2688
-
#87 Én megelégednék egy Enclave szintű graffal is, az jól futott a gyenge gépeken is. A hangulat és maga a szerepjátszás élménye az első nekem a Gothic világában. -
Zóanagyvarázsló #86 Gondolom nem kap motorcserét a konzolos verzióhoz képest, azon pedig gyengén teljesít, ez tény, sőt a BioWare előre elismerte a problémákat. (Mellesleg jó motorral is ki lehet adni gyengén teljesítő vagy csúnyán kinéző játékot, engem a BioWare sem kényeztetett skálázhatóság terén.)
Neked nyilván nem is lesz gondod, az én gépem azonban egy pöttyet gyengébb. Persze nem is várom el, hogy az én elvakult hardverem legyen a célplatform, de az esetemben a játék megvásárlásának kihagyását jelentheti. -
#85 Egy korábbi cikk szerint nem törekszenek korszakalkotó grafikára, persze bizonyos minőségi szint alá nyilván nem adják majd. -
#84 Mit félsz UE3-as lesz az az meg mint forró kés a vajban úgy fut kis VGA-kon is!
Nekem sokat számít a grafika mivel szeretem ha valami szép.
Nemhiába tolom már 4-edszerre végig a Crysist :D -
Zóanagyvarázsló #83 Én is, de inkább dizájnban, mint effektben. Egyébkétn nem túlzás, hogy szinte csak emiatt aggódsz újra és újra ennél a játéknál? Nyilván nem a grafika egy RPG lényege, ráadásul más látványműfajokkal nehéz is felvenni a versenyt. (Persze ott van a még konzolon is keményen szaggató, popupoló Mass Effect, tartok is a PC-s verziótól.) -
#82 Remélem grafikailag ütni fog! -
#81 Tekintve, hogy a Spellboundos srácok egyetlen patch segítségével kijavították a G3-ban mindhárom nálam előforduló fagyást, ez meglehetősen bizakodásra ad okot. Ha jól tudom, rövidesen jönnek az ingame képek is, kíváncsian várom. -
sanyiiiii #80 Hát én játékmenet miatt annyira nem aggódok, csak tanultak a PB hibáibol a spellboundos srácok.... Sztori miatt annál inkább, remélem tudják majd hozni a gothic névhez illő szinvonalat.
Ami viszont a legnagyobb szívfájdalmam az zene. Gothic KaiRo zenéje nélkül :( -
#79 Én yobban aggódom a story és a yátékmenet miatt. /Persze a graf is fontos de ha nem köt le csak a szép graf miatt semmit nem nyomok. Akkor már kilépek a szabad ég alá és megcsodálom a grafikát és a perfect pixelshadert -
#78 Szerintem is. :) Rajtuk azért nagy a nyomás, mert ha most elbénázzák, akkor végleg le lehet őket írni, még egy G3 fiaskót aligha bírnának el. A Spellboundot pedig hajthatja az ősi emberi ösztön, valaki másnál jobbat csinálni a saját műfajában, ennél jobb motiváció nem is kellhet. Ha szerencsénk van, 2 nagyon jó játékot kapunk a végén. -
Zóanagyvarázsló #77 Sütögetnek új projektet, szerintem így jobban járunk. -
W B #76 Piranyásokat vissza!
van egy érzésem hogy ez már nem is gothic lesz... -
#75 Tudom én hogy nem azok. De ahogy olvastam emiatt a képek miatt lettek ők a fejlesztők. -
Zóanagyvarázsló #74 "Ajánlom, h legyen olyan szép mint a GoW!"
Ajánlom, hogy a Civ V is nézzen ki olyan jól, mint a Crysis!
(Természetesen az optimalizálás végett írtam :)) -
W B #73 nem Gothic 4 képek ébrsztő :) -
#72 Gondoltam fogod érteni: itt a játék optimalizálása végett írtam szándékosan. ne h már a GoW-nak karikacsapás ez, a Gothic 3-nak meg látod...
na reméljünk jókat efelől a G4-ről:) -
#71 A képek jól néznek ki, bár nem nagy durranás egyik se. Olyan Enclave beütésű mind. Ami nem baj, mert tetszik az a gamma is, csak hát a hangulat kellene. -
Zóanagyvarázsló #70 A JoWooD ugyanúgy a játék kiadója, mint eddig. A Piranha Bytes helyett hegeszti a folytatást a Spellbound. Egyébként a PB sem pihen, új kiadónál ők is dolgoznak egy új projekten (szintén RPG), annak is van már topikja. Mindenesetre egyetlen komolyabb RPG sem jut az eszembe az utóbbi évekből, melyre elmondható a jól optimalizáltság. -
1. GoW (Gears of War?) hogy jön a Gothichoz?
2. A JoWood finanszírozza, ugyanúgy, ahogy a G3-at (ők nem fejlesztők).
3. Two Worlds-höz semmi köze a JoWoodnak, mellesleg azt is lengyelek csinálták (+ Harold Faltermeyer a zenéjét :D). -
#68 Én nagyon remélem, h az optimalizálása nagyon eltalált lesz. Ajánlom, h legyen olyan szép mint a GoW!
Talán jó hír, h nem a JooWood csinálja, mert az bizonyított a játékok optimalizálatlansággal szemben, ld. G3, Two worlds -
Zóanagyvarázsló #67 A kereső az utóbbi időben nyitott topikok estében semmit. Én ezért szoktam úgy keresni, hogy alfabetikus sorrendben kilistáztatom az összes topikot. A játékosok fóruma esetén például így. -
#66 Beírom a keresőbe, h gothic 4 meg csak simán gothic, azt erre a 3 részig írja ki. a 4. részt meg nem írta ki. Ezt nem értem. Ti értitek? :DDDD :P
Amúgy valahol olvastam, h a lengyeleknek köze lesz hozzá, így a Witcher után?! Hmm -
#65 Néha semmit -
#64 na bazz, szal itt van... ez nem igaz:P
mit ér a kereső? -
#63 Első képek?? -
sanyiiiii #62 Jólvan na nem lehet elvárni minden rajongótól hogy regényíró legyen. -
#61 Remélem, nem, olyankor szoktak születni a gagyi klisékkel teletűzdelt történetek. :) -
#60 Érdekes, én azt is olvastam benne, h. a történet alakításánál nagyban figyelembe veszik a rajongótábor véleményét. -
#59 Az Unreal motor véleményem szerint alkalmatlan Gothichoz... -
sanyiiiii #58 Hát az unreal motoroknak az az erőssége a quake és doom motorokkal szemben hogy nagyobb tereken jobban szalad csakhát azok a nagyobb terek ne gothic méretűek:D -
#57 lehet, akkor azt kéne javítgatni, mert néha igen furcsa jeleneteknek lehettem szemtanúja -
#56 szerintem az nincs is benne :)
lehet rosszul emléxem, de mintha az obliban is Havok dolgozott volna -
#55 csak az oblivion vs gothic "harcra" céloztam...
szerintem nagyon is jó motor a gamebryo, van szavatossága és sok a lehetőség benne. talán leginkább a fizikai részére férne rá egy kis csiszolás. -
#54 Szerintem nem lenne vicces :)
ugyanakkor könnyen előfordulhat, hiszen a gamebryo támogatja mostantól a wii-t is, és nézve annak az eladásait...
ugyanaakor egy jó harcrendszer+wii controller ütne, szó szerint :) -
Zóanagyvarázsló #53 Már miért lenne vicces? Nem a Bethesda fejlesztése az a motor, sőt folyamatosan fejlesztik a készítői. Egy ilyen motor a teljes forráskóddal nagyobb lehetőségeket jelent, mint az Unreal 3.0 engine, az utóbbi gépigényétől erősen tartanék, nem tudom miként muzsikálna nagy, szabad területeken. -
#52 Az első 2 Gothicot úgy toltam végig (ki tudja, hányszot), hogy az egérhez hozzá se nyúltam...
A szövegszerkesztéshez tudnám hasonlítani: lehet állandóan az ikonsorban nyomogatni a vágólapra másolást és beillesztést, meg lehet úgy is, hogy ctrl+c, ctrl+v. A kettő között nagyságrendi különbség van használhatóságban. :) -
#51 vicces lenne ha az oblivion (gamebryo) motorját használná -
#50 Lehet sorvad az agyam de ha jól rémlik eddigi összes Gothicban kellett egér a harchoz! -
#49 A lényeg (számomra): egér valószínűleg kelleni fog a harchoz, nem biztos, hogy PC-n elegendő lesz csak a billentyűzet használata, de semmi sem lehetetlen! -
#48 -Gothic 3 patchről csak említést tesznek hogy dolgoznak vele!
-Gyűjtői kiadásról még semmi info
-Megejelenésről semmi info
-Nem akarnak új graf engine-t csinálni hanem a jól bávált technologiákat akarják használni (Unreal, Gamebryo, Trinigy). A végső döntésüket a jövő hónapokban be fogják jelenteni.
-Új harcrendszer új varázslatok és fejlödési rendszer