3837
-
ricsa008 #593 Persze hogy nem veszi senki ez a gond mindenki arra vár hogy maj felkrül valahova de már lassan én is kezdek kételkedni -
#592 Hát ja, valszeg le fogom tölteni haverral, mert nekem nem vmi gyors a netem, de a magyar Fable-t azt lehet megveszem, mert az csak 3990, ennyiért megéri, de azt sem most, talán jövő hónapban akkor lesz anyi zsém -
csgj #591 ezzel én is pont így vagyok :) Van ilyen sajnos... És még a szüleim se adnának pénzt rá, úgyhogy ezen megpróbálok nem is gondolkozni :D
Egyébként ha vki felteszi a magyar nyelvi fájlokat, az az ember is csak azért fogja megtenni, mert vki megkérte rá... Nem hiszem, hogy csak úgy kedvességből segítene vki warezosokon... És nagyjából meg is értem őket :P -
himihumi27 #590 Tescoban hegyekben áll a magyar HP5, a fene se veszi. -
#589 Megvenném én ha lenne pénzem, mert nagy Harry Potter fan vagyok, de most sajna egy vasam sincs :( -
ricsa008 #588 DÉL van és még sehol semmi remélem nem csgj nek lesz igaza me akkor főlógatom magam -
JackSparrow #587 Én meek jáccok! De ti azé nézzétek! Mihejt lessz magyar az verry cool lesz! -
#586 Hát az is igaz fejletebek de akkor is -
#585 Az azért van mert a németek 82 millióan vannak, mi meg csak 10 millióan... Különben is most idehaza hányan vesznek százalélban játékot? -
#584 Olyan szar a magyaroknak hogy nem lehet magyar nyelvet választani pl mondjuk a németet minden játéknál vagy program-nál lehet választani német nyelvet de magyar nyelvet alig alig -
#583 Majd szólok...fél óránként nézem h van e fenn
Amúgy nem úgy volt h megveszi valaki???(aki itt fórumozik) Mer akkor az feltölthetné miközbe jáccik ... -
JackSparrow #582 dox,wanadoo,moobs én ezekről! -
#581 Ti honnan szoktátok nézni hogy megjelent e már ( vagy vmi más játék pl) -
JackSparrow #580 Igen és meg iss csináltam! -
JackSparrow #579 Hát nem igyekeznek annyira hogy feltegyék a HUN-t! CSAjnos! -
#578 lol -.-
Ami piros a felvett küldi , azt meg is kell csinálni! Asszem inkább te várj a magyarra -
Bence9292 #577 Bocsi fiúk, de most nem tudok órákig visszaolvasni, de még mindíg nincs hír a magyar verzsönről azon kívül, hogy állítólag az 576-ban már kapható? Köszi =) -
JackSparrow #576 Én 20%nál vok de elakattam! NEkem már mindegyik tag össze van szedve elvileg! MErt mind piros! De még sincs köüldetés! -
ricsa008 #575 ma jelent meg (elméletileg) -
gergő992 #574 amugy elméletileg mikor kéne kijöni e a magyar verzonak?? -
ricsa008 #573 oldalt van egy menü és ott a forum (a netiparos) -
#572 a reducto varázslatott honnan lehet megtanulni -
#571 Luna-s kész már valakinek ? Még mindig kéne 1 cucc (csuka,táska,újság,pulcsi van meg) , teganp este óta csak azt keresem -
#570 #484
A fstményeset rosszul írtam , amelyik messzebb van tőle azon kell menni 1 lépcsőt és ottvan -
#569 A vízköpők lelőhelye: 479-es hozzászólás. -
#568 akkor nincs más megoldás
a Wnadoo-n hol van a fórum? -
#567 Még nem működik így se az új driverrel. Valaki tudna még valami megoldást? -
Tibbee #566 Mondjuk majd lekéne szedni a magyart is, de nem tudom, hogy az angol fajta mentés összefog-e illeni a magyarral, mert lehet variálnak majd benne, bár nem hiszem, de azért előtte megnézem... -
Tibbee #565 Az lenne a gondom, hogy mikor szedni kell össze a DS tagokat, akkor Deanek meg Hannahnak mit kell csinálni? Deanek a vízköpőkkel kell valamit, de nekem angol, és még nem vagyok olyan profi angolból,, szóval úgy a felét értem. De hol vannak azok a vízköpők akikkel beszélni kell?
És Hannah milyen titkos nem tudom miről beszél? -
ricsa008 #564 a Wanadoo forumon most nyitottam topicot irjunk minél többen hátha hamarabb lesz eredmény -
csgj #563 oké, én csak másokat akartam megnyugtatni :D xD Ha nem teszik fel, nekem tökéletes az angol szinkron (így is az is az eredeti) -
ricsa008 #562 sajna a utóbbi napok alapján erre nem sok esély van (lásd Fable, Jade E.) -
csgj #561 akkor rendesek voltak... erre monnyuk itt is van esély -
csgj #560 figyu, valakinek meg kell vennie, és lehet, hogy ez a valaki nem fog gondolni a sok warezosra, és nem ez az első ember lesz az, aki fel is teszi a netre a magyar nyelvi fájlokat... majd ha gondol vki ránk, akkor talán :D :P :) -
#559 Külön tették fel a magyar változatot. -
#558 a directx fel van téve, a drivert pedig most szedjük. THX a helpet, majd írok h sikerült-e
-
JackSparrow #557 Miért nincs még magyaul fenn seghonb! Má igazán fenn lehetne! -
csgj #556 hát, ja, szerintem is... akkor nemtom mi baja lehet... szedjetek le új videókari driver-t, vagy tegyétek fel azt a directx-et, ami a game dvdéjén van -
JackSparrow #555 Nekem is ugyan ez van meg! De ez angol sajna! De jó az is! -
#554 Hát ha a Fifa meg a Carbont is felteték szeritem ezt is felfogják