774

tanulható az FPS? stratégiák, taktikák FPS játszásához, tippek amikre nem figyelsz oda, hogy jobb player legyen belőled
  • Sadist
    Igen, látom te sem a lényeget figyelted, olvasd el még egyszer.
  • miilann
    jaigen a cod2be is messzebbre lehet ugrani nagyobb fpssel.

amugy sztem az nem bug egy játékban ha fps különbség miatt gyorsabb/lassabb vkinek a mozgása
  • Lemming
    Játszható keretek közt, azaz szaggatásmentesen, (mind1 hogy minimum vagy high grafon...) egy játék kutya kötelessége regisztrálni a lövéseid számát és továbbítani.
    Ha a játék, teszem azt az animációk miatt kényszerül (tehát végül is az FPS miatt) korlátoznia a küldött lövések számát, az gáz.

De pl.: Q3-ban minél nagyobb volt az FPSed annál nagyobbat ugorhattál.
    Jedi is ezt az enginet használta, be is szívtam néha mikor az ellen egy fejjel magasabbra ugrott azonos magasságból, mint én.
    Tehát az is trágyalé. Sajna.
  • dronkZero
    Az addig rendben van, hogy szar, és hátrány a kevés FPS, de hogy konkrétan lassabban csináld a dolgokat, csak azért, mert az adott gépen lassabbnak látszik, az azért nonszensz... Tehát arról beszélek, hogy irányítás->netkód/szerver->grafika az egészséges (vagy ha a grafikát csak te látod), az irányítás->grafika->szerver felállás betegesen elbaszott. Szerintem.
    Ráadásul 40-50 FPS körül már nem illene lassabbnak lennie, mint 10000FPSsel. És még a BFet mondják bugos szarnak...
  • Lemming
    Amiket egy Bogatyr lő péppé? :D
  • Me0w
    Minden jatekban szamit egy bizonyos hatarig, hogy a geped sebessege milyen. Bf-ben sem tudsz aktivan resztvenni 20 fps-el, mig a tobbieknek 100 van.
  • dronkZero
    Jézusom, van olyan játék, ahol az FPSedtől függ, hogy milyen gyors vagy!? És ti játszotok egy akkora hulladékkal? Ez a szar net/játék-kód netovábja, vazze. Botrányos. Ha ilyet tapasztalnék valahol, azonnal uninstalldelCDripityáratör... (Egy épeszű játékban ugyanannyi idő alatt lövi ki a tárat, csak legfeljebb nem látni a kevés FPS miatt...)

Bannerhoz:
    Igen bénának találom, ha 3 szóban 5féle betűtípust alkalmaznak, de hát ki vagyok én, hogy beleszóljak?
    Ha tanáros-mutogatós képet kerestek, akkor szerintem az America's Army egyik előzetes/gyakorló pályájáról screenshotoljatok egyet. Ott mutogatnak valami táblán(kivetítőn?) dolgokat.

ON:
    A legtöbb taktikai FPSben nem arról szól a dolog, hogy hogyan lődd le az ellent. A célzás, fegyverhasználat csak a szükséges minimum, de nem kell überpronak lenni, nem kell tudni kilőni a légy szemét egy kilométerről egy ezredmásodperc alatt.(Persze nem árt... ;) ) Inkább fejben dőlnek el a dolgok. Az ellenséget meg kell téveszteni, át kell baszni, váratlan helyekről, oldalról, hátulról támadni, akkor és ott harcolni, ahol te vagy jobb helyzetben, nem az ellenfél. Kihasználni a terep adta előnyöket. Használni a fedezékeket, a takarást. Nyílt terepen gyorsan haladni. A hangok is nagyon fontosak. Én a fülhallgatóra esküszöm, azt használva nem zavar be a tévé, a szomszédban lehúzott wc, stb., és kis gyakorlással tökéletesen behatárolhatóak térben a zajforrások.
    Egyébként meg konkrét játéknál meg a legfontosabb a pályaismeret, azt tanítani nem lehet, csak megismerni, begyakorolni. Ez szinte mindennél előbbrevaló, anélkül gyakorlatilag csak kóvályog az ember, aztán teljesen váratlan helyről tarkón lövik.

Én leginkább BF-et tolom, ott ugye ezeken kívül rengeteg másra is figyelni kell, helire, repülőre, tankra, ezek ellen külön megvannak az ellenszerek, de most talán nem mennék bele. (Schrank meg hüle, az, hogy ő nem sikeres gyalogossal, az nem jelenti azt, hogy nem a gyalogság a legfontosabb fegyvernem BFben. :P )
  • JAG1
    Az teljesen jó úgy. Azokból legyen sok a tanuló buszon. :-)
  • zsolesz92
    kitaláltam uj bannert de lusta vagyok befejezni, pedig elkezdtem. iskolabusz és sok fps játékbol a szereplők kihajolnak az ablakon fegyverrel a kezükbe. eddig csak kod meg cs van az ablkaban...
  • Bucser
    Elhiheted Ugyanis az FPS mint játékműfaj nem vonz. Kivéve, ha van benne némi szimuláció. Ami a BF-ből hiányzik meg a CS-ből is meg a többi broáfságról meg már nem is beszélek. (pl a sci-fi meg horror lövöldék aztán abszolút hidegenhagynak)

Egyébként meg úristen lelepleztél, hogy nyitottam egy szimes topicot.... Fúúú fél évvel ezelőtt... úristen....

Én biztos valami fórumjunkie vagyok:D
  • TS Zolly
    Védjen téged a nőtanács! :DDD
  • TS Zolly
    Nekem semmi gondom nincs vele. De ahogy elnézem a tyopikjaid számát, picit hihetetlen, hogy nem jársz egy fps fórumra sem.

2007. 03. 12. - Comanche vs Hokum
  • Bucser
    Való igaz. Bunkóság és humor között van különbség. Van aki tudja mi az van aki nem.

Egyébként mi is a gond a topiknyitással? (csak azért kérdezem, mert kb. egy éve, hogy nem nyitottam új topicot semminek.)
  • zsolesz92
    Köszi hogy engem is védtél, de tényleg igazad van, egyébként én se vagyok vmi nagy játékos, de jó időtöltés.
  • TS Zolly
    Hát ha a hüjülés és a másik ugratása nem tetszik, ( ez az élet része ) akkor tényleg ne fórumozz, mert még lelki sérülést okoz neked. Zsolesz, és az én irásom után van egy ilyen jel--> :DDD Ha nem tudod mit jelent, krehálj ennek egy külön tyopikot, tedd fel kérdésnek. Ha már szeretsz tyopikot nyitni. :DDDD
  • vegicsek
    Nah, megyek, kezdődik a tanóra.
  • JAG1
    És ez most ki érdekel?
  • Bucser
    Én pont a #306 és #305-ben szereplő nagypofájú urakhoz hasonló stílus miatt nem jártam soha semmilyen FPS-es fórumra.

Aki CS-zni akar cs-zzen. leszarom bár ha zártpályás infantry munka akkor Army ha meg összetett hadtest szintű műveletek akkor Armed Assault ott is helikopterezés az én világom:)
  • Wolfsnack
    huh, ez tényleg jó, erre nem is gondoltam, köszi, na ilyesmi tippekre gondoltam, ez egyenesen mehetne a FAQ-ba
  • miilann
    bár nem tom milyen gamel tolod de codba találtam erre egy alternatívát,bár csak előre megadott senst lehet állitani,legalabbis még nem jöttem rá h hogy lehet ugy állitani h monnyuk sens +1/-1 (ha egyaltalan lehet)

de ha mondjuk 5ösön van a sensed csinálsz egy bindet monyuk 3as sensről meg egyet mondjuk 8asrol és maris könnyedén leeht váltani billen is
    (/bind y set sensitivity 3 , /bind x set sensitivity 8 persze értéknek barmi megadhato 0 és 30 között.)
  • Wolfsnack
    inkább egy FAQ kellene ahova az okosságok kerülnének, valaki esetleg készítehetne egyet, tippek, videók, ilyenek
  • miilann
    persze visszafoghatja,vissza is fogja de hiába van erős cpu mellett egy fos vga,mint ahogy az előbb is leirtam a legnagyopbb mértékben a vga határozza meg de persze nem csak azon mulik

amugy meg akkor érdekelne h milyen beallitasokat javasol cod2re hogy emelkedjen az fpsem..
  • zsolesz92
    Áhh itt befejeztem, annyit küzdöttem vele mint a g**i.
    nem volt egyszerü d2-ből tengert varázsolni ;)
  • TS Zolly
    Hát akkor dolgozz még jajta. :D
  • zsolesz92
    /OFF
    Ezt nem olan régen csináltam :P

/ON
  • zsolesz92
    a házikazda szabadságon van, nem mostanábanlesz bannerünk...
  • Wolfsnack
    szabvány eredetileg a 650x150 volt, mert az nem nyomja el a topikot
    bocs, de szerintem nem a banner a lényeg egy topikban, hanem a tartalom, legalábbis a legtöbben azért járnak egy topikba, nem pedig zsolesz92 fasza bannerére kiváncsiak :)
    meg a görgetés is idegesítő dolog
    szólok bannerműhelyben hogy írjanak ki pályázatot, oda majd linkelitek a képeket, aztán majd szavazunk hogy kinek mi tetszik
  • Lemming
    Nem feltétlen kell kezdőnek lennie az illetőnek aki tanácsra vágyik. Plusz lehetnek olyan ötletek amik minden "szakterületen" beválnak.

Egyébként én 4 játékkal kezdtem réges régen, így alakult ki, hogy UT'99 lesz a favorit nálam.

Igaz, én többnyire a magam kárán tanultam vagy lestem. Fórumozni sose szerettem.
  • TS Zolly
    Nem azé szidja. Bf inf részét is utálja, neki a vodnyik a mindene. Csébe meg ugyi nem nagyon van ollan. Csak gyalog békázás mint a bf infbe. Ö akkor élvezik el, ha vodnyikkal lelő egy támadó helit. Ilyenkor csinyál egy screent, és esténként, nö hijján, arra veri mikor nézegeti. :DDDD
  • zsolesz92
    LOOOL hogy szidja a cs-t mer 2szer megprobálrt jáccani és mindig heccsátot kapott :D:D
  • zsolesz92
    #219 #220
  • armageddon666

szal this is da bezt ötlet csak csinájja meg valaki xD
    (am tényleg bztos jó ötlet ha már 2 embernek is eszébe jutott xD)
  • TS Zolly
    Mert egy kezdő egyszerre 5-6 játékkal akar játszani mi?

Amugy semmi jónak elrontója nem vagyok. Banner is alakul. De lehetne egy tanácsom??? Ha nem is a bannerba, hanem akár alá, fellehetne tüntetni a játékok sg-s tyopik linkjét.
  • schrank
    ez így ebben a formában nem igaz mert low-on de nagy felbontáson nem kell jó 8800ultra a 100fps-hez a vga-t meg visszafoghatja a gyenge cpu vagy kevés ram na persze holmi szir szar csé-nek lehet elég egy kvarcóra hardvere is de ne is számítsunk olyan játékélményre mint amikor egy helikopter kerget minket
  • zsolesz92
    Bannermühely... nincs is olyan hogy szabványmértet nem tudom miről beszéáltek. minden helyre olan banner kell ami jól néz ki, nem "szabványméret...."
    Én megprobálhatok nektek valami faszát csinálni ha adtok képeket. Már mondtam h mi kell. egy iskola, ahol a diákok jelentkeznek, elől a tanár a táblánál áll!
    itt vannak az én 'müveim' a bannereket nééztek, ha már a bannermühelyt fikázáátok itt lehet találtok szépeket.
    Van egy kis ego-m ne basztassatok :D
  • miilann
    hát ezaz vegyük mondjuk mindketten lőttök 3 mpig ő kilövi az mp44 teljes tárát rád te meg monnyuk a felét,alapbol keccer akkora esélye van arra h lelőjön csak a magas fpse miatt
    az fps elsősorban es legnagyobb mértékben a vga határozza,jó vga->több fps->jobb esélyek
    sok pénz->jobb vga
    sok pénz-> "pro gamer"

sajnos ez a nagy büdös helyzet :c
  • moralosan
    loál :D
  • Herold
    Király lenne, csak a Garand belevész az árnyékba.
  • schrank
    a bf2-es csávót ne háttal tedd és ne amcsit hanem egy ilyen karakteres arcú arabot a MEC teamból
  • moralosan
    nekem tökmindegy, csak nem tudom minek kell ennyire túlspirázni ezt egy ilyen volumenű fórumon :P
    amúgy meg senki nem áll az utadba, szóval tőlem azt csinál bannert aki akar :)
    [én meg kapásból kb 15-öt, személyes ismeret útján]