Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki nem tudja hogy honnan lehet beszerezni a magyarítást?
(Bolti angol van)
Ennek is lockolt már a bootloadere?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Kumiho #2179
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Classes

Visszaolvastam, h valaki rá szedte Sarent, h lõjje fõbe magát.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezek szerint nagyon fasza a játék, h ennyire kell figyelni mit válaszolunk...
Viszont most fellegvárban vagyok, Ökölt lelõtte Wrex. És most Tali megmentésére sietek, és ezalatt egy nagyon fajintos zene szól... nincs meg véletlenül a youtuben fennt? esetleg vki nem ismeri????
Mien kár, h ehhez nem adtak zenei cd-t, mint a witcherhez😞(((((((((((((
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
És még egyesek azt mondják, hogy katonából nem lehet jó karaktert csinálni. Hát dehogynem!
én renegáttal is 50. szinten végeztem, tegnap paragonnal 51. szinten.
Szimplán mindig a kötekedõbb választ használtam, de nem küldtem el mindenkit a búsba 😊
más. most második végigjátszásra nagyon feltûnt, hogy ..
Lefektette Jane karakteremet... Mert ugyanez nem történt meg a fõkarival Shairával. Hogy mik nem kiderülnek xD
A következõ sorokat csak azok olvassák, akik végigvitték a gammát! SPOILER ON
Ezzel a karival Ashleyt nem sikerült lefektettnem, csak Liarat! Az seperc alatt ment... Ashleyvel a kapcsolatot sztem Liara vs Ash-el (bunyó értem szitu) rontottam el, mert azt mondtam, h nekem mindkettõtök kellenek, erre Ash bepöccent, és így már csak haverok maradtunk xD
Az elsõ, fõkarimat próbáltam szabadakarattal végigvinni, mondjuk meglátszik a példakép és renegát csíkon. Aki nem volt szimpi, annak adtam a pofájára.
Ja és a Tanács elsõ emberét, természetesen Andersont javasoltam a végén. És ti?
SPOILER OFF
Viszont a jelenlegi karimat mindenképpen renegátban fogom vinni. Ashleyvvel próbálok elenséges viszonyban lenni, meg az idegenekkel is. Csak Alenkoval vagyok jóban, szándékosan😄DD
h kell jpg-re menteni? D
sry, h ide írom
de felszeretném tenni a végigjátszott karimat és a jelenlegit is
sry...
de se a pirate-sre nem tudja feltölteni, se a sima kepfeltoltes.hur-ra se tudom feltenni.....
?
ctrl + v a paintben, bár gondolom vágod.
Kumiho #2179
de nyomom a a prt sc gombot (még az f12-õt is) de semmi nem müködik... nem mentette el a képet... és a paintben nem találom a lopott képemet...:S
én is megosztom a karimat veletek...
lenne egy végigjátszásos, meg egy jelenlegi kari
Kumiho #2179
Ugyanúgy mint ha egy aszteroida övet vizsgálnál át, hogy megtaláld az ércben gazdag aszteroidát (szinte minden aszteroida mezõs rendszerben van 1, olykor 2 felfedezhetõ aszteroida, csak végig kell keresgélni a mezõt kívül, belül, középen).
Ha abszolút nem megy, akkor csak a 3. bolygó környékét sasold végig.
Ez a feladatom:
A gond viszont az, hogy itt egyetlen bolygóra sem enged leszállni (nincs ilyen opció) sõõt még felderítés sincs.
Namostakkor <#nemtudom>#nemtudom><#vigyor>#vigyor>
- 8 darab található a Presidium területén (ebbõl 3 a követtségi területen, 4 a sétányokon, 1 meg a boltban hátul)
- 6 darab van a wards területén (1 a köztes folyosón amin keresztül a presidium területérõl lehet lejönni, 1 az alsó folyosón ahol Tali is majd megtalálható lesz, 1 a med center mellett, 1 a med center alatt, 1 a volus boltos mellett, 1 a Flux-ban a nyerõgépeknél)
- 2 a C-Sec területén (1 az irányító központban, 1 a "logisztikai" tisztnél)
- 1 a hajónál a dokkokban
Vagy ha már feltelepítetted a játékot és el is indítottad egyszer. Akkor menj be a \Dokumentumok\BioWare\Mass Effect\Config könyvtárba és nyissad meg a BioEngine.ini-t. Itt megkeresed a nyelvet (language) és átírod a HU-t EN-re. Onnantól angol a játék feliratozása.
Mondja és nem érvényesül a scannelés. A játék eredeti.
Egy apró kérdés. Már csak egy keepert kéne megvizsgálnom, azt amelyik az információs hologram mellett van. De mindig azt mondja a holi, hogy ne zavarjam az õrzõt. Hogy lehet mégis kikerülni? Lõjem le a hologramot? :-)