774
tanulható az FPS? stratégiák, taktikák FPS játszásához, tippek amikre nem figyelsz oda, hogy jobb player legyen belőled
-
#534 Amugy rájöttem vmire..ha nem árulom el a korom és az első 1-5ben bennevok statban akkor hallgatnak rám az emberek :P -
#533 Az fincsi lehet de nem laggol be a sok playertől??? 64 ember az iszonyat sok -
#532 No nézmár nem küldi el amit irok..szal ez egy 32 slotos magyar szerver volt átlagban 12, 16, 24 slotosak -
TS Zolly #531 Nagyon sok 64 fős inf szerver van a béefben. Fullosan tele persze.
Három fajta pálya méret van. Van a 16 fős, ahol nagyon kicsik a pályák, utánna van a 32 fős, és a 64 fős a legnagyobb. Van egy-két 64 fős pálya, amit be sem raknak infbe, mert az ember elunná magát, mig gyalog a pálya egyik végéből a másikra érne. De a városiakat előszeretettel teszik be 64-re.
Pár hónapja volt egy spanyol vs Magyar 64 fős infantry meccs. 32 spanyol, 32 Magyar ellen egy városi pályán. Rendesen leszervezett fun meccs volt, tét nélkül.
Pályák itt -
#530 24 a max de az nekem már nagyn zsúfolt. én 5-5 max 8-8 amit szeretek... -
GameOverrr #529 Általában hányan játszanak egy publik szerveren a csében? -
#528 Nabasszus..vége pont nem látszódik (nálam) -
#527 Nostehát..rossz minöség, igaz, de 2 nagyszerü kill amellyel megnyertem 1 roundot egy nevesebb magyar szerveren.. -
#526 etqw-t nagyon elkúrták
a barátokkösztöt is kétmillió gyökér nézi naponta még sem hiányzik -
#525 Kit érdekel a bonyolultság?
Hangulat, élvezhetőség, egy kevés taktika, viszonylag értelmes felhasználó brigád, (nem úgy, mint cs-ben) járművek, stb....
ARMA és tsai elhiszem, hogy reálisabb, taktikusabb, de ha nincs kivel játszani és még a gépigény is az egekbe szökik, akkor azt baszhatom.
Populáris gém alatt értem azt, amivel viszonlyag sokan játszanak.
Nem cseszik el azzal, hogy érthetettlen a játék menete, vagy épp (csak egy példa) szörnyeket kell írtani. Jó lehet az is, de korlátozza a felhasználók számát. ETQW tipikus példája a bonyolult, gnóm ufos gémeknek. Sosem lesz akkora tábora, mint mondjuk BF, vagy CS.
Az, hogy a CS-t játszák a legtöbben, nem igazán érdekel, ha egy olyan réteget mozgat meg, ami számomra nem szimpatikus... -
#524 Ezt kifejtenéd mire alapozod?
-
TS Zolly #523 Hujujujujjj!!! Szerver persze, hogy több van a csében. Merthogy sokkal kisebb vas elég egy csé szervernek, mint a béefhez. Meg ugyi a kliens gépnek sem kell lennie egy erőgépnek.
Megaztán aki autót vezetni se tud, ne menjen drift versenyre. :P :D -
#522 egyetértek, imádtam a bf-t, mert jó volt vele játszani, de komolyan war szinten játszani, hát, részemről olyan mintha Zastavaval akarnek driftversenyt nyerni egy széttuningolt verda ellen. egyszerűen nem arra találták ki. ez a 2-re nem vonatkozik teljesen -
#521 BF-ben vannak járművek, de azt leszámítva a sebzésrendszer, fegyverváltás, ugrálás, emberek sebessége hasonlóan arcade.
Mi az, hogy nincs használhatóbb játék? A többit nem lehet használni? Vagy bonyolult az irányítás? Nem értem
Populáris játék? Abban például a CS megint csak jobb, legalábbis ha a GameSpy statisztikáit nézzük. -
TS Zolly #520 hihihi kabe -
TS Zolly #519 Azé a játékot ne vedd egy kalap alá a csével lécce. Köszi. :DDD -
#518 Lol :D -
#517 Most elmagyarázzam? ;) 0:13nál az akit belsőnézetből mutatnak egy CT a többi mind terrorista. 0:35nél azért oh my godozik a csávó mert nem vették észre a terrorok és majdnem megnyerni igy a meccset -
#516 Okuljatok, tanuljatok Cs. túlélő technika :))))))))) -
#515 Sokszor b+olok, nem kell sértésnek venni...
"Nem kell azt hinni, hogy BF az isten, az is ugyanolyan arcade, mint a CS."
Ezért a mondatér halálbüntetés jár a "másik" topikban.
Azért a BF-et nem venném egy kalap alá a Cs-vel. De ezt te is jól tudod...
Egyébként nem az isten, ezt mindneki jól tudja, de perpill nincs használhatóbb gém a piacon.
Populáris gémekről beszéljünk, ne olyanról, mint az ARMA.
Lehet reális, meg szép, meg csapatmunka...de a kutya nem játsza. 200 botot kell betenni, hogy valamit élvezz is benne. (legalább is tudomásom szerint) -
#514 ArmA FTW!!! -
#513 America's Army, Armed Assault, Rainbow Six, Ghost Recon: Advanced Warfighter, stb. -
#512 melyik fps nem arcade? -
#511 1. Miért bazmegolsz?
2. BF-ben is ugyanolyan gyorsan vált, csak CS-ben a videón nem látszott a fegyverváltás animációja. Nem kell azt hinni, hogy BF az isten, az is ugyanolyan arcade, mint a CS. -
GameOverrr #510 Ez a spíler tényleg nem semmi...kár, hogy nem tudom, hogy ki kivel van, meg hogy mit kell nézni... -
#509 Mit röhögsz b+.
Cs-nél mindenképpen reálisabb... -
#508 "viszonylag reálisan" :FAS:DAS::DASD -
#507 Nah igen. Pedig szép bravur lett volna -
#506 jah,csak végül viszament a csúnyaarcú terrorista és szétlőtte a buráját:D -
#505 De milyen ügyes már azért..észjáték
Ha elkezd lőni tuti lekapják -
#504 hát ez LOL :DDDD -
#503 Használd ki a pálya adta lehetőségeket, és gondold át hogy lősz e akkor ha az ellen még nem vette észre (videó közepefele)
Kötelező ;) -
#502 aztá 10k-ért meg is csinálták nekem, 2 hónap mulva keresztapa futtatása alatt megint beszart... -
#501 de mondom h rossz a videokari... egy ideig ment minden, aztá elkezdett szarakodni(érdkes hogy pont monitorcsere után)
játszottam, elfeketedett a képernyő, visszajött, jácottam tovább, megint, aztán ati hibaüzi, aztán nagyobnb játéknál (MOHPA) bepittyegett a gép, h melege van, aztán most is ezt csinálja... -
#500 Azért azon kéne szaladnia 800*600-ba, Én is azzal toltam egy ideig... -
#499 Ati Radeon 9600
#497 már cserélték bvenne, de ezek szerint az is felmonda a szolgálatot kb 2 hónapot birt.
Informatikus csávó ajánlotta a passzív hűtöt ami egy fém 'doboz' kis recékkel ami leszívja a hőt vagy mi a rák... -
#498 Mert BF-ben viszonylag reálisan, eltart egy ideig, míg egyik fegyverről átváltasz a másikra. Cs-ben meg a másodperc tört része alatt kés-stukker-kés-stukker... -
#497 Na a passzív hűtő aztán megoldja a gondodat pászmeg. :-)
Aktívat vegyél... -
GameOverrr #496 Hát nem tudom...én már játszottam egy pár FPS-sel, de egyikben sem fordult meg a fejemben, hogy milyen jó poén lenne értelmetlenül váltogatni a fegyverek között... -
#495 Az milyen? És mien videókarid van?