FPS iskola

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kedvencem amikor az ajtóban megállnak 😊
meg amikor teamkill módban kibiztosított gránáttal futnak mellettem 😊

Sadist
Az, bunny hop az persze megy mindenhol 😊 Ennyi erõvel ki is írhatnád a homlokodra, hogy "Kezdõ n00b vagyok, ide lõj légyszi!" 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
A legfontosabb alapszabályt persze senki nem írta:
A legjobb játékost (tehát engem) soha ne blokkolja semmiféle buta noob.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ügyes vagy, csak ezt mér' ide?

zsolesz92
Na feltettem egy patchert, de ujra kellett tennem az egész cs-t mert én no steammel tolom, igy megy össes szerverre azt irta h invalid cd key

Czdano
Szerintem ha egeren engedélyezik akkor billentyüzeten is kéne

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

nekem kényelmesebb lenne ha billen. lehetne nyomni az érzékenységet, nem tudom vane olyan tool, meg akkor egeret se kell cserélni
vagy lehet ez már csíter kategória?

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

a legtöbb tipp,bejött a codban,bár az én nyakra célzásom,most nem jött össze nekem,talán,mert deathmatch-ben játszottam,akkor nincs idõ ilyenekre...de a többi jó,gyakorlatban is könnyne használható dolog

zsolesz92
Én meg pl ugy játszok h nem tul érzékeny, sokkal könnyebb a headshot meg az ember eltalálása is...
régen én is nagy sensel játszottam de tul érzékney volt, alig találtam el embert

zsolesz92
megprobálom

Czdano
Igen profik ilyen egereket használnak

Czdano
Az a baj hogy a 2. eset gyakoribb

bénaságot okoz ha valakinek az egere nem jó érzékenységre van állítva
én úgy játszok hogy egy csuklómozdulattal megfordulok ha kell
sõt, ha átfutok egy nyílt terepen akkor közben sasolok körbe

puskánál hátrány lehet a nyagy szenzitivi,
tudtommal vannak olyan drágább egerek amiken van gomb mellyel az érzékenység változtatható (nem hülyeség)

vannak akik a hálózat késleltetését kihasználva ugrálnak közelharcnál, ilyenkor hiába lövöd a golyó máshova megy mint ahova te látod
én nem alkalmazom ezt és utálom is ha ilyenekkel találkozok, de legtöbbször bejön nekik

hasalás is elterjed, tehát ha meglátnak téged lehasalnak, fõleg nagykaliberûvel
ekkor általában hagyom a francba, vagy oldalt mozgok és lövöm, granade nem jó megoldás mert akkor felpattan

ha a saját objektumot védi szerintem nem kemper, akkor sem ha egy láda mögött van

ha távol, az persze kemper, azokat mindenki utálja, megölik a játékot

Czdano
Amugy szerencse is az egész. Volt hogy 14 killes 2 deathes statom volt de elõfordult forditva is 😛

Count Adyn
Igen, a noob túlélõ > háborús hõsi halott 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Czdano
Engem a kemperek idegesitenek..megyek AWP-vel (vagy akármilyen drága cuccal) õ meg lekap az olcsó szarral és elveszi a fegyót majd a saját csapatom ellen forditja 😞

amúgy örülök ha tetszett 😊

mert? nem szoktál ilyen arcokat látni public szervereken? engemet hergelnek rendesen

Sephi
"csapatjáték: ha védeni kell egy objektumot, akkor nem a pálya másik végén lövöldözök"

Ezen , bar nem viccnek szantad, akkorat rohogtem 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Czdano
Szedj le patcheket

trogerzsiger
Lehet hogy jenki serveren vagy még annál is messzebi serveren játszol, és azért nagy a pinged

trogerzsiger
nooos szerintem minden játék más stílust igényel, sõt a fegyverek is. Szóval szerintem mindenki az adott játékban keresse meg azt a fegyvert amelyik a legjobban bejön neki, és azzal menjen. Szerintem sose menj túl közel a falhoz, mert néhány játékban elõfordul, hogy ugye átlóg a fegyód a falon, pl cod. Meg játsz ismerõsöddel, ha nincs akkor szerezz. Mert az tök jó szerintem ha van akinek naggyából ismered a stílusát, és ki tudod egészíteni a saját trükkkjeiddel és így halálos párost alkottok. Meg azt is figyelembe kell venni szerintem hogy a játék mennyire valósághû.

Na remélem segíthettem. :-)

zsolesz92
izé a... 😄
az a tonlineos 1 m-es

én de!😄

nyelvtant tanulj picit mert megszenvedtem a szövegeddel 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

te de? <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

milyen gyors a neted?

most rakom a cod2-õt, már vagy 2 éve nem játszottam vele,egy féll óránál többet...(valamelyik nap lelõttem a bátyám gépén egy lámát) megnézem,hogy milyenek ezek a tanácsok,aztán írok egy véleményt😊

zsolesz92
szaisztok, nem a játékosfejlesztésez köthetõ, de tört CS-m van tört szerveren jáccok, és mindig óriási a pingem. nem tuggyátok mitõl lehet? nem mgyar server nincs se letöltés se feltöltés mellette, programokat bezárom, szóval semmi okot nem találok rá, mégis oriási. a netem se gyenge, nem szokott ilyet csinálni

hát nemtom,én alapból nyak,fej magasságban tartottam a célkeresztet,és egysszerüen csak belerohantak😄

Evil
Nemlehet igy megtanulni hogy fps.. Be lehet gyakorolni a pályákat, trükköket hasonlokat de hogy ezt valaki tudja nem bisztos hogy jo játékos lesz.. Igen jo reflexek és sok gyakorlás kell, ismerek sok játékost különféle játékokban van ameik tiszta láma az fps hez lassan reagál ha balt mondasz akor jobra fordul stb.. Nemtudom egyszerüen megáll náluk a tudomány egy sarokban állásnál és egy pont lövésénél probáltam bisztatni öket hogy bátran ráugrani az ellenfélre stb de csak nagyon nagyon picit tud fejlödni.. Egyszerüen nemáll az olyanoknak kézre az adott játék vagypedig az öszes fps.. És hát van a másik oldal az már akár több szakaszra meg bírja tervezni a mozgását hol hogyan lehet az ellenfél és úgy áll hozzá gyorsan reagál és képes még egy hátulról lövõt is hirtelen hátra fordulni és le lõni.. Ezeknek akik igen jól ûzik azok szinte minden fps ben jobbak közt vannak egyszerûen van rá tehetsége.. Én azt ajánlom akinek nagyon nem megy az fps az hagyja és játsszon stratégiát meg hasonlót amit szeret. És ne ezt a típust erõltesse...

Ja és írhatjátok hogy nyakra , fejre célozzon de akkor csak azt fog ja csinálni hogy fél percig célozza az ellenfelet 10 méteröl hogy pont nyakon lõje addigra meg már ügye 20x meghal.. Persze azért lehet segiteni ezekel hogy viszonylag fej magasában tartsa a célkeresztet stb de ez csak olyanoknál segit akik középen vannak és van fogalmuk az fps rõl azok igen tanulhatnak..

én de.pazaroltam.már nem játszok, a sok láma miatt...

miilann
hát nem tom en codba se pazarlom nagyon a nadet : o

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Mondjuk amit én egyedül "tanultam", az a "hogylõjek x fegyverrel"... A többi már csapatjáték, szerintem.

a gép ellen szoktam nyomulni,beállítok mindent maxra(nehészséget) és ott írtam õket😛

megértelek, de ne a játékot okold ezért 😛

igen ez cod,a cs-t nem szeretem,a sok cs kocka miatt😊

ez cod, ahogy kivettem, cs-ben nem lehet csak úgy pazarolni a nédet 😊

Czdano
Thx 😊

mesterlövészpuskával,én nyakra,torzóra szoktam célozni,hogyha leguggol,akkoris headshot legyen😊 ha meg nem guggol le,akkor meg a torzó lövésbe hal bele. nekem eddig mindig bejött.(ha ugrik,akkor meg álltalában csípõn szoktam találni a kis snecit)
út közepén kell menni
kempelj csak,tovább életben maradhatsz,és sok embert lelõhetsz
ne tölts újra,minden lövés után,használd ki az egész tárat,szinte mindig(ha 1-2 lõszer maradt,akkor ne)
mindig fejre,és torzóra kell célózni(ezt már mondták...)
gránáttal tisztítsd meg a házat,ahova be akarsz menni,vagy ha nagy a ház,és tudod,hogy vannak bent,akkor csak a bejáratot
FUSS,ugrálj,gugolj,feküdj sokat!
nekem kb ezek a tapasztalataim...

Ajánlott olvasmány érdeklõdõk számára 😊

itt 😊

OrioN the S
Hmm... fps iskola... hát errõl annyit ,hogy vki évek óta játszik és béna marad vagy megáll egy szinten ,vki meg játszik fél évet és már ismert csapatokba játszik.. ezt érezni kell... olyan ,mint a sakk. Elõre kell tudnod mit akar az ellenfél és mindíg kell egy b verzió.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Czdano

Vaxi
szerintem menj ki egy kicsit a levegõre, vagy focizz egyet a haverokkal.
"
gondolok itt alapvetõ emberi dolgokra: amikor lövik mellettem a csapattársat akkor nem hagyom cserben, hanem besegítek neki
"
ez csak számítógép... amugy amig az életben ahol felelõségre vonhatják az embert, ott sem segítenek, miért tennék egy istenverte pc-s játékban?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Czdano

VRSDM
ez kéremszépen nagy buziság, hallaná ezt akármelyik suttyó katona =D

könyebb végighúzni a falat mint egy célpontot a semmi közepén ;] az hogy menj fedezékek szélén romoknál az egyértelmü ...

u dont have to listen anybody else but me

Sanyix
"emelett érdekes hogy a kemper máris 'pff noob' egyesek szerint... :\"

Hát igen ez a fura. Valóságban, egy háborúban mindenki kempelt, mert általában az ember inkább élni szeretne, mint szitává lövetni magát, és hõsi halált halni 😄

Bár bizonyos fps-ekben tényleg nehéz ez, amikor egy kvanagy felirat, vagy jel jelzi az emberke feje fölött hogy "itt van bazze".

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

kuci06
mindíg próbálj csendben maradni! pl. crouch

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...