FPS iskola
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Desert Conflict, gondoltam kipróbálom. Bementem a szerverre. Lespawnolok. SCUD szejjelbasz, meg az _összes_ jármûvet a fõbézen. Sebaj, spawnolok megint. SCUD. És megint. És megint. És megint. Nagy nehezen kijutok, kisdzsipp, el az ellen fõbézére. Rakétával kiszedem a SCUD-ot: Autokicking Zero for basecamp.
Uninstall.
Játssz vele, ha neked ezt jelenti a fairplay, én jót röhögtem rajta. Ekkora szánalomhegyet még talán nem is láttam BFmod keretein belül.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
még mindig jobb ha a pálya tulso felén dob ki mintha kidobna a dzsumbujba és a sok spawn killer csak egy pontot figyelne.
és a normalis szervereken manapság is csak egy sniper van és egy shoti.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Ja, hát azt, hogy mit gondolnak a stílusodról, azt magasról le kell szarni. Csak a faszlámák rinyálnak, csítereznek. Amit a játék keretein megtehetsz, és elõnyödre válik, azt meg kell tenni. ("Segédprogrammal" játszókat meg pofán kell baszni.)
BFben is megy a rinya a bézkemp miatt folyton. Hányok tõle. Persze, a fairplay megköveteli, hogy ne lõjem szét tankkal a repülõt a kifutón, hanem inkább hagyjam felszállni, hogy aztán úgy bombázzon pofán, hogy az égvilágon semmit ne tehessek ellene. Hát lófaszt. Mondjuk emiatt volt már pár kickem, de bekaphatják mind az összes faszt, amit rajtam találnak.
CoD2nek híják xD játszottam vele max egy hetet spanok miatt azt mondtam hogy ekkora szart még nem láttam szal Bye All xD és mégis van aki azzal tolja meg isteníti hogy milyen jó :\ szörnyûû
@
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
namármost ezzel annyival gyorsabb lett a játékmenet, hogy a taktika háttérbe szorult és jött a hentelés
legtöbb szerveren az 1 gránátot is 3-ra cserélték, sokszor megszületek és már halott vagyok, meg bejött a füst is ami taktikázásnál jó lenne, de ugye taktika nincs ahogy említettem
az újraszületés pedig sokszor gagyin van beállítva, ledob a pálya túlsó végébe, ahol nincs senki, stb.
régebben voltak olyan szerverek is hogy megadott számú volt a fegyverekbõl, mondjuk 1 sniper, 4 puska, és aki késõn lépett be már csak gépfegyvert kapott
szóval a szerverek beállításán nagyban múlik a taktikai mivoltja
legtöbbön csak hentelésre van állítva, ott nem lehet mit tenni csak sodródni az árral és lõni
Arról nem is beszélve, hogy a gyengébb játékosok adott esetben nem is tudnak annak a kiskapunak a létezésérõl. Már pedig mibõl van több gyenge játékosból vagy jó játékosból? Gyengébõl. Akkor meg csak sanszosabb, hogy a kiskapu többször fog bejönni, mint a fõbejárat.
nem feltétlenül okos mivel hogy pont a védõ is arra számít h hátulrol jössz ezert azt bevédi,nagy meglepetést lehet okozni azzal ha csak odarohansz felkapod a zászlót és mar futsz is vele tovabb.
persze nem mindig jo asse ha csak siman letamadod de azse jo mindig ha hatulrol/oldalrol bekmmandozol.
Abban viszont egyetértek, hogy az ennél többet mondó taktikák, tippek megvitatásához már elkerülhetetlenül nevén kell nevezni a "gyereket", mert annyira játékspecifikus dolgok jönnek elõ. Arra meg ugye ott van minden játéknak a saját fóruma. Ennek ellenére jó ötletnek tartom ezt a topicot, mert érdekes látni, ahogy "keverednek a kultúrák"(<#hehe>#hehe>), meg hogy ki hogyan látja a dolgokat.
Quake3
A doboz mögött bújkálós-távcsövespuskázós-kézigránátdobálós-tímszpíkezõs gémeket nem szeretem.
😄
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Ha ügyesen becserkészed és hátbatámadod, akkor kis buzi vagy, aki csak hátulról szereti.
Ha találsz egy jó fedezéket, amit jól be tudsz védeni, akkor kemper geci vagy.
Végeredményben csak akkor vagy jó játékos, ha a legnagyobb tömegben ugrálva az egeret összevissza rángatva te tudod lelõni a legtöbb embert.
Legalábbis én ezeket tapasztaltam.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
amugy sztem az nem bug egy játékban ha fps különbség miatt gyorsabb/lassabb vkinek a mozgása
Ha a játék, teszem azt az animációk miatt kényszerül (tehát végül is az FPS miatt) korlátoznia a küldött lövések számát, az gáz.
De pl.: Q3-ban minél nagyobb volt az FPSed annál nagyobbat ugorhattál.
Jedi is ezt az enginet használta, be is szívtam néha mikor az ellen egy fejjel magasabbra ugrott azonos magasságból, mint én.
Tehát az is trágyalé. Sajna.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Ráadásul 40-50 FPS körül már nem illene lassabbnak lennie, mint 10000FPSsel. És még a BFet mondják bugos szarnak...
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Together we'll fly someday...
Bannerhoz:
Igen bénának találom, ha 3 szóban 5féle betûtípust alkalmaznak, de hát ki vagyok én, hogy beleszóljak?
Ha tanáros-mutogatós képet kerestek, akkor szerintem az America's Army egyik elõzetes/gyakorló pályájáról screenshotoljatok egyet. Ott mutogatnak valami táblán(kivetítõn?) dolgokat.
ON:
A legtöbb taktikai FPSben nem arról szól a dolog, hogy hogyan lõdd le az ellent. A célzás, fegyverhasználat csak a szükséges minimum, de nem kell überpronak lenni, nem kell tudni kilõni a légy szemét egy kilométerrõl egy ezredmásodperc alatt.(Persze nem árt... 😉 ) Inkább fejben dõlnek el a dolgok. Az ellenséget meg kell téveszteni, át kell baszni, váratlan helyekrõl, oldalról, hátulról támadni, akkor és ott harcolni, ahol te vagy jobb helyzetben, nem az ellenfél. Kihasználni a terep adta elõnyöket. Használni a fedezékeket, a takarást. Nyílt terepen gyorsan haladni. A hangok is nagyon fontosak. Én a fülhallgatóra esküszöm, azt használva nem zavar be a tévé, a szomszédban lehúzott wc, stb., és kis gyakorlással tökéletesen behatárolhatóak térben a zajforrások.
Egyébként meg konkrét játéknál meg a legfontosabb a pályaismeret, azt tanítani nem lehet, csak megismerni, begyakorolni. Ez szinte mindennél elõbbrevaló, anélkül gyakorlatilag csak kóvályog az ember, aztán teljesen váratlan helyrõl tarkón lövik.
Én leginkább BF-et tolom, ott ugye ezeken kívül rengeteg másra is figyelni kell, helire, repülõre, tankra, ezek ellen külön megvannak az ellenszerek, de most talán nem mennék bele. (Schrank meg hüle, az, hogy õ nem sikeres gyalogossal, az nem jelenti azt, hogy nem a gyalogság a legfontosabb fegyvernem BFben. 😛 )
Egyébként meg úristen lelepleztél, hogy nyitottam egy szimes topicot.... Fúúú fél évvel ezelõtt... úristen....
Én biztos valami fórumjunkie vagyok😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF