3837
-
Tibbee #793 Pomonánál azt kell, hogy menj el a Szükség Szobájába, ott menj Nevillehez, ő vele dumálj, menj el a Klubhelyiségbe, ott a szobádba (fel a lépcsőn, majd jobbra az ajtó) és menj a legelső ágynak az asztalához. Ott lesz egy könyv, egy kis videó, utána újra a KH-ban vagy, és menj el Bimbához.
Zacharianak meg először asszem el kell menni a Gyengélkedőre egy rózsaszín bájitalért. -
Tibbee #792 Uhh... Mindjárt eszembe jut várjál... -
kozizso #791 valaki segítsen !!
#776 -
Tibbee #790 Azt csináld, hogy az asztalt ahhoz a könyvespolchoz tedd, amin a könyv van, utána mássz fel rá, az eélrepül, és ezt játszd végig vagy 3x, és kész. :) -
#789 na továbbmentem most a könyvtárba vok és könyvet kell levenni de mindig az asztalt veszi fel....wingardiummall..:S: -
petikemény #788 Kössz ezer köszönet Tibbee -
Tibbee #787 Így most hirtelen passz... Nem emlékszem xDD Bocsííí -
#786 Hát ott volt hisztis mirtil:Dés most meten mbe elöször oda vezetett fred és george -
Tibbee #785 Attól függ milyen helyzetben. Régen volt már, nem tudnál bővebbet adni? -
#784 AZ elején vagyok még a griffendél klubhelységbe ott merre induljak?? -
Tibbee #783 Pontosítás:
4. oldal
#479-es hozzászólás. -
Tibbee #782 Jah, de asszem az 5. oldalon vagy a 4.-en ott már leírták hol vannak ezek a vízköpők. Dumálj minddel, és megnj vissza Deanhez, és utána ki van pipálva. -
petikemény #781 De ott nem vmi gargoyleseket kell keresni? -
Tibbee #780 Mert annyit tudok, hogy mocsarat kell csinálni, de hogyan? -
Tibbee #779 Jah Petikemény: Attól függ mikor, mert 2x is kell neki... -
Tibbee #778 Mikor Lunával az óra torony előtti kis területen találkozunk, akkor mit kell csinálni? -
petikemény #777 Hy!Ki tudja mit kell csinálni Dean Thomasnál ha jól tom ez a neve???Előre is kössz. -
kozizso #776 hali
mit kell csinálni Pomona Sprout és Zacharias Smith-nél?????? -
#775 Mind 2 le van már írva...
Hannahnál van 2 lépcső felfele ,ami messzebb van tőle azon elindulsz mész föl egy lépcsőt és ott van egy kép/festmény azzal dumálsz és kész!
Pitonosnál pedig elmész a könyvtárba és leghátul a kapukon átmész és baloldalt leghátul lesznek üres polcok amin van egy kő felveszed és kész!
-
Peppe 90 #774 üdv mindenkinek!!
a segítségeteket kérném abban ,hogy a hannah abbottnál és a pitonnál mit kell csinálni???
a válaszokat előre is köszönöm!!!
-
#773 bemész a boltba és megveszed. voi la -
uvalentin #772 ettől tartok én is
-
#771 tuti nem lesz hozzá magyarosítás ha már egyszer magyarul adják ki -
roli444 #770 momo99 egyenlőre nincs magyarítás a gémhez egyenlőer csak angol van.... sajna...:S :( -
momo99 #769 Hali
Nekem angol verzio van meg lehet hozzá magyarositást szerezni?
Ha igen. Akor honan??Köszi. -
#768 kösz -
#767 Magyarországon magyar felirattal ÉS szinkronnal került forgalomba.
A dobozon csak a felirat van feltüntetve, de amúgy szinkronizált a játék. -
norbw #766 Hali emberek! el tudnátok mondani hogy hogyan lehet megcsinálni a colin-es küldetést? amikor le kell szedni a fényképezőt...előre is köszi -
#765 szerintetek juli 3.-ig kint lesz a magyar változatt? lehet hogy nem birom addig...ikább letőltőm az angol verziot 3 óra alatt lent is lesz! -
#764 100% nál gondolom... De nekem egy pár kinyílt mikor az olyanból az összes kész mint pl: megtaláltam az összes sakkbábút és az összes olyan 4 színű bizés is kész amire padot kell rakni vagy mást , meg az összes rejtett szellemet felfedeztem...stb,stb -
#763 Azt nem arra írtam Hanem h GOBLET OF FIRE!!! szal LOL , ha még mindig nem vágod behalok Egy kis help:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Olvasd el mi is van a nagy Harry Potter felirat alatt... -
#762 Ezt nálam is megcsinálta, én nem találtam rá megoldást,(pedig a sz.r-tól a repülőig mindent megpróbáltam) uhhogy ez a game egyenlőre kimarad a repertoárból. -
Sanczy #761 ez engem is érdekelne
-
uvalentin #760 nem tudjátok hogy azok a zárt ajtók mikor nyilnak ki? pl: 2 emlet ... STB
-
uvalentin #759 de csak 2 csalás van benne
de mindegy jobb mint a semmi -
halofilter #758 De az asztal meg 85Hz-n van szóval...nem tom -
#757 a doboza szerint info: http://www.electronicarts.hu , de ezt láthatólag 2007-02-07-én frissítették utoljára. a HP5-nek nyoma sincs. -
#756 Harry Potter and the Goblet of Fire + 5 Trainer... -
#755 60 Hz alatt már szinte semmilyen játék nem megy! Ha azt nem bírja akkor le kell cserélni ... -
uvalentin #754 sziasztok találtam egy trainert a game hoz : http://www.gamershell.com/download_12041.shtml
remélem hasznátveszitek !!!
Jo játékot ja és kösz a segítséget a Lunás résznél THX
BY