3837
-
#473 én 46%nál :P -
#472 Ez nem olyan biztos hogy felteszik!Sajnos sok magyarul kiadott gamet nem raknak fel! -
#471 Mond a linket pmbe :D -
#470 találtam valahol egy 24 nyelvű multi language verzió, de rapidos így nem álltam neki tölteni... -
#469 Ez nem a Crysis :-) -
JackSparrow #468 2.8Ghz, 512 ram, Windows Xp, GEforce 7600Gs,80 gb hely ezen elmegy közepes graffon?? -
JackSparrow #467 Van itt még valaki?? -
JackSparrow #466 Jómondod! -
roli444 #465 már holnap délbe megkéne kapni... nem tom mér nemrakják fel már iztos ott hever a raktárba márcsak kikéne lopniuk valahogy -
#464 Legyen igazad. -
Dave0092 #463 van egy oyan érzésem hogy pénteken kb délbe megkajuk a szinkron verzsönt!
-
sheva94 #462 van 1 küldi ahol 1 csaj azt a feladatot adja hogy keressek neki 1 titkos átjárót a hetedik emeletre -
#461 Milyen átjáró? Amúgy biztos , má 52% nál vok -
#460 Nam magyar, a magyar verzió pénteken jelenik meg és akkor várható a beszerző helyeken is sztem. -
#459 Billentyűzattel inkább fárasztó mint rossz, főleg, hogy az egeret sokszor rángatni kell a varázslatok előhozásához. -
JackSparrow #458 NEktek magyar a game??? -
#457 Igen, ez nekem is feltünt, ezért is akartam a gamepad-os megoldást, hogy a fotelbe hátra dőlve kényelmesebb a futkosás a Harry gyerekkel :), meg a varázslatok az analóg karral könnyebbek. :) -
JackSparrow #456 Különben billenytyüvel nem jó nyomni??? Annyira kaka?? -
#455 Egy nagy hibája van a játéknak szerintem legalábbis.
Ha valamit meg kell csinálnod akkor annyiszor kell végigmenni ugyanazon az útvonalon a következő küldikben is, hogy ennyi futással még az országot is keresztülérem:):):)
Ráadásul mikor már úgy gondoltam ,hogy vége a futkosásnak, jött egy olyan feladat amikor megint annyit kell futnom amennyit eddig :):)
LOLLOL... -
himihumi27 #454 Értem, hát köszi, azért még elszarozok vele, hogy legyen nyugodt a lelkiismerte:) -
#453 Már megint nem figyeltek oda, és itt kevertek össze vissza mindent..
"Logitech vagy MS gamepadot kell venni, annak van támogatottsága..."
Ezt azt jelenti, hogy ha Logitech vagy MS gémpadot veszel akkor marha nagy valószínűséggel nem lesz gondod a játékban a felismeréssel.
Sosem állítottam, hogy a HP5 CSAK a 2 márkával kompatibilis. Csak azt, hogy akinek Logitech vagy MS gamepadja van, annak nagy valszínűséggel menni fog ez is, meg más játék is. Kevesebb a lutri... -
Dave0092 #452 arrra van esély hogy tudod irányitani, csak gondolom a NONAME gamepadodal nemfox tudni oyan dolgokat, amiket kéne, pl varázsolni stb... -
#451 Van igen én már túljutottam ezen a küldin :):) -
himihumi27 #450 Megnyitottam egy ilyen .cmap file-t notepad-dal és nem valami nagy extra ami benne van (sőt eléggé hasonlitanak, többet is megnyitottam:). Esetleg, nem lehet ezzel valamit csinálni? Próbálom megtalálni a nevet, ahogy a gép felismeri a gamepadomat és irni egy hasonlót. Persze lehet hogy marhaság a köbön, de ha más nem elmegy vele az idő. Valaki szerint esély a sikerre??? Vagy inkább bontsak egy sört és toljam billentyűtettel:) -
himihumi27 #449 Kössz, látom a listát. Nekiállok billentyűzettel. De ha nagyon megtetszik, veszek még egy gamepadod egyem meg a fene -
JackSparrow #448 Vagy csak Logitech és MS gamepaddal megy? -
JackSparrow #447 Neketek megyar a game??? Sz.tetek a Genius gamepaddal menne? -
#446 5 gargoyle van?
eddig 4et találtam. -
sheva94 #445 és azt tudod hol az az átjáró? -
#444 áhh télleg , csak entert kell nyomni , így már meglesz thx -
sheva94 #443 menj oda hozzá és nyomj 1 space-t -
#442 az tüzet nyom nekem , má néztem ezzel sz*pok 4 órája -
sheva94 #441 azt má megcsináltad amikor 1 csajnak kelett keresni 1 titkos átjárót a 7 emeletre? mer egyszerűen nem tudom hol van az a festmény -
sheva94 #440 én 1-et találtam az úgy nézett ki mint 1 vaddiszó és azon a részen van ahol colinnak kelett a kamerát megszezni csak meg kell csinálni a törött lépcsőt és onnan má tudni fogod -
#439 Örülj neki. :) -
Dave0092 #438 enyém megy vele :D -
#437 Vki megtudná mondani holvannak a beszélő vízköpők (talking gargoyles) ??
Már csak ez van vissza a DA talihoz és nem találom sehol ... PLS -
#436 Hát nem...
Viszont találtam egy érdekességet a játék egyik almappájában. Ezekszerint csak ezekkel a gamepadokal működik együtt a game:
-
K Ace #435 Az én configom-on simán játszhatóan ment, pedig nem egy hudeerős gép, és emelett rohadt szép a grafika. Szerintem nem vészes a gépigénye. -
strebacom #434 Az igazság ez:
"In the event of any problems, please ensure that your PC meets the minimum specification stated below.
Operating System Windows XP/Vista
Processor 1.6GHz Pentium 4 or comparable
Memory 256MB
Video card 32MB
HDD Space 5GB
Soundcard DirectX 9.0c or higher compliant sound card
DirectX DirectX 9.0c "