FPS iskola
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg amikor teamkill módban kibiztosított gránáttal futnak mellettem 😊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A legjobb játékost (tehát engem) soha ne blokkolja semmiféle buta noob.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
vagy lehet ez már csíter kategória?
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
régen én is nagy sensel játszottam de tul érzékney volt, alig találtam el embert
én úgy játszok hogy egy csuklómozdulattal megfordulok ha kell
sõt, ha átfutok egy nyílt terepen akkor közben sasolok körbe
puskánál hátrány lehet a nyagy szenzitivi,
tudtommal vannak olyan drágább egerek amiken van gomb mellyel az érzékenység változtatható (nem hülyeség)
vannak akik a hálózat késleltetését kihasználva ugrálnak közelharcnál, ilyenkor hiába lövöd a golyó máshova megy mint ahova te látod
én nem alkalmazom ezt és utálom is ha ilyenekkel találkozok, de legtöbbször bejön nekik
hasalás is elterjed, tehát ha meglátnak téged lehasalnak, fõleg nagykaliberûvel
ekkor általában hagyom a francba, vagy oldalt mozgok és lövöm, granade nem jó megoldás mert akkor felpattan
ha távol, az persze kemper, azokat mindenki utálja, megölik a játékot
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ezen , bar nem viccnek szantad, akkorat rohogtem 😄DD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Na remélem segíthettem. :-)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Ja és írhatjátok hogy nyakra , fejre célozzon de akkor csak azt fog ja csinálni hogy fél percig célozza az ellenfelet 10 méteröl hogy pont nyakon lõje addigra meg már ügye 20x meghal.. Persze azért lehet segiteni ezekel hogy viszonylag fej magasában tartsa a célkeresztet stb de ez csak olyanoknál segit akik középen vannak és van fogalmuk az fps rõl azok igen tanulhatnak..
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
út közepén kell menni
kempelj csak,tovább életben maradhatsz,és sok embert lelõhetsz
ne tölts újra,minden lövés után,használd ki az egész tárat,szinte mindig(ha 1-2 lõszer maradt,akkor ne)
mindig fejre,és torzóra kell célózni(ezt már mondták...)
gránáttal tisztítsd meg a házat,ahova be akarsz menni,vagy ha nagy a ház,és tudod,hogy vannak bent,akkor csak a bejáratot
FUSS,ugrálj,gugolj,feküdj sokat!
nekem kb ezek a tapasztalataim...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"
gondolok itt alapvetõ emberi dolgokra: amikor lövik mellettem a csapattársat akkor nem hagyom cserben, hanem besegítek neki
"
ez csak számítógép... amugy amig az életben ahol felelõségre vonhatják az embert, ott sem segítenek, miért tennék egy istenverte pc-s játékban?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
könyebb végighúzni a falat mint egy célpontot a semmi közepén ;] az hogy menj fedezékek szélén romoknál az egyértelmü ...
u dont have to listen anybody else but me
Hát igen ez a fura. Valóságban, egy háborúban mindenki kempelt, mert általában az ember inkább élni szeretne, mint szitává lövetni magát, és hõsi halált halni 😄
Bár bizonyos fps-ekben tényleg nehéz ez, amikor egy kvanagy felirat, vagy jel jelzi az emberke feje fölött hogy "itt van bazze".
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)