FPS iskola
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Továbbra sem értem az értelmét. Az a valamivel gyorsabb közlekedés megéri a kockázatot, hogy lehet, hogy késsel a kezemben találom magam szembe egy akármilyen lõfegyverrel a kezében futkosó ellenséggel?<#nemtudom>#nemtudom>
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Én nem szégyellem bevallani, hogy szoktam kempelni, de -mint azt korábban írtam- az a játék része. Az alkalmazkodás része.
Fasz kemper ellen te agybajos!!!!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Tudom, te a földön tartod a repülõket, még akkor is, ha nem vagytok szurúlt helyzetben. Magyarán lövöd a fõbézen megszületõket, épp felszálni készülõ helit, repülõt. Meg is látszik nálad, 259x rúgtak ki szerverrõl téged ezért, míg engem csak 38 x, majd dupla annyi játék idõvel, másért. Bár ha kezemben lenne egy ranked adminolási jog, én egybõl bant adnák ilyeneknek mint te. Ez nem játék, hanem faszság. Más ember játékát rontod el. Fasz az is, akitõl te kapod a bc-t. Ez nem nyafogás, csak egyszerúen a játék védelme ellenetek. Ennyi, nem több.
Mondjuk hál isten, inf szervereken játszok szinte mostanáában, ott nincsenek ekkora faszkalapok mint te pl. Ott még a spwankilt is könnyebb kivédeni. Észre vettem ugyan is, az egybõl megszületõt nem lehet azonnal lelõni, van egy kis ideje, ami épp elég ahoz, hogy gyorsan cselekedjen.Ráadásul nincs feje felett heli, ami ellen nem tud tenni, csak nézi, milyen szépen megy felé a halál. Mégegyszer leirom. Játszani megyek fel, és nem szopni a fasz pontvadász kecsegek miatt.
Abban én is egyetértek, hogy szerintem is vannak olyan szituációk, amikor nem lehet kijutni. Ezt a kiugrok-a-repcsibõl módszert viszont a legnagyobb hülyeségnek tartom(lehet hogy waron ez mûködik, de most publikról beszélünk ugyebár). Csak azt áruljátok el nekem, hogy hányszor jártatok így sikerrel? Ja tudom, Te nem szoktál repülni, így nem is próbálkozhattál, de most ettõl vonatkoztassunk el. Én sem szoktam kiugrani a repcsibõl, de én más okból kifolyólag, nem azért mert nem is használom azt. Szállító helibõl kiugorva, vagy kiskocsival kisunnyogva már én is próbáltam ilyen partizán akciókat, és bizony kurva kevésszer jártam sikerrel. (Az esetek többségében már rég halott voltam, mire egy csapattárs kiszúrta volna, hogy van ott egy spawnpont.) Meg én amondó vagyok, hogy nem ilyenkor kell hõsködni, mikor már gyakorlatilag teljesen kilátástalan a helyzet, hanem a kör elejétõl kezdve kellett volna úgy harcolni, hogy ne kerüljünk ekkora szarba.
Eszem ágában sincs kiugrani a repülõbõl, ha már végre sikerült felszállnom többszöri próbálkozás után. Ha kiugranék, engem lelõnének, és a repcsi is kárba veszne. Megint lekempelnék azt vagy ötször-tízszer, mire sikerülne azzal valakinek újból felszállnia. Tehát gyakorlatilag adtam a szarnak egy pofont. Ha kiugrok, akkor csak én jutok ki(én is csak átmenetileg), ellenben ha leszedem az ellenséges repcsiket, heliket(azokat a jármûveket, amik megakadályozzák a csapatot a kitörésben), akkor mindenki más is kijuthat.
Már többször is elõfordult, hogy arra léptem be a szerverre, hogy minden zászló az ellenségé volt és lekempeltek a fõbézen(bomba repült az arcomba, heli osztotta az áldást, artyt kaptam a nyakamba...tudjátok, hogy megy ez), de miután sikerült felszállni a repcsivel és leszedni az õ repcsijeiket, lent is tartottam azokat, így a csapattársak viszonylag zökkenõmentesen hagyhatták el a fõbázisunkat, szétszóródhattak, foglalhatták a zászlókat, a kör végén meg már mi kempeltük õket.
A másik meg az, hogy attól nem lesz jobb, hogy minden fórumon lehúzod a basecampereket. Ez benne van a játékban, ha tetszik, ha nem.<#nezze>#nezze> Ahogy a mondás is tartja: Megszoksz, vagy megszöksz. Neked sem kötelezõ ezzel a játékkal játszanod, lehet menni mondjuk Tetriszezni, garantálom, hogy senki nem fog lekempelni ott. Elhiheted nekem, én sem szeretem, ha lekempelnek, de nem nyígok miatta sem a játékban, sem a fórumon, egyszerûen hozzászoktam, alkalmazkodtam.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Én BF-ben a SiX - FoP - team.de - PT-6 (Ez a végsõ állomása a PT-SiX fúziónak.) vonalon játszottam. 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Nem néztem feléjük egy pár hónapig, aztán mikor ismét eszembe jutottak, akkor már a weblap sem volt meg.
Mi volt ez a HBA egyáltalán, miért kellett volna az összes BF-es klánt egyhelyre szervezni, és mitõl esett szét? Bár a szétesését asszem ki tudom találni magamtól is... Eleve életképtelennek tûnt a dolog...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Lõkészséget legjobban szerintem pörgõs arcade cuccokkal lehet javítani. Quake3 railgun parti, UT instagib, ilyesmik nagyon megdobják a "skill"-t. Nagyon gyorsan kell célozni, és van súlya a találatnak.
Annyira megkeseríti az ellen assiait, hogy kilépnek néha. :-)
Úgy dobálja az expakkokat és csak lesek. Jó helyre is teszi és brutál, ahogy lõ a puskával.
Nekem jobban tetszett hogy a scope nem zavar be. 😊
Together we'll fly someday...
Csak éppen ez is a sok negatív tapasztalat miatt alakult úgy, hogy nem szeretjük õket.
Hidd el a leg idegesítõbb dolog a világon ha jön az ellen repcsije te meg meghalsz amint beülsz az AA-ba. A haveri tank meg robban egybõl, és masíroz a tigris a pontra.
Íme egy helyes alkalmazási mód.
Iwon én voltam az északi ágyús, mai napig tudom hogy kell a felszálló bombázót kiszedni. 😄
Elég retkes taktika... egy csomó pályát használhatatlanná tesz.
Az az igazság, hogy túlhajtották a játékot erõsen a gamerek. Nem erre lett kitalálva, hanem a tömegszórakoztatásra. Mi meg elrontottuk. 😊
Nah hagyjuk a nosztalgiázást.
Topikhoz visszatérve: TAnulság lehet az üzenetváltásunkból, hogy sokféle képp lehet látni ugyan azt a játékot. És ehhez igazodva több és több lehetõség, stílus, trükk létezik.
Kiabálsz, hogy adjanak célt, de a sok kukkeros, kutyaszarbanfetrengõ csak pislog a lencsébe...
Szerintem annyira más az összes ilyen játék, hogy azonos keretek közt nem lehet mérni, másképp oldották meg.
Pl: Vietnamban az is cumi volt. Heli ellop, kempel. Csókolom. Az is design hiba.
És igen, azt szoktam meg. Megedzõdtem. Nem is izgat. Max ha autobalance átrak a vesztes oldalra, mert akkor addig magam ellen játszottam. 😄
Manapság csak publikozok. És tény, hogy nem szeretik a BC-t, el is kerülöm. A lényeg mindíg a csapat gyõzelme. És erre elég lehet az is, hogy egész mapon csak 10 fragem van mert szedem le a snipereket (késsel 😄), vagy meghalok 23-szor de hullanak a tankok. Nem a frag vezérel.
Csak amíg engem felhúz és idegesít ha nekem megy rosszul, addig mást nem. És abból jön a következõ frusztráció, hogy trágyalé a csapat.
Még mindíg a legjobb érzés együtt menni pár régi arccal akiknek elõre látom a cselekedeteit.
szip-szip... az emlékek... 😄
Viszont nem ismerõs a neved... én végig Lemming voltam.
Ködhatárból lõnek és függõlegesen bombáznak. Az AA meg nem tud, csak kb. 80 fokig fellõni.
Meg ugye a pixelrõl nem is beszéltünk. Fóli csomagok különbözõ mappokra a ftf-re rakva,
úgy bepixeleznek, hogy el sem érsz a repcsiig, a pálya másik végébõl kilövik...
Elvileg 24-tõl folyamatosnak kellene lenni, de ez inkább a TV/mozi fpsre igaz, játékban kevés. Pláne ha azt is hozzávesszük, hogy a normál esetben 24 csatában, zúzásban, effektek közepén nagyon könnyen esik le 10-re, ami már fájdalmasan kevés.