774

tanulható az FPS? stratégiák, taktikák FPS játszásához, tippek amikre nem figyelsz oda, hogy jobb player legyen belőled
  • JAG1
    Nem tudom mire fel vagy így elájulva magadtól. Kapásból 10 user tudok, akik 1000* jobb bannert gyártanak...

Fáj, hogy vannak, akik jobban vágják a témát?
  • moralosan
    persze tisztelet a kivételnek, de pl alig pár ember követi a szabványméretet, [ha már itt tartunk] helyesírási hibák, etc.

ON
  • schrank
    az te leszel a következő villámkár után a körülötted szorgoskodó szomszédok arcáról meg leró a mély fálydalom a simlis szomszéd elvesztése miatt
  • moralosan
    bocs de ezt a hozzászólást nem tudom komolyan venni :D [belenézett a bannerműhely topicba]
  • JAG1
    Mert - ne haragudj meg - csinálnak majd ott sokkal szebb bannert...
  • armageddon666
    szerintem a nagy kép jobb volt :c ménemjóanagykép? úgyis legörget a zember nem?
  • Wolfsnack
    wikipedia :) mindegy, nagyon eltértünk az eredeti témájától a topiknak
  • Lemming
    Viszont ha betéved valaki, akinek az FPS mint olyan nem mond sokat, esetleg félreérti a frame per sec-re, annak egyértelmű lesz.
  • Czdano
    Igen de igy elkerülhetők az olyan kérdések hogy mi is az az fps .... :D
  • Wolfsnack
    jó de ki használja azt? én sose mondom ki, csak simán FPS és kész
  • moralosan
    ez benne a lényeg :)
  • Czdano
    Mivel fpsről van szó jóhogy uralja a képet...:)
  • Czdano
    Tőlem ez is mehet bár szerintem az enyém is elfért volna ;P
  • Wolfsnack
    így már királyabb, csak az a First Person Shooter felirat nagyon átveszi a kép központi szerepét, uralja képet
  • moralosan
    sg-s, átméretezett, ha nem tetszik nem tetszik, ez van :P [részemről]
  • Wolfsnack
    az ott kiírt versenyre bárki küldhet be munkát
  • moralosan
    miért kell olyanokkal megcsináltatni a bannert akiknek közük sincs a témához?
    felesleges, amúgy meg ha megnézed a galériámat meglátod nem ál tőlem ez messze...
  • Wolfsnack
    ha bannert akartok, akkor a legjobb megoldás az lenne ha bannerműhelyben kiíratunk egy versenyt és a művekre szavazunk
    szal ez lenne fer mindenkivel szemben
  • moralosan
    aha értem, nem ér annyit 1 óra 20 perc munkám, htx, ezt szeretem, csinál valamit az ember aztán örül ha nem küldik el a csába
  • JAG1
    Annyit nem ér. :-)
  • moralosan
    eddig sosem szabvány szerint csinátlam a bannereket, de ha csak ez a gond átméretezem :)
  • Wolfsnack
    mérete lehetne szabványos (650x150), ezek a tömzsik sok helyet foglalnak, kitakarja a fél topikot
  • JAG1
    És az amcsi nekünk jó?
  • moralosan
    nem lesz olyan, mert ez olyan amcsis iskolazászló :P
  • Czdano
    Jó csak sg.hu legyen olyan mint bal felső sarokban :)
  • moralosan
    itt az enyém:
  • Lemming
    Egész jó topik lehetne, mert ha valaki keres akkor nem kell 5-6 topicot megnézni... a játékok tpokijait úgyis csak a helyi "kiskirályok" írják, azok meg a legtöbb esetben nem hogy segítőkészek lennének, de még... no mindegy. :)

BF topikokat a régi nagy balhé óta nem látogatom, eleget tudok a játékról amúgy is.
  • TS Zolly
    Akko meg minek ez a tyopik he? Minden játéknak megvan a maga külön tyopikja. Menjen oda kérdezősködni az illető. De bf2 support tyopikját nem ajánlom, jó ott, de sok a köcsög. :) De hál isten, az igazi vérpisikék messze elkerülik, inkább mennek kodozni vagy csézni. Bf egy picit agyilag ( no persze gépileg is ) magas nekik. Báááár, néha előfordul ott is, de rövid uton elvannak hajtva. :D
  • Lemming
    Nos egen.

Az első és legfontosabb leszögezni hogy ki melyik játék trükkjeire kíváncsi.

Addig az alapszabályokkal se mész sokra.
  • moralosan
    akkor már én is csinálnék egyet, aztán majd eldöntjük melyik a jó
  • JAG1
    Csupa érdekes dolgot, hogy kódba, meg csébe, hogy lehetsz nagy király...
    :-)
  • koschwarz
    itt mit lehet tanúni?
  • TS Zolly
    Ne találgass, megmondom. Ö ott a desznyó. Épp alszik. :)
  • zoolee
    Krhm..szép...
  • Sadist
    maked by, az igenszép
  • Sadist
    Látom te sem fogtad fel miről van szó, olvasd át még egyszer.
  • Herold
    Középen fekszik és épp most locsolják fel, nem látod? Sokat napozott úgy látom...
  • magus
    gl hf ahhoz, hogy mondjuk tegyük fel codban 30 fpsel lőj le egy 10x annyi fps-el rohangáló ellent
  • RIZLA
    :)
  • zsolesz92
    Itt melyik vagy?