3837
-
JackSparrow #713 NEkem is elküldöd?? -
#712 de nem lehet regisztrálni rá -
#711 ehhh...ezzel vége is nem volt vmi hosszú -
#710 MEGVAN LUNA ÖSSZES CUCCA MUAHHAHAHAHHAHAH!!!444!!!!4444!!!!!!!!!4! -
#709 Nekem is elküldenéD? Kíváncsi vok melik oldal ez!
-
#708 ezen hátha rajta lesz -
csgj #707 privátban ment... -
#706 meik az a oldal? -
csgj #705 egy öhhmm.. bizonyos oldalon a kérések között szerepel a hp 5 játék magyar szinkronosan. Szóval ha ott megvan vkinek, akkor az valószínű, hogy fel fogja tenni. Majd írok, ha esetleg fent lesz... -
matrix5 #704 hello valki tudna segiteni hogy mit kell csinálni miután meg csináltunk a mocsarakat meg a hangszorokat meg a többit és tuána mit kell csinálni??? nics semmi a térképen és nem tudom hova kell menni pls segitsen valki -
csgj #703 szerintem elmenne... -
#702 csáttok
szerintetek az én gépem elmenne a játék? -
Piero 7 #701 sziasztok!! tudnátok nekem 1 picit segíteni? mit kell csinálni Flitwick professzoznál meg Ginnynél?? és pls abbban is h hol vannak Lunának a cuccai. előre is köszi a segítséget! -
uvalentin #700 az szép!!! gratula neki
Ja és ha VALAKI megcsinálta a Luna- s küldetést szoljon mert most sem találom az 5. cuccot!! -
#699 A lematricázást ugy értem mikor bizonyos ... helyeken kedves 85 éves biztonsági lematricáza hogy ő látta bevitél valami elktronikai cuccot :D -
#698 Pedig meg is voltt már majdnem régi trükk bele rejtete volna a lematricázott discmanbe bevált trükkk.... csak aztán gyanus voltt a szitu bebaszta valahova és huzott kifelé nélküle :D -
#697 Haverom megprobált csorni egy gamet de nem bírta kilopni XDDD
-
#696 Tsáó mindenkinek! Hát szerény véleményem szerint inkább játszok az angol verzióval /rám fér egy kis gyakorlás/, magyarul már úgyahogy tudok.:)) -
evildamien #695 rakd be spoiler-ba, és írd elé h itt a harry potter 5 végigjátszása -
JackSparrow #694 Itt lehet oldalt hirdetni?? Gportalost?? -
#693 Ott is csak az angol verzió van fent, ráadásul emelt díjas sms-es oldal... -
JackSparrow #692 Jaj de az a baj hogy igyebár én nem leszek 2-9 özt mert nyaralok! És csak aztán tom megvenni! Ha még meg kell! -
evildamien #691 azért az 1 kicsit bunkóság, h még azt is megbeszéled vele, h mikor töltse fel nem? -
JackSparrow #690 Harry Potter And The Order Of The Phoenix-HATRED Mindenhova ezt tették fel! De ez angol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Ha valaki nem tudná) Mint pl: Gabe1994! -
JackSparrow #689 DE az nem magyar te észlény! -
JackSparrow #688 ÉS most már tom hogy kell feltölteni! -
Gabe1994 #687 miért akarjátok megvenni, ha le lehet tölteni a gameland.89.hu-ról
én is onnan töltöttem le. -
JackSparrow #686 Csak 2.-9.-ig nem vok ithol! De ha nincs fent akkor röktön me veszem! -
JackSparrow #685 Igen! -
#684 tudom csak hogy jövőhéten mikor mert már csak 2 nap van ebből a hétből -
uvalentin #683 azt mondta hogy ha ezen a héten nem teszik fel akkor jövöhéten
-
#682 és ha nem lesz fen meik nap vennéd meg?
-
Gabe1994 #681 gameland.89.hu-n fent van -
#680 Csak érdekesség képpen:
Gef 4 MX400-on tesztelve, működik.
:) -
roli444 #679 JackSperroow az első 5let is jó a torrentes megoldás ha akarod sesgtek benne!!! msn-em:[email protected] -
#678 Szerintem tök fölösleges. Azt úgy is csak az oldal készítői olvassák, ők meg valszeg nem fogják annak a néhány kéregetőnek megvenni a tizen akárhány ezres játékot. -
JackSparrow #677 Ez még ugy is bonyolult! De az első alegjobb belőle sz.tem! -
evildamien #676 az rendes dolog lenne tőled. több lehtőség is van, pl. torrent fájllá alakítod és felteszed vmilyen trackeroldal-ra, vagy szétdarabolod, és feltöltöd rapidra, amit mindenki utálna, vagy vmi ingyen tárhely... de ha csak a nyelvi fájlokat kiválogatnád belőle még z is elég lenne. -
JackSparrow #675 NEm tom hogy hogy kell! DE ha valaki elmondja akkor igen! DDE csak akkor ha addig nem lesz! -
Bence9292 #674 Próbáltatok már az ATW-s Wanad**-n a request menüpont alatt kérni? Ha elég sok kérés érkezik előfordulhat, hogy valahogy beszerzik.
Szerintem ott próbáljátok meg, több esély van rá, mint, hogy itt könyörögtök. =)