FPS iskola

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
Védjen téged a nõtanács! 😄DD

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Nekem semmi gondom nincs vele. De ahogy elnézem a tyopikjaid számát, picit hihetetlen, hogy nem jársz egy fps fórumra sem.

2007. 03. 12. - Comanche vs Hokum

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Bucser
Való igaz. Bunkóság és humor között van különbség. Van aki tudja mi az van aki nem.

Egyébként mi is a gond a topiknyitással? (csak azért kérdezem, mert kb. egy éve, hogy nem nyitottam új topicot semminek.)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zsolesz92
Köszi hogy engem is védtél, de tényleg igazad van, egyébként én se vagyok vmi nagy játékos, de jó idõtöltés.

TS Zolly
Hát ha a hüjülés és a másik ugratása nem tetszik, ( ez az élet része ) akkor tényleg ne fórumozz, mert még lelki sérülést okoz neked. Zsolesz, és az én irásom után van egy ilyen jel--> 😄DD Ha nem tudod mit jelent, krehálj ennek egy külön tyopikot, tedd fel kérdésnek. Ha már szeretsz tyopikot nyitni. 😄DDD

vegicsek
Nah, megyek, kezdõdik a tanóra.<#vigyor3>

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

JAG1
És ez most ki érdekel? <#mf1>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Bucser
Én pont a #306 és #305-ben szereplõ nagypofájú urakhoz hasonló stílus miatt nem jártam soha semmilyen FPS-es fórumra.

Aki CS-zni akar cs-zzen. leszarom bár ha zártpályás infantry munka akkor Army ha meg összetett hadtest szintû mûveletek akkor Armed Assault ott is helikopterezés az én világom😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

huh, ez tényleg jó, erre nem is gondoltam, köszi, na ilyesmi tippekre gondoltam, ez egyenesen mehetne a FAQ-ba

miilann
bár nem tom milyen gamel tolod de codba találtam erre egy alternatívát,bár csak elõre megadott senst lehet állitani,legalabbis még nem jöttem rá h hogy lehet ugy állitani h monnyuk sens +1/-1 (ha egyaltalan lehet)

de ha mondjuk 5ösön van a sensed csinálsz egy bindet monyuk 3as sensrõl meg egyet mondjuk 8asrol és maris könnyedén leeht váltani billen is
(/bind y set sensitivity 3 , /bind x set sensitivity 8 persze értéknek barmi megadhato 0 és 30 között.)

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

inkább egy FAQ kellene ahova az okosságok kerülnének, valaki esetleg készítehetne egyet, tippek, videók, ilyenek

miilann
persze visszafoghatja,vissza is fogja de hiába van erõs cpu mellett egy fos vga,mint ahogy az elõbb is leirtam a legnagyopbb mértékben a vga határozza meg de persze nem csak azon mulik

amugy meg akkor érdekelne h milyen beallitasokat javasol cod2re hogy emelkedjen az fpsem..

zsolesz92
Áhh itt befejeztem, annyit küzdöttem vele mint a g**i.
nem volt egyszerü d2-bõl tengert varázsolni 😉

TS Zolly
Hát akkor dolgozz még jajta. 😄

zsolesz92
/OFF
Ezt nem olan régen csináltam 😛

/ON

zsolesz92
a házikazda szabadságon van, nem mostanábanlesz bannerünk...

szabvány eredetileg a 650x150 volt, mert az nem nyomja el a topikot
bocs, de szerintem nem a banner a lényeg egy topikban, hanem a tartalom, legalábbis a legtöbben azért járnak egy topikba, nem pedig zsolesz92 fasza bannerére kiváncsiak 😊
meg a görgetés is idegesítõ dolog
szólok bannermûhelyben hogy írjanak ki pályázatot, oda majd linkelitek a képeket, aztán majd szavazunk hogy kinek mi tetszik

Nem feltétlen kell kezdõnek lennie az illetõnek aki tanácsra vágyik. Plusz lehetnek olyan ötletek amik minden "szakterületen" beválnak.

Egyébként én 4 játékkal kezdtem réges régen, így alakult ki, hogy UT'99 lesz a favorit nálam.

Igaz, én többnyire a magam kárán tanultam vagy lestem. Fórumozni sose szerettem.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

TS Zolly
Nem azé szidja. Bf inf részét is utálja, neki a vodnyik a mindene. Csébe meg ugyi nem nagyon van ollan. Csak gyalog békázás mint a bf infbe. Ö akkor élvezik el, ha vodnyikkal lelõ egy támadó helit. Ilyenkor csinyál egy screent, és esténként, nö hijján, arra veri mikor nézegeti. 😄DDD

zsolesz92
LOOOL hogy szidja a cs-t mer 2szer megprobálrt jáccani és mindig heccsátot kapott 😄😄

zsolesz92
#219 #220

armageddon666
<#banplz> #214 <#banplz>

szal this is da bezt ötlet csak csinájja meg valaki xD
(am tényleg bztos jó ötlet ha már 2 embernek is eszébe jutott xD)

@

TS Zolly
Mert egy kezdõ egyszerre 5-6 játékkal akar játszani mi?

Amugy semmi jónak elrontója nem vagyok. Banner is alakul. De lehetne egy tanácsom??? Ha nem is a bannerba, hanem akár alá, fellehetne tüntetni a játékok sg-s tyopik linkjét.

schrank
ez így ebben a formában nem igaz mert low-on de nagy felbontáson nem kell jó 8800ultra a 100fps-hez a vga-t meg visszafoghatja a gyenge cpu vagy kevés ram na persze holmi szir szar csé-nek lehet elég egy kvarcóra hardvere is de ne is számítsunk olyan játékélményre mint amikor egy helikopter kerget minket <#miaz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

zsolesz92
Bannermühely... nincs is olyan hogy szabványmértet nem tudom mirõl beszéáltek. minden helyre olan banner kell ami jól néz ki, nem "szabványméret...."
Én megprobálhatok nektek valami faszát csinálni ha adtok képeket. Már mondtam h mi kell. egy iskola, ahol a diákok jelentkeznek, elõl a tanár a táblánál áll!
itt vannak az én 'müveim' a bannereket nééztek, ha már a bannermühelyt fikázáátok itt lehet találtok szépeket.
Van egy kis ego-m ne basztassatok 😄

miilann
hát ezaz vegyük mondjuk mindketten lõttök 3 mpig õ kilövi az mp44 teljes tárát rád te meg monnyuk a felét,alapbol keccer akkora esélye van arra h lelõjön csak a magas fpse miatt
az fps elsõsorban es legnagyobb mértékben a vga határozza,jó vga->több fps->jobb esélyek
sok pénz->jobb vga
sok pénz-> "pro gamer"

sajnos ez a nagy büdös helyzet :c

loál 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Herold
Király lenne, csak a Garand belevész az árnyékba.

schrank
a bf2-es csávót ne háttal tedd és ne amcsit hanem egy ilyen karakteres arcú arabot a MEC teamból <#taps>

nekem tökmindegy, csak nem tudom minek kell ennyire túlspirázni ezt egy ilyen volumenû fórumon 😛
amúgy meg senki nem áll az utadba, szóval tõlem azt csinál bannert aki akar 😊
<én meg kapásból kb 15-öt, személyes ismeret útján>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

JAG1
Nem tudom mire fel vagy így elájulva magadtól. Kapásból 10 user tudok, akik 1000* jobb bannert gyártanak...

Fáj, hogy vannak, akik jobban vágják a témát?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

persze tisztelet a kivételnek, de pl alig pár ember követi a szabványméretet, helyesírási hibák, etc.

ON

schrank
az te leszel a következõ villámkár után a körülötted szorgoskodó szomszédok arcáról meg leró a mély fálydalom a simlis szomszéd elvesztése miatt <#hehe>

bocs de ezt a hozzászólást nem tudom komolyan venni 😄

JAG1
Mert - ne haragudj meg - csinálnak majd ott sokkal szebb bannert...

armageddon666
szerintem a nagy kép jobb volt :c ménemjóanagykép? úgyis legörget a zember nem?

@

wikipedia 😊 mindegy, nagyon eltértünk az eredeti témájától a topiknak

Viszont ha betéved valaki, akinek az FPS mint olyan nem mond sokat, esetleg félreérti a frame per sec-re, annak egyértelmû lesz.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Czdano
Igen de igy elkerülhetõk az olyan kérdések hogy mi is az az fps .... 😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jó de ki használja azt? én sose mondom ki, csak simán FPS és kész

ez benne a lényeg 😊

Czdano
Mivel fpsrõl van szó jóhogy uralja a képet...😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Tõlem ez is mehet bár szerintem az enyém is elfért volna ;P

így már királyabb, csak az a First Person Shooter felirat nagyon átveszi a kép központi szerepét, uralja képet

sg-s, átméretezett, ha nem tetszik nem tetszik, ez van 😛

az ott kiírt versenyre bárki küldhet be munkát

miért kell olyanokkal megcsináltatni a bannert akiknek közük sincs a témához?
felesleges, amúgy meg ha megnézed a galériámat meglátod nem ál tõlem ez messze...

ha bannert akartok, akkor a legjobb megoldás az lenne ha bannermûhelyben kiíratunk egy versenyt és a mûvekre szavazunk
szal ez lenne fer mindenkivel szemben

aha értem, nem ér annyit 1 óra 20 perc munkám, htx, ezt szeretem, csinál valamit az ember aztán örül ha nem küldik el a csába

JAG1
Annyit nem ér. :-)