22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#492 Nem, igazság szerint még nem is találkoztam élőben senkivel...pedig pár éve lett volna rá lehetőség, mikor voltak talik. Igazából csak régi motorosok vagyunk már itt az esgén Katával. -
Skill #491 szal nálad már aludt?! :D -
#490 Súgok: Mercit szereti... -
Skill #489 kata nekem van egy ferári kulcsom. igaz kocsi nincs de azért nálamalhatsz! ;) -
#488 -
#487 szerintem ez a statisztika egyszerűen hülyeség (jó persze elvakít a bme, de úgy általában véve sem igaz sztem)
szegényeknek csak a rossz, szemét, bunkó pasi jut ugyanmár, ha két fele szedjük (ez is hülyeség, de tegyünk így) a szemétbunkóra és a rendesjófejre akkor az előbbi sosem szabad az utóbbi meg elég gyakran igen, egyszerűen direkt válatsztjátok magatoknak a rosszat, barátőm előző barátjának (meg egy-két ismerősének )a húzásain csak pislogtam, hogy ez most komoly, eszembe sem jutnak azok a dolgok amiket ők művel(t/n)ek -
#486 Tudom. :)
Nem is úgy mondtam, hogy rólam beszélsz. :) Csak általában... :D
Kata: ez komoly? -
#485 Én a slusszkulcs alapján választok mindig. -
#484 jó nem is rólad beszéltem a nők "TÖBBSÉGÉRŐL" ... -
#483 Nemtom, nem járok diszkóba, és én világ életemben szerencsés voltam pasiügyben. Csak egyszer szivattak meg, de akkor nagyon, azóta, mielőtt összejönnék egy pasival, csak barátkozom vele, és kiismerem, megpróbálom megtudni róla, mien ember.
Mint kifejtettem már párszor a jelenlegi barátomat is 10 éve ismerem. :) -
#482 lófaszt,hiszen,diszkóban meg ilyen elkurvult szar helyeken szerez sok nő magának pasit,és csodálkoznak ilyen faszparasztook megb@sszák és helóz,vagy megcsalják őket :\
amúgy "MI" (rendes,kedves) pasik,általában szívunk,mert a nők többségének akkor is az a köcsögfajta kell,mert az valahogy trendibb,vagy nemistudom,rosszfiúk,köcsögz alakokra jobban buknak :S -
#481 jól mondod,kúrvára ígyvan! -
viizo #480 egyébként lehet magyarázkodni, de MINDIG a nő dönt, és mindig rajta áll egy kapcsolat kezdete vagy elutasítása.
tehát olyan hogy "kényszerűségből ilyen pasi jutott" dumát felejtsük is el :) -
viizo #479 egy pasira 8 nő? :)
kicsit eltévesztette azt a statisztikát :) az tény hogy több nő van mint férfi, de globálisan ez az arány kb 60:40, ami rettentő távol van ahhoz a bizonyos 8:1-hez :)
-
#478 A bizonyos haverom srác, úgyhogy előfordulhat, hogy többet mondott, de az tényleg igaz, hogy több nő van, mint ffi. :) -
#477 Nem hiszek a statisztikákban. Tanultunk mi is, és tudom, hogy mindig ki lehet hozni olyan eredményt, amilyet látni szeretnénk. -
#476 Statisztika. Az egyik haverom ilyenekkel foglalkozik. :) -
#475 Szerintem nem ilyen rossz az arány. Honnan vetted ezt? -
#474 Tudtad, hogy napjainkban egy pasira 8 (!) nő jut? És a jó (kedves, rendes) pasikat gyorsan lefoglalják. Tehát sok lánynak marad a szemét pasi (vagy senki), épp ezért ne csodálkozz azon, hogy sok lány szemét pasit talál magának.
Szerencsére én megtaláltam a számomra tökéletes embert, úgyhogy nem is siránkozom. :) -
Skill #473 loller :D -
#472 Mert az nutellás waze! -
#471 jólírtad, ez már csak így van és így is lesz örökké, vinnyog mindenki, hogy csak átbasszák őket a pasik meg mekkora szemetek, de ők keresik ki a millióból a legparasztabbakat maguknak, aztán csodálkoznak. -
#470 Szerintem a csóktól kezdődik...ha van valakinek párja, miért más nyelvét szopogatja?:) -
#469 Ha ránéz egy nő csadorjára a pasi!
Vagy:
Beteg a nővérhez:
- Nővérke, adjon egy csókot!
Mire a válasz:
- Mit képzel? Már az is szabálytalan, hogy dugunk! -
#468 Részemről az, ha már érzelmek is vannak benne... Bár nálam az a helyzet, hogy ha annyira közel tud hozzám kerülni egy srác, hogy pl megcsókolhasson, akkor ott már érzelmek is vannak. Pont ezért részemről a flörtölésen kívül minden megcsalásnak számít.
De ez mindenkinél változó... Ki mit érez annak. -
Adler #467 mi számit megcsalásnak?:) -
#466 Van benne igazság... -
#465 Az elvek kérdése - nemtől függetlenül. Van aki megbocsájt félrelépést, van aki nem. Hozzátenném személyes tapasztalatként, hogy a nők talán megbocsájtóbbak e téren, bármennyire is megalázó a helyzet. Én pedig személy szerint nem tartom megbocsájthatónak (természetesen én sem lépek félre ha szeretek valakit): ha megcsal, menjen a másik nőhöz, éljen akkor vele, legyen az ő barátja/párja elvet vallom. -
#464 Nem értem, hogy miért fogadja vissza...néha a rózsaszín ködön át is szükséges tisztán látni. Egyébként a teória lányokra is érvényes, persze fordított esettel. Vajon megbocsájtható a félrelépés? -
#463 Ez a férfihiszti, amiről beszélsz. Nem olyan, mint Nálatok, lányoknál, de hiszti. Talán az y kromoszóma miatt jellemzi az FH-t az agresszív viselkedés.
A zrika/heccelés és a parasztkodás között talán már nem is határ van...hanem világűr.
Van pár olyan nőismerősöm, akikről hosszú idő/beszélgetések után derült ki, hogy nincsenek rendben otthon a párkapcsolati dolgok, és pontosan a parasztkodás megy ott is. Ezért én nem is csodálkozom, hogy manapság sok a válás. Azért ez hosszú távon nyilván kibírhatatlan.
Én pl imádok zrikálni másokat, főleg azokat, akiket kedvelek. Ők úgyis tudják, hogy nem rosszindulatból csinálom. Viszont a paraszt beszólásokat - lehetőség szerint - mellőzni szoktam. Természetesen velem is van olyan, hogy nem sikerül higgadtan megszólalni. De magamtól nem szoktam nekitámadni másoknak. -
#462 Azért én még így nem jártam, ettől azért jobban megválogattam a párjaimat. De tényleg nem értem mi ez az általánosnak mondható viselkedészavar a férfiaknál. Fikáz, aláz, bunkón beszólogat, a végén meg ő van megsértődve, hogy utálom. Mert azért a finom szekálódás, incselkedés, és a bunkó fikázás, beugatás között van elég éles határ. -
#461 Hát, dőltem a röhögéstől, amikor olvastam... Még szerencse, hogy ez így konkrétan nem igaz. :) -
#460 Naná! :D -
Skill #459 elözö posthoz -
Skill #458 nem feltétlen ide tartozik de jót mosolyogtam ezen :
-
Skill #457 egye fene. menyünk msg :) -
#456 Példát statuálok a topik címéhez. :DDDDD -
#455 ;) -
#454 igyvan. -
Skill #453 elképesztö. ha mazohista lennék minden nap félre d*gnék. :D
amugy érdekes kezelik páran a dolgokat. O.o
449 ne kacsingas mert privizni fogok! :P