3837
-
#553 A gépe: AMD ATHLON XP 2400+, 512 MB RAM, ATI RADEON 9550 256 MB.
Szerintem el kéne indulnia -
#552 de jó lenne ha már estére fent lenne torrenten vagy fizetős oldalon -
gergő992 #551 Harry Potter And The Order Of The Phoenix-HATRED töltöm le :) majd meglátjuk hogy milyen!jah okés magyart még én sem látam :S:(:( -
csgj #550 lehet, hogy nem elég jó hozzá a gépe -
#549 kéne egy kis help!
Haverom leszedte a hp5-t angol verzióba [Hatred] és mikor bejön, nincs kép, csak hang. HELP! THX! -
csgj #548 és a FIFA-ban több nyelv is volt, vagy külön tették fel csak magyarul? :) -
csgj #547 már tudjuk, hogy milyen, de itt a srácok a MAGYAR nyelvű verziót várják annyira -
#546 Aki olyan biztosra veszi hogy nem teszik fel a magyar nyelvűt az mivel magyarázza azt hogy a FIFA-t is feltették anno ?! :) -
gergő992 #545 most töltöm le játékot! majd elmondom hogy milyen:) -
#544 Remélem ma fent lesz a magyar mert már kurvára nyomnám -
csgj #543 hát, sztem se teszik fel... de bízzatok benne, csak ne olyan túlzottan. Én pl jól meg vagyok az angol verzióval is, de mindenképpen kipróbálnám a magyart is... persze csak akkor, ha szimplán át kell másolni a nyelvi fájlokat. Az egészet mégegyszer hülye leszek letölteni -
ricsa008 #542 vagy pl NFS Carbon sztem 12-13 órára fenn lesz (remélem) -
#541 De a Jade Empire-t csak feliratozták magyarul, azt nem is szokták felrakni, de a szinkront azt általában igen, főleg egy ilyen nagyobb hírű játéknál, lásd FIFA. -
#540 Szinkronos verziót látom sokan várják "netre".De szerintem ugy lesz mint sok másnál nem teszik fel!
Jade Empire-nél is mindenkinek csak a szája volt nagy ugytünik hogy majd felteszik a nyelvi fájlokat ja persze! -
evildamien #539 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!MEGJELENT MAGYARUL!!!!:D:D:D:D -
evildamien #538 ja én akkor még alszom:D -
#537 :D:D Én holnap reggel szerzem meg havertól az angol verziót, de letöltöm a magyart is -
Dave0092 #536 hát reménykedek hogy kb délben már oyan állaptoba lesz, hogy bármiyeln varázslatot tudok akalmazni :D -
evildamien #535 és este 10 körül már játszhatsz is vele:D -
Dave0092 #534 midnenestere holnap azal kezdek, hogy beüzemelem a gamepadot, türedeztségmentesitek, kitörlöm a sok tempet, egykis cclenaer és nyomatom is le, aztán fel a gépre :D -
#533 Elugrok ide a helyibe. Még nem nyitott ki, de már kirabolták, biztos nem árt nekik ha lenyúlok pár harry pottert:D -
#532 Nah valaki éjfél után szaladjon ki egy közeli Tescóba és nézze meg, hogy van-e már a polcon. :) -
#531 Lunason túl tart már vki?? 65% kb... (csuka,táska,újság,pulcsi van meg az 5. kéne már csak) Lécci vki help nekem -
#530 hmm...nemhittem volna , azér nem olyan húdenagyonjó játék h szinkronozni kéne az egészet. Monnyuk elődökhöz képest elég f*sza lett! -
Gabosh #529 thx
-
#528 GS-ről:
Az EA ugyanis közel 100 ember bevonásával teljesen lokalizálta nekünk a játékot, ami annyit jelent, hogy nem csak a feliratok, hanem a 69 szinkronszínésznek hála a beszédek is magyarul kerültek bele a játékba... -
#527 eddigi legnagyobb szinkron project, valami 60-70 ember -
#526 nem néztem utánna de kétlem h minden embert külön szinkronoznának...elég falószínűtlen -
#525 Nem kell ahoz az egész gammát feltölteni...elég csak a magyar filéket azt vagy átírod hogy angolnak nézze vagy regedit-be átírod aszt szevasz...de amúgy csak a feliratok lesznek magyarok valszeg...sőt biztos -
#524 Eddig ez a legjobb Harry Potter játék, ráadásul nálunk magyar szinkronnal fog megjelenni, úgyhogyha teheted, ennyivel támogasd az EA hungary-t. Márcsak azért is, mertha látják, hogy nagy a sikere a szinkronos játékoknak, akkor egyre több és több fog szinkronnal megjelenni. -
Dave0092 #523 szerintem holnap se lesz még fenn, elvégre legyen oyan ember aki megveszi, lesz szives időt rászánni, hogy cracket beteszi a mappába, lesz ideeje arra hogy kirpobálja, aztán arra, hogy torrentetn csinál belőle, és hogy feltegye, szval nem hizsem max szombaton csak...mert ha én megvenném, nem az lenne az első hogy rohanék nekek felmásolni.... -
#522 Hát nagyon valószínű hogy az lesz mert most 1 fillérem sincs :), igaz megérné de annyit elkérnek egy szoftverért hogy az őrület -
roli444 #521 de nemigaz már meddig kell még várni ???nagyon remélem holnap fennlesz !!! -
ryhdeksan #520 töltsd le annyit megér :D -
#519 Szép Jó Estét Mindenkinek!
Szerintetek megér a játék 11990 FT-ot?-mert ennyibe fog kerülni 29.-től, kicsit sok érte sztem. Annyra jó a játék amennyire sok az ára? -
#518 Tud még vki a Lunashoz??? (csuka,táska,újság,pulcsi van meg az 5. kéne már csak) PLS VKIII -
#517 Könyvtárba -
#516 Én is ebben reménykedem, azért nem is folytattam már tegnap se. -
szapor #515 na ja remélem mer akkor dowload ezerrel :D -
Dave0092 #514 nagyon remélem holnap már lesz hUN verzsön