FPS iskola
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
2007. 03. 12. - Comanche vs Hokum
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Egyébként mi is a gond a topiknyitással? (csak azért kérdezem, mert kb. egy éve, hogy nem nyitottam új topicot semminek.)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Aki CS-zni akar cs-zzen. leszarom bár ha zártpályás infantry munka akkor Army ha meg összetett hadtest szintû mûveletek akkor Armed Assault ott is helikopterezés az én világom😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
de ha mondjuk 5ösön van a sensed csinálsz egy bindet monyuk 3as sensrõl meg egyet mondjuk 8asrol és maris könnyedén leeht váltani billen is
(/bind y set sensitivity 3 , /bind x set sensitivity 8 persze értéknek barmi megadhato 0 és 30 között.)
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
amugy meg akkor érdekelne h milyen beallitasokat javasol cod2re hogy emelkedjen az fpsem..
nem volt egyszerü d2-bõl tengert varázsolni 😉
bocs, de szerintem nem a banner a lényeg egy topikban, hanem a tartalom, legalábbis a legtöbben azért járnak egy topikba, nem pedig zsolesz92 fasza bannerére kiváncsiak 😊
meg a görgetés is idegesítõ dolog
szólok bannermûhelyben hogy írjanak ki pályázatot, oda majd linkelitek a képeket, aztán majd szavazunk hogy kinek mi tetszik
Egyébként én 4 játékkal kezdtem réges régen, így alakult ki, hogy UT'99 lesz a favorit nálam.
Igaz, én többnyire a magam kárán tanultam vagy lestem. Fórumozni sose szerettem.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
szal this is da bezt ötlet csak csinájja meg valaki xD
(am tényleg bztos jó ötlet ha már 2 embernek is eszébe jutott xD)
@
Amugy semmi jónak elrontója nem vagyok. Banner is alakul. De lehetne egy tanácsom??? Ha nem is a bannerba, hanem akár alá, fellehetne tüntetni a játékok sg-s tyopik linkjét.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Én megprobálhatok nektek valami faszát csinálni ha adtok képeket. Már mondtam h mi kell. egy iskola, ahol a diákok jelentkeznek, elõl a tanár a táblánál áll!
itt vannak az én 'müveim' a bannereket nééztek, ha már a bannermühelyt fikázáátok itt lehet találtok szépeket.
Van egy kis ego-m ne basztassatok 😄
az fps elsõsorban es legnagyobb mértékben a vga határozza,jó vga->több fps->jobb esélyek
sok pénz->jobb vga
sok pénz-> "pro gamer"
sajnos ez a nagy büdös helyzet :c

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
amúgy meg senki nem áll az utadba, szóval tõlem azt csinál bannert aki akar 😊
<én meg kapásból kb 15-öt, személyes ismeret útján>én meg kapásból kb 15-öt, személyes ismeret útján>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Fáj, hogy vannak, akik jobban vágják a témát?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
ON
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

felesleges, amúgy meg ha megnézed a galériámat meglátod nem ál tõlem ez messze...
szal ez lenne fer mindenkivel szemben