Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy tényleg nem kell már sokat várni, meg várjátok meg inkább h feltegyék vhova magyarul is, meglássátok, vki letölti warez-rõl aztán feltölti tracker-re (ilyeneket aztán tisztelemXD)
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Általában az ilyen játékoknál szokott betû is lenni a serialban.
Meg az is elég gyanus hogy csak 1,21GB...
Szal biztos kamu...
sgeva94 neked sikerült elinsítani vagy valamit csinálni vele? Írj mert fontos lenne!!
Elõere is kösz
>:C
nforce.nl...
midenütt ugyanaz a verzio jön ki, csak lehet álliitani hun nyelvet!
A megjelenéstõl számitva 2 napra rá fent lesz azon a bizonyos oldalon ami az aláírásomban van szinkronosan :D
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
jókis kastélyos kép az kell ide
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
szar lenne egy egéshangú harry a játékba :D
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
nyomtatok neki boritot oszt csá, nagyon jonak igérzkezik, csak nehogy aztcsinláják mint a 4 el, hogy billel nem lehett irányitani, scak egérmozgásra szaladgáltak!!!
de várom már, nagyon jo lesz, hátha még ebbõl mmorpg lenne :D