kezdtem soldert h assault riflevel menjek 😊
Azon filózom h lehet nem tiszta karikat viszek magammal hanem keveréketek :S És akkor lehetne Garrus sniperrel, mert most helyette Tali van ^.^

Az lehet, én tapasztalatból beszélek. Nekem bejött.

Why so serious?

Errõl finoman szólva megoszlanak a vélemények.

Miért kellene elkerülnie? Az elején szar de utána meg a leghatásosabb gyilkolóeszközzé válik a játékban.

Why so serious?

Késõbb jobb lesz. Persze kell majd Liara hogy támogasson biotikus téren, meg Wrex. Emellett a soldier magától gyógyul upgradek nélkül is, és fizikailag messze a legellenálóbb. Plusz szituációtól függõen mindig a legalkalmasabb fegyvert használhatod, amikkel pontosabbat és nagyobbat sebzel bárkinél. Egy jótanács: Az assault rifle-t kerüld el messzire.

Elején hihetetlenül rossz, még az Adept-tal is jobb volt elején. Meg igazából az a gáz h 1 skillem van vele az meg kevés és mivel az elején vok Accuary nevetséges és összevissza lõ =|

#5136 ha olyat fejlesztesz akkor nem kell, elég ha te kifejleszted a dekódolásos skill-t.

<#eplus2>Viszont ez a felbontás bassza a csõröm.Majd meglesem,nem-e lehet vmi configban vagy máshol berhelni.

böröczk
Akkor logikus, hogy nem : ) Nekem épp ezért van saját gépemen Infiltrator karakterem, pajtásom gépén pedig Vanguarddal játszom. : )

Kumiho #2179

böröczk
a beállítás neve "film grain", ebbõl szerintem a legelvetemültebb is kikövetkezteti, hogy célja a játék filmszerûvé tétele : D

Kumiho #2179

Prince23
Tehát gondolom a technikumban kell legyen jártas valamelyik karakterem....
És mi van ha technikusit karaktert fejlesztek? akkor is kell vki velem?

Miért is? <#conf><#csodalk>

Fejleszthetõ életerõ, heavy armor(a kasztok közül egyedüliként). Kimaxolható pajzs(5-ös), remek fegyver-képességek, és minden fegyverhez értesz.

Én a Silent Hunter 4-ben már találkoztam ezzel az effektel.
De nemigazán tudnám szóban leírni. Kapcsold ki, majd be, és észreveszed a különbséget.

A felbontás részét én sem értem. Nálam lehet 1280X1024-be állítani, öcsémnél nem. Pedig mindkét monitornak ez a max felbontása. Nála mégis csak az 1280X960 van.

Ruha nekem is mosódik, de 1 mp múlva ki is tisztul.
Bár most h levettem Medium-ra sokkal rosszabb =|

Ok,hogy "szemcsézett lesz a kép tõle".De ennek mi értelme?Nem igazán találkoztam más játékokban ilyen beállítással....A másik kérdés:1280X1024-be nem lehet állítani vmi trükkel a felbontást?Csak az 1280X960-at adta.A karakterek ruhája,meg még itt-ott egyik másik textúra elmosódott.Pedig maxra van húzva minden....

Kell veled legyen ember akinek magas a Descrybe skillje, vagy valami hasonló, Garrussnak és Tali-nak van ilyen.

Lehet élsimítás a "Mass univerzumban" 😉