11074
-
sanyiiiii #6765 Ehmm szóval lényegében egy sztori orientált MMO-t szeretnél
Nem is rossz ötlet -
#6764 Nem olyan egyszerű ám ilyen "kis" missziókat belezsúfolni utólag.
Ha belemódosítasz itt a kódban, hazavágja amazt. Ha amazt kijavítod, akkor szétcsúszik emez. Szóval nem olyan egyszerű.
Ráadásul arra is gondolni kell, hogy mivan akkor, ha valaki sokkkkkkal később veszi meg a játékot, amikor már van 5-10 ilyen letölthető dolog.
Ha egy közbenső cselekményszálba szúrsz bele valamit akkor azt ki látja, mindenki, vagy csak aki végigjátszotta. Aki végigjátszotta fog emlékezni egyáltalán arra fél év múlva, hogy miért kell oda menni vissza?
Ha új ember játszik, akkor nem lóg ki teljesen a történetből, belepasszol dramaturgiailag?
És iszonyúan kell tesztelni ezt az egészet, minden lehetséges módon, ami megint nem kis meló.
Sok dolog van itt, ami miatt nem olyan egyszerű ez. Amúgy sajna a legtöbb fejlesztő leszarja a player-t (kivétel a havi díjas játékok, mert ott pont ki kell nyalni a seggét a játékosnak, hogy ne hagyja abba a játékot 2 hónap után)
Bocsi a szófosást, csak gondoltam hozzászólok énis a másik oldalról. -
#6763 Ez egy eléggé jól kidolgozott világ. Nyugodtan beletehettek volna multit, letölthető mellék küldikkel, (Havi 4-5 mellék küldetés, egyben, 1-2-5 $ ért) Egyrészt, az a wareznak is alátett volna, másrészt, a galaxis elég nagy hely, és így a második részig uninstall se lett volna. Minek?
Pl TDU-tól is elvártam volna ugyanezt, nemcsak megapakkot, sok kocsival. Sajnos, ma már nem a hosszútávú szórakoztatásra, hanem a gyors, és nagy pénhzre mennek a kiadók, fejlesztők.
Példaként ott a GTA4. Előre sír mindenki a warez miatt. De mi volna, ha SOKKAL hoszabb volna a játék? DVD-n megkapnád az alap játékot a boltban, és 1-2-3 hetente jönnének új melléküldik, és a főszálhoz egy kicsi? Mittudomén, 1 bő fél év alatt alakulna ki a teljes történet, mint a sorozatoknál. Régebbi küldikhez vissza lehetne térni, megismernéd a világot, amiben játszódik rendesen, és erre szükség is lenne, stb.... Lehet persze csak én vagyok ennyire elvetemült, de szerintem ez nem volna rossz ötlet, és a warez alá is odatenne rendesen, (online móka ugye) és értelme is vonlna kiadni a pénzt, mert nem 2 napos szórakozásért fizetsz sokezret.... -
#6762 Hali!
Én is kivégeztem komótosan 37óra 54 perc, 43 szinten 153e pont, 571 életerő, 884 omni, 1,2M pénz, pisztoly-gépkarabély-h.páncél-fantom-megfélemítés-katona: maxon, a többi közép vagy negyed. A favorit csapat: John Shepard + Liara + Wrex. példakép 3/4, renegát 1/4.
Nekem is sok más küldetés van hátra, de egy az Íloszi küldetést megelőző Fellegvári induláshoz ( korábbi mentés) vissza, majd onnan szétnézni a világokba....
Üdv Mindenkinek. -
#6761 igen. igényes nagyon... -
mzprox #6760 igen, köszi :) . Egyébként Vanguardot indítottam, (szeretek hibrid kaszttal játszani) bár én inkább offensive irányban szoktam fejleszteni a karaktereimet. (NWN2 -ben a bárdom igazi gyilkológép volt egy kétkezes szamuráj karddal :) ) -
#6759 Üdv, végitoltam, de lenne egy pár kérdésem. 1. Majdnem kimaxoltam a renegátot (mire jó?) Kaptam olyan képességet amit csak renegátként lehet tolni? 2. Elég kiábrándító, hogy a játék vége után nem lehet tolni... csomó melléküldit meghagytam :D És 3. Ha újrakezdem, mi legyek (melyikkel élvezetes). Amúgy nagyon epik játék volt, tetszett. -
sanyiiiii #6758 Életképes, de sokkal taktikusabb játékstílust igényelnek, valamint szinte létfonttosságű hogy legyen a csapatban egy golyófogó. Szóval nem te fogsz előre menni de nem is olyan szerepet fogsz betölteni mint egy MMOban egy healer.
Kivétel ez alól a vanguard, de az is csak akkor ha védelemre fejleszted, Akkor viszont simán vetekszik a soldierrel is golyófogásban magasabb szinten.
Remélem ez viszonylag spoilermentes-.-'' -
#6757 Art bookban gondolom concept art van. -
#6756 Ma végre megjött az Art Book és a Guide... -
mzprox #6755 Én csak ma este fogom elkezdeni a játékot. Eddig csak a karaktergenerálást láttam.
Kaphatnék valakitől egy viszonylag spoiler mentes tippet, hogy mennyire életképes egy olyan fő karakter aki mondjuk engineer/biotic(?) hibrid? kicsit furcsa hogy nem igazán kap fegyver ismeretet.. tud azért valahogy harcolni vagy csak support karakter lesz?
illetve ha a fő karakter nem engineer, lesz majd olyan npc társunk aki ért ahhoz?
thx -
#6754 hagy ne mondjam el még1X :D
elég ennyi: mert csak így tudtam elindítani a játékot... -
Evoluti0N #6753 Hát igen... Első végigjátszásnál el se fogadtam a hannártól a küldit, mert féltem, h renegát pontokat kapok érte. A turiánnak segítettem és letartóztatták Anoleis-t, de mostmár mindegy. -
#6752 Nem lővöldözök, nyomom a gázt, vízen s szárazon.
Lehet ha a csatornábol kiérve a szárazon kéne próbálni, mert a vízben nem megy úgy.
Amúgy az utolsó támadón is túl élve a Vezetőhöz vezető út végéig sikerül elérni, de ott letelik az idő, sajna....
-
Csataiii #6751 Ne álj le velük harcolni csak menj -
#6750 Nem lő, nyomja a gázt, agyatlanul. úgy kb 10-15mp az út. -
#6749 Üdv Mindenkinek!
Ki tudja mi a megoldás az Íloszon a fellegvár megmentése utján: a végén el kell jutni a vezetőhöz: 30 másodperc az idő, s közben 4-en lőnek.
A kérdés, sehogy sem sikerül a 30 sec alatt eljutni a pálya végéig, mindig ogyan ott a vége elött kicsivel lejár az idő????
Mi a megoldás???
Köszi Mindenkinek. -
SaGa Jr #6748 Várni kell. 30+ sec mire elindul a visszahülési folyamat. -
zsotesz #6747 Ezzel én kétszer is megszívtam, az utolsó bázison ott lesz nemtudomhogyhívják admirális holtteste, vizsgáld át. -
Cat 02 #6746 Egyébként ha kapsz egy Sabotage-et, akkor egyből megy is vissza, v várni kell a nem tom hány másodpercet ? -
csgj #6745 Na igen, az elég rossz ötlet :P Főleg ha egyszer a magyarban nincs is ez az aktiválás. -
#6744 Saren felmelegítette a fegyveredet...ilyenkor váltani kell a másodlagosra -
#6743 Ugyanabban a clusterben van csak a másik rendszerben az utolsó bázis. -
Cat 02 #6742 Az utolsó mintha másik bolygón lenne, de nem tuti. -
#6741 lehet.
de miért kell az eredetit crack-elni? -
#6740 attól függ, nekem is eredeti, mégis van, mondjuk az enyém más szitu, lehet hogy a crack a nyitja mindennek? -
csgj #6739 Hát igen... köhm... a fegyvertúlmelegedés beakadása nincs eredetivel. -
Csataiii #6738 Nah kipörgettem énis. Tetszik a vége, csak az a gond hogy ha egyszer túlmelegedett a fegyver nem ment vissza...de vhogy sikerült pisztollyal. Tuti ujrakezdem. Volt olyan a profilnál hogy létező karakterrel ujrajátszás és ottvolt a szintem. Ezzel elkezdhetem előről és 43asan kezdek? Módosítani kasztot nem lehet? -
#6737 Van egy kis problémkám, a Binthun keresnem kell a Cerberus kutatólaborokat, 3at elpusztítok, kiírja hogy van mégegy de nem találom az istennek sem. Ez bug vagy vmit elrontottam. márt 10szer végigjártam a kiírtott bázisokat és az egész bolygót de sehol semmi,pedig márt csak ez a mellékküldi lenne és mennék a fő szálon tovább a Vermárra. -
#6736 jobban kijöttél volna (és jó (job) úton mentél volna) ha a cuccost odaadod a kereskedőnek, és a turián küldiét csinálod, Aneloist meg el teszed lábalól (persze nem oylan értelemben) :) -
#6735 Azzal a küldivel már sajnos semmit se tudsz kezdeni és igen ott marad a feladatok között. -
csgj #6734 Hát igen, még így is fagy "-.- -
Evoluti0N #6733 Kellene egy kis segítség.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Másodszorra játszom a játékot. Novérián vagyok. Ezalkalommal elfogadtam a hannártól a csempészős küldit. Elmondtam a dolgot Anoleisnek (az igazgatónak) és azt mondta, h vigyem el neki a cuccot és cserébe hozzáférést kapok a garázshoz. Mikor kimentem az irodájából szólt a csaj (nem tom mi a neve) az iroda elöterében, h beszéljek Lorik Quin-el (a turiánnal), mert ő tud szerezni nekem belépőt a garázsba. Na szal elvittem a cuccot Anoleisnek, megkaptam a belépőt a garázsba. Odamentem Lorik Quinhez és csak Benezia mátriárkáról tudtam beszélni vele. A küldi még mindig ott van a főküldi listában, de nem lehet megcsinálni. Tudja vki esetleg, h később meglehet-e vhogy csinálni, vagy ott marad a listában a játék végéig? -
#6732 jó értem én! :)
csak lehet hogy neki is ugyanez a baja, és akkor nem fair leugatni :)
én is csak azért jöttem erre rá, mert minden tört játéknál ugyanezt írja ki ha még nem crackelted! :D
de ha tényleg warezos neki, akkor oké! :D -
#6731 Hmmm...
Kissé rövidke sajnos. A mellékküldetések nagy részét megcsináltam nekem is a Vermár jön a főküldiben és ha a gyűjtögetést meg is csinálom akkor is végzek jövőhétre pedig múlt szombaton kezdtem és 24 óra játékidőn vagyok túl. Nem gond ez persze csak jó játék és mire igazán elmerülsz benne addigra már a felénél jársz. Azt hittem legalább egy hónapig kitart. -
bgabor #6730 Az Ios-ig lazulhatsz mindenfelé. -
#6729 Nem Neked szólt.... -
csgj #6728 Még nem letölthető sajnos. Majd a launcherben szerintem kiírja a game, ha van már. -
#6727 Most, hogy a TESCO-ban minden játék 20 %-al olcsóbb, én is megvettem ezt a játékot.
A dobozán az van, hogy letölthető egy bónusz tartalom "harc a batáriaiak ellen" néztem a játék honlapját, de nem találtam.
Ha valaki tudja honnan tölthető le légyszi írja be a linkjét.
-
#6726 erre lenne a ... de... jhaj, én ehhez már álmos vagyok! :D