3837
-
#33 sztem egy HP játék sem ér annyit amennyibe kerül, de ha megveszed, akkor remélem ismered a torrentet :D -
evildamien #32 feltehetnéd majd vhova:D -
#31 lol. -
#30 Max nem marad fizubol kajára leszarom éhezek max itthon LOL -
#29 Jeeeeeeeeeee szinkronos Harry potter ezaz! :DDDDD
Ezt biztos megveszem eredetiben! -
#28 Na egy jó hír is igy estefele:
Harry Potter és a Főnix Rendje
Írta: Ordel - 2007.05.22. 18:38:38 - 36 hozzászólás - PC
A Harry Potter rajongók gondolom már így is tűkön ülve várják az idei nyarat, hisz nem elég, hogy július közepén kedvenc varázslótanoncunk megteremtője, J. K. Rowling befejezi a sorozat 7., egyben befejező könyvét a Deathly Hallowst (lehetséges fordítás: halálos szentek, gyilkos ereklyék), és világszerte bemutatják az 5. rész filmváltozatát, az ez alapján készülő játékadaptációval kapcsolatban is jó hírrel szolgálhatunk.
Ugyanis egyenesen az Electronic Arts Magyarországtól kaptuk a hírt, miszerint a sorozat történetében (tudtommal) először, a Harry Potter és a Főnix Rendje magyar nyelven fog megjelenni valamikor június végén.
Frissítés: Eddig kétséges volt, hogy teljesen magyar nyelven jelenik-e meg a játék vagy pedig csak feliratozást kap, ám többen is megerősítették, hogy a kiadó szinkronnal is kedveskedik a rajongóknak. További remek hír, hogy a mozifilmekben már megszokott hangokat fogjuk viszonthallani a játékban is.
info: Magyaritasok.hu -
#27 Trailer alapján nagyon üti az eddigiek grafikáját,DE várjuk ki a végét lehet ugyjárunk mint a Karib tenger 3 game-el hogy trailerek ütöttek kenterbe vertek nagyon azt kaptunk egy grafikailag ocsmány ps2-es portot :( -
Djemba #26 DE CSÚNYA EZ A JÁTÉK -
#25 Renderekre nem lehet hagyatkozni, majd ha futas kozben, sajat szemmel latod... -
evildamien #24 bocsi hülye vok h a kicsit nyomtam be itt a nagy:
-
evildamien #23
egész jó a grafikája a többihez képest,nem? -
Kurt97 #22 mi lehet ennek a gaménak a gépigénye? -
JackSparrow #21 Jaaa fiuk én má naonm várom! mikor jelenik meg? -
Dave0092 #20 ugye ez nem oyan lesz, hogy egérrel megy? -
#19 Saját gyártmány nem egy nagy cucc de amig nem csinál valaki egy profit :) addig megtenné ezis -
#18 -
#17 úúú...már várom;) -
#16 sza jó lesz egy darabig? majd csinálok vmi jobbat ha lesz időm -
#15 na végre :) -
#14 -
#13 [IMG]http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1155191720&status=show&kepnev=11551917201179927621.jpg[IMG] -
#12 hát ez meg miért nem rakja be? -
#11 -
#10 Bannernak?
-
#9 itt majd nekünk kell irányítani harry kezét varázsláskor? 8o
-
#8 Én mindegyik részt végigtoltam és élveztem, bár tényleg a 4 volt a leggyengébb.
Most abszolut freeroam kastélyfelfedezős játékot csináltak állítólag, kötöttségek nélkül, várjuk szeretettel -
#7 Jó lesz ez srácok, a videók alapján nekem legalábbis tetszik :) -
donoki #6 azyo -
#5 Asszem július 12 -
#4 Hát a 4 et télleg nagyon elcseszték!
1-2-3 jó voltt sztem :) -
#3 remélem nem olyan lesz mint a 4 -
donoki #2 és filmbe? :D -
#1 A játék 2007.06.29.-én jelenik meg magyar szinkronnal!
Videók