Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ladino adeptus, bõrnyakú kinézettel, nagy túlélõ, nem kedvel senkit, a parancs teljesítés mindenek elõtt. A Councilt már 3x elküldte a fenébe...
Amúgy: úgy tûnik, az elsõ végigjátszásnál kihagytam pár dolgot, vagy más triggerek aktivizálódtak másodszorra, de találtam olyan helyeket, ahol nem jártam...
Amikor felmondja a verset Ashley, s megláttam a válasznál azt a válaszlehetõséget, hogy: "Mi ez a szar?" majd lefordultam a székrõl a röhögéstõl. 😊
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?

Why so serious?
Elõször Wards Access Corridor /egyik galon lévõ izét kell megnézni/ aztán onnan küld majd a Financial District-be /ott pedig Barla Von mögött lesz/, aztán onnan meg pár méterre van egy hanar árus, mögötte egy lépcsõvel annak a tetején meg jobbra és ott lesz a vége.
Why so serious?
Átnéztem az összes helyet amit láttam de nem találtam...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Why so serious?
A büdös életbe soha nem jöttem volna rá xD
Harry Seldon:
Thx, de már elõtted beírták😊
A következõ sorrendben kell nyomogatni a tartályokra:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.gamedroid.hu
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Azon filózom h lehet nem tiszta karikat viszek magammal hanem keveréketek :S És akkor lehetne Garrus sniperrel, mert most helyette Tali van ^.^
Why so serious?
Why so serious?
#5136 ha olyat fejlesztesz akkor nem kell, elég ha te kifejleszted a dekódolásos skill-t.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
És mi van ha technikusit karaktert fejlesztek? akkor is kell vki velem?
Fejleszthetõ életerõ, heavy armor(a kasztok közül egyedüliként). Kimaxolható pajzs(5-ös), remek fegyver-képességek, és minden fegyverhez értesz.
De nemigazán tudnám szóban leírni. Kapcsold ki, majd be, és észreveszed a különbséget.
A felbontás részét én sem értem. Nálam lehet 1280X1024-be állítani, öcsémnél nem. Pedig mindkét monitornak ez a max felbontása. Nála mégis csak az 1280X960 van.
Bár most h levettem Medium-ra sokkal rosszabb =|