3837
-
#753 a dobozon: "magyar kézikönyv", "magyar felirat" az eladónak pedig gőze sincs hozzá. A polcon szinkronnal hírdeti.
Valaki megvette? -
halofilter #752 Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy feltettem és amikor elakarom indítani a monitorom kiírja hogy: Out of Range 29.7K 60 Hz. De a játék megy csak sztem a monitorom nem bírja. Valaki tudna segíteni hogy mit csináljak?
mert nem látok semmit így nem is tudom átállítani a játékba a grafikát.Előre is köszi! -
ricsa008 #751 Ez így van -
csgj #750 az szinte egyenlő a lehetetlennel... ezt a gamet Magyarországon magyar szinkronnal forgalmazzák... -
#749 3 üzletben néztem, de csak feliratos változatot láttam! -
csgj #748 hát lol, 64%-nál lett nálam vége... pontosabban akkor kéri Luna, hogy szerezzük meg a cuccait... Hm, hát kicsit begyorsult a végére... aki nem olvasta a könyvet, nem is érti, hogy mik azok a tesztrálok például :P Na, de még van mit csinálni ezek szerint a 100%-hoz :D -
#747 Elég régóta rossz a kereső... -
#746 Bocs most tényleg nem vittem túlzásba a keresést:P.Csak lent kerestem rá hogy Luna de nem dobott ki semmit. -
#745 Odateszed alá a padokat (2-t egymásra) -
#744 20 hsz-t nehéz visszaolvasni?? Még ki is van emelve...
#718 -
#743 #718-as hozzászólás :D -
csabesz1987 #742 hi hogy kell A hangszórót elrontani? -
#741 Valaki megsegítene? Hol a fenében kéne megtalálni Luna cuccait?:/ -
csgj #740 ez már máshol is megy, és eddig kiemelkedő szavazatok vannak, úgyhogy ha van vkinek ott, az biztosan felteszi... -
Dave0092 #739 Akinek van Endless(nCore) rege, az a Kérés menüpontba kérje a Harry Potter 5 Szinkronosant, és ha sokan rákattanak, akkor beteszik! -
roli444 #738 ricsa008 egyetértek! -
ricsa008 #737 nekem is minnyá lejön az angol nem várok többet maj legfejjeb leszedem a magyart is -
roli444 #736 remélem míg lejön addig dobnak hozzá magyar nyelvü fájlokat -
csgj #735 jesus, akkor van még mit felkutatnod! -
Sanczy #734 én 60% nal és a FŐ történetszálnak vége ....:D
-
csgj #733 én jelenleg 56%-nál tartok, az eddigi legjobb HP game! Persze magyarul is játszanék vele, biztos nagy móka úgy :D -
Sanczy #732 érdekes a Fifánál 26.án mar fent volt az angol a wanadoo-n (atw) 27.én meg a magyar is és a nyelvi fájlok is...
-
roli444 #731 érdekes a fifánál 07 asszem pénteki napon jelent meg és csütörtökön vagy szerdán már játszottam vele és hun volt azis pedig kise adták a boltba.... -
#730 Na leszedtem megint, ismét szinte egyből kifagyott, sőt újraindította a gépet! Asszem ennyi elég is volt belőle, más játéknál nem láttam ilyet. Majd megvárom a magyar kiadást, ha azzal is ezt fogja csinálni akkor felejtem az egészet... -
roli444 #729 najó én nemvárok a magyarra már kezdem unni a várakozást letöltöm az angolt -
#728 Ah köszi. -
Sanczy #727 Rambo20: van meg egy udvar amit mocsarasitani kell ahol Colin nak vissza kelet szerezni a kameráját...
csabesz1987: mindig az ellenkezöjét kell csinálni mint amit Piton a pálcájával...
-
#726 Ha már ott tartok hogy éppen Umbridge ellenes hadjárat van és mocsarat csináltam két udvarból és az összes feladatot amit a térkép mutatott megcsináltam akkor hova kell menni?Eddig Dean Thomassal találkoztam akivel az órát kellett megbütykölni meg a bemondókat rontottam el és mint feljebb írtam mocsarat is csináltam két udvarból. -
csabesz1987 #725 mit kell csinálni miko piton az emlékeimbe kutat alul irja h irányt kell nyomni de nem történik semmi vagy hogyan csináljam? -
Sanczy #724 én még csak 56 nal járok Luna után -
JackSparrow #723 Nekem is megvan má rég a game! De én nem viszem csak 20 %-ig mert a magyarra naon kiváncsi vaok! És akkor má tudni fogok mindent! az meg augy kaka lessz! -
#722 amúgy itt még messze nincs vége...mer nekem csak 75% ot ír, mer még van egy csomó felfedezés ami nincs kész! és még van vagy 6-7 ajtó is ami nincs nyitva...szal itt még lehet nyomkodni , de ezt a részét én már nem szeretem , szal nekem itt a vége -
Sanczy #721 Arra nem gondoltatok hogy itt játszotok az angollal már Brenyo végig is tolta! És mi lesz ha meg lessz a Magyar végigtoljátok megin ugyan ugy...?
Tudni fogjátok mikor mit kell csinálni sztem egy kicsit uncsi lesz...
U.I.: Én is játszok vele... DE NEM BIROM abba hagyni :P
-
Sanczy #720 THX BRENYO -
#719 lefe=lefele -
#718 LUNA CUCCAI!!!!
[spoiler]1. Library (asztalon egy táska)
2. Viaduct Entrance (lépcső mellett egy kép előtt)
3. Great Hall (az első asztalon egy ruha)
4. Clock Tower Cortyard (szökőkút előtt)
5. Entrance Courtyard (a talicskától lefe van egy kis kupac levél (csak ami egy kockányi) az alatt van , úgy lehet kiszedni , hogy fogod a söprűt (szembe van vele a másik oldalon) és lesöpröd róla a levelet)
BY: Brenyo (és másfél napos munkája) -
JackSparrow #717 Hé ti hogy csináltátok meg a képeket hogy 8 kb legyen! Mer én nem tom! 10 kb és igy nem jó! -
#716 de...az már előtte volt
matrix5: hááát nem is tudoom :) INKÁBB SZENVEDJETEK!!!
Akinek nagyon kell PM nekem... -
Dave0092 #715 AZZAL VÉGE A JÁTÉKBNAK HOGY ANNAK A BÉNAÁSGNAK EMGKEL SZEREZNI CUCCOKAT?
nincs semmi küzdés a voldemort ellen vayg valami? -
matrix5 #714 Brenyo léci ird le hogy hol vannal azok a cuccok amiket Lunának kell öszeszedni