3837
-
evildamien #673 és fel is töltöd?:D -
evildamien #672 én is a lunásnál tartok, nekem sincs meg az ötödik... a csukát a viaduct entrance-nél találtad? mert arra azt hittem h zokni xD amúgy elég szemétség ez a küldetés, hogy segítség nélkül kell egy ilyen nagy területen ilyen kicsi dolgokat megtalálni... -
JackSparrow #671 Valakinek cslekedni kéne! Hogyha nem lessz fen ezeen a hétan! Akkor én j.héten megveszem!!!!!!!!!!!!!!! -
#670 THX !!!!! -
#669 nem a fölsőn kell bemenni hanem mikor átérsz a másik oldalára legelőször lesz 1 szűk rács nélküli ablak azon bemész -
#668 Olvastam hogy mások is megakadtak már annál a résznél amikor a Colingyerek kéri hogy hozzunk neki baglyot ,hogy elküldje a dobozokat. Felmegyek és amikor feljutok arra a bizonyos párkányra, akkor nem enged tovább. Továbbtudott jutni vki? Ha igen akkor mondja meg hogy kell, vagy küldje el a mentését,pls! Az ímélcímem: [email protected] -
#667 Én 4 et találtam de már 1 napja keresem az 5. et...már csak várom h valaki írjon 1 megoldást! Kicsit visszábbolvasol 4 nek megtalálod a helyét (pulcsi,csuka,táska,újság) -
#666 Amúgy TFT-d van vagy CRT-d? Mert ha CRT-d, akkor ott ajánlatos felvenni a legmagasabb frissítésre, viszont ha TFT-d van akkor ott elég a 60Hz mert semmi jelentősége nincs -
#665 Egyébként tudom h hülye a nevem :P -
#664 Csgj a szemedre értette, hogy 70hz min kell hogy ne bántsa :) -
#663 Hy mindenkinek!
Olvastam hogy mások is megakadtak már annál a résznél amikor a Colingyerek kéri hogy hozzunk neki baglyot vagy mi, és amikor feljutok arra a bizonyos párkányra, akkor nem enged tovább. Továbbtudott jutni vki? Ha igen akkor mondja meg hogy kell, vagy küldje el a mentését,pls! Az ímélcímem: [email protected] -
Gabe1994 #662 hol lehet állítani? -
Gabe1994 #661 70 hz kell a futásához? -
csgj #660 akkor ok, de nincs túl jó hatása... min 70 hz, de én 85-ön szoktam -
Gabe1994 #659 én segítenék, ha tudnék vele játszani!!!
-
Gabe1994 #658 nem -
csgj #657 sorry, nem tartok ott... és valszeg más sem, ha nem segít senki.. -
uvalentin #656 valaki segitsen a lunás küld. ben!!!!!!!!!! -
csgj #655 60 hz? :O Nem zavarja a szemedet? -
Gabe1994 #654 aktuális képernyőbeállítások:
1280x1024
32 bit
60 hz -
csgj #653 bemész a Szükség szobájába, és vkivel beszélsz!!! De leírtam már a #631-es hsz-ban... :) -
Gabe1994 #652 Nokia 447Xa monitor -
Gabe1994 #651 mi kell még?
-
Gabe1994 #650 radeon x550 videokártya, 6.14.0010.6698-as illesztőprogram -
#649 bocs a reducto varázslatottttttttt??? -
#648 mondja már meg vki hogy a reducto küldit hol kell megcsinálni??????????? -
Gabe1994 #647 directx 9 -
Gabe1994 #646 512 ram
amd athlon 64
1.81 ghz-s proci
winxp prof -
uvalentin #645 Lunás küldetést nem birom megcsinálni 3 cucc megvan kellene a többi is. HELP
-
roli444 #644 Gabe1994 leírnád hogy mein géped van ???pls -
uvalentin #643 sikerült tuljutottam azon a részen meg végig is játszottam de a Lunás küldetést nem birom megcsinálni 2 cucc megvan kellene a többi is. HELP
-
Gabe1994 #642 hy
leszedtem a netről a HP5-öt, telepítettem, crackeltem, minden oké volt, amíg be nem indítottam, mert semmit nem lehet látni a képernyőből, olyasmi, mint amikor kicsi a képernyő a játékhoz, de a képernyő 1280x900-on van, és így se jó. Másnál is fordult elő ez a probléma? és mit lehet ellene tenni?
-
#641 AZT NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM -
Dave0092 #640 igazad van, elöbb utobb ugyis felkerül, hanem, vannak ismerőseim atesconál, hoznak egyet, és felteszem nektek, decsak a elgvéksöbb esertbwen -
csgj #639 1. népszerű téma vajon mi? xD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Súgok: HP5 :D -
uvalentin #638 biztos nem fogok 12.000 kidobni érte amikor le lehet szedni 120Ft ér
t -
uvalentin #637 Ha nem tetszik valami le lehet lépni -
csgj #636 aha, szóval szerinted mégis MI mit tudunk cselekedni?! Nem MI vagyunk azok, akik eredetiben megveszik... (nekem, és másnak sincs pénze rá..) Akkor mégis mit tudnék csinálni? Sürgessünk embereket, akik megveszik? Ez meg bunkóság lenne. A "pöcs" szó használatát meg nem ártana nélkülözni, és kézbe venni egy magyar szótárt... -
#635 a Wanadoo bejött csak kivan írvan fejlesztik a toplistát -
#634 :D Még egy nyamvadt sshotot se rakott be senki a magyar változatból, hogy várhattok ti magyarítást vagy rls-t?
Ebből nem lesz semmi sem, mert mindegyik pöcs a másikra vár, ahelyett, hogy cselekedne. Meg is érdemlitek...