Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondhatnám, hogy a fullban majd biztos lesz több beállítás is... de nem hiszem :D Ja, hát a gépigény se teljesen korrekt azért, mert valóban nem gyönyörû...és átlag 35 fps, a karib tenger meg ennek a duplájával ment... az monnyuk randább is volt (itt is igazán a filmbéli szereplõk arc másolása adja a normálisabb grafika látszatát :D)
Na de csá mára, holnap gondolom jövök még újabb tapasztalatokkal!
fsgh
hmmm nem vitték tulzásba...igazán kidobhatnának már egyszer egy csúcsminõségû hp játékot is...nem kéne midig csak a hangulattal eladni a terméket..

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Közben a full game már kijött ps2-õre és xbox 360ra is... Hát, majd holnap játszok tovább vele, ha gondoljátok szedjétek le ti is... Lehet persze, hogy ezt inkább csak a fanoknak ajánlom (20 perc várakozás, stb miatt).
A Wingardium leviosa varázslat viszont pöpec (jó mozgatni), elkezdtem lebegtetni az egyik kõpadot... A gyerekek le se sz*rták :D
:D:D
mindent maxra? EGY DARAB grafikai beállítás van :) Azon a Quality a max
nekem elég ez is... persze akkor mégse mutogassanak nekünk az EA-s srácok olyan csúcsgrafos képeket, amik pc-s verzión nem léteznek :P
fsgh
van ps3-am^^ azon biztos jó lesz:) remékem:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

próbáld meg mindent max grafra :)
speed a másik opció... az a legrondább... de én amúgy nem sok különbséget látok köztük... még fps számban sem nagyon :P Piton már a közepes beállítással, és talán Hermione is... de az elsõ két kép tuti quality minõség (a legjobb)
SNAKE01
elég okádék graf :S
azthittem szebb lesz,de látom eztis elkúrták :|

van balance, quality, meg asszem fast... na de ez nem biztos.. lehet, hogy az lesz a szebb, megnézem mindjárt :)
Seth
Hûha, elsõ képen Harry elõ fogja venni a "botját" :D

mellesleg elég homályosak atextúrák, biztos ez a max grafika?

PSN ID.: Beegabor

fsgh
holnap este én is leszedem:)

Na, itt vannak végre... sorry a késésért vele

hát remélem jó játék lesz :)
Na, éppen hogy csak kipróbáltam, és csináltam nektek pár shotot! Jónak tûnik, a grafika rendben van a quality minõségen és balance-on is, nálam az effektesebb helyen 30 fps volt, pitonnál, ahol nincs olyan sok effekt, 45 fps volt... Nálam ez királyság :D Na azért nem olyan szuper high nextgen a grafika, de nem szúrták úgy el, mint a karib tenger kalózait... Az irányítás még az, amit meg kell szokni, és hát nem lehet rajta változtatni, csak az egeret lehet kikapcsolni... Az az egy baj van vele, hogy az egeret csak varázslás közben használhatom, a mozgásnál csak wasd-vel kell menni. A játékmenetrõl még nemtok mit mondani, de a hangulat ott van a szeren :)
A képek:

Nyugi, jön a többi is, csak nagy a méretük, és máshol kell feltöltenem

csgj majd mond meg milyen :D
fsgh
nyomjad!!!

lejött, azonnal installálom :)
Ioles
Ok, mindenki türelemmel van, már nagyon várjuk azokat a képeket! :)

max sebességgel jön, 50 perc mire lent lesz :D hát, kivárom vhogy :)
jakewyler
400 mb

400 mega... nem nagy méret :P De most nagyon lol helyzetben vok... 1 perc után hirtelen újra 20 perc lett a várakozási idõ <#shakehead> De az nem biztos, hogy addig is fog tartani
Seth
mekkora egyébként a demo?

PSN ID.: Beegabor

okok, megpróbálom észben tartani :D Majd csodás Fraps barátom segítségemre lesz... Még 4 perc egyébként... Nagyon remélem, hogy megéri, és nem kell neki sm 3.0, mert akkor ideges leszek :P De a portrés ultraszép képeken kívüli képekrõl nem nézem ki, hogy kéne neki sm 3.0
fsgh
tök mind1 milyen neted van 50-nél tuti nem megy majd gyorsabban:DD amúgy majd tegyél képet a játék menüjéröl meg ugy mindenrõl:P

jó, akkor ha én leszek az elsõ akinek megvan, értesítelek benneteket róla, hogy mégis milyen a game! De nem vok benne olyan biztos, hogy simán le fog jönni :P Még 13 perc várakozás, aztán meg a letöltés a mindössze 1mbites netemmel (vagy vmilyen 1 megaakármi (ezt sosem tudtam hogy mi :D))
jakewyler
ja,inkább várok én is

jeeee, én már szedhetem!!! 20 perc múlva!! :D de sz*r :P eddig vártam már legalább 20 percet, és csak most engedtek be a várakozási idõbe... loool
Ioles
Én inkább megvárom a holnapot, akkorra már biztos hogy elérhetõ lesz a GameStaron vagy hasonló magyar oldalon, de lehet még ma felteszik

Service Unavailable legalább is nekem
Tessék itt a demo... de nemtom, hogy ha letelik 20 perc, akkor is hogy fog jönni... :D
jakewyler
Dobjon valaki egy linket.

Ioles
Hát nagyon remélem hogy a PC-s verzió ugyanolyan szép lesz mint a nextgen konzoloké, mert ha megint csinálnak egy ocsmány PS2-es portot, mint a disney tette a PotC3 esetén, akkor..... de nemhiszem hogy az EA ezt megcsinálná, hisz nem errõl híresek

hát LOL! minimum 17 percet kell várni a fileplaneten a letöltéshez :D Vagy fizetsz... :P Máshol még sztem nincsen
öhhmm...: "Yeap demo out in fileplanet! :/ it was great if more websites got the demo, many people downloading it now, so wait in line 20m :/"
Magyarán kint van a demo, 400 mega
hehh, azért érdekes, ahogy a képeket nézegetem... vannak külön portrés képek, amik gyönyörûek. de van olyan kép, ahol már nem olyan szép.. sõt olyan is, ahol ronda :P Ezért arra tudok gondolni, hogy szépen összekeverték a platformokra készülõ és a pc-és verziót... És sztem a portrés képek vagy az xbox360-ról, vagy ps3-ról vannak :P De majd meglátjuk (nem válaszban ment, csak véletlenül nyomtam rá)
grebber
Én nemtaláltam sehol!

Next PC upgrade: 2022

gépigény van már?
grebber
Xbox360-ra kijött!

jaaa :D nem láttam bocsi <3

lol csak 3-mat kellett volna visszaolvasnod:D olyan megerõltetõ?:D

az 576 kb katalógusában 06.29 ígérik:)
mikor várható a megjelenés?

Ioles
ja, kicsit zavaró...
magyar megjelenés: 06.29.

grebber
Új Trailerek

Érdekes hogy a fórumkeresõ nemadja ki ezt a topikot se!

megnéztem keresõvel de nem talált semmit...
az lesz