Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kifejezetten arcilag 😮 Vmi elképesztõen ocsmány, kövér arcuk van benne az NPC-knek... és az alaparcok is ugyanilyen rondák. Más szempontból persze az is még mindig gyönyörû game.
két órát?? egy arccal?? türelmes vagy

Vak-e vagy?
Az Oblivion ehhez képest semmi,grafikailag!

Köszi :-)
Az ME karakterei realisztikusabbak mint az Oblivioné? Viccelsz? Mind egyforma, mûanyag hajú, kidolgozatlan, csak az arcmozgás az, amiben jó, az is csak beszélgetés közben...

Kahoku ott fekszik az utoljára kitakarított Cerberus bázis padlóján...

Elõször "Urak!", aztán meg "bakker"... még ilyet 😄
Frank99
bakker, kösz

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

wedge31
Q

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

q betû, uram

Frank99
Urak!
A jármûbõl ki lehet szállni?

Ja, oblivion-ban én is elvoltam jó két órát mire sikerült egy viszonylag értelmes arcot összehoznom. Egy wood elf lányka volt, szintln Anaya mint Mass Effect-ben mert én meg ezt a nevet nyúltam le egy irományomból. 😊 Egyébként szép nõi karaktert sokkal nehezebb kreálni, Mass Effect-ben is kétszer annyi idõmbe telt mint a férfi Shepard-om elkészítése.

Why so serious?

rotator
Én itt az elsõ 3 órában csak az arcgenerálóval játszottam! 😊 Már kívülrõl tudom az intro minden képkockáját! 😄

rotator
Teljesen igazad van, van képlet tökéletes Christina Riccihez is, de ez az agresszív nõi Shephard hang annyira nem illik hozzá, hogy játszhatatlan.

balee4
Én már az összes mellékküldi teljesítése elõtt elértem az 50-es szintet: 😄

ezzel meg is kaptam az erõsebb spectre fegyvereket:

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

A karaktergenerálással való szöszmötölés az jó idõtöltés 😊 <#eljen> oblivion-ban mire sikerült egy normális karaktert aprólékos munkával kidolgoznom, eltelt asszem 2 óra xD Na, az volt eddig a legdurvább. Annál tovább már nem merészkedem 😛
Fenrir
Brekk...

A halál csupán a kezdet...

kovecses

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én személy szerint kinyirattam a tanácsot (nekem egyáltalán nem voltak szimpatikusak) és teljes emberi vezetést tettem a helyükre. Bár nem akartam Udina-ra szavazni, de annyira tetszettek a válaszok hozzá kapcsolódóan, hogy muszáj voltam õt választani 😊 Nálam csak az emberek vezethették a flottát és a többi fajt 😊

A halál csupán a kezdet...

böröczk
Ahm, sokan rá is szoktak csodálkozni, meg úgy eleve a gép iránti "szeretetemre" : D

Jelenlegi kedvenc nálam is abszolút ez a játék, és szerintem szeptemberig el is leszek vele (fo3), ha nem tovább.. Az még szerencsésnek mondható, hogy a játékokon általában pajtimmal osztozkodom, így kevésbé jelent problémát az adott játék beszerzése (költségesség szempontjából).

Valóban a MF-nél tetszetõs, hogy a karakterek sokkal inkább realisztikusak, mint Oblivion mangafigurái : D (És e kettõ kombinációja lesz majd fo3, de ez már nem ide tartozik <#buck>), és én amúgy is imádok a karaktergenerálással szöszmötölni óráig is akár : D

Kumiho #2179

Menteni és újra betölteni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Marci0115
akkor mit lehet csinálni ha az összes fegyver tulmelegedett és nem akar "kihülni" ?

A Citadellán a C-Sec Akadémián van egy turian, õ árul jó cuccokat /fõleg fegyvereket, de vannak használható páncéljai is/. De én már a Noveria-n lévõ hanar árusnál is találtam marha jó quarian és krogan páncélt.

Why so serious?

Patrick Stewart és Bruce Willis + Will Smith is jó azért. Leonard Nimoy-ról nem is beszélve. Bár ha valaki ilyen karakterekkel nyomja a játékot, zavaró lehet a tök más hang. 😊 Én már most 52-ik szinten vagyok és még csak most megyek majd valami Verneria bolygóra. Amúgy tényleg, kinél meg hol érdemes jó cuccokat venni?

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Ügyes vagy akkor. 😊 Egyébként meg a C-Sec Akadémia közepén van egy lift ami a dokkba vezet.

Why so serious?

De hihhetelen már órák óta bolyongok és nem találok vissza a normandiára a fellegvárba 😄
Maxtreme
Jaaa értem. OK 😊

robotnyk
elsõ végigjátszás nyitja meg 50-60ig a szinteket.
Maxtreme
Mhh az hogy 😊
Volt aki elvileg jóval 50 felett végzett.

amúgy annyira jellemzõ az emberi gondolkozás a végjátékra, hibá van széthúzás a fajok ( valóságban is ember típusok ) között, egy sokkal nagyobb ellenség ellen "összefogunk".

A Földön is szerintem csak így lesz béke, ha lesz egy külsõ ellenségünk ,amit utálhatunk és kiélhetjük rajta az aggresszionkat

hmm, vége de 50 szint tuán már nem kaptam Xp-ét, kissebb volt a motíváció ,hogy minden ellent kinyírjak de a végjáték feledtette x)

Macccy
20 óránál vagyok és még a fõszálnak az elején, eddig mellék megbízásokat teljesítettem 8-10 -et és beszélgettem

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

tobias88
Jennifer Garner még úgy ahogy hasonlít<#vigyor2>
holnap elkezdem végigvinni<#hehe>
kb hány órás???

Maxtreme
Jajj mejd elfelejtettem..<#fogmosas>
Szvsz a társaim szívhattak valamit távollétem alatt <#nemtudom>

Katt ide (850 kilóbájt)

<#idiota><#idiota>

Macccy

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

tobias88
Kahoku admirális a fellegvár toronyban lenne elvileg, te nincs a helyén...
Shep
Kösz szépen, csak megtalálom 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

meg kell találni Kahoku admirálist, meg kell vizsgálin, ott lesz az egyik erõtérrel elkerített rész közepén. utána megad egy naprendszert, ott lesz a központi bázisuk

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Frank99
és amikor kaptam bolygós küldetést, a Normanián vezet az út oda?
Ott meg lefagy, ez gondolom a warez miatt van....

Csak a hajón van.

Frank99
Citadel-en hol van a Galaxy Map?

tobias88
Amikor a Binthun keresnem kell a Cerberus kutatólaborokat, és 3at elpusztítok, írja hogy az adatok alapján van mégegy, de azt a map nem mutatja, és nem találom sehol! Tudja valaki az hol van?
Hajó legelején, õ vezeti 😄

Maxtreme
Õ a pilóta 😊
Ott van ahol a galaxy map, illetve ahol a "kijárat" a Normandiáról 😊

Shep
Lenne egy teljesen láma kérdésem. Az elsõ küldetés teljesítése után azt mondj a kapitány, hogy ha kész vagyok, menjek Jokerhez és mondjam neki ,hogy vigye a hajót a dokkba, na de merre találom, mert már hülyére mászkáltam a hajón, de nem lelem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Marci0115
nálam most akkor fagyott le amikor a knossossra akartam menni, de biztos más miatt van

kryst
Nagyon köszi a segítséget! Megoldódott a probléma, amit írtál bevált.
Még egyszer köszi.<#worship>

Maxtrem-nak is köszönöm a segítséget.😉<#worship>

Frank99
Hali!
Egy barátomtól +kaptam a csocsót, Normandia elõtt mindig lefagy a hangárnál, ez a warez verzio miatt van?
Gondolkodom, hogy +veszem, de ha végig ilyen bugos, akkor nem...

(persze csak normális választ várok)

Kösz

pubiloál
De jó, már vak is vagyok <#idiota>