3837
10459618851186921382.jpg
  • Tibbee
    Pomonánál azt kell, hogy menj el a Szükség Szobájába, ott menj Nevillehez, ő vele dumálj, menj el a Klubhelyiségbe, ott a szobádba (fel a lépcsőn, majd jobbra az ajtó) és menj a legelső ágynak az asztalához. Ott lesz egy könyv, egy kis videó, utána újra a KH-ban vagy, és menj el Bimbához.
    Zacharianak meg először asszem el kell menni a Gyengélkedőre egy rózsaszín bájitalért.
  • Tibbee
    Uhh... Mindjárt eszembe jut várjál...
  • kozizso
    valaki segítsen !!
  • Tibbee
    Azt csináld, hogy az asztalt ahhoz a könyvespolchoz tedd, amin a könyv van, utána mássz fel rá, az eélrepül, és ezt játszd végig vagy 3x, és kész. :)
  • Ngeri
    na továbbmentem most a könyvtárba vok és könyvet kell levenni de mindig az asztalt veszi fel....wingardiummall..:S:
  • petikemény
    Kössz ezer köszönet Tibbee
  • Tibbee
    Így most hirtelen passz... Nem emlékszem xDD Bocsííí
  • Ngeri
    Hát ott volt hisztis mirtil:Dés most meten mbe elöször oda vezetett fred és george
  • Tibbee
    Attól függ milyen helyzetben. Régen volt már, nem tudnál bővebbet adni?
  • Ngeri
    AZ elején vagyok még a griffendél klubhelységbe ott merre induljak??
  • Tibbee
    Pontosítás:
    4. oldal
    #479-es hozzászólás.
  • Tibbee
    Jah, de asszem az 5. oldalon vagy a 4.-en ott már leírták hol vannak ezek a vízköpők. Dumálj minddel, és megnj vissza Deanhez, és utána ki van pipálva.
  • petikemény
    De ott nem vmi gargoyleseket kell keresni?
  • Tibbee
    Mert annyit tudok, hogy mocsarat kell csinálni, de hogyan?
  • Tibbee
    Jah Petikemény: Attól függ mikor, mert 2x is kell neki...
  • Tibbee
    Mikor Lunával az óra torony előtti kis területen találkozunk, akkor mit kell csinálni?
  • petikemény
    Hy!Ki tudja mit kell csinálni Dean Thomasnál ha jól tom ez a neve???Előre is kössz.
  • kozizso
    hali
    mit kell csinálni Pomona Sprout és Zacharias Smith-nél??????
  • NeBby
    Mind 2 le van már írva...
    Hannahnál van 2 lépcső felfele ,ami messzebb van tőle azon elindulsz mész föl egy lépcsőt és ott van egy kép/festmény azzal dumálsz és kész!
    Pitonosnál pedig elmész a könyvtárba és leghátul a kapukon átmész és baloldalt leghátul lesznek üres polcok amin van egy kő felveszed és kész!
  • Peppe 90
    üdv mindenkinek!!
    a segítségeteket kérném abban ,hogy a hannah abbottnál és a pitonnál mit kell csinálni???
    a válaszokat előre is köszönöm!!!
  • EmThor
    bemész a boltba és megveszed. voi la
  • uvalentin
    ettől tartok én is
  • Soldiers
    tuti nem lesz hozzá magyarosítás ha már egyszer magyarul adják ki
  • roli444
    momo99 egyenlőre nincs magyarítás a gémhez egyenlőer csak angol van.... sajna...:S :(
  • momo99
    Hali

Nekem angol verzio van meg lehet hozzá magyarositást szerezni?
    Ha igen. Akor honan??Köszi.
  • Tarpi
    kösz
  • GeneralsHungary
    Magyarországon magyar felirattal ÉS szinkronnal került forgalomba.
    A dobozon csak a felirat van feltüntetve, de amúgy szinkronizált a játék.
  • norbw
    Hali emberek! el tudnátok mondani hogy hogyan lehet megcsinálni a colin-es küldetést? amikor le kell szedni a fényképezőt...előre is köszi
  • ttibi
    szerintetek juli 3.-ig kint lesz a magyar változatt? lehet hogy nem birom addig...ikább letőltőm az angol verziot 3 óra alatt lent is lesz!
  • NeBby
    100% nál gondolom... De nekem egy pár kinyílt mikor az olyanból az összes kész mint pl: megtaláltam az összes sakkbábút és az összes olyan 4 színű bizés is kész amire padot kell rakni vagy mást , meg az összes rejtett szellemet felfedeztem...stb,stb
  • NeBby
    Azt nem arra írtam Hanem h GOBLET OF FIRE!!! szal LOL , ha még mindig nem vágod behalok Egy kis help:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Olvasd el mi is van a nagy Harry Potter felirat alatt...
  • peeter22
    Ezt nálam is megcsinálta, én nem találtam rá megoldást,(pedig a sz.r-tól a repülőig mindent megpróbáltam) uhhogy ez a game egyenlőre kimarad a repertoárból.
  • Sanczy
    ez engem is érdekelne
  • uvalentin
    nem tudjátok hogy azok a zárt ajtók mikor nyilnak ki? pl: 2 emlet ... STB
  • uvalentin
    de csak 2 csalás van benne
    de mindegy jobb mint a semmi
  • halofilter
    De az asztal meg 85Hz-n van szóval...nem tom
  • Tarpi
    a doboza szerint info: http://www.electronicarts.hu , de ezt láthatólag 2007-02-07-én frissítették utoljára. a HP5-nek nyoma sincs.
  • NeBby
    Harry Potter and the Goblet of Fire + 5 Trainer...
  • NeBby
    60 Hz alatt már szinte semmilyen játék nem megy! Ha azt nem bírja akkor le kell cserélni ...
  • uvalentin
    sziasztok találtam egy trainert a game hoz : http://www.gamershell.com/download_12041.shtml
    remélem hasznátveszitek !!!
    Jo játékot ja és kösz a segítséget a Lunás résznél THX
    BY