774

tanulható az FPS? stratégiák, taktikák FPS játszásához, tippek amikre nem figyelsz oda, hogy jobb player legyen belőled
  • zsolesz92
    Igazábol az a gond h tulmelexik a gép de valamit odakur a videokari is. lehet kiprbálom, és veszek passziv hűtőt...
    azt monnyák az nagyon jó
  • zsolesz92
    Na má megy a játék csak singleben probáltam hát nekem ez még nagyon furcsa, de az a legszarabb h 800*600as windowban sem birja az a geci videókártya...
    vennem kéne ujat...
  • Czdano
    Őőőő.. ki mondott ilyet? :D
  • JAG1
    Azt nem mondtam, hogy kérdezzen, csak, hogy a FAQ-t tanulmányozza. :-)
  • Czdano
    Onnan sztem kifognak rugdosni ha ilyeneket kérdezel :S

Tegnap felmentem egy DC szerverre és a mittudoménmilyen oilrigs pályán voltam..foglalom a bázist, jó várok 2-3 perces és jön is szembe egy tank ami beáll a zászló mellé szorosan és vár..ilyenek az új BF playerek?????? :(
  • zsolesz92
    köszi a segítségeket megyek bf2 topikba
  • Czdano
    Vannak bf 2 ős tört szerverek ahol ugyanugy accountot kell csinálni (ip-t nem tudok mondani)
  • JAG1
    Annyi...

Nézz át a BF2 topikba és tanulmányozd a FAQ-t a telepítéssel kapcsolatban...
  • zsolesz92
    lehetséges hogy 536 mb :S:S:S:S:S
  • JAG1
    1.41-es patch is köll...
  • zsolesz92
    köszi, már csak 5 part van háttra ;)
  • JAG1
    Lehet, Antik szerverekre keress rá...
    Az ikonra jobbklikk - tulajdonságok és a fullscreen +1 -et cseréld ki "fullscreen +0" -ra.
  • zsolesz92
    BF2-n tört serveren lehet tolni?
    Lehet albalkban is futtatni?
    Tudom nem idevalók de hálálennék ha válaszolnátok.
  • JAG1
    Mondjuk publikon minden előferdülhet.
    Szupportal az oldaladon kell menni. :-)
  • Herold
    Nem feltétlenül, és nincs is annyi gránátod, hogy mindenhova dobhass.
  • JAG1
    Aki egy kicsit ismeri a gémet, tehát nem most kezdte, az mind ismeri a pálya rejtett zugait, ahonnan lehet fehéríteni és azonnal azzal kezdi, hogy odabak egy gránátot.
  • VRSDM
    azért váltanak usp-ről pl awp-re és oda vissza, ( ez csak egy példa ) mert a nagyobb pontosságú fegyverről egy kisebb pontosságúra, vagy nagyobb szórásúra, na szóval néha beakad a célkereszt, és a kisebben marad...
    ennyi a lényege. cs-ben legalábbis, aztán gondolom az újabbakban csak úgy poénból...
  • TS Zolly
    Ááááá, hagyd a fenében. Ö csak heliben ismeri a pályát, neki térkép e táj. :) Ahoz már ügyesség kell, hogy kiugorjon, megvédja magát akár egyedül is gyalogosan, és befoglaljon.
  • zsolesz92
    Egy olyan kérdésem lenne, és örülnék ha minnél előbb válaszonátok BF2-ben lehet ablakban futtatni a játékot? Mert a videokarim sajna be van halva és a cs-t is csak ugy birja...
  • zsolesz92
    amire te gondolsz az csak az értelmetlen fegyver kés közti váltogatás. pl m4a1 és kés közöztt kurvajó hangja van ha gyorasan csinálod :D én csak azért szoktam...
  • Herold
    Nem mondanál ilyen marhaságokat, ha ismernéd a különböző pályák rejtett zugait, ahol meg lehet húzódni addig, amíg lehúzod a zászlót. Én már sokszor csináltam a repülőből kiugrást, főleg Wake-en, és sikerrel.
  • GameOverrr
    De miért nem a minimapot figyeled(ha van egyáltalán itt olyan), vagy a feliratokat, hogy ki mivel kit nyírt ki, vagy a hangokat, vagy tudom is én mire lehet itt figyelni?
  • GameOverrr
    Hol nem lehet? Ahova én el tudok jutni oda más is el tud, nem? Tehát -ha jól gondolom- akkor mindenhol lehetnek.

Továbbra sem értem az értelmét. Az a valamivel gyorsabb közlekedés megéri a kockázatot, hogy lehet, hogy késsel a kezemben találom magam szembe egy akármilyen lőfegyverrel a kezében futkosó ellenséggel?
  • bardocz
    nem arra gondol hanem amikor értelmetlenül váltogatják,én is csinálom néha hogy amíg futok ne untkozzak:DD
  • vegicsek
    Mert esetleg olyan helyen mennek át, ahol lehet enemy.
  • GameOverrr
    Azt árulja el nekem valaki, hogy a csében miért váltogatják olyan sürün a fegyvereket? Valami olyat hallottam, hogy azért váltanak késre, mert azzal gyorsabban lehet mozogni. Ez idáig világos, de akkor miért nem váltanak rá arra, és kész, a következő fedezékig azzal a kézben futnának, de út közben mit királykodnak?
  • JAG1
    Döhogy, nökünk is csak 4 osztály van, 2 első, 2 másodikmáhe... :-)
  • Czdano
    CS:S fragmovie..eldobja a géppisztolyt és kivédi a fejest...érdemes meglesni a csávó többi videoját is
  • Czdano
    Remélem ez jobban tetszik..régi, de jó
  • djukel
    Ehhez a sulihoz kell a nyóc általános?
  • Czdano
    Jó de ez cod2 movie volt ;/
  • Sadist
    Hát ezen én nem túl sok látványos dolgot láttam. Ül a sniperrel, figyel egy pontot, átfut egy ember, bumm, egy kill, fut a másik, bumm még egy kill. Odahajigál 3 gránátot valahova, bumm egy kill. Szerintem ilyen videot bárkinek a fragjeiből lehetne csinálni. A zene meg ízlés dolga, van akinek tetszik, van akinek meg nem.
  • GameOverrr
    Én ilyet nem mondtam. Csak jobb vagyok mint sok admin(ami mondjuk az ő játéktudásukat és HOZZÁÁLÁSUKAT nézve nem túl nagy dicsőség).
  • TS Zolly
    Mert te egy olyan q nagy pro gémer vagy :DDD Láma.
  • GameOverrr
    Ugyan már, ki tudnám tapétázni a fórumot az olyan screenshotokkal amik olyan kickeket örökítenek meg, ahol kempelésről szó sem volt, csak a kelleténél keményebb ellenfél voltam, aztán elrontottam a drága kis admin szórakozását. Az olyan pályákról is sorba rugdosnak kifele, ahol az ellenségnek nincs is főbázisa, ergő ha akarnék se tudnék basecampelni. Nyilván azok a kickek is a BC miatt vannak...

Én nem szégyellem bevallani, hogy szoktam kempelni, de -mint azt korábban írtam- az a játék része. Az alkalmazkodás része.
  • TS Zolly
    Aha. Jó játékos. Aha.

Fasz kemper ellen te agybajos!!!!
  • TS Zolly
    Pedig isten biz, nekem a te neved nem ismerős. SiX - FoP - team.de - PT-6 klánokat ismerem, de mivel külön utakon jártunk, nem nagyon foglalkoztam velük. Egyedül a trs pár volt tagját ismerem földiség miatt. Arkangels vagy mi is volt a neve, meg Bogita.
  • GameOverrr
    A kickekről annyit, hogy sok admin nem szeret jó játékosok ellen játszani.
  • Czdano
    Spawnprotection :)
  • Lemming
    Nekem már ahhoz nincs idegem. Eszméletlen élesen látom a hibákat a játékban, amik az új részekben kifinomultabbak. NA, azzal már tudok jól szórakozni.