774
tanulható az FPS? stratégiák, taktikák FPS játszásához, tippek amikre nem figyelsz oda, hogy jobb player legyen belőled
-
#213 én azt hittem hogy cs-ben számít vmit hogy ott "jó" voltam de semmit sem,alig tudok célozni már egy picit jobb mint 2 napja volt -
#212 Sztem a CoD2-vel ne foglalkozzunk, az egy arcade vicc. -
#211 Sztem ideiglenesen megfelel...olyan üres ott fent, pedig ez 1 jó topik -
zoolee #210 Vagy 1 IGAZi kalasnyikov ot ami dobtáras... -
#209 -
#208 illetve 3, de a quake keshet tőlem szal cs meg cod a többit, téged meg külön rárakunk amikor headshot-ot kapsz -
#207 jaja:D -
#206 khmmm, inkább ez a 4 kergesse a bf-es köcsögöket... -
#205 úgy kéne elkészítenni a bannert hogy egy bf2 es duó hummerrel kergeti a a cod-os cs-s és kvékes kecsegeket -
#204 hááát.... elég gyenge lett... -
#203 azé láccik hog í királykép van középen -
#202 mp40 helyére mp44-et:P -
Banner...ha nem tetszik nem kell berakni :) 10 perces munka :p -
#200 =D Grat -
#199 cod2-ben egyedül maradtam 5 ember ellen és körbekerítettek, ugráltam mint a kurvaélet és mindet kinyírtam, igaz only rifle szerver volt szal valszeg nem tudtak célozni=) -
moralosan #198 ja igen, játszottam már [persze nem saját gépen] ilyen quakekkel, hát: ehh :D. -
#197 Inkább csak a Quake-bõl kiutált CoD-osok beidegzõdése sztem... Quake-esek csinálták azt, hogy minden nullra, konfigfile-ban is texúrák kikapcs, vagy 2x2 pixel méretűre zsugorítása, és akkor tök jó, van 350 frame per sec-em, aminek kábé a negyedét ha meg tudja jeleníteni a monitorom, a hálózaton meg a program kábé tizedennyivel sem kommunikál, de ezzel akkoris jobban tudok lõni, biztos úgy van, hiszen a legprofibbak így játszanak... -
#196 kick :D -
#195 Egyébként az FPS egy aktív agymunka, hogy merre mehet az ellen, a fejben végig mennek a tervek és a gondolatmenetek. Tökjó amikor hallom, hol volt, onnan erre és erre mehetett, közben kit védek, stb, csapatmunka és reflex, nem ritkán tud élvezetes lenni a dolog :) -
#194 csak kávézóban cszek mert nem otthon(városban) vagyok :) -
moralosan #193 jövőre újíts, újévkor vagy nyáron -
gyuri12 #192 ez olcsó:O
bár nekem erre sincsen pízem:C
ez dx10-es konfig-e? -
#191 1 GB Kingmax DDR2-667 RAM 8 000 Ft
Sapphire Radeon X1650 XT 27 600 Ft
AMD Athlon 64 X2 3800+ 20 000 Ft
Hát van most éppen 23 k-m...lehet kevés lesz? Inkébb apumat kérdezem meg Mostani cuccaimat el lehet amugy még adni?
(aztán mostmár no off) xD -
#190 végigolvas-elemez-anyutól pízt kér -
#189 Ehh :( mennyi mostanság egy közepes konfig? -
#188 kb mindent. : c nekem is hasonlo:
ati radeon 9200gt 768 ram 3 ghz proci.. nekemis már régi, kéne uj, de a pénz másra kell. : c -
#187 3 féle sniper puska van mindegyikkel máshogyan kel célozni -
#186 És nekem mit kéne cserélni? ati radeon 9200, 512 mb ram 2,4ghz-s proci..uj konfig igaz? :( -
#185 Snipers 4ever :p ugyhallottam bf2ben az ember feje fölé kell célozni a fejeshez a golyó röppályája miatt -
gyuri12 #184 király -
#183 vga melegedés -
gyuri12 #182 tök jó a szőnyeg -
#181 emi? wh? : DD -
#180 -
moralosan #179 harmadik sor, "tudom" és "na de mégis" nélkül :P -
moralosan #178 szerintem ez a "többfpsseljobbantudoklőni" csak valami cod-os beidegződés :P -
#177 Ha, már fps-nél tartunk, mit cseréljek le, hogy több fps-em legyen?
2,4-es celeron Proci, vagy Fx 52000
Tudom, mindekttőt lekéne, és PCI-E-re váltani, na de mégis -
#176 nem nem. nem keverem. ez az fps. : ) es csipa=sniper. -
#175 Kevered az FPS-t a pinggel. A csipát meg mosd ki a szemedből reggelente, úgy könnyebben észreveszed az ellenséget. -
#174 :) Ha van akkor dobjatok már fel képeket szituáciokról, helyzetekről :)