Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stultus78
Hali mindenki.
Valaki nem tudja hogy honnan lehet beszerezni a magyarítást?
(Bolti angol van)

Ennek is lockolt már a bootloadere?

BlackShadow
a létezõ összes rendszerben jártam, direkt vezettem is listát, hogy hol jártam 😊 és elvileg az összes lehetséges küldetést megcsináltam, kivéve a gyüjtögetõsdit

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Nálam fel se merült, hogy Liaranál próbálkozzak, hiszen a fajuk csak nõnemû példányokból áll, hermafroditák. Tudod ki akarna ennek tudatában közeledni hozzá. <#nyes>

böröczk
Nem leSZbi, sem homoszexuális, hanem hermafrodita. De ha picit böngészed a kódexet, hamar kiderül ez számodra is.

Kumiho #2179

Ahhoz, hogy megkapjad az õ achievement-jüket, ahhoz a játék 75%-át velük kell végigvinned. Itt a játékban található összes feladat 75%-a számít. Szóval jó sokat kell velük bóklászni hogy kiérdemeld.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

BlackShadow
hmm most átnéztem az achievements-et és vmit nem értek.. vannak azok, hogy a játék nagyrészét x társsal csináljam meg. nos elsõ végigjátszásom ashley + liara kombo.. liara nem lett unlockolva, gondoltam azért mert késõn mentettem meg. Most garrus + tali kombó volt és onnantól kezdve, hogy õket megkaptam. egyik sincs unlockolva :\

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Így van, erre gondoltam, köszi!

Mármint a 6 felvehetõ specializációra gondolsz, ami a Holdon végrehajtott küldetés után válik elérhetõvé (commando, shock trooper, bastion, nemesis, medic, operative)?
Classes

Nem értek egyet. A gépkarabélyt jóval kevésbé használhatónak találtam a pisztolynál és a shotgunnál.

SZEG007
azért mondtam két fegyvertipust. Mondjuk nagy területre mesterlövészpuska, szobákba gépkarabély a többire nem is kell pont

Szerintem meg kiválló kari volt. Több fegyverre azért 'szórtam' szét a pontokat, mert minden harchelyzetben másik fegyver a jó. Szóval nemárt, ha mindegyikhez értek. Nyilvánvalóan egy óriási nyílt téren nemsokra megyek a kimaxolt shotgun skillel, ahogyan egy apró szobában sem fogok a mesterlövészpuskával bohóckodni.

Nem tudtok valahol egy oldalt a specializált karakterosztályok leírásával?

SZEG007
hát nem tul jo kari amugy mert nagyon szétsszortad a pontokat. Érdemes 1 fegyverre koncentrálni, még katonával is max csak kettöre. Elsösegélyt meg valamelyik csapattársnál kimaxolni. Ez az én véleményem.

Viszont van róla egy vigyorishepard képem 😄 (a játék végérõl)

Csakhogy az elsõ karival a "másik" verzióval játszottam... És töröltem az egészet mentésekkel együtt... szóval most az egész game totál full az eredeti. Régi kari nélkül 😛
BlackShadow
van soundtrack. kapható dc-n és kazettán 😊

Prince23
Pedig elõ tudod hozatni... Profil betöltése.... és a másik profilra kell kattints

Visszaolvastam, h valaki rá szedte Sarent, h lõjje fõbe magát.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Érdekes, én próbáltam lebeszélni, h álljon át. És azt felete sajnálom Shepard, ez nem megy, teljesen az írányitása alatt vagyok.... és fogta és puff

Ezek szerint nagyon fasza a játék, h ennyire kell figyelni mit válaszolunk...

Viszont most fellegvárban vagyok, Ökölt lelõtte Wrex. És most Tali megmentésére sietek, és ezalatt egy nagyon fajintos zene szól... nincs meg véletlenül a youtuben fennt? esetleg vki nem ismeri????
Mien kár, h ehhez nem adtak zenei cd-t, mint a witcherhez😞(((((((((((((

Hmmm... majd rakok én is ilyen képek a 2. karimról. Az elsõrõl nincs, pedig azzal már végigtoltam a gamet :S Asszem csak 43-as volt, nem csináltam meg akkor minden mellékküldit...
Ha már spoiler-kedsz és ezt jelzed is, különítsd el a szöveg többi részétõl, ne egybe írd vele. Vagy használd végre a spoiler tag-et (makrókban le van írva hogyan).

Elbûvölés ftw, azt majd én is kihúzom sztem 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Az én végigjátszott karim:

És még egyesek azt mondják, hogy katonából nem lehet jó karaktert csinálni. Hát dehogynem!

Ezzel a karakterrel sikerült rábeszélnem Sarent arra, hogy lõje szét a saját fejét, amíg nem késõ

Semmivel se nehezeebb szerintem, mint jóra, én legalábbis elég sokszor elõfordult, hogy +25 renegátot kaptam, példaképbõl meg max. 8-at egyszerre. Elõször fejtd picit semlegesen tovább a szöveget, aztán a megfélemlítés alapú dolgok általában jól adnak.

BlackShadow
na itt a gond, hogy ez nem jó/rossz, hanem "lovagi"/"önzõ"
én renegáttal is 50. szinten végeztem, tegnap paragonnal 51. szinten.
Szimplán mindig a kötekedõbb választ használtam, de nem küldtem el mindenkit a búsba 😊

más. most második végigjátszásra nagyon feltûnt, hogy ..
végén saren önbizalomtól teljesen szövegel, hogy neki mennyire jó, h sovereign feltúrbózta stb stb. egész végig erõsködik, majd 1 mondat a végén, és egybõl elsírja magát. olyan mintha kimaradt volna még pár sor szöveg, mert ilyen hirtelen véleményt változtatni nemigen lehet 😊

Egyébként az nagyon gáz, h gonoszként nehéz fejlõdni, mert ha mindig a renegát kérdésre kattolnék akkor egybõl vége a beszélgetésnek és alig kapok xp-t :S

Prince23
Ja és amúgy a Shai'ra az lezbi-homoszex nõ.
Lefektette Jane karakteremet... Mert ugyanez nem történt meg a fõkarival Shairával. Hogy mik nem kiderülnek xD
A következõ sorokat csak azok olvassák, akik végigvitték a gammát! SPOILER ON
Ezzel a karival Ashleyt nem sikerült lefektettnem, csak Liarat! Az seperc alatt ment... Ashleyvel a kapcsolatot sztem Liara vs Ash-el (bunyó értem szitu) rontottam el, mert azt mondtam, h nekem mindkettõtök kellenek, erre Ash bepöccent, és így már csak haverok maradtunk xD
Az elsõ, fõkarimat próbáltam szabadakarattal végigvinni, mondjuk meglátszik a példakép és renegát csíkon. Aki nem volt szimpi, annak adtam a pofájára.
Ja és a Tanács elsõ emberét, természetesen Andersont javasoltam a végén. És ti?
SPOILER OFF

Viszont a jelenlegi karimat mindenképpen renegátban fogom vinni. Ashleyvvel próbálok elenséges viszonyban lenni, meg az idegenekkel is. Csak Alenkoval vagyok jóban, szándékosan😄DD

Prince23
Végigjátszott karim!

Jelenlegi karim!

wesker24
OMG ! Paintbe bemész a képet berakod neki Mentés másként parancs ott kiválasztod hogy jpg-be mentse el és kész.
Prince23
Nem😄DDD Ezt nézem h bitkép a fájl tiousa...
h kell jpg-re menteni? D
sry, h ide írom
de felszeretném tenni a végigjátszott karimat és a jelenlegit is

böröczk
: DDD
Jpg formátumban mentetted el?

Kumiho #2179

wesker24
kepfeltolto.hu ide rakd fel ! Én is ide szoktam felrakni a képeket.
Prince23
ok...gyengén nyomtam le a prt-t xD
sry...

de se a pirate-sre nem tudja feltölteni, se a sima kepfeltoltes.hur-ra se tudom feltenni.....
?

Én is painttel csináltam pedig 😄
ctrl + v a paintben, bár gondolom vágod.

böröczk
Pedig elvileg mûködnie kéne, próbáld megint, ha nem megy, szedj le valami képlópót.

Kumiho #2179

Prince23
Thx....
de nyomom a a prt sc gombot (még az f12-õt is) de semmi nem müködik... nem mentette el a képet... és a paintben nem találom a lopott képemet...:S

http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/

Prince23
Hova lehet feltölteni jpg bagy bármilyen formátumu képeket?
én is megosztom a karimat veletek...
lenne egy végigjátszásos, meg egy jelenlegi kari

De ott nem is az volt a feladat, hogy megkeressed, hanem hogy megmentsed. 😊 A hely tehát adott volt, nem kellett kutakodni semmit.

Nekem egyszer volt olyan h nagykövetet kellet menteni, akkor ki volt jelölve a hajó ^.^

nem kell pixelvadaszkodni, a surveyelheto asterodiak illetve boardolhato hajok fel-fel csillanak a galaxy-mapon, csak ne mozgassatok es akkor teljesen jol lathato.

böröczk
Annyira bele"szerettem" ebbe a játékba (sok hibája ellenére is, de pajtásommal ilyenkor mindig csak a következõ részeket hajtogatjuk, mint megoldást minden most felmerült problémánkra: fegyverek,bolygók változatlansága, AI, stb..), lassan harmadszorra fogom végigvinni, és ezúttal minden mellékküldetést igyekszem megcsinálni. Izgalmasabb amúgy, ha mindig más karakterrel, más fokozaton játszunk, így abszolút nem unalmas, pl legnehezebb fokozaton már minden nyavalyának van valami ellenállóképessége, úgy már geth-et sem küldenek ki ellenünk, hogy ne legyen valamilyen "resistance" rajta. : )

Kumiho #2179

Maxtreme
Oks köszi. Ennyivel is okosabb lettem 😊)) (azt hittem valamelyik bolygón kell keresni a hajót <#vigyor>

Hajót kell keresned, nem bolygót. Viszgáld át alaposan a rendszer minden négyzetcentiméterét a kurzorral. Meg fogod találni. 😊
Ugyanúgy mint ha egy aszteroida övet vizsgálnál át, hogy megtaláld az ércben gazdag aszteroidát (szinte minden aszteroida mezõs rendszerben van 1, olykor 2 felfedezhetõ aszteroida, csak végig kell keresgélni a mezõt kívül, belül, középen).

Ha abszolút nem megy, akkor csak a 3. bolygó környékét sasold végig.

Maxtreme
Lenne 1 aprócska problémám nekem is 😊)

Ez a feladatom:

A gond viszont az, hogy itt egyetlen bolygóra sem enged leszállni (nincs ilyen opció) sõõt még felderítés sincs.

Namostakkor <#nemtudom><#vigyor>

- 4 darab van belõlük a toronyban (ahol a tanács is székel)
- 8 darab található a Presidium területén (ebbõl 3 a követtségi területen, 4 a sétányokon, 1 meg a boltban hátul)
- 6 darab van a wards területén (1 a köztes folyosón amin keresztül a presidium területérõl lehet lejönni, 1 az alsó folyosón ahol Tali is majd megtalálható lesz, 1 a med center mellett, 1 a med center alatt, 1 a volus boltos mellett, 1 a Flux-ban a nyerõgépeknél)
- 2 a C-Sec területén (1 az irányító központban, 1 a "logisztikai" tisztnél)
- 1 a hajónál a dokkokban

Insane, de már harder fokozatban is sokkal gyengébb a biotic karakter. A lökdösõdés ott már gyakorlatilag nem sebez. A lift sem. Arra jók, hogy az ellenállóbbá vált ellenfeleket kiiktassa egy kis idõre a harcból és míg tehetetlenül sodródnak, addig le lehessen darálni õket.

Akkor választhatsz nyelvet a magyar bolti változatnál, ha nem hagyod hog az automata indítsa a telepítést. Szóval ha bejön a telepítés, csapd agyon. Aztán nyisd meg a DVD-t és ott klikk a setup-ra. Na majd ekkor tudsz angol nyelvet választani.

Vagy ha már feltelepítetted a játékot és el is indítottad egyszer. Akkor menj be a \Dokumentumok\BioWare\Mass Effect\Config könyvtárba és nyissad meg a BioEngine.ini-t. Itt megkeresed a nyelvet (language) és átírod a HU-t EN-re. Onnantól angol a játék feliratozása.

Akkor nem tudom mi lehet, nekem egyszer volt olyan h please dont disturb the keeper, de engedte :S

Már csak egy hiányzik. Netezõs terem? Ez most nem ugrik be...
Mondja és nem érvényesül a scannelés. A játék eredeti.
Nekem is mondja, de engedte 😛 A netezõs teremben nézted ? 😄 (én 3 at találtam kb 😄)

Hali!

Egy apró kérdés. Már csak egy keepert kéne megvizsgálnom, azt amelyik az információs hologram mellett van. De mindig azt mondja a holi, hogy ne zavarjam az õrzõt. Hogy lehet mégis kikerülni? Lõjem le a hologramot? :-)