11074
-
#6445 Kérdezz vissza hogy ( te ne olvasd el:) )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Wrex te biztos a mi oldalunkon állsz?:D -
#6444 Bár nehezen de visszajutottam az űrhajóra...
Ehhez egy bázist kellett lerombolnom...
Csipet-csapat.
-
#6443 Köszi! -
#6442 igen, menj a folyosón előre, nincs elágazás egy ilyen típusú pályán sem :) -
#6441 Akkor mit tegyek.
El kell jutnom valahová? -
#6440 csak 'uncharted' bolygón működik, pl peak 15 felé vezető úton nem. -
#6439 Miért nem megy?
Serial-t beírtad? -
csgj #6438 Kapcsold ki a Caps Lock-ot... aztán leírhatod úgy, hogy megértsük. Mert én speciel nem vágom, hogy most pontosan mi bajod is van :D De lehet, hogy én vagyok a hülye. -
#6437 Nyomom az autóban meg kint, de semmi. -
#6436 ŐŐŐŐ!!! NAGY BAJ VAN MEGRENDELTEM 1x VÉGIGJÁTSZOTTAM AZTÁN MEGCSINÁLTAM A VISTÁT IS FELRAKTAM NEM INDULT LETÖRÖLTEM MOST MEGINT FELRAKNÁM DE ELTŰŰŰNT A KÉZIKÖNYV VAGY APÁM KIDOBTA VAGY A MÁSFÉL ÉVES TESÓM ELTŰNTETTE!!!!!! iRJAK A CD PROJEKTNEK VAGY MIT TEGYEK???????? -
Grifidos #6435 Ennyire nem lehetsz a sötét oldalon.
Akkor nyomsz egy térképet (amire beállítottad magadnak) és alul-középen meglátod a lehetőséget...kivéve ha nem a járgányban vagy hanem elkolbászoltál gyalog valami remek szakadékba ahonnan nem tudsz kimászni. -
#6434 Csak akkor érvényes az N gomb, ha magában a mékóban ülsz! -
#6433 Ezért kérdeztem ezelőtt azt hogy miképpen lehet visszamenni az űrhajóra... -
#6432 Komolyan beszarok ezen az N gombon.
Elmentem valami lávás pályára, és hiába nyomkodom az N betüt, semmire sem reagál és nem jön értem az űrhajó!
Valami tipp? -
SaGa Jr #6431 Főmenü/options/achievements -
Grifidos #6430 Főmenü / beállítások / eredmények
Persze azért nyomj egy mentést (F6) mielött kilépsz. -
zsole #6429 HI all!Nálam is ugyanaz a helyzet mint dániel222-nél!
Most újítottam gépet:Asus P5q-core2 8400-Geil 2x2 giga-Ati 4870.
Az előző gépemen futott Xp alatt,most a 4 giga ram miatt feltettem a Vista 64-bites verzióját!Ati előtt Nvidiám volt!
Én a 4870-re gyanakszom,mivel ahhoz még csak béta driver van,és a R6Vegas2,valamint a Cod4 gyönyörűen fut!
Csak tippelek a kártyaproblémára,úgyhogy aki tud,az nagyon kérem segítsen!Köszönöm! -
#6428 Köszi!
Hol látom a kitüntetéseimet? -
Grifidos #6427 Most frankón!
Honnan a bréből álmodjuk ki, hogy milyen konfigon (VGA, Memória, op rendszer) akarod futtatni?
Próbáld ki, hogy nem a gyári dvd-ről indítod hanem a telepített launcher-ből.(természetesen miután bekonfigoltad a beállításokat)
UI:
ha nem gyárid van tárgytalan.
-
Grifidos #6426 Citadelről nincs.(ha jó kedvem lesz majd összeszámolom)
Az ásvány és egyébb keresgélés eredményét mindig látod a küldetéseknél, de jóval több van mint amit meg kell találni.
(felháborító az xp osztás a játékban. Még nem voltam Vermaron és még hátra van 6 csillagköd felfedezése, de megvan a 48-as szint és már megkaptam a maximalista bejegyzést. Igaz ez már a 4-ik végigjátszás lesz) -
dániel222 #6425 vki mondja má meg h mé van nálam az h mikor indítom bejön a borítós kép majd lefagy a játék.és kész enny.akárhányszor indítom annyiszor csinálja ezt.help -
#6424 Kérdeznék akkor énis egyet!
Van valami olyasmi infó a játékban, hogy mongyuk a citadellában hány küldetés van és abból hányat teljesitettem? (mint mongyuk az ásványkeresősnél) -
#6423 -
Coolfire #6422 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem értettél félre semmit,majd mikor Sarent üldözöd,amikor mads a bombát kell hatástalanítani,akkor választanod kell..én Ashleyt választottam Kaidan helyett.Valamelyikük mindenképp meghal. -
#6421 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor kell választani, hogy melyik csapattag hal meg? (Ash/Kaiden) Vagy nagyon félreértettem valamit? (benne kell lenniük egyáltalán a csapatban, vagy a story nyirja ki az egyiket?) -
#6420 A döngetés be van scriptelve... ashet, liarat és kaident lehet... különböző karival -
#6419 Erre azért figyeljetek legközelebb, fél óra szenvedés volt, mire úgy döntöttem, hogy akkor most nem a programot hackolom szét, hanem a windowst... :)
Megoldás:
Control Panel
Regional and Language
Advanced
Non-Unicode programs to use: Hungarian (default-ból ez ugye English-en van). -
Coolfire #6418 Akkor Ashley kikerül a csapatból..:)És a lényeg:kit és mikor lehet megdöngetni?:)) -
#6417 Kimondottan örülök.
Már, hogy megoldódott
Nem is jutott eszembe, hogy a magyarítást angol Xp-n, vagy Vistán kéne tesztelni
További kiváló szórakozást! -
#6416 Főmenüben van egy olyan opció, hogy autómatikus skillosztás:
autó, csapatnak, ki. Vagy valami ehhez hasonló. Ha azt kikapcsolod, akkor mindent neked kell.
Amennyiben Tali-nak kimaxolod a elektronikát és a feltörést (én neki maxoltam), akkor bármilyen ládát fel tudsz törni, ha a csapatban van. Nem kell utasitani, csak odamész, use, és "úgy veszi" hogy tali nyitja ki. -
Coolfire #6415 Bazzeg,nem olvasok vissza...második kérdés kilőve. -
#6414 Úgy még jobb, ha te osztod nekiek a pontokat -
Coolfire #6413 Én is csatlakozom két hülye kérdéssel:tudom,minden karinak van külön frankó dolga,pölö az tetszik,mikor Liara hajingálja az embereket etc..De ha én beválogatom a csapatba pölö Talt,nem lehet utasítani olyan szekrények,szerverek etc..feltörésére,ami nekem nem megy?A másik ha én akarok nekik skillt osztogatni,akkor m van? -
#6412 Amikor csapatban vagy, akkor tudod a többiek pontjait is osztogatni.
(márha kikapcsoltad a menüben az autómatikus pont osztást) -
#6411 Én láttam benezia és a lánya közti dolgot...érdekes volt... -
#6410 Hát az...:D
Először az előtte lévő tulajdonságot kell legalább közepéig fejleszteni, így ezáltal utat nyersz az elektronika felé! -
#6409 Decrypt / Electronics használata - feltörés-
A játékban nem muszáj a saját karakterednek kimaxolni a decryption ill. electronics skilleket. Elegendő, ha egy társadnál ezt megcsinálod, a program úgyis a legnagyobb skillű tagot figyeli. Pl. Tali
ezt láttam de nem irja h hól lehet növelni :) -
#6408 lehet kurwa hülye kérdés :) de h lehet az electronics skillt növelni?:) -
#6407 annyira nem fogja meghatni ne aggódj! :D
de második végig játszásra én is ezért csináltam meg először a csajt, aztán a novériát! :)
mondjuk avége egész megható volt. -
Coolfire #6406 Pontosan.De már megvan a kódtörő lassan kezd mnden összeállni.Már kétszer is megvizsgálták az agyam.Most kellene mennem a Vermárra.De először lebuktatom a főnököt a Novérián.:)