3837
-
Tibbee #833 Bircsike: Nekem is ezt kellett. Kimész a főbejáraton, és ott elmész ööö balra, és ott kimész, majd arra fele kell menni. be a nagy területre. Asszem Paved Coutryard.
Közbe már Luna cuccait keresem xDD -
Ceki #832 Sziasztok !!
Nekem lenne egy nagy nagy kérdésem. Ugye aztmondjátok hogy a Harry potter 5 magyar , de nekem mért angol meg a felirat is angol.Hogyan tudom szinkronosan leszedni vagy magyarosítani? Légyszike segítsetek.
Ceki -
#831 Nem tom már a nevét , lusta vok bemenni a gamebe ,de itt a banneren láccik az a hely , ott ahol van a két torony (a vastag meg a vékony) az között van egy kapu , ott -
#830 Gondolom mennyetek el abba a titkos szobába ( már nemtom a nevét) ahol gyülekeznek! Amúgy nemtom , nekem nem volt ilyen gondom... -
Bircsike #829 Tudom már mi a gond, de segítenetek kell a 3. helyen is mocsarat kell csinálni, ez pedig az a hely ahol a kiscsávó elveszítette a fényképezőgépét és énnekem kellett visszaszerezni, mi ennek a helynek a neve? Hol van? -
Bmark #828 Látom sokan itt akadtak el -
Bmark #827 Nem tudjátok hoy mit kell csinálni ds tagok meg vannak 2szer is. azt mondják nézzem meg a térképet de nincs rajta 1 DS tag se! hol vannak? -
Bircsike #826 Én is már másodszorra is megcsináltam a társaim feladatait és most nem tudom mit kéne csinálni, üres a társak listája nem tudom hovakéne menni, ha megkérdem Hermione-t vagy Ron-t akkor csak aztmondják keressem a DA tagokat. Segítsetek légyszíves! -
Tibbee #825 Össze kell kötni a felsőt, az alsóval azok segítségével, majd felmész az emeletre onnen leküldöd a maradék 3-at, és azokat behelyezd oda ahova mutatja majd a kis videó, és kész is. -
norbw #824 a toronyórában mit kell csinálni? addig eljutottam hogy szétszedtem...de utána? -
Peppe 90 #823 már rájöttem köszömöm azért
-
Peppe 90 #822 mit kell csinálni a pitonnál amikor Harry emlékeiben kutat??
az előzőt meg kösszi Brenyo!!! -
petikemény #821 Mit kell csinálni miután megvannak másodjára is DS tagok????? -
#820 Sziasztok!Most vitt el Neville a szükség szobájába megnéztük és ott állunk...mit kell csinálni utána?? -
Dave0092 #819 oké Szoldzsör megveszem, és epekedhetsz utána! -
janchip #818 Köszi szépen, nem vettem észre, hogy már le volt írva, viszont a savegame-t még mindig nem találom, abban tudna valaki segíteni? -
#817 Dave vedd meg bazdmeg oszt villogjá vele -
petikemény #816 Milyen SVK terem ? -
#815 kár hogy ezt nem úgy oldoták meg mint a carbonban, hogy a regeditben átt lehetett írni "hu" ra és már magyar is lett! egyépként az angol verzioban is vanan magyar readme fájlok! -
petikemény #814 SVK minek is a rövidítése?:D -
Tibbee #813 McGalagonynak meg kell keresni egy gyereket, de levan írva hol találod. Asszem az SVK terem felé... -
Tibbee #812 Nos, megvannak a DS tagok másodjára is (tehát a kocsaras, órás, és a bemondó után. De után mit tegyek, de nem találok sehol semmi használhatót... -
Bircsike #811 Kicsit visszaolvastam, már meg van, köszi. -
petikemény #810 Hy.Mit kell csinálni amikor másodjára is összeszedtem "Dumbledore Seregét"???mert kész vok de nem ír semmi feladatot:SElőre is kössz. -
#809 Menny el Nevillhez , gondolom már monda h a szobájában(tokban) van a könyv!Szal mennyé a boy's common room ba (asszem ez a neve :D ) és lesz az 1ik ágy mellett egy kis szekrény és azon lesz rajta a könyv. -
#808 #775 a hannah -s , de ha néha visszaolvasnátok pár hsz-t látnátok h már van 3-4 szer leírtam!! -
janchip #807 Sziasztok, három kérdésem lenne, át kéne tennem egy másik gépre a játékot de nem találom a mentéseket, szóval hol van a savegame?
Mit kell csinálni Dean Thomas-nál, és Hannah Abbottnál?
Köszi előre is. -
Bircsike #806 Sziasztok! Pomona tanárnő ad egy feladatot a herbologia tanár, nem értem mit kell csinálni, elmondanátok? Már minden megvan csak ez nincs. Neville-el meg hiába beszélek csak köszönget, pedig Hermione meg Ronald is aztmondja egyfolytában hogy Neville-el beszéljek. Segítsetek légyszi! -
Dave0092 #805 oké, megveszem, és befogom ide vagdosni a képeethogy myien jo magyaral játszani, és ha kérleld hogy töltsem fel, akkor megmondom neked hogy menj el a boltba és vedd meg! -
#804 Én teljes mértékben megértem azokat akik nem tudják megvenni a játékot, mert nincs felesleges tizenakárhány ezer forintjuk. Én is várom a magyart és sűrűn nézegetem a fórumot, de azért nemkéne minden 10. hsz-nek azzal kezdődnie, hogy jajj mikor lesz már magyar, jajj töltsétek már fel, jajj már annyira várom. Ez már nagyon uncsi. Majd ha lesz magyar úgyis felélénkül az élet és millió helyről be lehet majd szerezni. bár szerény véleményem szerint ha akarták volnamár rég fenn lenne magyarul. Már csak abban lehet bízni, hogy valaki megveszi és lesz olyan jószívű,hogy feldobja a népnek. Szóval várjon mindenki türelemmel, vagy játszon az angollal és kész. -
#803 Dave bazdmeg vedd meg oszt ennnnnnnnnyi -
Dave0092 #802 inkább magyar verziotok szerezétek meg -
#801 McGalagony vagyis Dean Tomas-nál mit kell csinálni?Köszi -
Varga998 #800 Sziasztok én már végigjátszottam a történetet (a Lunás résznél köszönet a segítségért) és lenne egy kérdésem.Nincs Qiddich meccs? Vagy csak én nem találom.
-
#799 Köszi.Igen McGalagony. -
Tibbee #798 Pitonnak menj el a könyvtárba, és menj be a zárolt részlegbe (vagyis leghátulra) és ott a bal oldali sorban menj, és az utolsó előtti sorban balra lesz egy feltűnő könyv, arra ENTER és kész is, mehetsz Pitonhoz. A tanárnő peidg ugye McGalagony? -
#797 Sziasztok!
Tudnátok segíteni mit kell csínálni Severus Snape-nél mert ott áll a Piton profeszor és nemtudok bemenni az ajtón,meg van még 1 a Dean Tomas ott meg a Tanárnőnél kell valamit csinálni ,de mit?Köszi már csak ez a 2 hiányzik a listáról. -
kozizso #796 köszi
-
Tibbee #795 Asszem van ott egy pad, azt rakd le egy olyan helyre, ahol fel tudsz mászni a Colin melletti ki párkányra, onnan fel a másikra, és utána a kis kiálláson a falbó, menj végig, innen meg logikus lesz. -
norbw #794 Hali emberek...az a küldetés ahol a colin-nak kell leszedni az kameráját azt hogy kell megcsinálni? nem tudom hogy merre kell mászni...lécci segítsetek