Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
2:Vedd meg.
3:Esetleg érdeklõdj a warez topicban: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1211017605
Why so serious?
Itt keressed ki a progit és az majd megmondja, hogy hardware szinten megfelelõ a géped vagy sem.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Citadel-en szaggat persze, de azt kivéve játszható.
Kumiho #2179
Viszont én a Timeshifthez hasonlítanám nagyjából. Persze ez nem az a tipikus "régebbi" játék, de ennél mindenképp régebbi. : D
Kumiho #2179
Why so serious?
Légyszi elmondanátok melyik régebbi játék gépigényéhez hasonló ennek a gépigénye? Mert nem találtam demo-t hozzá és addig nem nagyon merek beruházni ebbe. Tudom van ezer oldalon Minimum System Req meg stb, de azzal legtöbbször nem sokra mentem.
Köszi!
^^
Ha semmiképpen sem oldódik meg (mint nálam), akkor kénytelen vagy te is várni a patch-re. Már ha lesz... de azt mondták lesz -.-
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Why so serious?
Why so serious?
Ilyenkor elõfordulhat sajna, hogy a változtatás miatt újrakezdi a számlálást a program. Szóval hiába érnél el valamit összességében, ha egy fontos paraméterbe belenyúltál onnantól az már nem ugyanaz, mint amit elkezdtél (úgy tudom a kezdeti paramétereket menti a program a karakter mellé és ahhoz viszonyítja a változásokat, így ha az alapok változnak, akkor új viszonyítási alap lesz).
Lehet persze hogy tévedek, de más magyarázatom nincs rá. Ez is csak abból vezetõdött le, hogy miket mûvelt a program, mikor lecseréltem például a graf vezérlõ driver-ét. Onnantól mindent elfelejtett és visszaállt alapra. Minden egyes induláskor. Minden korábbi achievement törölve lett, így újrainstallálás, majd új játék kezdése kellett, hogy rendbe jöjjön a helyzet.
Jelenleg így festek:
😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez az a fejlesztéseim, mikor már fantommá ütöttek, és most a Normandián tartózkodom... felkészülvén az ûrutazásokra. Természetesen elõször a mellék küldiket csinálom, aztán utazom Féroszra😊 Miután Féroszt is megcsináltam, akkor is fogok jönni egy ilyen kari-helyzetjelentéssel😄
böröczk: persze, h amékkel akarunk, azzal kezdünk. De még is csak van logikai sorrenje. Tehát Liárát mindenképpen hamarabb kell megmenteni, nem utolsóként hagyni, hisz Novériában van olyan lehetõségünk, h magukkal visszük, és ténykedjen az anyjának... Tervem vele: összeakarom uszítani õket😄D Remélem jó sejtem... mer elõször mikor játszottam féltettem, h ellenem áll vagy esetleg meghalll, most befogom tenni õt😄 Okuljon az anyjának😄
És még mi sírunk, hogy kevés a rendszer, bolygó. : )
Egyébként én csupán azért sírok, hogyha már ennyi, akkor azok lehettek volna ötletesebben, izgalmasabbra is megalkotva..
Kumiho #2179
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Mielõtt felszállnál a hajóra, Anderson meg is kérdezi, melyikkel akarod kezdeni.
Kumiho #2179
1. Férosz
2. Liara megmentése
3. Novéria
Szal ez a sorrend... természetesen nem kell betartani.
Amúgy én elõször Liarat mentettem meg a fõkarival. Most a csaj karimmal Féroszra mek😄