11074
  • Istencsászár
    Kérdezz vissza hogy ( te ne olvasd el:) )
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Wrex te biztos a mi oldalunkon állsz?:D
  • DarkSector
    Bár nehezen de visszajutottam az űrhajóra...
    Ehhez egy bázist kellett lerombolnom...
    Csipet-csapat.

• Carlos
    Köszi!
  • robotnyk
    igen, menj a folyosón előre, nincs elágazás egy ilyen típusú pályán sem :)
  • DarkSector
    Akkor mit tegyek.
    El kell jutnom valahová?
  • robotnyk
    csak 'uncharted' bolygón működik, pl peak 15 felé vezető úton nem.
  • DarkSector
    Miért nem megy?
    Serial-t beírtad?
  • csgj
    Kapcsold ki a Caps Lock-ot... aztán leírhatod úgy, hogy megértsük. Mert én speciel nem vágom, hogy most pontosan mi bajod is van :D De lehet, hogy én vagyok a hülye.
  • DarkSector
    Nyomom az autóban meg kint, de semmi.
  • Doom 4
    ŐŐŐŐ!!! NAGY BAJ VAN MEGRENDELTEM 1x VÉGIGJÁTSZOTTAM AZTÁN MEGCSINÁLTAM A VISTÁT IS FELRAKTAM NEM INDULT LETÖRÖLTEM MOST MEGINT FELRAKNÁM DE ELTŰŰŰNT A KÉZIKÖNYV VAGY APÁM KIDOBTA VAGY A MÁSFÉL ÉVES TESÓM ELTŰNTETTE!!!!!! iRJAK A CD PROJEKTNEK VAGY MIT TEGYEK????????
  • Grifidos
    Ennyire nem lehetsz a sötét oldalon.

Akkor nyomsz egy térképet (amire beállítottad magadnak) és alul-középen meglátod a lehetőséget...kivéve ha nem a járgányban vagy hanem elkolbászoltál gyalog valami remek szakadékba ahonnan nem tudsz kimászni.
  • Prince23
    Csak akkor érvényes az N gomb, ha magában a mékóban ülsz!
  • DarkSector
    Ezért kérdeztem ezelőtt azt hogy miképpen lehet visszamenni az űrhajóra...
  • DarkSector
    Komolyan beszarok ezen az N gombon.
    Elmentem valami lávás pályára, és hiába nyomkodom az N betüt, semmire sem reagál és nem jön értem az űrhajó!
    Valami tipp?
  • SaGa Jr
    Főmenü/options/achievements
  • Grifidos
    Főmenü / beállítások / eredmények

Persze azért nyomj egy mentést (F6) mielött kilépsz.
  • zsole
    HI all!Nálam is ugyanaz a helyzet mint dániel222-nél!
    Most újítottam gépet:Asus P5q-core2 8400-Geil 2x2 giga-Ati 4870.
    Az előző gépemen futott Xp alatt,most a 4 giga ram miatt feltettem a Vista 64-bites verzióját!Ati előtt Nvidiám volt!
    Én a 4870-re gyanakszom,mivel ahhoz még csak béta driver van,és a R6Vegas2,valamint a Cod4 gyönyörűen fut!
    Csak tippelek a kártyaproblémára,úgyhogy aki tud,az nagyon kérem segítsen!Köszönöm!
  • Carlos
    Köszi!
    Hol látom a kitüntetéseimet?
  • Grifidos
    Most frankón!
    Honnan a bréből álmodjuk ki, hogy milyen konfigon (VGA, Memória, op rendszer) akarod futtatni?

Próbáld ki, hogy nem a gyári dvd-ről indítod hanem a telepített launcher-ből.(természetesen miután bekonfigoltad a beállításokat)

UI:
    ha nem gyárid van tárgytalan.

• Grifidos
    Citadelről nincs.(ha jó kedvem lesz majd összeszámolom)
    Az ásvány és egyébb keresgélés eredményét mindig látod a küldetéseknél, de jóval több van mint amit meg kell találni.

(felháborító az xp osztás a játékban. Még nem voltam Vermaron és még hátra van 6 csillagköd felfedezése, de megvan a 48-as szint és már megkaptam a maximalista bejegyzést. Igaz ez már a 4-ik végigjátszás lesz)
  • dániel222
    vki mondja má meg h mé van nálam az h mikor indítom bejön a borítós kép majd lefagy a játék.és kész enny.akárhányszor indítom annyiszor csinálja ezt.help
  • Carlos
    Kérdeznék akkor énis egyet!
    Van valami olyasmi infó a játékban, hogy mongyuk a citadellában hány küldetés van és abból hányat teljesitettem? (mint mongyuk az ásványkeresősnél)
  • Carlos
  • Coolfire
    Nem értettél félre semmit,majd mikor Sarent üldözöd,amikor mads a bombát kell hatástalanítani,akkor választanod kell..én Ashleyt választottam Kaidan helyett.Valamelyikük mindenképp meghal.
  • Carlos
    Mikor kell választani, hogy melyik csapattag hal meg? (Ash/Kaiden) Vagy nagyon félreértettem valamit? (benne kell lenniük egyáltalán a csapatban, vagy a story nyirja ki az egyiket?)
  • Prince23
    A döngetés be van scriptelve... ashet, liarat és kaident lehet... különböző karival
  • Carlos
    Erre azért figyeljetek legközelebb, fél óra szenvedés volt, mire úgy döntöttem, hogy akkor most nem a programot hackolom szét, hanem a windowst... :)

Megoldás:
    Control Panel
    Regional and Language
    Advanced
    Non-Unicode programs to use: Hungarian (default-ból ez ugye English-en van).
  • Coolfire
    Akkor Ashley kikerül a csapatból..:)És a lényeg:kit és mikor lehet megdöngetni?:))
  • Heuro #6417
    Kimondottan örülök.
    Már, hogy megoldódott
    Nem is jutott eszembe, hogy a magyarítást angol Xp-n, vagy Vistán kéne tesztelni
    További kiváló szórakozást!
  • Carlos
    Főmenüben van egy olyan opció, hogy autómatikus skillosztás:
    autó, csapatnak, ki. Vagy valami ehhez hasonló. Ha azt kikapcsolod, akkor mindent neked kell.

Amennyiben Tali-nak kimaxolod a elektronikát és a feltörést (én neki maxoltam), akkor bármilyen ládát fel tudsz törni, ha a csapatban van. Nem kell utasitani, csak odamész, use, és "úgy veszi" hogy tali nyitja ki.
  • Coolfire
    Bazzeg,nem olvasok vissza...második kérdés kilőve.
  • Prince23
    Úgy még jobb, ha te osztod nekiek a pontokat
  • Coolfire
    Én is csatlakozom két hülye kérdéssel:tudom,minden karinak van külön frankó dolga,pölö az tetszik,mikor Liara hajingálja az embereket etc..De ha én beválogatom a csapatba pölö Talt,nem lehet utasítani olyan szekrények,szerverek etc..feltörésére,ami nekem nem megy?A másik ha én akarok nekik skillt osztogatni,akkor m van?
  • Carlos
    Amikor csapatban vagy, akkor tudod a többiek pontjait is osztogatni.
    (márha kikapcsoltad a menüben az autómatikus pont osztást)
  • Carlos
    Én láttam benezia és a lánya közti dolgot...érdekes volt...
  • Prince23
    Hát az...:D
    Először az előtte lévő tulajdonságot kell legalább közepéig fejleszteni, így ezáltal utat nyersz az elektronika felé!
  • zeus89
    Decrypt / Electronics használata - feltörés-

A játékban nem muszáj a saját karakterednek kimaxolni a decryption ill. electronics skilleket. Elegendő, ha egy társadnál ezt megcsinálod, a program úgyis a legnagyobb skillű tagot figyeli. Pl. Tali

ezt láttam de nem irja h hól lehet növelni :)
  • zeus89
    lehet kurwa hülye kérdés :) de h lehet az electronics skillt növelni?:)
  • Broafka
    annyira nem fogja meghatni ne aggódj! :D
    de második végig játszásra én is ezért csináltam meg először a csajt, aztán a novériát! :)
    mondjuk avége egész megható volt.
  • Coolfire
    Pontosan.De már megvan a kódtörő lassan kezd mnden összeállni.Már kétszer is megvizsgálták az agyam.Most kellene mennem a Vermárra.De először lebuktatom a főnököt a Novérián.:)