11074
-
Grifidos #6645 Felfogtam mit csacsogsz, és eléggé sértő (mondhatni : paraszt) dolog, hogy kinézed valakiből azt, hogy nem tudja mire való a zoom.
-
MrAndree #6644 1. Te se nagyon fogtad fel én miről beszélek szóval nyugodtan leülhetsz mellém az 1-eseddel.
2. 3 hete nem játszottam, bocs, hogy elfelejtettem.
3. A Spectre előtti cuccokkal is lehetett rendesen célozni de persze biztos hazudok meg maxra húztam a rásegítést.
A vita közepébe beleugatásról annyit, hogy jóval előbb szóltam hozzá a dologhoz mint Te, másrészt meg nem tudtam, hogy tilos a dolgokhoz hozzászólni. De kötözködj csak, látom élvezed. -
Grifidos #6643 1. Nem karabély vagy nem karabély volt a téma hanem az összes fegyver és a szórásuk. --- szövegértelmezés 1-es ülj le szépen, qssolj és próbáld értelmezni a #6598-as hozzászólás első bekezdését.
2. Nem lehet kikapcsolni csak minimumra venni
3. A pontatlan fegyverekről volt szó és nem a spectre cuccokról, úgyhogy lásd az 1-es pont válaszát, mivel itt te beszélsz hülyeségeket.
A 6589-et is elolvashatod. Bírom az ilyen figurákat nem olvassák el az összes hozzászólást és hogy mi a téma csak beleugatnak a közepébe. -
MrAndree #6642 Veszekszik a fene, csak nem szeretem ha valaki hülyének néz mert ő nem képes használni egy fegyvert. -
#6641 Most komolyan össze akartok veszni azon ki milyennek találja a fegyverek hordását meg milyen nehézségi fokozaton játsza a játékot? Internet keményfiúk. -
MrAndree #6640 Azért vicces, mert az első dolgom volt kikapcsolni a rásegítést így hülyeségeket írogattál de sebaj. Fejleszd szépen maximumra a karabély skilleket, vedd meg a fantom fegyót és majd meglátod mi is az a pontosság... -
Grifidos #6639 Ezen mi a vicces?
Ott van a beállítások menüben.(vagy még nem jutottál el odáig, hogy megnézd?) Rakd le szépen minimumra és majd meglátod mit találsz el olyan csúzlikkal amiknek alacsony a pontossága. -
#6638 nincs.
énis aggódtam, mert paragonra gyúrtam, de nem lett következménye!
Amúgy meg megérdemlik! -
mikrofonhead #6637 okay, köcce :) vhogy nem lehet bill-el kiválasztani h melyik választ akarom megjelölni a párbeszédeknél?egérrel olyan szarozós.. :/ -
Cat 02 #6636 Én párat megtaláltam, igazából nincs nagy jelentősége, végénél rakhattak volna be valami következményt vele kapcsolatban, de nincs ha jól tudom. -
#6635 Persze, h nem... majd hagyd fel idővel... de addig is gyűjtsél velük pénzt meg xp-t. Utána meg szépen elintézed őket, mikor annála afejezetnél leszel (Jahled vs ?) -
mikrofonhead #6634 Figyi skacok...az jó nekem, h segítek vkinek megfigyelni meg adatokat küldeni vmi örzőkről?Kapok érte pénzt de van egy olyan érzésem, hogy nem bizti h legális amit csinálok :D -
#6633 Így van... -
SaGa Jr #6632 Nem igaz. A választott háttér nem csak a párbeszédre van kihatással, hanem ad 1 konkrét feladatot is.
Kolonista háttérnél egy öngyilkosjelöltet kell majd megmenteni.
Spacer háttérnél anyuci egyik régi katonatársával eleht eldiskurálni meg segíteni rajta.
Földi háttérnél meg bandakapcsolatba futhatunk bele és lehet próbálkozni a felmerülő szitu megoldásában. -
#6631 Tényleg vicces beszólás volt! :D -
SaGa Jr #6630 Assault Rifle-hez van 2 eltérő külső. A kezdeti kerekded formával megáldott variáns (ezzel indul a kezdő), meg a szögletesebb verzió (például a master változat vagy akár a Rosenkov csúzlik).
Sniper rifle esetén szintén 2 akad. A kezdetben is megismer, hosszú csövű csúzli, meg egy másik mainél nem látszik annyira a cső, jóformán végig be van dobozolva (ez a szögeletesebb).
Shotgun esetében megintcsak van a kerekded meg a szögletes, rövidebb csövű változat.
Pisztolyoknál nem vettem észre lényegi eltérést, inkább csak a színek variálódtak.
Szóval összességében van 2 modell minden fegyverre, aztán már csak a színek variálódnak. -
Cat 02 #6629 Ugyanúgy néznek ki, de máshogy vannak színezve. -
Jocisan #6628 Sziasztok!
Végjáték képekkel, térképpel.Gamempire
Fellegvár MAPGamempire.extra.hu -
sanyiiiii #6627 Amikor megállitot az időt akkor egész egyszerüen odahuzod az egérrel a quickslotokba. -
Kalinka #6626 oks köszi, régebbi töltéssel próbálkozom akkor...
még egy kérdés, lehet volt már szó róla. hogy lehet a skilleket kirakni bar-ra? :) -
csgj #6625 A dxdiag-os dolog hatásosnak tűnik :) (eddig) -
#6624 mivel viszaszámlálást elinditotta ezért valoszinü beszélt vele.
Szerintem probáld ujra csinálni, mert annak a liftnek müködnie kell, ha nem müködik akkor bugos. -
#6623 A kódot megadtad a VI-nek? -
Kalinka #6622 Tudna vki segíteni nekem?
Elakadtam egy olyan helyen amit megtámadtak vmi bogarak mert tojás korukban elvitték őket stb stb.. a léyneg hogy a komplexumban lemegyek egy lifttel ahol van egy ember(megölik) aki elmond egy kódot ami aktivizál egy önmegsemmisítőt 2 perces visszaszámllással. amikor elindul jön pár dög, azokat megölöm, de a lift nem megy visszafelé és más kijáratot nem találtam....vki esetleg? -
csgj #6621 Na jó, hát nekem ez se vált be... -.- -
#6620 fegyverekhez csak annyit füznék hogy egy kifejlesztett gépkarabély messze a legjobb fegyver a játékban, mig a legrosszabb a mesterlövész fegyver, és nem a pontossága miatt, nem is a sebzése miatt, hanem mert iszonyat lassu. pisztoly is jo pötyögtetésre, különösen a játék korai szakaszában, viszont ha öszehasonlitok egy maxos pisztolyt, és egy maxos gépkarabélyt akkor mindig a gépkarabély nyer. Shotival kapcsolatba vegyes érzelmeim vannak, nem tudom a 3 fegyver mellé sorolni, inkább ilyen speciális cuccnak tartom amit egy immunty-vel ellátott katona tud nagyon jol kihasználni bizonyos helyzetekben. -
MrAndree #6619 Célzásrásegítés mi? Na ne röhögtess. -
#6618 Szerintem is! -
#6617 Nono!
ÉN mesterlövészpuskával (csak és kizárólag) nyomtam végig először.
Kis szobák?
Bemegyek, lelövök egyet, megindul a tömeg. Visszahúzódom, két katona társam előttem, én hátrébb egy picit. Jönnek és lövünk mindhárman (vagy varázsolunk, attól függ kit vittem). Ennyi. Tök jól végigoltam vele. -
SaGa #6616 Nem ezek, hanem minden ellen kiválóan teljesít. Ismétlem: végig lehet úgy nyomni az egészet, hogy kizárólag ezt és az infiltrator képességeket használod. Zárt területeken is kiválóan lehet fedezékből, kis rálátással használni. -
#6615 Elméletileg.
Ha nem segít akkor még próbálhatod azt is ,hogy a start menü futtatás részbe beírod ,hogy DXDIAG aztán a megjelenő ablakban a hang fül alatt a hardveres gyorsítást alapra rakod. A játékban meg a hangok beállításánál rakd szoftveresre. -
csgj #6614 Jah, ez lehet, hogy jó megoldás. Van ott Realtek AC97 is, én oda tettem a kettő / jelet, mert nekem olyan hangkártyám van. Ez vajon a támogatást jelenti, vagy mi? -
bgabor #6613 Csakhogy én pont arról beszéltem, hogy a mesterlövész puska milyen kevés helyzetben használható a többi fegyverhez képest. Erre jöttök azzal, hogy bolygókon(óriási nyílt tér) és a rakétatornyok ellen(játék vége, a citadella-torony oldalfala, szintén óriási nyílt tér) milyen remekül teljesít. Ezt viszont senki nem vitatta.
Inkább arról mesélj, mihez kezdesz a mesterlövészpuskáddal kis szobákban, apró zárt terekben. Na ugye hogy semmit. Mert oda jellegénél fogva alkalmatlan. Mert csak a harci helyzetek kis részénél használható, lévén hogy a játékban jóval gyakoribbak a belső teres tűzharcok. A bolygófelszíneken meg úgyis a Makoval lövöldözöl, és nem kézifegyverrel. Én erről beszéltem, szóval elég irreleváns elkezdened arról beszélni, milyen óriási teljesítményt nyújt nagy távolságokon. -
SaGa #6612 Igen. -
bgabor #6611 EZT tedd fel. Ez mindhárom crack hibát javítja. -
mikrofonhead #6610 Ezt hol tudom állítani? :$ csak új karakter kezdésével lehet? :(( -
rony10 #6609 ok, köszi szépen -
#6608 Szóval a fegyverek külseje nem változik? -
#6607 Akkor próbáld jobban. Van másik is. -
Grifidos #6606 Én kérek elnézést!
Mindig elfelejtem, hogy itt olyan "hardcore" játékosok vannak akik a célzásrásegítést maximumra kapcsolják. Azután arcoskodnak, hogy nem is hord szerte-szét a pontatlan fegyver...