3837
10459618851186921382.jpg
  • ricsa008
    Persze hogy nem veszi senki ez a gond mindenki arra vár hogy maj felkrül valahova de már lassan én is kezdek kételkedni
  • Ioles
    Hát ja, valszeg le fogom tölteni haverral, mert nekem nem vmi gyors a netem, de a magyar Fable-t azt lehet megveszem, mert az csak 3990, ennyiért megéri, de azt sem most, talán jövő hónapban akkor lesz anyi zsém
  • csgj
    ezzel én is pont így vagyok :) Van ilyen sajnos... És még a szüleim se adnának pénzt rá, úgyhogy ezen megpróbálok nem is gondolkozni :D
    Egyébként ha vki felteszi a magyar nyelvi fájlokat, az az ember is csak azért fogja megtenni, mert vki megkérte rá... Nem hiszem, hogy csak úgy kedvességből segítene vki warezosokon... És nagyjából meg is értem őket :P
  • himihumi27
    Tescoban hegyekben áll a magyar HP5, a fene se veszi.
  • Ioles
    Megvenném én ha lenne pénzem, mert nagy Harry Potter fan vagyok, de most sajna egy vasam sincs :(
  • ricsa008
    DÉL van és még sehol semmi remélem nem csgj nek lesz igaza me akkor főlógatom magam
  • JackSparrow
    Én meek jáccok! De ti azé nézzétek! Mihejt lessz magyar az verry cool lesz!
  • Soldiers
    Hát az is igaz fejletebek de akkor is
  • Alwares
    Az azért van mert a németek 82 millióan vannak, mi meg csak 10 millióan... Különben is most idehaza hányan vesznek százalélban játékot?
  • Soldiers
    Olyan szar a magyaroknak hogy nem lehet magyar nyelvet választani pl mondjuk a németet minden játéknál vagy program-nál lehet választani német nyelvet de magyar nyelvet alig alig
  • NeBby
    Majd szólok...fél óránként nézem h van e fenn
    Amúgy nem úgy volt h megveszi valaki???(aki itt fórumozik) Mer akkor az feltölthetné miközbe jáccik ...
  • JackSparrow
    dox,wanadoo,moobs én ezekről!
  • Soldiers
    Ti honnan szoktátok nézni hogy megjelent e már ( vagy vmi más játék pl)
  • JackSparrow
    Igen és meg iss csináltam!
  • JackSparrow
    Hát nem igyekeznek annyira hogy feltegyék a HUN-t! CSAjnos!
  • NeBby
    lol -.-
    Ami piros a felvett küldi , azt meg is kell csinálni! Asszem inkább te várj a magyarra
  • Bence9292
    Bocsi fiúk, de most nem tudok órákig visszaolvasni, de még mindíg nincs hír a magyar verzsönről azon kívül, hogy állítólag az 576-ban már kapható? Köszi =)
  • JackSparrow
    Én 20%nál vok de elakattam! NEkem már mindegyik tag össze van szedve elvileg! MErt mind piros! De még sincs köüldetés!
  • ricsa008
    ma jelent meg (elméletileg)
  • gergő992
    amugy elméletileg mikor kéne kijöni e a magyar verzonak??
  • ricsa008
    oldalt van egy menü és ott a forum (a netiparos)
  • Soldiers
    a reducto varázslatott honnan lehet megtanulni
  • NeBby
    Luna-s kész már valakinek ? Még mindig kéne 1 cucc (csuka,táska,újság,pulcsi van meg) , teganp este óta csak azt keresem
  • NeBby

A fstményeset rosszul írtam , amelyik messzebb van tőle azon kell menni 1 lépcsőt és ottvan
  • Gerbill
    A vízköpők lelőhelye: 479-es hozzászólás.
  • Soldiers
    akkor nincs más megoldás
    a Wnadoo-n hol van a fórum?
  • Neukumfe
    Még nem működik így se az új driverrel. Valaki tudna még valami megoldást?
  • Tibbee
    Mondjuk majd lekéne szedni a magyart is, de nem tudom, hogy az angol fajta mentés összefog-e illeni a magyarral, mert lehet variálnak majd benne, bár nem hiszem, de azért előtte megnézem...
  • Tibbee
    Az lenne a gondom, hogy mikor szedni kell össze a DS tagokat, akkor Deanek meg Hannahnak mit kell csinálni? Deanek a vízköpőkkel kell valamit, de nekem angol, és még nem vagyok olyan profi angolból,, szóval úgy a felét értem. De hol vannak azok a vízköpők akikkel beszélni kell?
    És Hannah milyen titkos nem tudom miről beszél?
  • ricsa008
    a Wanadoo forumon most nyitottam topicot irjunk minél többen hátha hamarabb lesz eredmény
  • csgj
    oké, én csak másokat akartam megnyugtatni :D xD Ha nem teszik fel, nekem tökéletes az angol szinkron (így is az is az eredeti)
  • ricsa008
    sajna a utóbbi napok alapján erre nem sok esély van (lásd Fable, Jade E.)
  • csgj
    akkor rendesek voltak... erre monnyuk itt is van esély
  • csgj
    figyu, valakinek meg kell vennie, és lehet, hogy ez a valaki nem fog gondolni a sok warezosra, és nem ez az első ember lesz az, aki fel is teszi a netre a magyar nyelvi fájlokat... majd ha gondol vki ránk, akkor talán :D :P :)
  • Tompie
    Külön tették fel a magyar változatot.
  • Neukumfe
    a directx fel van téve, a drivert pedig most szedjük. THX a helpet, majd írok h sikerült-e
  • JackSparrow
    Miért nincs még magyaul fenn seghonb! Má igazán fenn lehetne!
  • csgj
    hát, ja, szerintem is... akkor nemtom mi baja lehet... szedjetek le új videókari driver-t, vagy tegyétek fel azt a directx-et, ami a game dvdéjén van
  • JackSparrow
    Nekem is ugyan ez van meg! De ez angol sajna! De jó az is!
  • Soldiers
    Hát ha a Fifa meg a Carbont is felteték szeritem ezt is felfogják