2688
-
#127 Szebb lesz mint a képeken?!
Na, erre befizetek. :D -
#126 Igen majd fog jönni! -
W B #125 jaja.
de azt mondták, hogy előbb a Gothic3hoz jön egy kieg. nem? -
#124 Ilyen lenne az ingame mint a képeken azért az finom lenne! -
W B #123 Ez Gothic! az tuti nem a kupoláról. nem. (jó az is)
Első képen az ember egy G3mas trollal viaskodik. -
#122 Képcsokor -
Fbn Lx #121 ezaz, panaszkodjatok pár semmitnemlátnibelőle kép alapján, ami lehet, hogy fake. -
#120 Nem így értettem:)
Egyszerűen csak marha nagy a hasnlóság közöttük.
Bár lehet, hogy ez jó is, mert akkor a Spellbound tényleg érti a dolgát:) -
#119 Jobb szeretnéd, ha úgy nézne ki, mint ITT a 12127-es hozzászólás képei?
Én igen! -
Fbn Lx #118 nekem a 3 is qrvára tetszett, olyan 80 óra játékidő benne volt, ami nálam már rohadt soknak számít egy játéknál.
Voltak nyáron 14 óra G3-as napjaim :D
Szal ha olyan a 4, akkor az bőven jó. -
sanyiiiii #117 Hát ha valahogy úgy valósul meg a G4 mint ahogy elsőre a PBsek elképzelték a 3at akkor bőven jó. -
#116 Nem sokat, de ne nézzenek már ki ugyanúgy mint a G3 képei. Ordít róluk a hasonlóság. Hogy ez msot jó-e azt nemtom, de mintha a G3 képeit nézegetném és nem a G4-ét:S -
#115 Nem értem, mit vársz az első képektől... -
#114 Nekem is bejön. Érezni a képekről h. él a környezet.
A hordó meg a fatuskó vmiért nagyon tetszik. :) -
#113 Nekem baszottúl tetszik :D -
#112 A G1, G2+NotR, G3 az nem alapanyag? A világ hangulatát emg tudják teremteni a tapasztaltakból, de ennél többet kell majd tenniük.
Amúgy egy az egyben ugyanolyan színezetűek emg minden mint anno a G3 első képei voltak. -
#111 Milyen alapanyaguk van meg? Nulláról álltak neki a Spellboundosok. -
Zóanagyvarázsló #110 Én ezekből nem sokat, bár ha nem fake képek, akkor ez mozgásban biztos kellemesen, hangulatosan nézhet ki. -
#109 Nem a gép, hanem a kép csúnya:) -
#108 Az. Kár hogy a gothic 4 felirat egy az egyben ugyanaz mint a 3-as. Még a színén se változtattak. A képek meg olyanok amilyenek. hangulata van, de egy Gothictól ez elvárható. Az alapanyaguk emgvan a srácoknak, szóval azért ennél többet várnék.
Bár lehet, hogy ezek fake-ek, pont az első kép miatt. Az Arcania felirat és a főcím az ami szemetszúr, plusz az egész gép olyan csúnya hogy csak na. -
#107 Első szkennek
Ütős! -
#106 A 3.-at én csak kipróbáltam. Nincs elég jó gépem hozzá...
Most meg kell a lóvé az esküvőre. :D -
#105 Szó sincs erről. Annyi áll az eredeti cikkben, hogy lesz olyan terület, ahová kezdetben nem lehet majd bejutni, és valószínűleg valamilyen mágikus védőfal fogja határolni. -
Zóanagyvarázsló #104 Lehet, hogy így értették, én magára a mágikus burokra gondoltam.
Gondolom, Ithora alatt Irdorathot értesz. -
W B #103 a második részben, a második fejezet után juthattál el A bánya-völgybe, vagy Jharkendarba. és az utolsó fejezetben Ithorába -
Zóanagyvarázsló #102 A másodikban? Végigjátszottam párszor, de ott én nem találkoztam vele. Biztos félreértettem vlaamit, de nem tudom máshogy értelmezni. -
#101 Az azért nagyon durva lenne.
Igaz, kár még most ezen filózni, majd kiderülnek a dolgok.
A 3. résszel még mindig nem játszottam. Remélem egyszer összejön:) -
#100 pl. mint a 2. részben. -
#99 Lehet. De megint visszahozni a mágikus burkot:S
Kíváncsi leszek, hogyan fűzik bele a sztoriba. -
#98 v. chapterváltás... -
W B #97 Delfin lovaglás -
#96 Érdekes lesz. Meghallgatták a rajongókat is és megpróbálják tartani a folytonosságot.
Az lemaradt, hogy a szigetek délen helyezkednek el.:)
Kíváncsi vagyok, hogy hogyan lehet majd közöttük közlekedni. Úszva vagy teleport? Esetleg híd vagy valami más?
-
W B #95 mindig is jelen voltam :) -
Fbn Lx #94 ááááá visszajött a régi pacis barátunk! :) -
W B #93 G3-nál is meg volt... (volt) -
#92 Bazzz. Nem tudtam mi hiányzik még:D
A G3-nál is ugyanez volt. Mostmár megvan a lovad:) -
#91 A faj nem volt megjelölve.
Jelenleg 50 ember dolgozik a játékon, plusz külsősök. Szóval 2-3x annyian, mint az RPB-n... -
W B #90 lesz paci? -
#89 Ja, a lényeg lemaradt. :)
Nincs kitűzött dátum, "amikor kész lesz" kategória (fejlődik a JoWood?). PC/360/PS3 platformokra jön (utóbbiakon értelemszerűen csak DX9 módban). -
#88 Friss hírek
- Teljes cím: Gothic 4: Arcania
- 10 évvel a 3. rész után játszódik, különböző szigeteken, melyeknek mindnek saját éghajlata, növényzete és állatvilága lesz.
- Lesz rejtett terület is benne (valamilyen mágikus fallal védve az elején).
- Teljes időjárásszimuláció, nappalokkal és éjszakákkal, plusz lesz olyan varázslat, amivel időt lehet gyorsítani (egyből bizonyos órára lehet "tekerni").
- Néhány korábbi szereplő és szörny picit máshogy fog kinézni (de pl. a troll ugyanaz marad, mint a 3-ban).
- Fel lehet ülni bizonyos állatok hátára, és lovagolni lehet rajtuk.
- Egy csomó rajongói kívánságot implementálnak majd, amiket a fórumokban fogalmaztak meg az emberek.
- Teljes DirectX 10 támogatás, pl. a napfény élethűen szűrődik majd át a fák levelein, és maga a Nap is meg lesz csinálva normálisan.