Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Oblivion ehhez képest semmi,grafikailag!
A jármûbõl ki lehet szállni?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Why so serious?
ezzel meg is kaptam az erõsebb spectre fegyvereket:

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halál csupán a kezdet...
Jelenlegi kedvenc nálam is abszolút ez a játék, és szerintem szeptemberig el is leszek vele (fo3), ha nem tovább.. Az még szerencsésnek mondható, hogy a játékokon általában pajtimmal osztozkodom, így kevésbé jelent problémát az adott játék beszerzése (költségesség szempontjából).
Valóban a MF-nél tetszetõs, hogy a karakterek sokkal inkább realisztikusak, mint Oblivion mangafigurái : D (És e kettõ kombinációja lesz majd fo3, de ez már nem ide tartozik <#buck>#buck>), és én amúgy is imádok a karaktergenerálással szöszmötölni óráig is akár : D
Kumiho #2179
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Why so serious?
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Why so serious?
A Földön is szerintem csak így lesz béke, ha lesz egy külsõ ellenségünk ,amit utálhatunk és kiélhetjük rajta az aggresszionkat
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
kb hány órás???
Szvsz a társaim szívhattak valamit távollétem alatt <#nemtudom>#nemtudom>
Katt ide (850 kilóbájt)
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Ott meg lefagy, ez gondolom a warez miatt van....
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Még egyszer köszi.<#worship>#worship>
Maxtrem-nak is köszönöm a segítséget.😉<#worship>#worship>
Egy barátomtól +kaptam a csocsót, Normandia elõtt mindig lefagy a hangárnál, ez a warez verzio miatt van?
Gondolkodom, hogy +veszem, de ha végig ilyen bugos, akkor nem...
(persze csak normális választ várok)
Kösz