11074
  • Carlos
    nem ilyen gagyi dvd tokos vacakság?
    hány oldalas a novella? kézikönyv?
    (16:35-kor kell indulnom, ha meg akarom venni, szóval sietős a válasz...) :)
  • Broafka
    tulképp jah, szép doboz, eredeti dvd, és van benne egy kis novella is, azis jó :)
  • Carlos
    Skacok.
    Mi található a dobozban, ha megveszem? (szokásos 15 oldalas nyamvadt papirszar a "kézikönyv" ?)
  • Broafka
    Wrexben a tűrőképesség nagyon jó, és vicces beszólásai vannak :)

nálam az Aszári csaj (Lira vagy mi is a neve) jön be, jó, mert én úgyis mindig elfelejteném használni ezeket a varázslatokat, én lőni szeretek, és miközben én lövök, ő addig szétszed mindenkit :)

másiknak meg vagy Garrus, vagy Wrex vagy Tali, mostanában Tali a második nálam! :)

mingyá elérem az 51-es szintet! :D meg lesz az a 60 ;)
  • csgj
    Jeee, Tali Tali Tali Tali Tali Tali Tali!!! (a mániám már egy Tali-ról készült rajzban is érvényesült :P)
  • Carlos
    Nekem nem szimpi.
    Én a kezdő csajszit és Tali-t szeretem... Mindig ők jönnek velem.
  • Broafka
    jaj, bocsi, ezt spoilerbe kellett volna tenni :-/
  • Broafka
    amúgy Wrexet meg lehet menteni, csak legyen magas az elbűvölésed, és akkor meggyőzöd wrexet.

Wrex az egyik kedvencem a játékban, szóval én semmi pénzért nem nyírom ki :)
  • Cat 02 #6357
    igen.
  • highlander15
    Csak emberrel lehet lenni?
  • Cat 02 #6355
    Figyu, Lacko Shepard volt az univerzum megmentője nálam ;)
  • catacom
    Nem lehet a vezetéknevet állítani:-(( Egyébként most végeztem másodszorra ugyanazzal a karakterrel. Király, ahogy más a történet vége a válaszaim miatt:-)) A fantomképességek miatt most nem kellett Wrex-nek meghalnia:-)
  • csoola
    amugy a kék csajszi nagyon rám van kattanva, tök király h mind a két csajt probálja füzni Shepard:D mondjuk Liara ugye nem is csaj... na mindegy:D
    jah és még valami, én vagyok balfasz ha a vezetéknevet nem tudtam állitani? Gyula Shepardként kurva rosszul hangzik, de mindegy már:D
  • csoola
    Ash-t fogom, azt hittem ez az a szituésön! de köszi akkor nem érdekes :)
  • Prince23
    Majd választol a megfelelő szituban, vagy Ash vagy őt.
  • csoola
    hát, még soha nem fogott meg szerepjáték ennyire :) talán a TPS beütés miatt, mert szeretem a lövöldét :) SPOILER SPOILER SPOILER

SPOILER SPOILER SPOILER!!!

nah, szoval kipurcant Wrex a krogan pajtim, én jol ki akartam vele békülni de az a ribanc Ashley kinyirta... meg Kaidant választottam vezetönek a bogárfejü srácokhoz, ö is meg fog halni?
  • Broafka
    hmm, amikor én letöltöttem, nekem az is magyar volt! :D

hmm, nah jó, én magyar oldalról szedtem le, akkor nem szóltam :)
  • Cat 02 #6348
    Angol játék, warez :)
  • SZEG007
    csak két helyre van kirakva hogy No warez, és te még csodálkozol hogy törlik a postodat lol GW-be is ennyire alma voltál?:D
  • Terminátor14
    Nekem vista 64bit alatt felment tökéletesen, szóval valszeg csak az xp lehet gázos.
  • Broafka
    én nem értem, a magyarítás az nem alap a játékhoz? a boltokban is magyar felirattal árulják
  • Carlos
    No, megtudtam, hogy a magyaritás telepítőjébe nem került be a 64-es támogatás.
    Ezért vacakol 64 bites oprencer alatt. Nem árt, ha ti is tudjátok! Jó játékot mindenkinek!
  • Carlos
    thx. törölhettek...
  • Cat 02 #6342
    Akkor :D
  • Carlos
    igen, ezzel van problémám...
    Olvastam, többször is!

Szóval a problémám:
    Ru patch felmegy. Ezután katt a magyaritásra (2ik lépés). Ekkor a nyelvkiválasztás (magyar) után kiirja, hogy XP-t vagy Vista-t futtassak. (XP 64-em van).
  • Cat 02 #6340
    http://mefaq.uw.hu/
  • Carlos
    Ki lett cenzúrázva a kérdésem, vagy csak mellékattintottam?
    (Magyaritás probléma)
  • Jocisan
    Gamempire
  • Jocisan
    Sziasztok !
    Ha valakit érdekel Citadel térkép, Questek ,40 keeper jelölve stb.

Link :http://gamempire.extra.hu/photo_gallery.php?gallery=Maps
  • Broafka
    hát ööö, én eredetivel játszom :)

mondjuk nekem nem indult el a játék, mert... olvasd leljebb! :D
    szóval crackelni kellett az eredeti játékomat! :D
  • SZEG007
    ez azt jelenti hogy tört játékal játszol, és rossz crack-et használsz:P
  • Broafka
    azért arra figyeljetek hogy van amikor bug, de valamikor egy ellenséges támadás.

Van egy olyan támadás amitől túlmelegszenek a fegyverek (ilyenkor vörös áramfoszlányok mennek végig a testeden) ilyenkor no panik, válts fegyvert, aztán később működni fog a túlmelegedett is.

viszont ha csak simán túlmelegszik akkor jah, az bug, és akkor töltsd vissza, és figyelj arra hogy ne melegedjen túl (vagy ha a küldi végén jársz akkor bírd ki egy másik fegyverrel, küldi végén megszokott szűnni ez a dolog)
  • RaKmaTakaTa
    Néha túlmelegedés után nem hűlnek le a fegyverek, tölthetem vissza az állást. Ez miért lehet?
  • Broafka
    hmm, nem tudom, a gránátos nálam bevállt, csak elfogytam, egyet le kellett ütnöm, aztán megint találtam gránátot. Majd megpróbálom akkor legközelebb leütni őket
  • SZEG007
    akkor valamit elszurtál mert én végig ugy nyomtam le öket, és max paragon pontot kaptam értük
  • jocika
    Ami a cd-n van? Mert egyébként a legutóbbi nem beta, nem gyári cd-s driver volt fennt. Miután azzal csinálta, raktam fel a beta-t.
  • Broafka
    a fenét, az halált jelent, úgy intéztem el azt az egyet, kiterült, és levont egy élő telepest...
  • SZEG007
    egy gránát nélkül is megcsinálhato az egész, mindössze közel kell menni, majd puskatussal fejbevágni öket.
  • Broafka
    nah végig vittem, 46-os szinttel, 100% jó oldalon.

Nah jó, az igazat megvalva kaptam 2 renegát pontot (elfogyott a gránátom a telepeseknél, és kénytelem voltam kinyírni az egyiket)

Azért a Fantom fegyverekkel elég verhetetlen tud lenni az ember
  • Broafka
    igazatok volt, a klinikák mögött elbújt egy ^^