11074
-
#6365 nem ilyen gagyi dvd tokos vacakság?
hány oldalas a novella? kézikönyv?
(16:35-kor kell indulnom, ha meg akarom venni, szóval sietős a válasz...) :) -
#6364 tulképp jah, szép doboz, eredeti dvd, és van benne egy kis novella is, azis jó :) -
#6363 Skacok.
Mi található a dobozban, ha megveszem? (szokásos 15 oldalas nyamvadt papirszar a "kézikönyv" ?) -
#6362 Wrexben a tűrőképesség nagyon jó, és vicces beszólásai vannak :)
nálam az Aszári csaj (Lira vagy mi is a neve) jön be, jó, mert én úgyis mindig elfelejteném használni ezeket a varázslatokat, én lőni szeretek, és miközben én lövök, ő addig szétszed mindenkit :)
másiknak meg vagy Garrus, vagy Wrex vagy Tali, mostanában Tali a második nálam! :)
mingyá elérem az 51-es szintet! :D meg lesz az a 60 ;) -
csgj #6361 Jeee, Tali Tali Tali Tali Tali Tali Tali!!! (a mániám már egy Tali-ról készült rajzban is érvényesült :P) -
#6360 Nekem nem szimpi.
Én a kezdő csajszit és Tali-t szeretem... Mindig ők jönnek velem. -
#6359 jaj, bocsi, ezt spoilerbe kellett volna tenni :-/ -
#6358 amúgy Wrexet meg lehet menteni, csak legyen magas az elbűvölésed, és akkor meggyőzöd wrexet.
Wrex az egyik kedvencem a játékban, szóval én semmi pénzért nem nyírom ki :) -
Cat 02 #6357 igen. -
#6356 Csak emberrel lehet lenni? -
Cat 02 #6355 Figyu, Lacko Shepard volt az univerzum megmentője nálam ;) -
#6354 Nem lehet a vezetéknevet állítani:-(( Egyébként most végeztem másodszorra ugyanazzal a karakterrel. Király, ahogy más a történet vége a válaszaim miatt:-)) A fantomképességek miatt most nem kellett Wrex-nek meghalnia:-)
-
csoola #6353 amugy a kék csajszi nagyon rám van kattanva, tök király h mind a két csajt probálja füzni Shepard:D mondjuk Liara ugye nem is csaj... na mindegy:D
jah és még valami, én vagyok balfasz ha a vezetéknevet nem tudtam állitani? Gyula Shepardként kurva rosszul hangzik, de mindegy már:D -
csoola #6352 Ash-t fogom, azt hittem ez az a szituésön! de köszi akkor nem érdekes :) -
#6351 Majd választol a megfelelő szituban, vagy Ash vagy őt. -
csoola #6350 hát, még soha nem fogott meg szerepjáték ennyire :) talán a TPS beütés miatt, mert szeretem a lövöldét :) SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER!!!
nah, szoval kipurcant Wrex a krogan pajtim, én jol ki akartam vele békülni de az a ribanc Ashley kinyirta... meg Kaidant választottam vezetönek a bogárfejü srácokhoz, ö is meg fog halni? -
#6349 hmm, amikor én letöltöttem, nekem az is magyar volt! :D
hmm, nah jó, én magyar oldalról szedtem le, akkor nem szóltam :) -
Cat 02 #6348 Angol játék, warez :) -
#6347 csak két helyre van kirakva hogy No warez, és te még csodálkozol hogy törlik a postodat lol GW-be is ennyire alma voltál?:D -
#6346 Nekem vista 64bit alatt felment tökéletesen, szóval valszeg csak az xp lehet gázos. -
#6345 én nem értem, a magyarítás az nem alap a játékhoz? a boltokban is magyar felirattal árulják -
#6344 No, megtudtam, hogy a magyaritás telepítőjébe nem került be a 64-es támogatás.
Ezért vacakol 64 bites oprencer alatt. Nem árt, ha ti is tudjátok! Jó játékot mindenkinek! -
#6343 thx. törölhettek... -
Cat 02 #6342 Akkor :D -
#6341 igen, ezzel van problémám...
Olvastam, többször is!
Szóval a problémám:
Ru patch felmegy. Ezután katt a magyaritásra (2ik lépés). Ekkor a nyelvkiválasztás (magyar) után kiirja, hogy XP-t vagy Vista-t futtassak. (XP 64-em van). -
Cat 02 #6340 http://mefaq.uw.hu/ -
#6339 Ki lett cenzúrázva a kérdésem, vagy csak mellékattintottam?
(Magyaritás probléma) -
Jocisan #6338 Gamempire -
Jocisan #6337 Sziasztok !
Ha valakit érdekel Citadel térkép, Questek ,40 keeper jelölve stb.
Link :http://gamempire.extra.hu/photo_gallery.php?gallery=Maps -
#6336 hát ööö, én eredetivel játszom :)
mondjuk nekem nem indult el a játék, mert... olvasd leljebb! :D
szóval crackelni kellett az eredeti játékomat! :D -
#6335 ez azt jelenti hogy tört játékal játszol, és rossz crack-et használsz:P -
#6334 azért arra figyeljetek hogy van amikor bug, de valamikor egy ellenséges támadás.
Van egy olyan támadás amitől túlmelegszenek a fegyverek (ilyenkor vörös áramfoszlányok mennek végig a testeden) ilyenkor no panik, válts fegyvert, aztán később működni fog a túlmelegedett is.
viszont ha csak simán túlmelegszik akkor jah, az bug, és akkor töltsd vissza, és figyelj arra hogy ne melegedjen túl (vagy ha a küldi végén jársz akkor bírd ki egy másik fegyverrel, küldi végén megszokott szűnni ez a dolog) -
RaKmaTakaTa #6333 Néha túlmelegedés után nem hűlnek le a fegyverek, tölthetem vissza az állást. Ez miért lehet? -
#6332 hmm, nem tudom, a gránátos nálam bevállt, csak elfogytam, egyet le kellett ütnöm, aztán megint találtam gránátot. Majd megpróbálom akkor legközelebb leütni őket -
#6331 akkor valamit elszurtál mert én végig ugy nyomtam le öket, és max paragon pontot kaptam értük -
jocika #6330 Ami a cd-n van? Mert egyébként a legutóbbi nem beta, nem gyári cd-s driver volt fennt. Miután azzal csinálta, raktam fel a beta-t. -
#6329 a fenét, az halált jelent, úgy intéztem el azt az egyet, kiterült, és levont egy élő telepest... -
#6328 egy gránát nélkül is megcsinálhato az egész, mindössze közel kell menni, majd puskatussal fejbevágni öket. -
#6327 nah végig vittem, 46-os szinttel, 100% jó oldalon.
Nah jó, az igazat megvalva kaptam 2 renegát pontot (elfogyott a gránátom a telepeseknél, és kénytelem voltam kinyírni az egyiket)
Azért a Fantom fegyverekkel elég verhetetlen tud lenni az ember -
#6326 igazatok volt, a klinikák mögött elbújt egy ^^