3837
10459618851186921382.jpg
  • andrew1988
    én 46%nál :P
  • grebber
    Ez nem olyan biztos hogy felteszik!Sajnos sok magyarul kiadott gamet nem raknak fel!
  • Carlos HUN
    Mond a linket pmbe :D
  • andrew1988
    találtam valahol egy 24 nyelvű multi language verzió, de rapidos így nem álltam neki tölteni...
  • rage
    Ez nem a Crysis :-)
  • JackSparrow
    2.8Ghz, 512 ram, Windows Xp, GEforce 7600Gs,80 gb hely ezen elmegy közepes graffon??
  • JackSparrow
    Van itt még valaki??
  • JackSparrow
    Jómondod!
  • roli444
    már holnap délbe megkéne kapni... nem tom mér nemrakják fel már iztos ott hever a raktárba márcsak kikéne lopniuk valahogy
  • raven87
    Legyen igazad.
  • Dave0092
    van egy oyan érzésem hogy pénteken kb délbe megkajuk a szinkron verzsönt!
  • sheva94
    van 1 küldi ahol 1 csaj azt a feladatot adja hogy keressek neki 1 titkos átjárót a hetedik emeletre
  • NeBby
    Milyen átjáró? Amúgy biztos , má 52% nál vok
  • raven87
    Nam magyar, a magyar verzió pénteken jelenik meg és akkor várható a beszerző helyeken is sztem.
  • raven87
    Billentyűzattel inkább fárasztó mint rossz, főleg, hogy az egeret sokszor rángatni kell a varázslatok előhozásához.
  • JackSparrow
    NEktek magyar a game???
  • raven87
    Igen, ez nekem is feltünt, ezért is akartam a gamepad-os megoldást, hogy a fotelbe hátra dőlve kényelmesebb a futkosás a Harry gyerekkel :), meg a varázslatok az analóg karral könnyebbek. :)
  • JackSparrow
    Különben billenytyüvel nem jó nyomni??? Annyira kaka??
  • Aragorn10
    Egy nagy hibája van a játéknak szerintem legalábbis.
    Ha valamit meg kell csinálnod akkor annyiszor kell végigmenni ugyanazon az útvonalon a következő küldikben is, hogy ennyi futással még az országot is keresztülérem:):):)
    Ráadásul mikor már úgy gondoltam ,hogy vége a futkosásnak, jött egy olyan feladat amikor megint annyit kell futnom amennyit eddig :):)
    LOLLOL...
  • himihumi27
    Értem, hát köszi, azért még elszarozok vele, hogy legyen nyugodt a lelkiismerte:)
  • GeneralsHungary
    Már megint nem figyeltek oda, és itt kevertek össze vissza mindent..

"Logitech vagy MS gamepadot kell venni, annak van támogatottsága..."
    Ezt azt jelenti, hogy ha Logitech vagy MS gémpadot veszel akkor marha nagy valószínűséggel nem lesz gondod a játékban a felismeréssel.

Sosem állítottam, hogy a HP5 CSAK a 2 márkával kompatibilis. Csak azt, hogy akinek Logitech vagy MS gamepadja van, annak nagy valszínűséggel menni fog ez is, meg más játék is. Kevesebb a lutri...
  • Dave0092
    arrra van esély hogy tudod irányitani, csak gondolom a NONAME gamepadodal nemfox tudni oyan dolgokat, amiket kéne, pl varázsolni stb...
  • Aragorn10
    Van igen én már túljutottam ezen a küldin :):)
  • himihumi27
    Megnyitottam egy ilyen .cmap file-t notepad-dal és nem valami nagy extra ami benne van (sőt eléggé hasonlitanak, többet is megnyitottam:). Esetleg, nem lehet ezzel valamit csinálni? Próbálom megtalálni a nevet, ahogy a gép felismeri a gamepadomat és irni egy hasonlót. Persze lehet hogy marhaság a köbön, de ha más nem elmegy vele az idő. Valaki szerint esély a sikerre??? Vagy inkább bontsak egy sört és toljam billentyűtettel:)
  • himihumi27
    Kössz, látom a listát. Nekiállok billentyűzettel. De ha nagyon megtetszik, veszek még egy gamepadod egyem meg a fene
  • JackSparrow
    Vagy csak Logitech és MS gamepaddal megy?
  • JackSparrow
    Neketek megyar a game??? Sz.tetek a Genius gamepaddal menne?
  • andrew1988
    5 gargoyle van?
    eddig 4et találtam.
  • sheva94
    és azt tudod hol az az átjáró?
  • NeBby
    áhh télleg , csak entert kell nyomni , így már meglesz thx
  • sheva94
    menj oda hozzá és nyomj 1 space-t
  • NeBby
    az tüzet nyom nekem , má néztem ezzel sz*pok 4 órája
  • sheva94
    azt má megcsináltad amikor 1 csajnak kelett keresni 1 titkos átjárót a 7 emeletre? mer egyszerűen nem tudom hol van az a festmény
  • sheva94
    én 1-et találtam az úgy nézett ki mint 1 vaddiszó és azon a részen van ahol colinnak kelett a kamerát megszezni csak meg kell csinálni a törött lépcsőt és onnan má tudni fogod
  • raven87
    Örülj neki. :)
  • Dave0092
    enyém megy vele :D
  • NeBby
    Vki megtudná mondani holvannak a beszélő vízköpők (talking gargoyles) ??
    Már csak ez van vissza a DA talihoz és nem találom sehol ... PLS
  • raven87
    Hát nem...
    Viszont találtam egy érdekességet a játék egyik almappájában. Ezekszerint csak ezekkel a gamepadokal működik együtt a game:
  • K Ace
    Az én configom-on simán játszhatóan ment, pedig nem egy hudeerős gép, és emelett rohadt szép a grafika. Szerintem nem vészes a gépigénye.
  • strebacom
    Az igazság ez:

"In the event of any problems, please ensure that your PC meets the minimum specification stated below.

Operating System Windows XP/Vista
    Processor 1.6GHz Pentium 4 or comparable
    Memory 256MB
    Video card 32MB
    HDD Space 5GB
    Soundcard DirectX 9.0c or higher compliant sound card
    DirectX DirectX 9.0c "