Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy tényleg nem kell már sokat várni, meg várjátok meg inkább h feltegyék vhova magyarul is, meglássátok, vki letölti warez-rõl aztán feltölti tracker-re (ilyeneket aztán tisztelemXD)
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Általában az ilyen játékoknál szokott betû is lenni a serialban.
Meg az is elég gyanus hogy csak 1,21GB...
Szal biztos kamu...
sgeva94 neked sikerült elinsítani vagy valamit csinálni vele? Írj mert fontos lenne!!
Elõere is kösz
>:C
nforce.nl...
midenütt ugyanaz a verzio jön ki, csak lehet álliitani hun nyelvet!
A megjelenéstõl számitva 2 napra rá fent lesz azon a bizonyos oldalon ami az aláírásomban van szinkronosan 😄
Next PC upgrade: 2022
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
szar lenne egy egéshangú harry a játékba 😄
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
nyomtatok neki boritot oszt csá, nagyon jonak igérzkezik, csak nehogy aztcsinláják mint a 4 el, hogy billel nem lehett irányitani, scak egérmozgásra szaladgáltak!!!
de várom már, nagyon jo lesz, hátha még ebbõl mmorpg lenne 😄