Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Bazz még zene is van!!!!!!!!!!
<#vigyor2>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Azt vettem, nekem mégis van textúra popup egy kis ideig, töltés után 😛
rotator
Ez rendben is lenne (nálam nincs is textúra popup, legfeljebb állástöltés után egy pillanatig), csak Garrusnak valamiért nem triggerelõdik a legrészletesebb textúrája.

Ja, hogy egyszer már végigtoltad? Mert ha igen, és fullosan felfejlesztettél vmilyen fegyverhasználatot, azt az adott kasztnál búnoszként barakhatod. Csak akkor enyhén erõs leszel xD Pl. biotikus képesség + technikus miaszösz + gépfegyver. 😛
Ahha , ezért nemkezdem most újra a játékot asszem <#vigyor2>

Katonának kell lenned 😄
Hali !

Hogy lehet megtanulni a fegyver képesítését ? Szóval, hogy mindegy fegyverrel tudjak rendesen célozni meg ilyenek ... Fontos lenne !

*nem ez benne a fontos 😛
Úristen! Olvasgatom vissza az új kommenteket, és néha rendesen ledöbbenek... Hogy nem elég szép, meg ronda a Mass Effect grafikája?! Miért kell ennél több? Sztem nem csak rpg-hez képest szép, hanem a csilli-villi fps-ek grafikai színvonalánál is többet nyújt. Nem is tudok eddig megjelent, ennél szebb PC-s gamet írni... Na jó, arcok terén a Crysis ütõsebb. Másban nem naon szebb az sem.
De még az se lenne baj, ha ronda lenne.... rpg a game, ne ez benne a fontos 😛
Végigjátszottad ? Mert kíváncsi vok h így milyen lesz o_O

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

az elsõ logikai felastanál vagyok van 3 tömb megcsináltam az 1 és utánna melyik gombot nyomjam meg, hogy befejezetnek tekintse????

hy all
a kódfejtõ képeséget hogy lehet fejleszteni?
csapatagok közt lehet e váltani:
köcce a segitséget!

Közben rájöttem, hogy tudok kiszállni a Mkeko-bol, nálam a backspace volt az. Gondolom a fegyver eltevõ gombot használja, ugyanis én azt raktam arra a gombra. Optionsban viszont azt már nem írták, h azzal is lépek ki Mekóból.
Majd akkor fogsz nézni,ha megmondják,mik is az õrzõk feladata.😉

cikasz
És tényleg megtaláltam az összes örzöt...
De, hogy nem történik semmi csak ad egy kis pénzt meg xp-t!!! ezért nem érdemes kergetni öket! 😄

http://www.akciofigura.hu

Hogy-hogy ki nyírt? Lõdd szét...azé vanfegyver azon a kocsin.

Tatyla
elsõ utam egy olyan bolygóra vezetett ahol egy ilyen féreg kibújik a földbõl persze kinyírt mint a papírkutyát ,számít hogy mikor hova megyek milyen sorrendben?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Üdv

Nekem is a jármûvel van jelenleg gondom. Mégpedig, hogy az istenért sem szállnak ki a Q lenyomásával sem. Néztem configot is a bill kiosztásnál meg nem találtam erre vonatkozó részt.
Na ja. És akkor csodálkozunk ha már az RPG-ket is röhejesen egyszerûre csinálják...

Why so serious?

köszi

Tényleg ennyire nehéz volt rájönni,hogy a Q-val kell kiszállni?!
Minden 2. ember ott akad el...😞

Marci0115
nyomd meg a Q betüt és kiszállnak a jármüböl

ott akadtam el amikor elösször kell menni az úrautóval és van egy ajtó ami kinyitódik és egy garázs, de ott egy felrobbant ûûrautó áll.
HOGYAN KELL ODA BEMENNI?????

Nem tudom melyik más motor képes ilyen teljesítmény mellett ilyen árnyékokat létrehozni, szóval az erõs beszólás, hogy az UE3 motor hülyesége.<#wink>

A LOD probléma pedig hülyeség... Annyi az egész, hogy az UE3 Streamelt textúrázást használ, ami folyamatosan tölti be a képhez a textúrákat, így nem foglal sok helyet a VGA memóriában... (akit nagyon zavar a dolog, az vegyen Radeon HD szériás VGA-t, mert azokat a Streamelt textúrakezelésre készítették fel)

rotator
Nem ez verte oda, hanem a medium-high detail (melyik lehet a boxos?). 😄

Dante73
És ez a grafika verte oda a konzolosok állát a padlóhoz.... Ami egyébként összképét tekintve nem rossz, de azért vannak jobbak is. Legalábbis, Pc-n...<#ravasz1>

http://www.freetvmaci.info/

rotator
A ricegõ önárnyék az UE3 motor hülyesége, mint ahogy a bizonyos npc-ken és Garruson feszítõ gyenge textúra is a közeliken (valami LoD hiba).

rotator
Nálunk csak hagyományos lemezellenõrzés van indításkor, ennyi...

Marci0115
te miröl beszélsz?nálam semmi probléma nem volt,lehet hogy jobb gépet kéne venni😄

Amúgy eléggé kétélû a grafika. Pl Tali maszkjával rengeteget küzdhettek, mert ha jól megnézzük, nem teljesen fekete, hanem kissé áttetszõ, látható a szeme, az arc formája, az orra, beszélgetés közben. Ugyanakkor pl az emberi arcokon, fõleg nyakon az árnyékok néha tragikusan néznek ki, a hajak meg mind PVC-bõl vannak: merevek és mûanyag szerû a csillogásuk. A korai raytracerek gyártottak ilyen kinézetû fényes tárgyakat...

Erre van egy baromi egyszerû megoldás, F6-tal ments, majd töltsd vissza.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

A játék néha elakad pár másodpercre, bizonyos hangkártyákkal. Ilyenkor jól érzékelhetõ, hogy a hang lejátszása miatt akadt el. Némi "ismételgetés" után aztán tovább megy, de az a szövegrész kiesik. A felirat néha olvasható közben, máskor meg nem...

Prince23
Na ez igaz, már mint a festményszerûség a witchernél.
Hang fagyás??? ezzel mit értel? Hogy nincs hang?
árnyékolási hibák mondjuk valóban, a beszélgetésben pl Ash árnyékolása fura az arcánál.

Igen, azokat. Van bug rendesen (pl hang "fagyás", árnyékolás hibák)...

A Witcher kifejezetten festményszerû akart lenni és annak tökéletes.

Az a baj, hogy az alapmodellek vannak elrontva. Azon, hogy a ruházat "rá vn festve" az NPC-kre, nem lehet segíteni és az esetleges modderek keze is meg van emiatt kötve. A maximumot, ami kihozható belõle láttuk (az az idióta nude mod). Az a bajom a ruhákkal, hogy nincs anyag hatásuk, vastagságuk, saját mozgásuk, ami egy ennyire fotorealisztikusnak szánt játékba humoros. Nézd meg az Asari Consort könyökén a foltot pl. Vicces...
A másik problémám, mint már írtam, az ellenfelek statikussága. Minden szinten, minden újrakezdésnél, mindig ugyanott, ugyanúgy mozdulnak meg. 3. végigjátszásra már vaktában lehet õket lelõni, ott lesznek, ahol szoktak.

Prince23
Amúgy a letölthetõ tartalmak menûpont alatt mit értenek? Patcheket? Modokat? Kiegészitõket? Vegyest?
És mikor jön má ki egy letölthetõ tartalaom? Mondjuk patch kiadását teljesen feleslegesnek tartanám, hiszen eddig semmi buggal nem taliztam...

Prince23
Hát szerintem a ME sokkal szebb mint a Witcher. És még sokkal jobban van optimalizálva is.

Hát nem tudom de 10 naponta ellenõrzik a cuccost majd a magyar verzióban talán másként oldják meg a lokalizáció miatt ,nem tudom de tuti nagyon fenyegetõzik a kiadó
Minden fullra van állítva. NV 8800GTX 768MB VRAM, bírja. Az arcokon kívül minden nagyon gyenge kivitel. Igaz, egy rpg-nek nem a csillivilli a lényege, de ha már összehasonlítunk, tegyük azt normálisan.
A Mass Effect egy igen jól sikerült sztorijú, elég jól kiegyensúlyozott játék, de a grafika minõsége nem üti meg azt a mértéket, amit pl az Oblivion. Az effektek még úgy ahogy, a texturák és a 3D modellek ellneben gyengén sikerültek, fõleg egy 10 gigás méretû cucchoz. Ennyi.
A The Witcher is jobban kidolgozott grafikával bírt.

rotator
A magyar kiadásban nincs install limit.

ha nem vagy képes megvenni a játékot, hanem bugos warez verziókkal játsszol,

Tudásod szerint csak a warez bugos?

/ha nem vagy képes megvenni/ ez valami letisztult vélemény? majd meglátjuk hány emberkét zaklatsz majd a 3.Winfos install után a warez gyógytapaszért hogy újra játszhassál, ha még nem végezted ki, egyébként alapból jobb ha originál progi van meg mindenbõl dehát te sem mindig a gyalogos átkelõn mész át.

A charm és intimidate skilleket csak akkor tudod kimaxolni ha magasra felviszed a paragon vagy a renegade szintet. Mondjuk úgy emlékszem maximum szint ezekhez se kell csak olyan szépen néz ki hogy egyik vagy másik maxon van. 😊

Why so serious?

böröczk
Ahogy írod, plusz ettõl függ, milyen küldetéseket kapsz. Valamint a hátteredhez kötödõ mellékküldetés (3féle lehet) is attól függ, renegát vagy példakép hátteret választottál. Nagyjából ennyi.

Kumiho #2179

A max paragon illetve renegade szint mire jó? Ad valami extrát vagy csak nézhetem hogy na ennyire szemét voltam...
czky
Talán máskor. <#smile>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

RedDevilsza
Ez a bug nekem is elõjött többször is, Sarennél is, annyi a dolgod hogy lemented, és újra betöltöd a játékot, de vigyázz mert olyan is van amikor olyan skillt nyom rád amitõl overheates lesz a fegyver de az elmúlik! Ne keverd össze a kettõt!

RedDevilsza
Vidd végig mégegyszer! <#wink>

czky
Nagyon jó játék volt!<#worship>
Azt picit bánom, hogy nem fordítottam több idõt a mellékküldetésekre, mer sajna csomó bent maradt.
Várom a következõ részt!<#vigyor0>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

takysoft
egyrészt: ha szimplán új játékot kezdesz a karaktereddel, már ttl törlõdnek a paragon/renegade pontok.
Nem hinném, hogy a következõ részben ez máshogy lenne.
Szerintem karaktergenerálásnál vagy az elsõ beszélgetés alapján dõl el, hogy mi is volt az elsõ végén(esetleg találnak valami köztes story-t).
Annyira azért nem volt sok választás a játékban, hogy nehéz lenne ezt megoldani😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity