3837
-
uvalentin #633 igen a szügség szobályában kell ott kell egy bábut felrobbantani
-
Dave0092 #632 szeritnem sokkal köyneb az egészet felteni mint a nyelvi filekat, mert lehet megse találja, az egészet meg egy alcoholal isoba tszi, feldobja xxy torrentre és kséz is -
csgj #631 asszem a Szükség Szobájában... (ha jobban tetszik a DA (DS) gyakorló termében) uvalentin-nek nemtok még választ adni, mert nem tartok ott :D -
nekem azt mondjátok már meg hogy a reducto-t hol kell megtanulni -
uvalentin #629 ja és ez 66% nál van és azt mondja hermione hogy keresd ,eg a többi DA tagot de hogy ha nincsenek a térképen -
uvalentin #628 segitsetek mert elakadtam: ott ahol a szivatásokat kell megcsinálni ( hangszórókba főzet, mocsarasítás...) na de ezek készen vannak csak nem tom hogy utána mit kell. mert a térképen nincsen semmi feladat meg név sem.
Hová kell most mennem???
Jol jönne ha tudnátok segiteni mert vagy fél orája bolyongok a kastélyban fel alá.
-
csgj #627 lál, de sztem az egészet nem teszik fel image fájlban... gondolom csak a magyar nyelvi fájlokat (ha felteszik)... Legalábbis én ezt szeretném :D Nem akarom ugyanis az egészet újra letölteni :P -
sheva94 #626 nem hiszem hogy frissítik mer másik netiparos oldal se jön be, sztem a netipar szerverével van vmi gond -
Dave0092 #625 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
a másik wanadoo az nekem is bejön -
mert te nem a netiparosat nézed... -
Dave0092 #622 nekem bejön, srdekes mod nicsn hp5... -
ricsa008 #621 jajajajajaja!!!!!! -
ja nekem se jön be a Wanadoo én is remélem frssitik öcsém mit megnem adnék ha lelehetne tölteni a szinkronost
-
? -
#479 üzenetben benne van
a Reducto varázslatott honnan lehet megtanulni -
matrix5 #617 És valki segitene a Dean Thomas küldiben ? Azt hogy kell meg csinálni már csak ez a küldi van hátra. Hol vannak a gargoylesek???????
Elöre is köszi -
matrix5 #616 Rambo 20 a Flitwickes küldit az ebédlöben kell meg kérdezni egy csajtol akielött könyvekvannak és az fog elmondani valmit -
matrix5 #615 Rambo 20 a Flitwickes küldit az ebédlöben kell meg kérdezni egy csajtol akielött könyvekvannak és az fog elmondani valmit
És valki segitene a Dean Thomas küldiben ? Azt hogy kell meg csinálni már csak ez a küldi van hátra. Hol vannak a gargoylesek???????
Elöre is köszi
-
thx -
Tudnátok segíteni két dologban?
Az egyik az volna hogy a Flitwickes házihoz a könyvet honnan tudom előkeríteni a másik pedig hogy ha Hannah Abbotot is el szeretném csábítani a gyűlésre pontosan mit is kell csinálni.
Utóbbinál ha jól értettem meg kell találni a DS gyülekezőhelyhez legközelebbi portré levágást ugye? -
ricsa008 #612 most a wanadoo be se jön remélem most frissítik is VALAMIVEL -
OK, akkor bocs ricsa :) -
ricsa008 #610 ha mindenigaz most úgy állunk hogy pl a Tesco-ba már van magyar nyelvű de netre még nem rakták fel -
csgj #609 nem mindegy? félreértett, ez a lényeg... mindkettőtöknek igaza volt, kézfogás
xD
-
Vagy ezt úgy értetted hogy tényleg megjelent magyarul, vagy úgy hogy már leírták egy párszor és idegesítő? -
csgj #607
A végén még az lesz, hogy mindenki megveszi eredetibe.... aztán rá egy napra felteszik a törthöz a magyar nyelvi fájlokat... az szép lenne :P
-
JackSparrow #606 Lehet má tölteni magyar szink.el????? -
Ezt nekem írtad?-mert ha nekem akkor nemtom mire fel, nem neked írtam, hanem aki kérdezte -
ricsa008 #604 ja jó lenne -
JackSparrow #603 És le is lehet tölteni????? -
ricsa008 #602 nem mondod TÉNLEG!!! -
Már megjelent, ráadásul magyar szinronnal! -
ricsa008 #600 én azt hiszem neki kezdek leszedni az angol-t -
Amúgy a síránkozás se jelent több esélyt :) és attól se teszik fel hamarabb :) -
Hi all!
PS2-re meg fog jelenni a game? -
csgj #597 vki már írta... de ez nem jelent sokkal több esélyt -
K Ace #596 fifa is magyar volt, mégis felkerült. -
JackSparrow #595 JA! Meg nagy része azt se tudja hogy kell! -
csgj #594 hát azért még mindig van sok ember, aki eredetiben veszi a gameket... Csak nem teszik fel a fájlokat! Most gondolj bele, nem járnál sg fórumra, megvennéd az eredeti magyar hp5 gamet, feltennéd és játszanál vele. Eszedbe nem jutna, hogy feltegyed a magyar nyelvi fájlokat a netre... gondolom :P