FPS iskola

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zizou5
azt utálom a legjobban az fpsben, hogy nekem ugyebár 90ven az fpsem codba. és akinek 200-250-300 gyorsabban tud loni pl, de ez még haggyán, mivel csipás vagyok, ezért ha még elöbb is lövök es eltalalom, de mégis õ kb tizedmásodpercel késöbb lõ, én halok meg, mert neki több az fpse -.- ezt nagyon utálom.

"alap dolog FPS_ben hogy addig kell lõni az ellent amíg mással van elfoglalva.. azaz nem rád figyel"

Nagy igazság! A legjobb játékos is könnyedén lelõhetõ, ha nem szembõl esel neki, és te lõsz elõször.
Czdano
Lehetsz -.-"

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jajj he ez a cod multi se a régi..tele van egy csomó ugrálós lámával...

taktikakat nem szeretnek emberek meg osztani 1massal de anyit mondok en cshez pl hogy a granat meg flash az nem viccnek van :D
TS Zolly
Ne keverj magaddal lámpi. Tudjuk miért vagy te annyira érzelmileg visszamaradott. Gondolom egy klinikai pszihómokus még tud rajtad segíteni, én minden esetre kátrányolok neki.

De nehogy kozso félét kreháljanak belölled, és elkezdj itt a lelki békérõl meg a szeretetrõl monologot irni :DDD

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Sadist
Mert Armyban ugrás közben nem lehet lõni, se újratölteni :D Ott az ilyen megrögzött bunny hopperek csak pislognának, mint a kiszántott vakond, hogy most mi van :D Vagy fröcsögõ nyállal vérpisti módjára vernék a space-t, hogy miért nem akar ugrani az a szar :D

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

schrank
azt hogy gyerekkorodban mit csináltak veled bekötött szemmel azt hagyjuk az egy másik topik <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Sadist
Elsõ két lövés ugyanoda megy, utána szór. Ha nem a fejét találtad el az elsõ 2-vel, akkor elcseszted.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

TS Zolly
Lehetek a barátod??? <#eplus2>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Hu baszki te mindent tudsz?! Tényleg benne voltam az ifju munkásör gárdában még 1985-88-ban. :) Dehát inkább mentem lüni, nem ugy mint te pl örsgyülésre, mint a mokust énekelgetni. :DDDD 11 évesen már PA-t szedtem szét és raktam össze bekötött szemmel. :P

te vagy az elsõ,aki leírta,hogy az vicces:)

vegicsek
...tippek amikre nem figyelsz oda, hogy jobb player legyen belõled
<#mf1>

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

bardocz
rendes playernél még nem láttam taktikai pajzsot ezért tudok errõl csak botokról írni:D
schrank
"botok ellen"<#kuss>

bardocz
én amikor botok ellen játszok egy idõ után mindig ak-val és dupla pisztolyal megyek,mindkettõbe anyi töltény amenyi fér,és akval telepumpálom öket,utána 1-2 pisztolytár és meghalt
Kicsikiraly
ki kell ismerni a mapot. simán, bot/player nélkül. nekem CoDba csomót segitett, hogy tudj navigálni összevissza.

DFTBA &#3232;_&#3232;

SuperCharger
1. FPS iskola
2. Lost Planet
3. DrIVer: Parallel Lines
4. FORMA1
5. SilkRoad Online
6. PlayStation3
7. Az evolúció
8. Harry Potter 5
9. XBOX360
10. Humoros és aranyos képek, videók

Gratz! :)

Bucser
Látod-látod... csak láma vagy.. bemész a dzsumbujba.. alap dolog FPS_ben hogy addig kell lõni az ellent amíg mással van elfoglalva.. azaz nem rád figyel. ha bemész a dzsumbujba és tömegbe csak meghalsz....

A legkönyebb fragek abbol vannak amikor 2-3 hülye Bunnyhopper láma keülgeti egymást ugrálva én meg közelrõl kilövöm õket és pá.... (ez volt CS-ben) Furcsa AA-ban ilyet nem csinálnak az emberek ott arra használják az ugrást amire való.... ArmA-ban meg nincs ugrás:) (hála az égnek:D)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Czdano
De szerintem igen..mi tactical shielddel beálltunk egy sarokba..nem tudott mit kezdeni velünk :P

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

én nemtom,még nem csíteltem:D

csíter átlát a füstön nem ? :P

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

füstgránát,fénygránát+futás:)

Czdano
Amugy ti csiterek ellen hogy szoktatok harcolni?

Czdano
bunko*

szegény te:) lõdd le a lámákat!:P

Czdano
Htx xD Sok buko mindig ráfúj mondjuk :p

:D
király

Czdano

<#eplus2>

Czdano
Igen :) :P elõtte voltam egy másik pályán, arról a szerverrõl kikickeltek pedig ott daráltam a helikopterrel :(

schrank
infrantyban ? <#taps>

Czdano
Remélem nemvolt még..ablak elõ teljesen ne álljatok csak távol tõle :)

BFeztem egy fél órát és 2. voltam a csapatunk statjában!!! Ez sztem félév kihagyás után rohadtjó!!

berlinboy6329
Cod2-re tudtok tippeket adni?Pl ,hogy hova lõjjek,hogy eltaláljam az ellenséget.Néha olyan pontos lövéseket adok,hogy el sem hiszem,de mégsem találja el az ellenfelet.Meg láttam olyat is,hogy MP44-el v MP 40-el EGYETLENEGY lövésbõl leszednek,ami nem headshot.Meg pár egyéb tippet is szívesen fogadok,mert már rég kerestem ilyen helyet,ahol FPS tippek vannak.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

vegicsek
ÉN CS:S szoktam szívózni az ellennel, amikor lõjük egymást, még marad 10 tölténnyem az AK-ba ,elvonulok fedezékbe tölteni, persze direkt olyan helyre, ahova tudom, hogy a töltés befejezése elõtt odaér az enemy.
Nagy lelkesen odajön a potyafregért, mire kirontok és adok neki pár ólomfülbevalót.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

schrank
én veled ellentétben katona voltam nem munkásõr <#mf2>

Czdano
CS ak guide

Lényeg hogy 3as sorozatokat adsz le ugy hogy végig az ellenfél nyakánál legyen az aim (vagy lejjebb), és közben jobbra balra mozogsz. Sorozat után szétugrik a célkereszt, odébblépsz, célkereszt összehuzodik, lõsz, és igy tovább..mondanom se kell aim ak colt mapon gyakorold ;)

Ugy vettem észre hogy a legtöbb játékban a következõ dolgok jellemzik az AK-t és az M16ot

AK : Nagy tûzerõ, nagyobb szórás, közelebbre jobb

M16: Kisebb tûzerõ, kisebb szórás (képes vagy 10-20 lövedéket ugyanoda lõni), messzebbre pontosabb

Czdano
<#wave>Nem is tudtam h CS-zel :O

SuperCharger
Vagy csak járt célbalõni...

TS Zolly
Nemá Szekrény! Voltál katona? Kihitte volna. :D

schrank
"alsó széle közepe ..." <#hehe>

zmeor
m4 el 4es sorozatokat kell :)

Ak val minnél kevesebbet és ha lehet lábra célozz mert eléggé szórfelfelé

leszarom a konfigod...

zsolesz92
de tényleg, pl cs-ben szerintetek a két alapfegyverrewl( számomra az) AK ÉS m4a1 folyamatosan érdemes lõni vagy "pötyögve"?

Aquir
meg ugye azt írták (egyik alap) hogy kis sorozatokat kell lõni sorozatlövõkkel? szinte már ugy is lehet õket használni mint a pisztolyt, és kevesebbszer kell ujratölteni :D

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
Quake Defragba kellett nagyon tudni az ugrásokat :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

V43 1105
Nos, én is mondok egy dolgot, COD2-re igazez, pl megyünk egy automata fegyverrel bumm a 30-ból kilövünk 10golyót marad húsz, namost egyes playerek szokása ilyenkor tölteni.. Csakhogy ilyenkor szembe jöhet az ellen, ilyenkor azt szoktam hogy gyorsan basholok, és nem tölt hanem tudom folytatni a tüzelést!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

zsolesz92
Nagyon szépen köszönöm azt az ajánlatot hogy tegyek fel peccset a pingem csökkentésére, feltettem egy régit, ami jó nonsteamre, 700ról 70re ugrott a pingem :D
többet ilyennel nem zaklatlak, köszi

trogerzsiger
Cod:uoban is sok ilyen kockát látok

gyuri12 : a bunnyhopp/jump ha jol emlékszem még rá az az mikor ugrassz és a lekérkezéskor rögtön ugrassz tovább anélkul , h 1et is lépnél vmerre , szal pattogsz és egyre gyorsasbb leszel , persze az egeret is megfelelöen kell mozgatni...Quakebe volt ez jelen leginkább mást nem igazán tok , de javitsatok ki

Hát, olyanom is volt, már, hogy a gyerek nem akard pusztulni 2 tártól(m4)...
PedÍg sok belement a gyerkebe, sok pedÍg csak tárgyakon keresztül, de a végén megdögöltt..

SKILL FTW ,erre születni kell ,meg kockának lenni...
(na elkezdem olvasni a topikot ,ez csak hirtelen megjegyzés volt:DDD )

/fav