3837
10459618851186921382.jpg
  • Neukumfe
    A gépe: AMD ATHLON XP 2400+, 512 MB RAM, ATI RADEON 9550 256 MB.
    Szerintem el kéne indulnia
  • Soldiers
    de jó lenne ha már estére fent lenne torrenten vagy fizetős oldalon
  • gergő992
    Harry Potter And The Order Of The Phoenix-HATRED töltöm le :) majd meglátjuk hogy milyen!jah okés magyart még én sem látam :S:(:(
  • csgj
    lehet, hogy nem elég jó hozzá a gépe
  • Neukumfe
    kéne egy kis help!

Haverom leszedte a hp5-t angol verzióba [Hatred] és mikor bejön, nincs kép, csak hang. HELP! THX!
  • csgj
    és a FIFA-ban több nyelv is volt, vagy külön tették fel csak magyarul? :)
  • csgj
    már tudjuk, hogy milyen, de itt a srácok a MAGYAR nyelvű verziót várják annyira
  • Tompie
    Aki olyan biztosra veszi hogy nem teszik fel a magyar nyelvűt az mivel magyarázza azt hogy a FIFA-t is feltették anno ?! :)
  • gergő992
    most töltöm le játékot! majd elmondom hogy milyen:)
  • Soldiers
    Remélem ma fent lesz a magyar mert már kurvára nyomnám
  • csgj
    hát, sztem se teszik fel... de bízzatok benne, csak ne olyan túlzottan. Én pl jól meg vagyok az angol verzióval is, de mindenképpen kipróbálnám a magyart is... persze csak akkor, ha szimplán át kell másolni a nyelvi fájlokat. Az egészet mégegyszer hülye leszek letölteni
  • ricsa008
    vagy pl NFS Carbon sztem 12-13 órára fenn lesz (remélem)
  • Gerbill
    De a Jade Empire-t csak feliratozták magyarul, azt nem is szokták felrakni, de a szinkront azt általában igen, főleg egy ilyen nagyobb hírű játéknál, lásd FIFA.
  • grebber
    Szinkronos verziót látom sokan várják "netre".De szerintem ugy lesz mint sok másnál nem teszik fel!

Jade Empire-nél is mindenkinek csak a szája volt nagy ugytünik hogy majd felteszik a nyelvi fájlokat ja persze!
  • evildamien
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    MEGJELENT MAGYARUL!!!!:D:D:D:D
  • evildamien
    ja én akkor még alszom:D
  • Neukumfe
    :D:D Én holnap reggel szerzem meg havertól az angol verziót, de letöltöm a magyart is
  • Dave0092
    hát reménykedek hogy kb délben már oyan állaptoba lesz, hogy bármiyeln varázslatot tudok akalmazni :D
  • evildamien
    és este 10 körül már játszhatsz is vele:D
  • Dave0092
    midnenestere holnap azal kezdek, hogy beüzemelem a gamepadot, türedeztségmentesitek, kitörlöm a sok tempet, egykis cclenaer és nyomatom is le, aztán fel a gépre :D
  • Gerbill
    Elugrok ide a helyibe. Még nem nyitott ki, de már kirabolták, biztos nem árt nekik ha lenyúlok pár harry pottert:D
  • raven87
    Nah valaki éjfél után szaladjon ki egy közeli Tescóba és nézze meg, hogy van-e már a polcon. :)
  • NeBby
    Lunason túl tart már vki?? 65% kb... (csuka,táska,újság,pulcsi van meg az 5. kéne már csak) Lécci vki help nekem
  • NeBby
    hmm...nemhittem volna , azér nem olyan húdenagyonjó játék h szinkronozni kéne az egészet. Monnyuk elődökhöz képest elég f*sza lett!
  • Gabosh
    thx
  • raven87
    GS-ről:
    Az EA ugyanis közel 100 ember bevonásával teljesen lokalizálta nekünk a játékot, ami annyit jelent, hogy nem csak a feliratok, hanem a 69 szinkronszínésznek hála a beszédek is magyarul kerültek bele a játékba...
  • Seth
    eddigi legnagyobb szinkron project, valami 60-70 ember
  • NeBby
    nem néztem utánna de kétlem h minden embert külön szinkronoznának...elég falószínűtlen
  • NeBby
    Nem kell ahoz az egész gammát feltölteni...elég csak a magyar filéket azt vagy átírod hogy angolnak nézze vagy regedit-be átírod aszt szevasz...de amúgy csak a feliratok lesznek magyarok valszeg...sőt biztos
  • Gerbill
    Eddig ez a legjobb Harry Potter játék, ráadásul nálunk magyar szinkronnal fog megjelenni, úgyhogyha teheted, ennyivel támogasd az EA hungary-t. Márcsak azért is, mertha látják, hogy nagy a sikere a szinkronos játékoknak, akkor egyre több és több fog szinkronnal megjelenni.
  • Dave0092
    szerintem holnap se lesz még fenn, elvégre legyen oyan ember aki megveszi, lesz szives időt rászánni, hogy cracket beteszi a mappába, lesz ideeje arra hogy kirpobálja, aztán arra, hogy torrentetn csinál belőle, és hogy feltegye, szval nem hizsem max szombaton csak...mert ha én megvenném, nem az lenne az első hogy rohanék nekek felmásolni....
  • Ioles
    Hát nagyon valószínű hogy az lesz mert most 1 fillérem sincs :), igaz megérné de annyit elkérnek egy szoftverért hogy az őrület
  • roli444
    de nemigaz már meddig kell még várni ???nagyon remélem holnap fennlesz !!!
  • ryhdeksan
    töltsd le annyit megér :D
  • Ioles
    Szép Jó Estét Mindenkinek!

Szerintetek megér a játék 11990 FT-ot?-mert ennyibe fog kerülni 29.-től, kicsit sok érte sztem. Annyra jó a játék amennyire sok az ára?
  • NeBby
    Tud még vki a Lunashoz??? (csuka,táska,újság,pulcsi van meg az 5. kéne már csak) PLS VKIII
  • NeBby
    Könyvtárba
  • raven87
    Én is ebben reménykedem, azért nem is folytattam már tegnap se.
  • szapor
    na ja remélem mer akkor dowload ezerrel :D
  • Dave0092
    nagyon remélem holnap már lesz hUN verzsön