774

tanulható az FPS? stratégiák, taktikák FPS játszásához, tippek amikre nem figyelsz oda, hogy jobb player legyen belőled
  • Czdano
    Amugy rájöttem vmire..ha nem árulom el a korom és az első 1-5ben bennevok statban akkor hallgatnak rám az emberek :P
  • Czdano
    Az fincsi lehet de nem laggol be a sok playertől??? 64 ember az iszonyat sok
  • Czdano
    No nézmár nem küldi el amit irok..szal ez egy 32 slotos magyar szerver volt átlagban 12, 16, 24 slotosak
  • TS Zolly
    Nagyon sok 64 fős inf szerver van a béefben. Fullosan tele persze.

Három fajta pálya méret van. Van a 16 fős, ahol nagyon kicsik a pályák, utánna van a 32 fős, és a 64 fős a legnagyobb. Van egy-két 64 fős pálya, amit be sem raknak infbe, mert az ember elunná magát, mig gyalog a pálya egyik végéből a másikra érne. De a városiakat előszeretettel teszik be 64-re.
    Pár hónapja volt egy spanyol vs Magyar 64 fős infantry meccs. 32 spanyol, 32 Magyar ellen egy városi pályán. Rendesen leszervezett fun meccs volt, tét nélkül.

Pályák itt
  • zsolesz92
    24 a max de az nekem már nagyn zsúfolt. én 5-5 max 8-8 amit szeretek...
  • GameOverrr
    Általában hányan játszanak egy publik szerveren a csében?
  • Czdano
    Nabasszus..vége pont nem látszódik (nálam)
  • Czdano
    Nostehát..rossz minöség, igaz, de 2 nagyszerü kill amellyel megnyertem 1 roundot egy nevesebb magyar szerveren..
  • schrank
    etqw-t nagyon elkúrták
    a barátokkösztöt is kétmillió gyökér nézi naponta még sem hiányzik
  • JAG1
    Kit érdekel a bonyolultság?
    Hangulat, élvezhetőség, egy kevés taktika, viszonylag értelmes felhasználó brigád, (nem úgy, mint cs-ben) járművek, stb....

ARMA és tsai elhiszem, hogy reálisabb, taktikusabb, de ha nincs kivel játszani és még a gépigény is az egekbe szökik, akkor azt baszhatom.

Populáris gém alatt értem azt, amivel viszonlyag sokan játszanak.
    Nem cseszik el azzal, hogy érthetettlen a játék menete, vagy épp (csak egy példa) szörnyeket kell írtani. Jó lehet az is, de korlátozza a felhasználók számát. ETQW tipikus példája a bonyolult, gnóm ufos gémeknek. Sosem lesz akkora tábora, mint mondjuk BF, vagy CS.
    Az, hogy a CS-t játszák a legtöbben, nem igazán érdekel, ha egy olyan réteget mozgat meg, ami számomra nem szimpatikus...
  • JAG1
    Ezt kifejtenéd mire alapozod?
  • TS Zolly
    Hujujujujjj!!! Szerver persze, hogy több van a csében. Merthogy sokkal kisebb vas elég egy csé szervernek, mint a béefhez. Meg ugyi a kliens gépnek sem kell lennie egy erőgépnek.
    Megaztán aki autót vezetni se tud, ne menjen drift versenyre. :P :D
  • magus
    egyetértek, imádtam a bf-t, mert jó volt vele játszani, de komolyan war szinten játszani, hát, részemről olyan mintha Zastavaval akarnek driftversenyt nyerni egy széttuningolt verda ellen. egyszerűen nem arra találták ki. ez a 2-re nem vonatkozik teljesen
  • Sadist
    BF-ben vannak járművek, de azt leszámítva a sebzésrendszer, fegyverváltás, ugrálás, emberek sebessége hasonlóan arcade.
    Mi az, hogy nincs használhatóbb játék? A többit nem lehet használni? Vagy bonyolult az irányítás? Nem értem
    Populáris játék? Abban például a CS megint csak jobb, legalábbis ha a GameSpy statisztikáit nézzük.
  • TS Zolly
    hihihi kabe
  • TS Zolly
    Azé a játékot ne vedd egy kalap alá a csével lécce. Köszi. :DDD
  • Czdano
    Lol :D
  • Czdano
    Most elmagyarázzam? ;) 0:13nál az akit belsőnézetből mutatnak egy CT a többi mind terrorista. 0:35nél azért oh my godozik a csávó mert nem vették észre a terrorok és majdnem megnyerni igy a meccset
  • Solid Snake
    Okuljatok, tanuljatok Cs. túlélő technika :)))))))))
  • JAG1
    Sokszor b+olok, nem kell sértésnek venni...

"Nem kell azt hinni, hogy BF az isten, az is ugyanolyan arcade, mint a CS."
    Ezért a mondatér halálbüntetés jár a "másik" topikban.

Azért a BF-et nem venném egy kalap alá a Cs-vel. De ezt te is jól tudod...
    Egyébként nem az isten, ezt mindneki jól tudja, de perpill nincs használhatóbb gém a piacon.
    Populáris gémekről beszéljünk, ne olyanról, mint az ARMA.
    Lehet reális, meg szép, meg csapatmunka...de a kutya nem játsza. 200 botot kell betenni, hogy valamit élvezz is benne. (legalább is tudomásom szerint)
  • Bucser
    ArmA FTW!!!
  • Sadist
    America's Army, Armed Assault, Rainbow Six, Ghost Recon: Advanced Warfighter, stb.
  • bardocz
    melyik fps nem arcade?
  • Sadist
    1. Miért bazmegolsz?
    2. BF-ben is ugyanolyan gyorsan vált, csak CS-ben a videón nem látszott a fegyverváltás animációja. Nem kell azt hinni, hogy BF az isten, az is ugyanolyan arcade, mint a CS.
  • GameOverrr
    Ez a spíler tényleg nem semmi...kár, hogy nem tudom, hogy ki kivel van, meg hogy mit kell nézni...
  • JAG1
    Mit röhögsz b+.
    Cs-nél mindenképpen reálisabb...
  • Sadist
    "viszonylag reálisan" :FAS:DAS::DASD
  • Czdano
    Nah igen. Pedig szép bravur lett volna
  • bardocz
    jah,csak végül viszament a csúnyaarcú terrorista és szétlőtte a buráját:D
  • Czdano
    De milyen ügyes már azért..észjáték
    Ha elkezd lőni tuti lekapják
  • bardocz
    hát ez LOL :DDDD
  • Czdano
    Használd ki a pálya adta lehetőségeket, és gondold át hogy lősz e akkor ha az ellen még nem vette észre (videó közepefele)

Kötelező ;)
  • zsolesz92
    aztá 10k-ért meg is csinálták nekem, 2 hónap mulva keresztapa futtatása alatt megint beszart...
  • zsolesz92
    de mondom h rossz a videokari... egy ideig ment minden, aztá elkezdett szarakodni(érdkes hogy pont monitorcsere után)
    játszottam, elfeketedett a képernyő, visszajött, jácottam tovább, megint, aztán ati hibaüzi, aztán nagyobnb játéknál (MOHPA) bepittyegett a gép, h melege van, aztán most is ezt csinálja...
  • JAG1
    Azért azon kéne szaladnia 800*600-ba, Én is azzal toltam egy ideig...
  • zsolesz92
    Ati Radeon 9600
    #497 már cserélték bvenne, de ezek szerint az is felmonda a szolgálatot kb 2 hónapot birt.
    Informatikus csávó ajánlotta a passzív hűtöt ami egy fém 'doboz' kis recékkel ami leszívja a hőt vagy mi a rák...
  • JAG1
    Mert BF-ben viszonylag reálisan, eltart egy ideig, míg egyik fegyverről átváltasz a másikra. Cs-ben meg a másodperc tört része alatt kés-stukker-kés-stukker...
  • JAG1
    Na a passzív hűtő aztán megoldja a gondodat pászmeg. :-)
    Aktívat vegyél...
  • GameOverrr
    Hát nem tudom...én már játszottam egy pár FPS-sel, de egyikben sem fordult meg a fejemben, hogy milyen jó poén lenne értelmetlenül váltogatni a fegyverek között...
  • Czdano
    Az milyen? És mien videókarid van?