774
tanulható az FPS? stratégiák, taktikák FPS játszásához, tippek amikre nem figyelsz oda, hogy jobb player legyen belőled
-
#374 Anno Flashpointban is szórakoztunk azzal, hogy függőlegesen lefelé nézve, és gyorsan forogva körbe-körbe le lehetett lőni magunkat... :) -
#373 én most a régi szép időkről regéltem amikor még voltak hazai szerverek és mindenki ismerte a másik stílusát és a dc az nem dcon -
#372 jah,ugyan olyan gyorsan lősz,csak nem oda ahova akarsz:DDD -
#371 Na, ez most off lesz, de nem baj. (úgyis széthullott a topic... :P)
Desert Conflict, gondoltam kipróbálom. Bementem a szerverre. Lespawnolok. SCUD szejjelbasz, meg az _összes_ járművet a főbézen. Sebaj, spawnolok megint. SCUD. És megint. És megint. És megint. Nagy nehezen kijutok, kisdzsipp, el az ellen főbézére. Rakétával kiszedem a SCUD-ot: Autokicking Zero for basecamp.
Uninstall.
Játssz vele, ha neked ezt jelenti a fairplay, én jót röhögtem rajta. Ekkora szánalomhegyet még talán nem is láttam BFmod keretein belül. -
gyuri12 #370 lehet sprintelés közben lőni,egész jól,csak rosszabb esetben lábon lövöd magad:D -
#369 cod2-ben van sprint-.- sőt van ahol közbe lehet lőni is...akik kitalálták azoknak fegyver még nem volt a kezükbe az biztos,kipróbálnák az airsoftot pl és rájönnének hogy semmi köze a sprintelés közbeni lövöldözésnek a valósághoz -
#368 Sadistnak mondhatod, ő a saját módszerén kívűl, mindent undorító játékstílusnak tekint.... -
#367 nnna ez a különbség a vietnámos kecsegek és a décés királyok közt a ferpléj -
#366 :-D -
#365 de a cod2be mar megint nincs sprint.
még mindig jobb ha a pálya tulso felén dob ki mintha kidobna a dzsumbujba és a sok spawn killer csak egy pontot figyelne.
és a normalis szervereken manapság is csak egy sniper van és egy shoti.
-
#364 Ezt a hszt ette meg, épp el akartam küldeni a WH, kemper, stb témára:
Ja, hát azt, hogy mit gondolnak a stílusodról, azt magasról le kell szarni. Csak a faszlámák rinyálnak, csítereznek. Amit a játék keretein megtehetsz, és előnyödre válik, azt meg kell tenni. ("Segédprogrammal" játszókat meg pofán kell baszni.)
BFben is megy a rinya a bézkemp miatt folyton. Hányok tőle. Persze, a fairplay megköveteli, hogy ne lőjem szét tankkal a repülőt a kifutón, hanem inkább hagyjam felszállni, hogy aztán úgy bombázzon pofán, hogy az égvilágon semmit ne tehessek ellene. Hát lófaszt. Mondjuk emiatt volt már pár kickem, de bekaphatják mind az összes faszt, amit rajtam találnak. -
#363 pina -
#362 mondom hogy én vótam -
#361 Nna, Schrank vazze, tönkrevágtad a topicot... :) :P -
#360 Mi lett a topiccal? a #356-ost nem is én írtam, mégis azt mutatja, emellett nem látszik az oldalon több hsz... -
#359 ezt én írtam B+ és a zolinak ez az esgé mekkorát bakizott -
#358 nem kötözködésből ment félre ne értsd,de szerintem pont ezek a kiskapuk amik megtanulhatók/kifigyelhetők és a gyenge játékosok is tudnak róla/figyelik/bevédik. -
#357 "Jézusom, van olyan játék, ahol az FPSedtől függ, hogy milyen gyors vagy!? És ti játszotok egy akkora hulladékkal? Ez a szar net/játék-kód netovábja, vazze. Botrányos. Ha ilyet tapasztalnék valahol, azonnal uninstalldelCDripityáratör... (Egy épeszű játékban ugyanannyi idő alatt lövi ki a tárat, csak legfeljebb nem látni a kevés FPS miatt...)"
CoD2nek híják xD játszottam vele max egy hetet spanok miatt azt mondtam hogy ekkora szart még nem láttam szal Bye All xD és mégis van aki azzal tolja meg isteníti hogy milyen jó :\ szörnyűű -
#356 nna b+ én pont egy másik szitut képzeltem de most már mindegy -
#355 Az osonkod milyen nyelven van? -
TS Zolly #354 Igy van, lehajoltam, és még a hulládat is tovább löttem. :DDD -
blackgamer #353 inkább az a gond, hogy pl. COD-ban UO megjelenésével bejött a sprint
namármost ezzel annyival gyorsabb lett a játékmenet, hogy a taktika háttérbe szorult és jött a hentelés
legtöbb szerveren az 1 gránátot is 3-ra cserélték, sokszor megszületek és már halott vagyok, meg bejött a füst is ami taktikázásnál jó lenne, de ugye taktika nincs ahogy említettem
az újraszületés pedig sokszor gagyin van beállítva, ledob a pálya túlsó végébe, ahol nincs senki, stb.
régebben voltak olyan szerverek is hogy megadott számú volt a fegyverekből, mondjuk 1 sniper, 4 puska, és aki későn lépett be már csak gépfegyvert kapott
szóval a szerverek beállításán nagyban múlik a taktikai mivoltja
legtöbbön csak hentelésre van állítva, ott nem lehet mit tenni csak sodródni az árral és lőni -
#352 Mivel is van problémád? -
#351 Nem azt mondják, hogy gyorsabban odaér a golyó, hanem hogy lassabb grafikával lassabban lövöd ki ugyanabból a fegyverből a tárat. Amennyiben tényleg ilyen, akkor az trágya. Kevesebb FPS-sel az ilyen szituban ugyanannyi időnek kellene lennie, legfeljebb a 30as tárból 10 golyó kilövésének az animációját kellene látni, míg mind a 30 kimegy. Ha nem így működik, akkor az a játék gyökeresen el van baszva, kár vele időt fecsérelni. (Illetve meg kell venni az aktuális leggyorsabb konfigot, aztán lealázni mindenkit.) -
#350 az hogy kinek a golyója ér célba az csak hasi-ultrahangon derül ki -
#349 van rólad is egy screenshot amikor lehajolsz a pkm-ért a többit a fantáziádra bízom -
#348 osonkodjá csak
:DDDD
sniperpowa -
GameOverrr #347 Ez igaz, de többször bizonyul jobb választásnak a hátsó kiskapu, mint rossznak. Ezért nehéz így nagy általánosságban tanácsot adni, mert mindenbe bele lehet kötni, hogy ez itt meg itt, ekkor meg ekkor nem működik(ami adott esetben igaz is), de ettől még alapjában véve általában hasznos tipp.(Mellesleg mondjon nekem bárki olyan tippet, ami mindenkor, minden körülmények között a legjobb? Na ugye, hogy nincs ilyen.)
Arról nem is beszélve, hogy a gyengébb játékosok adott esetben nem is tudnak annak a kiskapunak a létezéséről. Már pedig miből van több gyenge játékosból vagy jó játékosból? Gyengéből. Akkor meg csak sanszosabb, hogy a kiskapu többször fog bejönni, mint a főbejárat. -
#346 "hanem egy hátsó kiskapun keresztül;"
nem feltétlenül okos mivel hogy pont a védő is arra számít h hátulrol jössz ezert azt bevédi,nagy meglepetést lehet okozni azzal ha csak odarohansz felkapod a zászlót és mar futsz is vele tovabb.
persze nem mindig jo asse ha csak siman letamadod de azse jo mindig ha hatulrol/oldalrol bekmmandozol. -
GameOverrr #345 Azért szerintem vannak olyan alap dolgok, amelyek minden FPS-ben hasznosak(mozogj, ha lőnek rád; inkább kempelj, mintsemhogy ész nélkül belemenj a darálóba; ne a főbejáraton keresztül támadd meg az ellenség bázisát/zászlaját/akármijét, hanem egy hátsó kiskapun keresztül; ha nem egy egszerű, mindenki mindenki elleni deathmatch-ről van szó(tehát vannak csapattársaid is), akkor ne akarj Rambót játszani, inkább várd meg az erősítést(mert az ugye cseppet sem hátrány, ha nem mindenki csak téged lő(hagy lőjék csak a melletted álló szerencsétlent is)) stb., stb...), csak ezek szerintem teljesen egyértelműek minden ide betévedt fórumozónak/játékosnak.
Abban viszont egyetértek, hogy az ennél többet mondó taktikák, tippek megvitatásához már elkerülhetetlenül nevén kell nevezni a "gyereket", mert annyira játékspecifikus dolgok jönnek elő. Arra meg ugye ott van minden játéknak a saját fóruma. Ennek ellenére jó ötletnek tartom ezt a topicot, mert érdekes látni, ahogy "keverednek a kultúrák"(), meg hogy ki hogyan látja a dolgokat. -
#344 Es te fikkantasz masokat, lol. -
#343 sure
Quake3
A doboz mögött bújkálós-távcsövespuskázós-kézigránátdobálós-tímszpíkezős gémeket nem szeretem.
:D -
gyuri12 #342 pontosan:D -
#341 nekem tetszik a topic -
GameOverrr #340 Az "ON"-tól kezdődően minden szóval tökéletesen egyetértek. -
#339 Ha fülest használsz, és hallod merről jön az ellenség, akkor WH-zós geci vagy.
Ha ügyesen becserkészed és hátbatámadod, akkor kis buzi vagy, aki csak hátulról szereti.
Ha találsz egy jó fedezéket, amit jól be tudsz védeni, akkor kemper geci vagy.
Végeredményben csak akkor vagy jó játékos, ha a legnagyobb tömegben ugrálva az egeret összevissza rángatva te tudod lelőni a legtöbb embert.
Legalábbis én ezeket tapasztaltam. -
#338 Az egész abból indult ki, hogy sokak szerint a magas FPS-el a te golyód előbb talál célba (vagyis gyorsabban ér az adatcsomag a szerverre). Persze FPS-nek köze nincs hozzá, csak a pingnek. Csak utána szépen elkanyarodtunk a magas FPS = nagyobb előnyhöz, ami igaz is, nem vitatta senki. -
#337 Csak gusztustalan nagy előny. -
#336 hát már válasz előtt is elolvastam hogy ne irjak vissza hülyeséget,most a kérésedre elolvastam mégeccer,de nem tudom mire gondolsz hogy hogy mit nem értettem meg,ugyhogy kérlek fejtsd ki bővebben h mi a lényeg. -
#335 pff:)
a progémer vélemény
:DDD