11074
-
Coolfire #6405 Bajnak nem baj,csak akkor még nem tápos a legénység.És-legalábbis nekem-rögtön kezdetnek qrva kemény volt..:)Először megcsináltam a Féroszt és a Novériát,akkor már feltápoltam magam.Egyébként meg tökmindegy,hogy a főküldiket milyen sorrenben csinálod.Most megyek kalózokat keresni,csak már elfelejtettem hol vannak.Majd a Benezia mátriáka reakcójára leszek kíváncsi,ha beállítok a lányával.:)Ezt tetszik benne,hogy jól össze lehet kutyulni mindent.:) -
SaGa Jr #6404 Gyenge gép, kevés RAM, kevés VRAM, régi driver hangkártyához/videokártyához, stb. Ezernyi apró dolog lehet. Akár problémát okozhat a mindenféle codek pakk-ok megléte is. -
SaGa Jr #6403 Ha beraktad az új VGA-dat, akkor telepítsed újra a játékot, hacsak nem akarsz problémákat, állandóan újra beállítani minden indításkor a megfelelő opciókat, eltünő mentéseket. A játék ugyanis az alapvető hardware és meghajtó software cserék után hajlamos a fentiekre, lévén új gépként ismeri fel a gépedet és onnantól mindig az alapbeállításokra tér vissza, nem arra amit te beállítottál. -
SaGa #6402 Nem baj, csak első nekifutásra marha nehéz. Én is úgy kezdtem anno és a krogan warrior, illetve előtte a robot csapat szintje nem igazodott a csapat szintjéhez, hanem jóval erősebbek voltak. úgy 6-7 nekifutás kellett a leverésükhöz. Ráadásul a Liarával folytatott beszélgetésekben olyan témákra utalgat, amikről még nem tudhatsz, ha nem jártál még a másik két bolygón. -
BigDaddyJoe #6401 Szevasztok! az lenne a gondom, bocs hogy én is ilyennel fárasztom az embereket. Nos a játékot elindítom nagy nehezen eljutok az első intróig ahol 2 percenként beakad a képernyő és egy fél percig áll utána folytatódik tovább és mivel az elején jó hosszú a szöveg meg minden ezért kegyetlen sokat kell várni az akadások miatt már a pálya kezdést meg sem vártam, ez mitől lehet???? -
#6400 miért baj a ha Liarát mented meg először, ezt már korábban is akartam kérdezni, valaki írta -
dániel222 #6399 ennek örülök.ma meglesz az új VGA szóval megoldódik a robléma.kösz a választ
-
#6398 Legjobb esetben a vga-d sm 2.0-ás! És eza baj. -
#6397 Más!
Tudtok arról valamit, hogy megjelent-e magyarul a két Mass Effect könyv? -
dániel222 #6396 vki válaszoljon már pls.mer ha a gamemel van baj akkor leszedem újból.a kérdés még mindig a #6391 -
sanyiiiii #6395 ME is:)
Egyébként én az ME-n is csak néztem hogy egy mobility x1400on közepes feletti beállítással egy gb rammal milyen jol futott... -
Cat 02 #6394 Pedig konzolátirat o.O -
Coolfire #6393 Bakker,hogy rá[email protected]álltak a mentéseim,most kezdtem elölről.Én hülye rögtön a Liara T'sonit mentem megkeresni.Hát rendesen töltögettem vissza..:)Inkább a Novéria v. a Férosz kellett volna az XP-k miatt.Most harci adeptus a karim,úgyhogy egy pár harctól meg tudtam magam kímélni,s ha minden igaz Wrexet sem kell majd kinyírnom.A raktárba sem kellett a melósokkal harcolni,rábeszéltem őket,hogy húzzanak a vérbe,s ökölt se csináltam ki.Most a scannelést kihagytam.Csípázom a játékot nagyon.Te merre zúzol? -
#6392 Az full mind1. A lost planet ami ugyanezt a motort használta, kis zárt területen is jó ha ment 40 fps-el (maxon)
szóval igen.. Jól optimizált. -
dániel222 #6391 mikor indítanám ezt írja ki:Failed to compile global shader FDOFAAndBloomGatherFallbackPixelShader.Na most ha ez azé van mer xar a VGA-m akkor semmi gond holnap megoldódik a probléma.ha viszont nem írja má le vki h miért van.ha azé mer gyenge a VGA azt is írja le.köszi -
#6390 Mivel nincs nagy tér, jóhogy optimalizált a dmc4. -
csgj #6389 A Devil May Cry 4 piszok jól optimalizált... Szóval csak esetleg a patch-től várhatsz javulást. -
#6388 Mikorra várható a folytatás ? :) -
raja #6387 Lehet valamit piszkálni az ini fájban hogy ne 10-17fps-el fusson ez a game.
ha mindent leveszek a legalacsonyabb beállitásra akkor is annyi.
Devil May Cry 4 50-70 fps-el fut, vagy várjak a javitásra?
2gb ram, Readon X1950 Pro video karim van -
#6386 Megoldottam...
Gyanítom nem volt tesztelve a magyar szoftver angol oprenceren. -
#6385 Monnyad öreg, mi a problémád? -
#6384 Alternativ megoldás: M (térkép) és ott a Vissza a Normandiára gomb.
Én ezt jobban szeretem, mert igy látom, ha esetleg kimaradt valami amit meg kellett volna nézni. -
#6383 Először végignyomkodtam minden gombot, de akkor sem történt semmi.
És ezért írtam a kérdést. -
#6382 THX -
#6381 Ok, megy. A tesztereket meg seggbe kéne rúgni! -
#6380 No, lehet, hogy rájöttem. De ha az lesz a gond amire tippelek, akkor alaposan seggbe kéne rúgni azokat akik a lokalizációt tesztelték. -
#6379 Namost. Úgynézki, hogy a legális Magyar Mass Effect összehülyül az angol oprenceren.
Eddig csak angolul sikerült elinditani, amikor átirtam az ini-ket, akkor a főmenübe lépéskor kidob a retekbe a játék!
Valakinek van valami ötlete? -
#6378 Hát ezaz, féltem mint az állat,csak nem találok sehol /torrentet nemszeressük/ no dvd crack-et :D -
Evoluti0N #6377 Na végigvittem a játékot katonával, sőt ismét elkezdtem ezúttal mérnökkel. Sztem nagyon jó gém. Története, grafikája, hangok, játékélmény, minden nagyon jó. Küldik is nagyon tetszettek. A fordítás is egész jól sikeredett, nem tökéletes, de jó. Ami igazán feldobta a játékot az a nagyszerűen megalkotott világ. A KotOR-nál könnyű dolguk volt, adva volt minden, "csak" történetet kellett rakni hozzá. Itt azonban egy egész új világot kellett megteremteniük. A földönkívüliek, a helyszínek nagyon jól lettek megcsinálva. A lerások a földönkívüliekről, a vallásukról, a biológiájukról is szupi lett. El tudom képzelni mennyit agyalhattak rajta mire ilyen jól sikeredett. Ráadásul a fejlett technológiákkal kapcsolatos leírások is nagyon jól és tudományosan lettek megfogalmazva. Azonban mégis savanyú a szőlő és van 1 dolog ami miatt sajnos nem vált kedvenc játékommá a Mass Effect. Túl sok volt a Mako-val való közlekedés, vmint a nem főküldis bolygókon lévő melléküldik eléggé egyhangúak voltak és a helyszínek is ismételték magukat. Ettől függetlenül még mindig van annyira jó a játék, h újból végigjátszam és kíváncsian várom a 2. részt -
MrAndree #6376 Engem se, de ha már egyszer küldték akkor lehet megnézem. :) -
#6375 Engem meg nem érdekel a WoW... -
MrAndree #6374 Én Spellforce Universe-t vettem múlt héten, ahhoz is adtak. -
#6373 Én meg kaptam hozzá 1 14 napos WoW-ot a múlt héten be-bee -
#6372 No énis megvettem. Egész kellemes doboza van! Meglepően igényes, tetszik a dombornyomás. -
#6371 Ahányszor jólesik, a magyarban nincs semmilyen korlátozás, csak a dvd-nek kell a meghajtóban lennie indításkor. -
#6370 Sztem eredeti magyarnál, normálisan lehet telepiteni
ui:
a francnak hozzák be ezt a hülyeséget? -
sanyiiiii #6369 összesen 3 telepitesed van, utana mehetsz supporthoz eredetileg, a magyar verzionál nem tudom hogy mukodik -
#6368 Hali, lenne egy kérdésem. Mgvettem a játékot(megéri a pénzét) tulajdonképpen hányszor telepíthetem újra fel mielött a supportnál kéne könyörögnöm újabb kulcsért? -
#6367 najó, akkor asszem megveszem. Thx...
Mikor lesznek a játékhoz ingyen letölthető cuccok (PC-re)? (olvastam a hivatalos oldalon, hogy lesznek, meg ugye a Live-on már vannak is) -
#6366 nem, egész igényes
benne van még rövid kódex tartalmak is, mik történtek (jövőbeli történelem)
16 oldalas rövid kis történet, még nem olvastam el, csak az első oldalt, de jó ötlet amúgy iylet beletenni :)