Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mûködik az ha be vagy jelentkezve.

Why so serious?

honnan is a citadel "ötlet" bioware ? x)

Miért nem jó soha a topic???? Nem mûködik a warez topic

Fenrir
Léteznek diákmunkák 😊

A halál csupán a kezdet...

1:Tanulj meg angolul.
2:Vedd meg.
3:Esetleg érdeklõdj a warez topicban: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1211017605

Why so serious?

Vágom de most tök csoró vagyok.Ráadásul meg lehet csinálni
Fenrir
Vedd meg a játékot cdgalaxisnál pl és minden problémád megoldódik.

Országomat egy magyarosításért
Fenrir
Ugyanitt akadtam el én is, nincs abban a szektorban semmi 😊

Sziasztok!Ne haragudjatok hogy ezzel nyaggatlak titeket gondolom nem én vagyok az elsõ aki megkérdezi hogy hogyan kell megbuherálni hogy magyar legyen.CSomót szaroztam vele de nem volt idõm megcsinálni haverom meg hívott telefonon hogy meg van oldva de õ most nem ér rá.Én meg tökre nyomnám már ezt a szart mert nagyon rá vagyok kattanva.Szóval S.O.S HELP.
Na, asszem megvan a megoldás! 1 és negyed óra játék után sem fagyott le. Ami csoda 😄 Nem volt a Realtek AC'97 hangkarimon WHQL embléma, ezért leszedtem egy olyan drivert, amin van. Ennyi... Elvileg a Realtek kártyák is okozhatják a fagyást. Ezért is mondták, hogy állítsuk szoftveresre vele a hangokat. Amúgy érdekes módon, most újra elõjött a warezban megfigyelhetõ beszéd közbeni apró megakadás. Ritka, de ezekkel a hangkarikkal elõjöhet. :S Na mindegy, jobb, mint ha helyette lefagyna. 😛
System Requirement tests
Itt keressed ki a progit és az majd megmondja, hogy hardware szinten megfelelõ a géped vagy sem.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

böröczk
Barátomnak ilyesmi a gépe, kivéve a processzort, és tökéletesen elfut rajta a Mass Effect, 1600x900-as felbontáson, közepes beállításokkal.
Citadel-en szaggat persze, de azt kivéve játszható.

Kumiho #2179

Maxtreme
A tájmsiftenk ennél 3x kisebb a vasigénye..

TIBI
Ati X1950pro
A64 3500+
2Gb DDR400

A Timeshift az szépen ment ha olyasmi az jó lenne

^^

böröczk
Valóban egyszerûbb, ha bepötyögöd ide a géped paramétereit.
Viszont én a Timeshifthez hasonlítanám nagyjából. Persze ez nem az a tipikus "régebbi" játék, de ennél mindenképp régebbi. : D

Kumiho #2179

Írd be milyen géped van aztán elmondjuk fut-e rajta. Egyszerûbb.

Why so serious?

TIBI
Üdv!

Légyszi elmondanátok melyik régebbi játék gépigényéhez hasonló ennek a gépigénye? Mert nem találtam demo-t hozzá és addig nem nagyon merek beruházni ebbe. Tudom van ezer oldalon Minimum System Req meg stb, de azzal legtöbbször nem sokra mentem.

Köszi!

^^

Megpróbálom a hang gyorsításos dolgot de nem hinném hogy rendbehozza.
Ismerõs, nagyon ismerõs... Ez nálam is volt. De nálam mindegyik ritkább. Ettõl függetlenül engem is zavar. Btw, pont most 1 órával késõbb megint beakadt a töltés képernyõ. Féroszon egy liftben. Szóval nekem nem segített a physx driver :S Ja, ha még nem próbáltad volna, kapcsold ki a hardware-es hang gyorsítás az opciókban.

Ha semmiképpen sem oldódik meg (mint nálam), akkor kénytelen vagy te is várni a patch-re. Már ha lesz... de azt mondták lesz -.-
Azt még elfelejtettem írni hogy van annál az akadásnál durvább hiba is (szerencsére ritkább is). Van amikor elsötétedik a képernyõ és semmit nem tudok csinálni. Ilyenkor a gépet kell újra indítanom.
Már semmi, kijött az oldal. Elnézést a zavarásért 😊.
Meg kell menteni egy kutatót asszem ^.^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Remélem beválik. Mert már egy kicsit idegesít (nekem nem óránként hanem 15 percenként) és nem lehet jól élvezni a játékot.
Ja, ez az a fagyás, ami nálam is kb óránként elõjön... #5255 - hátha segít
Aki gondolja szedje le az új physx drivert! Megszûntetheti a fagyásokat (ha van vkinek). Mert elvileg a physx.dll vagy micsoda okozza ezeket a gondokat. Btw amúgy is érdemes leszedni, frankó demók vannak benne. Kis bemutatók, hogy mire képes a progi. Mindegy, hogy ageia-s kártyád van, vagy sem... Én még a játékban nem teszteltem...
Mostanában nem olvasom a fórumot és nem tudom kérdezték-e már de van arra valami megoldás hogy a jáék néha beakad. Nem akadozik a játék de gyakran úgy megakad hogy újra kell indítnom a játékot. Erre van megoldás?
Ez így ebben formában azért továbbra sem igaz. Legalábbis tapasztalataim szerint.

Why so serious?

SZEG007
nem tudom egy maxosan felfejlesztett assault rifle jo kiegészitökel iszonyat pontos és a leghalálosabb.

SZEG007
kapcsold ki az automatikus skill használatot beállitásoknál, vagyis rakjad defense only-ra.

Sokszor mondtuk már, hogy ne assault riflet használj. Pisztollyal, shotgunnal többre mész.

Hol ugyanott?

Why so serious?

De rohadt elegem van ebbõl. Tizedszer halok meg ugyanott baze. Bemegyek és szétszednek =| Soldier vok és az assault rifle szór mind a szar, Liara, Tali elsõ percben meghal és szétszednek, ha meg kempelek és várom h jöjjenek akkor miss agy Tali és Liara a falba tolja a cuccokat és ok a Singualarityt se a doboz mellé hanem elé. Grrr, lehet kezdek még1 Adeptet 😄

A képminõség a paint miatt ilyen pocsék.... legközelebb ACDsee-t használok majd -.-
Na, itt van az új (2.) karim... Kb. ugyanúgy néz ki, mint az elsõ xD

Változtattál bármi alapvetõ, nem technikai beállításon a játék közben (nehézség, célzás segítése, automatikus szintlépés társaknál, netán automatikus képességhasználat szintén a kísérõknél)?
Ilyenkor elõfordulhat sajna, hogy a változtatás miatt újrakezdi a számlálást a program. Szóval hiába érnél el valamit összességében, ha egy fontos paraméterbe belenyúltál onnantól az már nem ugyanaz, mint amit elkezdtél (úgy tudom a kezdeti paramétereket menti a program a karakter mellé és ahhoz viszonyítja a változásokat, így ha az alapok változnak, akkor új viszonyítási alap lesz).

Lehet persze hogy tévedek, de más magyarázatom nincs rá. Ez is csak abból vezetõdött le, hogy miket mûvelt a program, mikor lecseréltem például a graf vezérlõ driver-ét. Onnantól mindent elfelejtett és visszaállt alapra. Minden egyes induláskor. Minden korábbi achievement törölve lett, így újrainstallálás, majd új játék kezdése kellett, hogy rendbe jöjjön a helyzet.

Maxtreme
Hihetetlen. Eddig 80%-ban csak a melléküldetésekkel foglalkoztam (még így is van 1 csomó a listámon) de már 10-11 óra játékidõt magam mögött tudok. Ez a game asszem nem lesz rövid :-D

Jelenleg így festek:

😊

Van róla bejátszás is, csak ugye akkor a másik "irányba" kell menni, nem oda.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tehát ne a bombás személyhez menjünk vissza mikor gebasz van, hanem a toronyban rekedt társunkhoz siessünk. Na ekkor egy szép kis plusz bejátszás is megnézhetõ, amin halálra szánt társunk végsõkig védelmezi a bombát, ami végül berobban. Onnantól ugyanazt nézhetjük, mint másik esetben. A hajó távolodik a bolygótól, miközben jön a durranás.

Egy kis segítségre lenne szükségem, elõre is köszönöm. Szal röviden: vajdasági vok (szerbiai) és itt nálunk nem lehet megvenni a magyar verziót, csak az angolt. Egyik magyarországi online shop sem szállít külföldre játékokat, én pedig nem akarok csak azért utazni, h megvegyem a játékot. Olvastam, hogy van warez topic, ahol írja, h miként lehet magyarítani a játékot. Azonban az a problémám, h ha ráklikkentek a linkjére a topicnak, akkor egy üres, fehér oldal jön ki akárhányszor próbálom (mozillával és IE-vel is). Szal nagyon megköszönném, ha vki elküldené privátban, h hogyan kell magyarítani a játékot. Ja és bocsi a warezért (ha ez egyáltalán az 😊).
Jaa, beugrott, Virime talán 😊

Prince23
Mikor a trópusi bázison vagyunk Sarennél. Na ott. Csak nem muataják, éppenséggel mutatják, de távolról, a bolygó felszínérõl... kevesebb budget a fejlesztõk részérõl😄

A Mass Effect Warez topic-ban megtudod.

Elvileg mikor robbantunk fel egy nukleáris töltetet ? Mert én nem emlékszem rá 😄

Prince23
Szakaszonként fogom tudatni veletek, h éppenséggel h áll a karim, íme:

Ez az a fejlesztéseim, mikor már fantommá ütöttek, és most a Normandián tartózkodom... felkészülvén az ûrutazásokra. Természetesen elõször a mellék küldiket csinálom, aztán utazom Féroszra😊 Miután Féroszt is megcsináltam, akkor is fogok jönni egy ilyen kari-helyzetjelentéssel😄

böröczk: persze, h amékkel akarunk, azzal kezdünk. De még is csak van logikai sorrenje. Tehát Liárát mindenképpen hamarabb kell megmenteni, nem utolsóként hagyni, hisz Novériában van olyan lehetõségünk, h magukkal visszük, és ténykedjen az anyjának... Tervem vele: összeakarom uszítani õket😄D Remélem jó sejtem... mer elõször mikor játszottam féltettem, h ellenem áll vagy esetleg meghalll, most befogom tenni õt😄 Okuljon az anyjának😄

böröczk
De jó, hogy nem vagyok ezzel egyedül, én is irogattam PAPÍRRA : D
És még mi sírunk, hogy kevés a rendszer, bolygó. : )
Egyébként én csupán azért sírok, hogyha már ennyi, akkor azok lehettek volna ötletesebben, izgalmasabbra is megalkotva..

Kumiho #2179

BlackShadow
jah amikor shepard meglepõdik a sovereign képességén mikor már rég tudta elég fura 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

böröczk
Nincs sorrend, úgy csinálod ahogy Neked tetszik.
Mielõtt felszállnál a hajóra, Anderson meg is kérdezi, melyikkel akarod kezdeni.

Kumiho #2179

Prince23
Küldetés sorrendról nekem ez jött le a beszélgetések során.
1. Férosz
2. Liara megmentése
3. Novéria
Szal ez a sorrend... természetesen nem kell betartani.
Amúgy én elõször Liarat mentettem meg a fõkarival. Most a csaj karimmal Féroszra mek😄

stultus78
már kérdeztem és nemet mondtak.

Ennek is lockolt már a bootloadere?

Kérdezd meg cd projektet h becserélik-e.